HTML

Hétfőn Kedden játszott Les Claypool (ex Primus) csapatával Bécsben, a Flex Clubban. Aki kihagyta, rágja nyugodtan véresre a fanszőrét, mert bokabarnítós koncert volt!

Ehun a többi videó, de tessék gyorsan megnézni, mert az öreg Claypool háklis a jogaira, és tuti fix, hogy ezeket is leveteti!

Ide tartozik még az a nemzetközi vonatkozású hír is, hogy koncert után, egy - hozzánk hasonlóan "alig" ittas - osztrák punkkal meállapodást kötöttünk az Osztrák–Magyar Monarchia újboli létrehozásáról. Szerződésünk szerint az EU-t majd ő értesíti, a NATO-t pedig mi hívjük fel telefonon, hogy hivatalosan is bejelentsük a hírt.

 

más...

A kultikus PennyWise  április 30-án ad koncertet Budapesten. Azont túl, hogy ez már önmagában is pirosbetűs ünnep a punktábornak, még egy „aprócsak hír” a zenekar honlapjáról:
„…February 16, 2010—South Bay punk pioneers Pennywise have announced that Zoli Teglas of Orange County’s Ignite, is the band’s new and permanent lead singer. After months of searching, the members of Pennywise announced that Ignite vocalist Zoli Teglas is now officially the new front man…” - Hopsziii! Zolinak szívből gratulálunk! Eszembe jut a sok hülyegyerek, akik „majdénmegmutatom” pofával elindulnak a áámerikába, és amilyen hájpolással búcsúztatják magukat a reptéren, olyan halkan sunnyognak vissza fél év elteltével. Téglás Zoli pedig "úgy mellékesen" lett a legnagyobb zúzdás csapatok élén - mára már - világszerte ismert ikonja műfajának.
 

 

 

Címkék: zene punk ignite téglás zoli les claypool pennywise

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr921848304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumiló 2010.03.18. 18:21:08

Pilu,nem hétfőn volt Caypool mester,hanem kedden!
A többivel egyet értek:)
Briliáns koncert volt.
Kapja be az összes koncertszervező,hogy nem hozták el Magyarországra!

ninjaalleycat 2010.03.24. 22:37:31

" Eszembe jut a sok hülyegyerek, akik „majdénmegmutatom” pofával elindulnak a áámerikába"

Zoli Amerikában született.

Oenophile 2010.03.26. 07:59:33

Egy san francisco-i Pennywise - Circle Jerk - Ignite koncert után ért az a megtiszteltetés, hogy Zolival beszélgethettem egy jót. Valóban kint született, de szebben beszél magyarul, mint sok egy-két éve kitántorgott angolul-még-nem-beszélek-magyarul-meg-elfelejtettem hazánkfia. A koncert ütős volt, alkoholfogyasztás nélkül is igen élvezhető - talán épp ezért feledhetetlen :)
A Pennywise O.K, de tudja esetleg valaki, hogy az Ignite jár-e felénk mostanság?
süti beállítások módosítása