HTML

 

Két napja nem alszom. Kétséges közt vergődök, fájón zakatol az agyam.
Ez nem lehet igaz. Ez nem igaz, ez nem igaz, ez nem igaz.
Ez a hazafi, ez a példás családapa!? Uram, add, hogy ne legyen igaz! A konzervatív értékrend utolsó európai bástyája, ez rettenthetetlen szikla! Ez a példás családapa, ez az elkötelezett rendpárti! Atya ég, ha belegondolok, hogy ott volt velünk lélekben, amikor a melegfelvonulást megdobáltuk! Csak a kordon másik oldalán.
Vajon ő volt a fiú, vagy a lány? Nem, az biztos nem, köcsög nem lehetett! Hogy a farát tolatta volna, ez elképzelhetetlen. Biztosan ő volt az aktív és jól megbaszta azt a kis köcsögöt! Meg is érdemelte. Férfi volt ő még az ágyban is!
 
Ha kicsit keletebbre született volna, a mi szellemi vezérünk lenne most, még így holtában is. Az a rengeteg munka, se éjjele, se nappala, csak a népének élt. Hazafelé sietett azon az éjjelen is. Rohant a családjához, a szeretteihez. A buzibárból...
Ha belegondolok, hogy néhány napja még a virtuális térben emeltem neki kegyhelyet, hogy közösen sirattuk meg elvtársaimmal, belinkeltem a videóját, hogy posztban méltattam a munkásságát, emberi nagyságát... Egy ratyinak. A szája, amivel gyermekeink ártatlan arcát csókolta, spermás volt? A kéz, amit nyújtott felénk, répát markolászott?
 
Nem, nem, nem, nem.
 
Túl zaklatott vagyok, így nem lehet normálisan gondolkodni. Nyugodjunk meg! Vegyük csak sorra, mit is tudunk pontosan!? Mik a szigorúan vett tények?
Lehet ez akár hazugság is. Koholmány, amelyet csak most a halála után mernek rázúdítani. Azok a fotók, meg nem jelentenek semmit, ilyenek bárkiről készülhettek. Néhány fiatal sráccal lefotózták. Biztosan a rajongók valahol, mondjuk egy meccs után felkérték, hogy álljon melléjük. Egy közös hokimeccs után.
 
Persze, persze, most áll össze a kép. Először kinyírták, most meg bemocskolják. Hát, hogyne: a szabadkőművesek, a pajeszos hóhérok, a Moszad. Útjukban volt, eltették láb alól, most pedig lerombolják a mítoszt. A szemetek!
 
Mondd, hogy nem igaz!

Címkék: jörgi

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr34729408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ashnur · http://v.elni.hu/ 2008.10.24. 10:19:55

Spec nem érzem a szélsőjobbos vezéreket szellemi vezetőmnek, kicsit korlátolt problémamegoldó-képességük, de azért ebben az egy konkrét esetben kicsit fura nekem, hogy az egyre jobban befutó és egyre népszerűbb vezér egyszercsak meghal balesetben.
Aztán kiderül, hogy alkohol volt a vérében.
Aztán kiderül, hogy buzibárból jött.
Aztán comingoutol az állítólagos volt szeretője.
Holnap majd jön a hír hogy valójában zsidó is volt:)
Sok ez nekem. Valahogy kicsit erőltetett. Főleg mert tudom mekkora hazugságokat írnak le szemrebbenés nélkül a médiában.

Ganger 2008.10.24. 19:35:48

Hamarosan jön, hogy ő rabolta el a Lindbergh-bébit is.

eMM 2008.10.25. 10:07:27

Meg hogy ő Adolf Hitler és Heinrich Himmler közös gyermeke.

yeno 2008.10.25. 12:26:42

Uraim! az utolagos kutatás alapján amit a volt német szövetségi köztársaság pénzelt---kijelenthetem a nemzeti szocialista párt 1937.38 as névlistájának kb40%-a homoszexuális volt!!!!!Mit vártok...megmondta mindent az elödök utján!!!ott most is nagyon sok mindent feláldoznak a meggyözödés oltárán!!!nálunk is sok meggyözödést álldoznak a vagyonosodás oltárán!

azAttis 2008.10.25. 16:51:14

Szerintem nem vicces.

A történtek sem és a poszt sem. Haider nem náci volt hanem nacionalista. Óriási különbség. Összevonni a kettőt és elítélni a nacionalistát könnyű, csakhogy ezzel saját magunk alatt vágjuk a fát.

A környező országokban tombol a nacionalizmus. Szlovákia, Románia vagy akár Horvátország, Szlovénia. Büszkék a nemzetükre. És ez előre visz. Az egymásban az országba vetett hit.

Valószínüleg nekünk sem ártott volna egy ilyen karizmatikus politikus. Mert abból nálunk hiány van.

Nálunk van 380 arctalan semmire sem jó semmiportéka és 4-8 arcvillantó.. semmiportéka.

azAttis 2008.10.25. 16:53:00

Mellesleg Izrael államban is dívik a nacionalizmus. Utána lehet olvasni. Ez nem zsídózás hanem tény. És szerintem "normális" dolog. Kiben higyjen egy nemzet ha nem saját magában?

tata86 2008.10.25. 19:11:17

Azért meglehetősen különös, hogy mindez így kiderül...
Azt meg nem értem, miért olyan elképzelhetetlen, hogy az izraeli titkosszolgálat, ahogy a cia vagy a kgb gyilkosságot követ el? Viszont bevallom egész egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a ballib média (többségében zsidókkal az élén) hazudna! Ilyen még Magyarországon sem fordulhat elő! Itt megbukik az egész összeesküvés...

Tibi · http://pilu.blog.hu/2008/01/03/segijjeg#comments 2008.10.26. 08:53:13

Hát szerintem ez kurvára nem vicces. Képeket manipulálni már egy photoshoppal egyszerű dolog, meg aztán fura hogy azt is lehozták, h részegen vezetett. Ki az a hülye családos ember, aki az anyja születésnapjára részegen megy egy buzibárból? Sok ellensége volt a pasasnak, így hát sokmindent rá lehet aggatni. Halottakról jót vagy semmit.

2008.10.26. 11:51:05

Persze, buzi volt. Honnan tudjuk? "Azt mondták... A neten is írták..."
Megcáfolhatatlan tények ezek... :D


"az egy konkrét esetben kicsit fura nekem, hogy az egyre jobban befutó és egyre népszerűbb vezér egyszercsak meghal balesetben."

Már megszokhattuk, hogy ha valaki politikailag kellemetlenné válik, akkor megesik, hogy mondjuk véletlenül otthon este beleszalad egy kivilágítatlan jégcsákányba, vagy figyelmetlenségből pár kávéskanálnyi hasadóanyagot tesz a teájába kristálycukor helyett... Nem kell rögtön minden mögött összeesküvést látni... :)

Lastrebel 2008.10.26. 15:33:42

Tény, hogy nagyon sok a furcsaság az "utólag" kiderült infók/hírek körül. Ha ez a buziság igaz, akkor az rohadtul illúzióromboló. De az is biztos, hogy a világhatalom célja likvidálni azokat az embereket, akik nemzetben gondolkoznak és ráadásul még tömegeket is képesek maguk mellé állítani. Annyira aljas és körmönfont ez a végcéljait elérni látszó világhatalom, hogy akár utólag rombolják porig egy ilyen ember imázsát azért, hogy az a gondolatbogár fészkelje be magát észrevétlenül a fejekbe, hogy na lám, ez is csak egy képmutató szar politikus volt, ugyanolyan mint a többi, hogy kiölje az "igaz vezető"-be vetett hitet a koponyákból. Bomlasztás. Aztán az is lehet, hogy csak vártak a megfelelő pillanatra, hogy "piacra" dobják ezt az infót, de a "licence to kill" verzió sikeres volt.
Technikai oldalról viszont abszolút kivitelezhető : nem kell egy második személy aki mondjuk lelöki az útról vagy valamilyen módon az úttest elhagyására kényszeríti. A mai gépkocsikban használatos technika leegyszerűsítette azt, hogy egy autót látható rongálások vagy átalakítások nélkül egy adott pillanatban irányíthatatlanná tegyünk (az ellentéte annak, amire a gyár törekszik, pl computervezérelt menetstabilizátor), gondoljunk csak bele abba, hogy ha arra képes egy elektronikus doboz, hogy a megfelelő bemenő jelek alapján felülbírálja a vezetőt a baleset elkerülése végett, akkor miért ne lehetne elméletben a cél éppen az ellenkezője? Ez csak a tárolt program módosításán múlik, amit a megfelelő belépési kód és program ismeretében az "enter" gomb megnyomásával fel lehet tölteni a computer agyába. Pont a titkosszolgálatnak ne lehetne ilyen eszköze? Az elektronikus gázpedálok tömeggyártása óta símán "adhat" gázt a motorvezérlő, vagy küldhet eltérő fékerőket az egyes kerekekre az ABS rendszer úgy, hogy féknyom így sem marad. Aztán mondjuk ez lehet egy olyan program, amely megsemmisíti önmagát, és visszatölti az eredeti programot, amit aztán lehet vizsgálgatni a szakértőknek egy ilyen feltételezés során. Aztán azon is lehet egy kicsit segíteni, hogy az illető biztosan meghaljon az autóban, mégha nem is érte halálos sérülés a baleset során, szintén nyomok nélkül. Sajnos ez a valóság, bármi igaz és elképzelhető lehet az esettel kapcsolatban.

Lastrebel 2008.10.26. 15:45:18

Mégegy gondolat, ki hallott annak az autósnak bármilyen fórumon tett megnyilatkozásáról, akit éppen a baleset pillanata előtt előzőtt meg? Legalábbis a rekonstrukciós animációkon így volt látható, és a hírek is arról szóltak, hogy valakit a baleset előtt közvetlenül megelőzött?

Crowley 2008.10.26. 18:13:02

Pilu wazz! Néha te is olyan baromságokat írsz, hogy ha a kutya megenné megdöglene tőle.
No sebaj, ez is egy vélemény, meg a tied is az és a kettőnek nem feltétlen kell összecsengeni. Szerintem bizony gyanús ez az egész ügy, de ne nekem legyen igazam. Legyen úgy ahogy te látod, legyen ez az emberek hisztériája. Csak reménykedni tudok, hogy tényleg meleg és matt részeg volt, mert ha nem akkor komoly félnivalója akad annak, aki egy bizonyos kör útjába áll!!!

Kossuth Lajos 2008.10.31. 12:58:15

...az időszaki sajtó legyen óramutató a nemzet életében;legyen a jelennek izzadó munkása, mely a jövendőt előkészíti, legyen élesztő fuvalma a rejtekben csillámló szellemszikrának; legyen őre a jogszerűségnek, reményhorga a szenvedőnek, a bűnnek ostora, a szerény érdem koszorúzója; legyen zászló, mely körül szellemi tábort üssenek, kiket egyenlő elvek, kiknek a szívökben egyenlő érzelem ég.

józan' 2008.11.03. 11:22:35

"tff 2008.10.26. 11:51:05
Persze, buzi volt. Honnan tudjuk? "Azt mondták... A neten is írták..."
Megcáfolhatatlan tények ezek... :D


"az egy konkrét esetben kicsit fura nekem, hogy az egyre jobban befutó és egyre népszerűbb vezér egyszercsak meghal balesetben."

Már megszokhattuk, hogy ha valaki politikailag kellemetlenné válik, akkor megesik, hogy mondjuk véletlenül otthon este beleszalad egy kivilágítatlan jégcsákányba, vagy figyelmetlenségből pár kávéskanálnyi hasadóanyagot tesz a teájába kristálycukor helyett... Nem kell rögtön minden mögött összeesküvést látni... :) "

+1

eMM2 2008.11.06. 08:47:04

Sebaj Crowley az az egy vigasztalhat bennünket hogy mi (én) kis pontok vagyunk ahhoz hogy ezen körök útjában álljunk.Így nem álbuziként fogunk megmurdálni egy szuperautóban hanem egy mocskos kórházi ágyon mondjuk a gyönygyösi kórházban.

Crowley 2008.11.06. 11:36:16

Vagy egy miskolci sikátorban huszonnyolc késszúrástól, mert én szemét rasszista nem vagyok hajlandó átadni a szegény rászorulónak a tárcámat... Rengeteg alternatíva létezik, de ezek a körök végül mindenkit kicsinálnak, vagy így, vagy úgy.

eMM2 2008.11.06. 12:03:45

Hát Crowley ebben úgytűnik teljesen igazad van.Ezek még a sajátjaikat is elteszik láb alól ha szembe megy velük.Épp ma van Jicak Rabin temetésének évfordulója. Neki izraeli miniszerelnökként az volt a bűne hogy békét akart Palesztínában.Hát nem is élte túl.

Crowley 2008.11.06. 19:07:03

Hehe... John Fitzgerald Kennedy.
Még a wiki is írja róla, hogy megpróbált leszámolni a maffiával, utolsó próbálkozása volt saját dollárt kibocsátani, valamint a CIA átszervezése. Némá'wazze nem nekikocsikázott egy pár lövedéknek? Sorolhatnánk még, de most akkor ez kinek a blogja?
Pilu írj már valamit, hátha nem kötünk bele! :))

eMM2 2008.11.06. 22:47:28

Azért JFK nem viselkedett valami korrekten a maffiával amikor szavazatokat kunyerált "tőlük" a segítségükkel, ez volt az a paraszthajszál ami miatt megverte Nixont aztán meg meg akarta őket regulázni.
Naná hogy bepöccentek már ha ők voltak a ludasak.
Egyébként meg olvastam már ilyen hogy ez a Barackos Obama se éli meg az öregkort mert majd valami morcos texasi jól lelövi.Mert miaz hogy feka lett az elnök.Hát-hát mégse sci-fi a majmok bolygólya.:)
Ámbár nekem aztán tót zicher hogy a dzsungelmaki lett az elnök avagy a papóka.

kisx 2008.11.10. 05:15:55

Az a nemmindegy, hogy a színesbőrű (nemcsak fekete) szavazók 90-95 %-a Barackra adta a voksát. Ha valaki leturmixolja, akkor jó kis faji zavargások elé néznek, nézünk.

Tibi · http://pilu.blog.hu/2008/01/03/segijjeg#comments 2008.11.13. 20:19:06

Hogy lehet, hogy a nagyokos Pilu most csendben van és még mindig nem volt véleménye a szlovák-magyar konfliktusról?
süti beállítások módosítása