HTML

15.
március

Never Sell Out

Pilu  |  6 komment

A sávolyi botrány, illetve az állam visszakozása az ügyben a civil kontroll vízválasztó eseménye. Mégsem lehet mindent, mégis lehet a nagy közös pártmutyi ellenében szava a T. polgárnak. Bár a „megspórolt” 35 milliárd rám eső része csak párezer forint, az események tétje ennél sokkal nagyobb. Aki érzi, érti, nem kell ezt külön magyarázni.

Mindenképpen szeretném kifejezni tiszteletem azoknak, akik vásárra vitték a bőrüket, időt és energiát nem sajnálva harcoltak ezen lenyúlás ellen!

Civil kurázsi jeszty!

Külön köszönet: Bodoky Tamásnak, az Indexnek, Dénes Balázsnak, a TASZ-nak, a 7térítőnek, és természetesen mindenkinek, aki tevőlegesen részt vett a harcban. Punkok vagytok! ;)

 

 

 

Címkék: civil sávoly társadalom

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr661840515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sávoly igazi tétje 2010.03.26. 10:35:27

A Sávoly-ügy a közeljövő magyar demokráciájának lakmuszpapírja. Ha az állami támogatás zöld utat kap, az azt jelenti, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere valószínűleg továbbra sem fog működni a végrehajtó hatalommal szemben. A Sávoly-ügy tétje jóva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GiveltAway 2010.03.16. 00:33:05

abból a távolságból nem gondolom, hogy fel tudják ezt mérni. de ha mégis, egy elkezdett beruházást félbehagyatni(ahol már nyilván mindenki megkapta a részét) nem érdem

úgyse 2010.03.16. 02:54:40

Sziasztok,

Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni. Ez egy eddig kissebb publicitást kapó, ám érzésem szerint nagyon hasonló probléma. Már valaki egy filmet is készített róla. Itt a XVII. kerületi vezetők harcolnak a választóik ellen. Hasonló kicsit offshoros, érdekes telekáron eladós, "vállalkozóbarát" önkormányzat.

www.youtube.com/watch?v=pPNDag5NOQg

lorantka_a_gall 2010.03.16. 02:56:58

@bugmenot!: azért egy ilyen összeg (nem akarok most lélegeztetőgépben számolgatni, de SOK /pl vakok intézetétől vontak el pár tízmillát, az utolsó fillérjeiket/) mindössze azért, hogy néhány motorversenyt ne a Hungaroringen tartsanak hanem a Balatonnál, nem biztos, hogy olyan jó ötlet. Még távolról sem.

OFF
A motorversenyzés durván környezetszennyező!
ON

Hiába fizetgettek jó kis kenőpénzeket egymás közt, a közpénzt szerencsére nem tudták lenyúlni. Tuti hogy máshol folyik ki ezerrel, de ezzel is elzártunk legalább egy csapot. Napi 3, évi ezermilliárd megy haveri zsebekbe. Már akkor elindulnánk felfele, ha ezt megállítanák, és elkezdenének kormányozni. (értem ezalatt azt, hogy ami most folyik, az leginkább egy cég (MO Zrt. á'la Kóka) végfelszámolásának tűnik kormányzás helyett)

GiveltAway 2010.03.16. 06:04:13

@lorantka_a_gall: ok, de jóval korábban, legkésőbb az engedélyeztetéskor le kell már állítani mint pl. Sukorón

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2010.03.16. 07:19:19

@bugmenot!: ne aggódj, Sukoró helyett megépül majd máshova. Lehet, hogy majd a székefehérváriakat veri majd meg az Isten a King's City-vel...

GiveltAway 2010.03.16. 15:24:59

@Imre Laci: ahogyan a dolgok jelenleg állnak az egész világ egy kingsziti valóban, lásd Újszeged, Club Aliga, Siófoki aranypart stb.
süti beállítások módosítása