HTML

Hogy a blogolásra vetemedők általában mekkora kretének, azt gondolom, nem kell különösebben ecsetelni. Azok a képernyőrecskázók, akiknek az életben nem adatik meg, hogy elmondhassák véleményüket – vagy, mert nem tudnak beszélni, vagy, mert ha véletlenül kinyitják a szájukat, akkor sem kíváncsi rájuk a kutya sem - két matyizás között, jól beleüvöltik az éterbe az agyatlanságaikat. Megérnének ők is egy külön misét, de vannak a szájbertérben náluk nagyságrendekkel betegebb seggek, akik mellett tényleg nem lehet elmenni szó nélkül. Ők a bloggerkreténekkel szimbiózisban, azok seggére tapadva élő vérszívók, akik a WEB2.0 (hogy ez mi a szar?) posványában gyakorolják a véleménynyilvánítás csodás intézményét.
Ők a kommentezők.
Ezt a - még a bloggernél is alantasabb, - beteg gyíkot arról lehet felismerni, hogy annyira hülye, hogy még egy blogot is képtelen összeütni, és abban éli ki magát, hogy a mások által megterített asztalra piszkít. Persze, hogy is lenne képes másra, hiszen egy poszthoz kell ötlet, némi kreativitás, munka, és nem árt, ha képes vagy mondatokká formálni gondolataid. Asszem’ túlzás is lenne elvárni mindezeket egy olyan pszichopatától, aki képes az ebédidejét arra áldozni, hogy Subba „eszmefuttatásainak” alsó hasábján elvitatkozzon egy magához hasonló péniszlelkűvel, hogy most a harmadik kommentező, náci-e vagy sem.
 
A legszebb az egészben, hogy olyan szinten segg a többségük, hogy ha egy posztban szó szerint leírod, hogy „erre az írásra a hülye azt reagálja majd, hogy piros az alma”, akkor biztos lehetsz benne, hogy az első három hozzászólás egyike úgy kezdődik majd, hogy „piros az alma”.
Nemrégiben egy több poszton keresztül folytatott olvasószívatásban volt szerencsém részt venni. A posztokat mikor megírtuk, előre vigyorogtunk a várható reakciókon. A publikálás után viszont már a térdünket csapkodtuk, hogy a droidok szóról-szóra azt írták meg, amiről előző este beszéltünk. Nem csak pióca, birka is.
Elkeserítő megtapasztalni, hogy ha felvetsz egy tényleg fontos kérdést, és érdeklődve várod a reakciókat, ezek a piócák két perc alatt viszik el a témát kb. hatvan kilométerre az eredeti csapásiránytól. Te meg a könnyeidet törölgeted, hogy megint feleslegesen dolgoztál, mert a balfaszokat sokkal jobban érdekli egymás fikázása, mint maga a téma.
De a csúcsok-csúcsa az, amikor kommenter számon kér. „Miért nem azt írod? Mé má megin ez? Színvonaltalan ez az írás!”
Vazze, te itten ingyenes tartalmat olvasol! Valakinek a munkáját, aki fáradtságot nem kímélve dolgozik, hogy te recskázhass munkaidőben! Vagy fizettél a belépéskor, mint a HVG-ért az újságosnál? Na azt fikázhatod!
 
Lali szavaival:
Húzzá haza anyádhoz, oszt’ írassá vele posztot, kisköcsög!
 

Címkék: blog vélemény komment

63 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr26364924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.03.04. 13:09:46

Én is előre tudom, hogy nagyjából mik lesznek az elvetemült nemgondolkozók reakciói. És akkor mi van? Sok posztomat értékesebbé teszi az, hogy a társadalom egy hatalmas keresztmetszetét mutatja a sok hozzászóló. A hülye is ott van a keresztmetszetben :)

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.03.04. 13:09:55

bazmeg erre inkább nem is reagálok semmit.

jaj.

movhu 2008.03.04. 13:11:17

De kötsög vagy, enné még én is jobatt írnék, ha volna blogom te kretén álat. Minek ír az ijjen? :D

a rekettyés 2008.03.04. 13:21:48

Tényleg piros az alma?

velúr · http://napielet.hu/ 2008.03.04. 13:25:25

Szorgosan ki kell őket moderálni, hogy többé ne legyen kedvük visszatérni. A leghülyébbje így is kitart legalább egy hétig.

geekblog.hu · http://www.geekblog.hu 2008.03.04. 13:29:26

mi a francnak kimoderálni??? erről szól a net: mindenki azt ír, amit akat.
a post jó, gz hozzá

Grege 2008.03.04. 13:35:47

Pilu: eddig hány "piros alma" volt? még az elején vagyunk :D

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.03.04. 13:38:25

baszod, legaláb hejesirni tanujj meg ha, már, köcsögösköcc

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.03.04. 13:39:27

Piros az alma bazzeg húzzál haza anyádba!

movhu 2008.03.04. 13:39:34

B***meg te kis h***lye. Még azt se vagy képes felfolgni, hogy piros az alma, és te írogatsz a netre. Az index meg ki is teszi a főoldalra. Ennyi. Megyek is dolgozni.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.03.04. 13:40:49

en meg ugy jartam, hogy elobb kommenteletem, aztan olvastam :)
(lsd: elozo post)
En vagyok a vilag legnagyobb luzere.

Novi bácsi 2008.03.04. 13:42:38

Amúgy sokkal fontosabb kérdés, mi is a célja a blog megalkotójának?!

Komolyan az a szándék vezérli, hogy magasröptű eszmefuttatás keretében megváltja itt a kommentezőkkel közösen a világot?...

Könyörgöm! Annyira átlátszó a legtöbb "vitaindító" témafelvetés... Olyan, mint egy lapátcsapás egy kád fosba: a nagyját az emberek egymásra kenik, a másik felét meg benyelik.

Amúgy minden újabb poszt egy szelep, ahol az ember elmondhatja azt, ami belészorult. Legyen akár a blog létrehozója, vagy "csak" a kommentezők egyike. Jó érzés 2 napig nyilvánosságot kapni!.. Ennél többet úgy sem él egy poszt.

Amúgy meg eleve - valamiféle "perverz" és néhol nárcisztikus exibicionizmustól vezérelve - csak az a célja blog írójának, hogy jól megkavarja a szart. Ha másért nem, hát önmaga és bennfentes barátocskái örömére...

Na, megyek vissza recskázni.

bjela szila 2008.03.04. 13:46:43

így nem jó provokálnod ... aki annyira hülye fel se fogja .
abban igazad van , hogy sok gyík ír blogot hasznosabb dolgok helyett . ettől a témától még egy egyedül répázás is hasznosabb lett volna !

movhu 2008.03.04. 13:59:34

Novi bácsi meglelte helyét :)

comlo 2008.03.04. 14:01:12

A blog alapvető lényege pont az hogy TE kedves blogger (vagyakárki aki úgy dönt hogy csinál egy blog-ot) a világ elé tárja a gondolatait, amit utána az emberek véleményeznek és vita lakul ki róla. A Te gondolatmentetedben pont ott a hiba hogy ez a te magán véleményed és a teknika lényege pont az hogy az emberek véleményt mondjanak és vitát kezdeményezzenek róla. Ergó ha pénzt akarsz csinálni az írásodból menk el a HVG-hez, vagy csinálj magad újságot, de a web 2.0 értékét pont az adja hogy a te felvetésedre egy beszélgetés vita indul. Inkább fizethetnél te azért hogy az emberek elmondják a véleményedet a termékedről nem? Ok ez is kifacsart dolog pont ott hibás ahol a tied.
A másik rész hogy vannak tényleg primitiv emberek akik szétcs*szik a beszélgetéseket oda nem illő humorosnak hitt megjegyzésekkel. Igen ez tényleg nem jó. De aki alkotó véleményt mond (és most itt tök lényegtelen hogy teljesen egyet ért veled vagy radikálisan az érveid ellen van), azt egy blogban igenis becsülni kell. Szerintem.

dekoninckx (törölt) 2008.03.04. 14:04:50

Mondjuk olyan blogot se nagyon láttam még (ezen kívül), ahol a szerző sose ereszkedik le a kommentezők közé reagálni. :)
Nagyszerű lehetett ez a pszichoszocioetológia kísérlet, de még azt se tudom, hogy az általatok "elvárt", egyetértő reakciókat minősíted, vagy kis csapdákat helyeztetek el a szövegben és az erre adott reakciókon röhögtetek. Egy tudományos kísérletről ennél azért alaposabban kell beszámolni, mert így nem vehető komolyan.
Vazz, most én is droid vagyok?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 14:08:19

Undorító, amikor 1 hetet dolgozok egy poszton, és köcsög elviszi másirányba a kommenteket.

Undorító, ha elsőznek

Undorító, ha beírják hogy ez már régi, vagy hogy Ő már látta.

Ha kimoderálom ezek az agyalapi galandférgeket, akkor meg jön hogy diktatúra van mert moderálnak !

Köcsög Kommenter 2008.03.04. 14:09:25

első-e vagyok?
Na mi a téma hercegnő? Milyen szar írás ez már? Miért ne másról írsz?

bspbsy 2008.03.04. 14:10:19

nincs itt hiba. azt hagytad csak ki hogy a seggek valami überértelmiségi észnek képzelik magukat, ha csúnya szót írsz vagy leirod a véleményed hogy ők seggek - hiszen véleményed neked is lehet, nem csak nekik - akkor aztán tök mindegy mit mondasz, mik az érveid, ők az okosak, szent és sérthetelen minden gyökér kommnetelő!

comlo 2008.03.04. 14:21:13

bspbsy: senki nem azt mondta hogy a kommentelő az igaz az egyetlen és sérthetetlen, de a blog lényege hogy ő is kifejthesse (az esetleg a posttal tökéletesen ellentétes) véleményét. Akinek ez nem tetszik az ne írjon blog-ot.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.03.04. 14:23:51

Kimoderálni? Minek? Véleménye van, - még ha hülye is - majd helyrerakják a többiek. Ha észreveszi magát, lelép (legtöbbször nem),ha nem, akkor meg röhögés van.
Kellenek a hülyék, így (is) színes a világ.

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2008.03.04. 14:25:47

Részemről már az is unalmas amikor valaki csak azért ír kommentet mert egyetért vagy fikáz, de semmi új dolgot nem mondd. Mondjuk én nem vagyok egy igazi blogger, nagyon keveset írtam ide-oda. :) Amúgy az írás jó Pilu, de az igazi az lenne, ha valahol utólag elérhetővé tennéd a jóslatokat is. Érdekesebb :)

Zsirparaszt 2008.03.04. 14:33:17

Húafaszomatbazmeg, megyek magam megköpködni.
A haramdik, egyelőre legalsó foka a vebkettes dezevolúciónak az a faszcibáló, aki csak azért posztol, hogy baszgogtassa a kommentereket.
.
A Tiszelt Köcsög Választókommenter.

mr lebowski (törölt) · http://nearlydark.blog.hu/ 2008.03.04. 14:42:23

"Ők a bloggerkreténekkel szimbiózisban, azok seggére tapadva élő vérszívók, akik a WEB2.0 (hogy ez mi a szar?) posványában gyakorolják a véleménynyilvánítás csodás intézményét."

ez a szar, ez a WEB2.0, amit olyan nyeglén, csak úgy félvállról épp leköptél épp az, amit épp használsz. kicsit skizoid a szitu, nem?
na most a blog az egyfajta neten vezetett napló, igaz? amihez hozzá lehet szólni.
ha nem tetszik, hogy ki mit szól hozzá, akkor korlátozd le a hozzászólásra jogosultak körét.
de ez a fika, hogy milyen ostobakreténkommentelőkcseszikelazéndrágablogomat, na ez eléggé....áhhh, hagyjuk.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2008.03.04. 14:43:14

Nállunk meg a Károj a köcsök, mer monta a Ferenc, hogy ha köcsök, akkor homokos, a Károjnak meg kicsi a fütyije, ezér homokos, mer mi kilestük, és ezér köcsök, csak a Lujza monta, hogy akor most kikell cserélni a lekváros köcsökjét eggy műanyag edényre, hogy ne vegyék már eggy szempontból a Károjjal, meg a lisztesköcsökjét is.

méhészborz 2008.03.04. 14:58:54

Azt hiszed,hogy minden post egyházalapítás,és ha egy komment nem arról szól, hogy te vagy az új messiás, azt kiátkozod?
Pffff....

Rá Dios 2008.03.04. 15:01:27


Milyen aaaalmaaaa??? Mééé nem körteeee? Ha meg nem, akkor mééér piros? le veled, liberobolsi vörös ügynök!

Üdv: Egy politice színvak kommentkretén :-)

Novi bácsi 2008.03.04. 15:05:37

Csak belecsapott az a lapát a kád fosba...

Na, megint megyek recskázni.

Bobby Newmark 2008.03.04. 15:10:29

Na, most akkor ki a beteg fasz, aki napi x szer 5 percet eltölt egy-egy blogba belefikázással, és leszarja, vagy aki napi órákat "dolgozik", görcsöl, recskázik az olvasottságon és a kommentelők "szivatásán", és a kissebbségi komplexusait kiéli a vendégein?

Az, hogy neked ez az életcélod, attól még pl én magasról leszarom, az én életemben aztán egy hangyafaszni változás sem állna be, ha most azonnal az összes bloggoló duzzogva becsukná a boltot.

És azt ne felejtsd el, hogy ezt pont azoknak írod, akik "a seggdre tapadva vért szívnak, stbstb.".

Remélem illeszkedem a sztereotípiádba, és megvan a napi recskáznivalód.

no 2008.03.04. 15:11:25

Milyen almáslepény?? És hol?

mtu 2008.03.04. 15:14:01

Igen, vannak, akik csak azért olvassák a blogot, hogy kommentezzenek, és hangot adjanak nemtetszésüknek, hülye világfelfogásuknak. Sajnos azonban a blogok és a postok többsége nem alkalmas akadémiai szintű eszmecserére. Ha meg nem tetszik, hogy fikáznak, nem a netre, hanem a saját kis gépedre meg naplódba kell írni, hogy még csak ne is olvashassa más. A blog népszerűségét a kommentek mennyisége is mutatja, ha jól tudom (persze nem a chatelés). Ha a negatív véleményre nem vagy kíváncsi, nem kell engedélyezni a hozzászólásokat.

szunyog 2008.03.04. 15:16:47

A kommentek írói között van igen sok értelmes egyén. Legalább a magyar helyesírás szabályait tanulnátok meg Ti degenerált semmittudók.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.04. 15:20:07

Ehe, akkor ez a szivatnak a kommentelők, szivatok én is dolog? Szerintem el kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik beszólnak, rosszul esik, de az élet megy tovább, kimoderálod vagy otthagyod.
Szerintem az összes bloggernek volt már olyan, hogy valaki beszólt és nem is illett a poszthoz vagy amiről éppen írta a fikázást a kommentelő az benne volt a leírásban.

málészájú tévésztár 2008.03.04. 15:21:54


Kedves Pilu!

Régen én is vezettem a tiedhez hasonló blogot. Néha írtam egy-egy postot, aminek ugyan érdemi mondanivalója nem volt, de feldobtam a magas labdát azzal, hogy jól megmondtam a "frankót". A hülye kommentezők meg majd' megszakadtak, csak hogy fröcsöghessenek, akár egymásra, akár az íróra. Én meg baromi jól szórakoztam miközben olvasgattam. Az Fővárosi Állat- és Növénykert teljes felhozatala smafu azokhoz az egyszikűekhez képest, akik akár egy-egy gyökér postra is ugranak. Ahogy látom, a Te postjaid egy része is a hatásvadász utat járja. Ha pontos akarok lenni, inkább azt mondanám, hogy visszatérően publikálsz ilyen szóhalmazokat (postnak nem nevezném őket tiszta szívvel, míg más írásaid igenis tetszettek) Nem tudom eldönteni ugyanis, hogy a provokációnak ilyen gyerekes módját választottad, vagy folytonos (ön)megerősítésre van szükséged. ...és igen, engem pedig minősít, hogy kommentelek is rá.

-----------------------------------------

röpke felvetés: Rendben, legyen igazad: a kommentelők nagy része azért püföli a billentyűzetet, mert senki nem kíváncsi rá a valóságban (15 perc hírnév). De nem ugyanezért postol a bloggerek döntő többsége is? Óh, dehogynem! És ahogy visszaolvastam az írásaid között, Te sem vagy kivétel, már ne haragudj.

(és egy plusz észrevétel: nem attól leszel újságíró, hogy szavakat írsz egymás után, vagy hogy egy újságnál dolgozol. a munka, ami kikerül a kezeid közül, az az ami minősít. legyen az egy országos magazin, egy regionális napilap, vagy egy szimpla blog)


És igen, a neten is tombol a szabadság, mindenki azt ír, amihez kedve van és amit nem szégyell. Én nem is akarok senkit cenzúrázni, vagy számonkérni. Az egyetlen, amit tehetek, hogy ignorálom a nekem nem tetsző dolgokat. Nevezetesen a magam részéről a továbbiakban messziről kerülöm jelen, visszatérően hatásvadász blog olvasását. További jó munkát, és hosszú blog-életet kívánva, üdv


málészájú tévésztár

Novi bácsi 2008.03.04. 15:22:29

szunyog 2008.03.04. 15:16:47

Az vesse rájuk az első követ, aki még soha nem gépelt el semmit a hirtelen felindulásból megírt kommentjében... Jó, azért értelek: vannak néha nagggyon durva dolgok.

Én meg mi a faszt keresek már itt megint?! :)

Rá Dios 2008.03.04. 15:22:50

Én találva érezhetném magam, de bem.. Saját blogot nem írok, nem iratok, mert nem vagyok sem miniszterelneök, sem nem érnék erre rá. Megvannak a szakmai és magánköreim, ott islmerik a véleményemet, ismerem azokét, akiké rám tartozik.
kommentezni kommentezek, vagy azért mert forró a kávém és megvárom, míg jó lesz, vagy azért, mert - egy pillanatra? egy napra? - megfog a téma, vagy éppen csak a jó- vagy rosszabb kedvem akarom kiélni. A lényeg semmit sem túlzásba vinni, semmit nem fontosabbnak tartani, mint amilyen, semmin nem átsiklani, ami fontos lehet.
Ez a net, ez a blog, ez akommnet, ez a "szép új világ"...
Üdv az izzadva dolgozóknak és a vérszívóknak egyaránt! :-)

Iksz 2008.03.04. 15:23:31

kedves piluka! hogy a neved megismerik, és a blogod népszerű lesz, azt a subbának köszönheted majd! gratulálok a propagandádhoz, és a reklámodhoz, rájöttél, hogyan népszerűsítsd magad. ne felejtsd el, hogy a sok seggedretapadt vérszívó a te olvasód is... egyébként nem tudom, mit hőbörögsz... te majd megváltod a világot a zenéddel úgygondolod? nem kell válaszolni, mert magasról leszarom a véleményed.

Linda 2008.03.04. 15:23:52

Nem vagytok semmik! Biztosan oda vagytok a melótokért... Azért ez nem volt túl elegáns!

kid 2008.03.04. 15:24:18

igénytelen.

Novi bácsi 2008.03.04. 15:25:00

málészájú tévésztár 2008.03.04. 15:21:54

Touché!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.03.04. 15:26:54

Jobb helyeken trollnak hívják az értelmetlen, témaromboló hozzászólókat.

dts 2008.03.04. 15:34:37

Húvazze! Egy blogger, aki nem a not public zónában blogol, de beszól, hogy ne kritizálj köcsög - ez az év blog málnadíja! Egy szájt teret adott neked, hogy a - számodra - fontos véleményedet közzétedd, nyilván elfogadtad a feltételek közt, hogy kommentelhető, de ha valaki ezt meg meri tenni,urambocsá negatív kontextusba az egy köcsög. Gratula.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.03.04. 15:36:15

Novi bácsi 2008.03.04. 15:05:37,

én csak irigyelni tudlak, hogy ennyi energiád van ilyen intenzitással fényezni a bohócot.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.03.04. 15:38:52

Amúgy meg a szakblogoké a jövő, akárcsak a szakosodott tévéadóké. Éljen a horrorblog, a pornóblog meg a szalvétagyűjtők blogja!

Le az énblogokkal! Atomot a bálnáknak! Szabadságot Svájcnak!

naiva 2008.03.04. 16:26:19

kiazapilu? mifasztakar? Egyébként meg magát minősíti a bolg írója. No comment...

Balázs 2008.03.04. 16:59:41

Virescet vulnere virtus.

Balázs 2008.03.04. 17:29:59

én a köcsög kommentelő :o) nekem biztos nem való a blog írás, mert én nem tudnám feldolgozni a kommenteket... ezért nem is bloggolok :)

Nem olvastam el a többi kommentet sem, biztosan ismétlek majd valakit, de úgy érzem erre a kitörésre egy latin idézetnél többel is reagálok :o)

Először is, két blogot olvasok, az egyiket pusztán azért, mert azt hiszem, Pilu oldalát nagyon régen ismerem és a zenéjét nagyon régóta az autómban hordom, sőt átmásoltam egy csomó haveromnak, mert felüdülést jelentett a sok piaci szar között. a másik blog, tökmindegy...

azért olvasom, hogy ha felbasz az ideg a melóhelyen akkor olvassak valamit, ami rohadtul nem itteni dolog, ha támad valami gondolatom akkor azt le is írom, általában csak, hogy szórakoztassam magam. És persze nem kértem senkit, hogy vállalja a blogoló szerepét, az a saját exhibicionizmusa... ennyire én nem vágyom a népszerűségre és nem is marketing felület számomra egy blog.

A zene miatt kezdtem el olvasni a blogot is. Sok téma nem érint meg, de már egyszer kaptam külön bejáratú blog bejegyzést is Pilutól, hogy én mekkora egy fasz vagyok, mert ellent mertem mondani. fingom sincs már mi volt az annyira szíven ütött... szerettem volna tisztázni a dolgot, de ha jól emlékszem hagytam a vitát veszendőbe. de most visszatért a dolog, ha indirekt is :) ugyanaz a szar. :o)

Így, ahogyan fent le van írva még nem gondolkoztam el magamon, és rémes az aspektus és az önámítás amivel Pilu azt próbálja meg alátámasztani, hogy ha neki valaki ellentmond, az nem azért van, mert a vélemények különböznek, vagy esetleg nincsen igaza minden szempontból, vagy nem azért találja ki előre, hogy ki mit fog mondani, mert Ő olyan okos, hanem azért, mert ha pozícióba helyezed magad, akkor jellemzően az azonos pozíción lévőek nyalják érte a valagad és az ellenkezően gondolkozók írják meg, hogy ácsi, ez nem így van, én másképp látom, vagy próbáljuk meg egy kicsit közösen ezt újra gondolni. meg vannak azok akikből már akkora ellenszenvet vált ki az írás, a tökéletes ellenpólus akik ezt csak személyeskedve és a másikat lenézve tudnak reagálni...

A kommunikáció két oldalú, legalábbis szerintem és nem öncélú kinyilatkoztatás. mindenkinek úgysem lehet megfelelni, vagy jót írni. meg a blog nem is az a műfaj. itt be lehet írni a szerzőnek. a könyvet legfeljebb a sarokba hajítod... vagy levonod belőle a megfelelő tanulságot. ez itt sokkal személyesebb és közvetlenebb... ezért nehéz műfaj, nehéz elviselni a reakciókat műfaj leginkább :) legalábbis szerintem.

szerintem aki bloggol az szarjon bele a kommentekbe, vagy ne csinálja, mert nem neki való.kevés az, ha valaki jókat ír, még akkor is ha nem értünk egyet vele, az írónak tudnia kell elvonatkoztatni a kommentektől, illetve tanulnia belőle.

Ezen hozzászólás alapján úgy gondolom, hogy kizárólag öncélúan teszi ezt Pilu és nem neki való, főleg, hogy a haverjaival együtt röhögnek "rajtunk" ami egyfajta támogatási igény a spanoktól, hogy "velünk" - köcsög kommentelőkkel szemben Ő is alkothasson egy kis közösséget....

Ha valaki kirakja magát a rivaldafénybe, de nem bírja elviselni, hogy nem mindenki csak tapsol, akkor érdemesebb lehúzni a rolót. vagy drogozz, akkor kibírható a celeb élet :o) és, ha nem tetszik a személyeskedés, akkor Te se személyeskedj.

egyébként megértem a reakcióidat, én mint mondtam, nem tudnám ezt csinálni. Ezért is én ide többet nem jövök, sértődés nélkül egyébként, de a tököm se jár olyan helyre ahonnan kinézik :o) a kurvát sem dugom meg ha húzza a száját... meg ilyenek :P

csá
B

mms 2008.03.04. 22:22:44

a pillanat, amikor az önjelölt megmondóember átmegy szociopatába. a pillanat amikor kiveszem a blog címét az rrs olvasóból.

Zsirparaszt 2008.03.05. 07:39:31

Na, ez a nylonrepper jót marketingolt a blogjának. A sok oktondi meg megette. A végén még megírja a Blikk is , oszt dől majd a sok bevítel.

2008.03.06. 12:20:38

Pilu akikről beszélsz a nagy részük 8-15 éves gyerek. Ne várj tőlük sokat!

Bamba 2008.03.07. 00:49:29

Én nem tuom...
Nem én voltam!

tata86 2008.03.07. 13:15:33

Azt hiszem most megfogom a post lényegét...

a "xy megér egy miést" azt jelenti, hogy xy-ért megéri elárulni vmit/vkit, nem azt hogy érdemes róla beszélni :P

G · http://szelsokozep.hu 2008.03.07. 18:57:01

Szerintem erről van szó:

Nem leszek a kurvátok!

című post és a következők, ha valakit érdekel.

szelsokozep.hu

Norbi FSM 2008.03.10. 17:58:14

Pilu

Szinte 100%os voltam hogy ilyet normalis ember nem csinal mint amit itt leirtal!Ugyanis csak igazolhatom ezt az irasodat,mivel én is jártam már igy ! :D előre leirtam a válaszokat es provokativ HSZ-eket irtam :D

Istenkiraly a zenéid szövege,total 1etértek :)

és követelem a következő zenéket !

Cicoo 2008.03.10. 20:45:22

Vicces ezeket a sorokat egy blogban olvasni. Üthetem a térdem röhögve én is? :P

K. G. 2008.03.11. 01:15:08

'Nemrégiben egy több poszton keresztül folytatott olvasószívatásban volt szerencsém részt venni. A posztokat mikor megírtuk, előre vigyorogtunk a várható reakciókon. A publikálás után viszont már a térdünket csapkodtuk, hogy a droidok szóról-szóra azt írták meg, amiről előző este beszéltünk. Nem csak pióca, birka is.'

Gondolom a szélsőközép blogról van szó. Én utólag olvastam ott az inkriminált posztokat, amikor már kiderült, hogy fals.. pardon 'olvasószívatás' volt, úgyhogy nem reagáltam, de egyébként sem vagyok egy blogokra reagálós tag. Azóta viszont - ennyit sikerült elérni - se a rádióban nem hallgatom a Puzsérékat (ha van még egyáltalán), se a blog(otok)ra nem kattintottam rá egyszer se (igaz, előtte se gyakran tettem). Szóval azt vettem észre, hogy kicsit nagy lett a pofátok, csak azt nem tudom mire.

Ezzel pont azoknak a tizenéves gyerekeknek adtatok egy pofont, akik felnéztek rátok. Komolyan, helyettetek is ég a pofám, akkora gyökerek vagytok egytől-egyig, aki benne volt ebben. Azt, hogy ne bálványozzanak titeket - vagy nem tudom mi a szart akartatok kifejezni a magatok pökhendi módján -, lehet közölni úgy is, hogy ne alázzátok meg azt aki bízik bennetek. Mondom, úgy hogy utólag olvastam is kínosan éreztem magam, a ti helyetekben. Ezek után szánalmas, beképzelt, hiteltelen parasztok vagytok az én szememben. Ja, és nem azok az igazi droidok akik 'szóról-szóra megírták amit előző este beszéltetek', hanem azok akik ezek után egy szavatokra is kíváncsi, vagy elhiszi amit akár csak kérdeztek is.

'Vazze, te itten ingyenes tartalmat olvasol! Valakinek a munkáját, aki fáradtságot nem kímélve dolgozik, hogy te recskázhass munkaidőben! Vagy fizettél a belépéskor, mint a HVG-ért az újságosnál? Na azt fikázhatod!'
A fentebb említett manőverrel a rádióműsorotok hallgatásától is elvettétek a kedvem, pedig korábban gyakran tettem. És mivel 18-49, többdiplomás, jól kereső személy vagyok, aki a reklámokat is meghallgatja, úgy érzem, hogy talán jogot formálhatok a kritikára, mert - többek közt - belőlem éltek, vagy él a rádióműsorotok. Úgyhogy anyádat oktasd ki légyszíves. Egy jól menő tévés műsorvezetőnek (ti természetesen nem vagytok azok) is benne van a szerződésében, hogy nem járathatja le magát a potenciális tévénézők szemében; nem vállalhat el akármilyen reklámokat a csatorna beleegyezése nélkül, nem cigányozhat, zsidózhat nyilvánosan etc. A ti blogotok pedig van egy olyan sejtésem, hogy nem magától lett az ami, nem önértékén volt annyi látogatója, amennyi, hanem azért mert esetenként a műsoridőben hypoltátok, amiért ugye pénzt kaptatok. (persze lehet, hogy te nem, de P. Róbert egészen biztosan)

És még egy: esetleg 'fáradságot nem kímélve' dolgoztatok.

dr. K. G.

D 2008.03.11. 09:49:19

szídod a bloggereket,mikor te is az vagy? nekem pl van blogom. de nem csak blogom van,hanem rengeteg barátom akikkel tudok beszélni és láss csodát színházban szereplek hétről-hétre,mert tudok beszélni. nem muszáj ám mindenkit mindig szarrá oltani,mert ti meg olyan okosak vagytok. nem veszem magamra,mert cseppet sem értek egyet. a kommentelők azon része,akikről írsz valóban elég gáz,de ne általánosíts kérlek,bár asszem ez életem kb 4. kommentje. nah pá

Crusi 2008.03.29. 09:45:45

Teljesen egyetértek Piluval, szánalom az a sok kretén balfasz, akiknek valami érthetetlen élvezetet jelent blogereket és írásaikat olykor undorító hangnemben oltogatni. A legjobbak mégis azok a kis görcs senkiháziak, akik az életben egy mukkot nem mernek szólni, mert szét vannak rezegve azon, hogy esetleg valaki pofánbassza őket, ha abban a szemtelen-pfátlan-provokáló modorban szólal meg, ahogy egy-egy kommentben előadja magát.

Az ilyen senkik egésznapos kussolós frusztrációjukat gyűrik ki billentyűzeten keresztül, és szürkeségük mélységes unalmát próbálják meg egyensúlyba hozni a kibertérbe hányt, tőlük szinesebb egyéniségek erőltetett fikázásával.

Az egyentömeg önmaguk által felheccelt, nicknév inkognitó mögő bújdosó, onnan sustorgó sutyerákok személytelen minimálegói próbálnak így csorbítani valós egyéniségeket, személyiségeket gondolatokat, önigazolván, hogy senki nem lehet másabb senkinél, mert hiszen ő is csak egy átlaggeci.

Csak így tovább Pilu, nagyon bírom az írásaidat, szélsőközepes fan is vagyok, pontosan az a mentalítás hiányzik a médiából, amit ti képviseltek.

poprocks 2008.04.14. 16:38:54

hát ez iszonyat jó post volt:)

Rékuc · http://fika.blog.hu 2008.05.25. 00:56:35

haha ez tetszett :) néha én is igy vélekedek magamról is amiért akkora fasz vagyok, hogy blogolok, meg a kommentelőkről is. De alapjában véve imádom őket mind :)
Egyik bejegyzésem egy állatkerti látogatásról szólt. Főfő kommentelőm és haverom megjegyezte, hogy ez olyan langyos szabványpost és nem vár túl sok reakciót.
Közel 300 komment érkezett, náciztunk, cigányoztunk, rasszistáztunk, volt ott minden. És a post az állatkertől szólt!!!!! :D
süti beállítások módosítása