HTML

26.
július

Ki hazudik?

Pilu  |  5 komment
 
Te elhitted, hogy csak egy városi legenda az, hogy a bringások már a múlt század elején (!!) kokalevelet rágcsáltak?
Te elhitted, hogy lehet valakinek 56 centis bicepsze cucc nélkül?
Te elhitted, hogy könnyedén lehet 180 kilométer bringázás után maratoni távot futni, minden rásegítés nélkül, mondjuk sivatagi körülmények között?
Te elhitted, hogy Griffith-Joyner egy soha észre nem vett szívprobléma miatt halt meg harmincöt éves korában?
Te elhitted, hogy Armstrong nevét – aki egy rák után futotta be hihetetlen sportkarrierjét - véletlenül hozták összefüggésbe az „Epo pápájával” ?
Te elhitted, hogy a sprinterek többsége a müzlitől néz ki úgy, hogy simán indulhatna egy profi testépítő versenyen?
Te elhitted, hogy a csapatorvos és sportklinika a sportolók vérnyomását méri?
Te elhitted, hogy a hetvenes években megjelent szteroidok és a sportágak ezzel egyidejű, robbanásszerű fejlődése között nincs összefüggés?
Te elhitted, hogy ha egy-egy élsportolóról kiderült, hogy keményen cuccozott, akkor az összes többi hasonló teljesítményt nyújtó sportoló nem szed semmit?
Te elhitted, hogy az egykori NDK-s, majd a kínai sportolók egyik évről a másikra történő előretörése, valami hirtelen jött sportstratégai váltás következménye?
Te elhitted, hogy a kiöregedett sportolók vallomásai arról, hogy ők mennyi cuccot nyomtak annak idején, az a mai sportolókra nem igaz?
Te elhitted, hogy a gyógyszergyáraknak nem tűnik fel, hogy a teljesítményfokozó szerek iránti kereslet, az elmúlt húsz évben a több százszorosára nőtt, és hogy az eredetileg idős betegek műtét utáni felépülését segítő készítmények tonnaszámra fogynak?
Te elhitted, hogy 240 kilót a feje fölé tud emelni bárki is teljesítményfokozó szerek nélkül?
Te elhitted, hogy ha egy súlyemelő a saját edzőjének a pisijét adja le, és még abban is van cucc, akkor ő nem szedett semmit?
Te elhitted, hogy a folyamatos teljesítmény-elvárás és a hihetetlen pénz (ami a sportban van) nem fogja felszabadítani az erkölcsi korlátokat a sportolókban?
Te elhitted, hogy ha már egy országos versenyen való eredményes szerepléshez is anyagozni kell, akkor az adott sportágban a VB-n nincs tele mindenki?
Te elhitted, hogy a sportolók a felkészülések ideje alatt maguktól szednek fel 6-8 kiló izmot (éppen 6 hét alatt)?
Te elhitted hogy a természet csodája, hogy tehetséges kosárlabdázók (NBA) nagyrésze egyben "kigyúrt állatnak" is születik?
Te elhitted, hogy pusztán a felkészítési programok fejlődése hozta azt, hogy az emberi teljesítmények határai soha nem látott mértékben tolódtak ki az elmúlt 20-30 évben?
 
Ezeket csak Te nyaltad be. Mert el akartad hinni, mert jó naivnak lenni, és jó megkövezni valakit nyilvánosan azért, mert becstelen. Még annak tudatában is, hogy Te tudod magadról, hogy Te is az vagy.
Ha a sportolókon múlna, ők elmondanák az igazat.
Ők csak hallgatnak, Te hazudsz! Magadnak!
 

Címkék: sport dopping

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr80125731

andreasue 2007.07.27. 22:44:48

Nagyon a felszínt kapargatod! Te elhitted, hogy az összes magyar úszóbajnok a sok gyakorlástól lett pinpongasztal háta? Ismertem egy srácot, 17 évesen junior sehanyadik volt úszásban. A haverom apja (orvos) adta neki a muszkuláris injekciókat.
Egy másik súlyemelő volt és 14 éves korában nerobolt zabáltattak vele. Könyvet tudnék írni az ilyenekről.
Csak annyit, hogy női lovaspóló és snooker versenyzőt is kaptak már el koksszal. És ez nem vicc!
Pár éve változtatták meg a törvényt. Addig bűncslekmény volt a birtoklás is, most már csak az eladása. Vajon miért? Panem et circenses. Ha lehet mondani, hogy "hány aranyunk van" :D, addig sem foglalkozik azzal a proli, hogy kilopják a szemét.
Olaszországban börtön jár érte.

Nrike 2007.07.28. 01:52:12

Olyankor mi van,amikor az ember lefekszik és miután másnap felkel hatványozottan jobban utálja a világot,mint tegnap?Meddig lehet ezt még fokozni?Dopping nélkül..

dowNLoad 2007.07.28. 14:51:03

És a genetikai manipulációk csak még most jönnek! Pl. született egy olyan olyan mutáns Németországban, aki ha sokat eszik sem kövér lesz, hanem izmos és erős(+ha még edzeni is fog)
www.msnbc.msn.com/id/5278028/
www.msnbc.msn.com/id/5278028/#storyContinued
www.abcbodybuilding.com/forum/showthreaded.php?Number=1126480

Itt egy 6éves bodybuilder, aki ha nem kokszol, akkor ő is szuperember(gyerek)
www.metacafe.com/watch/91995/muscle_boy/

b3ck · http://b3ck.net/ 2007.07.28. 23:24:11

Olaszország csal máshogy, lásd foci.
süti beállítások módosítása