HTML

 

Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem, amíg egyedül vagy az úton. De ez már nem az. Összetörni másokat hullarészegen nem az a két pofonnal elintézhető, „majd kinövi a hülyegyerek” vagabundság.
Te tényleg ekkora lúzer vagy? Ha igaz, amit a tanúk mondanak, akkor most nagyon nagy szarban tapicskolsz, ecsém! Azért megemlíteném, hogy a közúti baleset okozása, az ittas vezetés, a segítségnyújtás elmulasztása, valamint a hatóság félrevezetése már nem annyira tartozik a sárga csekkel elintézhető szabálysértés kategóriájába. Ha a csajodnak is annyi esze van, mint neked, és tényleg magára vállalta, hogy ő vezetett, akkor őt is behúztad a fekáliába, de rendesen! Most jut eszembe, a segalos kokainsztorid már lezárult, vagy még vegzálnak a kábítószer-ellenesek? Ez sem kerül ki a családi vitrinbe, ha jól sejtem?! Érik az a gyorskocsi, tesi!
 
Úgy látszik, a nem a moráljukról hírös magyar médiákoknál is kiverted a biztosítékot ezzel a húzással, de ha lenne bennük igazán gerinc, akkor a mozgássérültek helyére rendszeresen parkoló, vadparaszt Hajdú Pétert is úgy vágná ki az érintett csatorna, mint macskát kakilni. Mert morálisan vállalhatatlan/ok vagy/tok.
 
Ti lennétek azok a pöcsök, akik milliók szobájába tolják be a pofájukat esténként? Ti lennétek azok a celebek, akiket kölykök ezrei néznek és csodálnak?  Egy szart. Mocsok szarházi parasztok vagytok, akiket tisztességes ember egy csulázásra sem méltat.
 
 
Fenti kijelentésekért mindennemű felelősséget vállalok, nyugodt lélekkel perelhetsz, meg az a zsírgombóc, öt métert gyalogolni képtelen seggfej is!

Címkék: baleset hajdú péter társadalom ittas vezetés morál stohl andrás

247 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr681984337

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Na, de Bucikám! 2010.05.08. 23:02:56

Ez a Stohl Buci a az akciójával felbosszantott. Először is közéleti szereplő, így duplán kéne figyelnie, hiszen minden, amit tesz visszhangot vált(hat) ki. Rábaszott, ez történt. Csak a hatóságot se értem, mit kell S. András fóti lakosozni, bátran le l...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öreg Sam 2010.05.09. 02:06:12

Nagy összegben fogadok (a fotókat nézegetve),hogy lesz itt majd műszaki szakértő,aki megállapitja,hogy kitört kerék miatt volta baleset,az összes többi roncsolódás attól keletkezett.Persze sztárügyvéd,esetleg kettő is.
Bucika meg az eset után otthon,hirtelen felindulásból itta seggrészegre magát...

Electric Sheep 2010.05.09. 02:33:37

A börtönért kiáltóknak csak annyit, hogy ha császár'Copkiller'előd minden komolyabb nélkül megúszta, pedig 1.gyors hajtott 2. embert ölt 3. biztosítási csalt akkor ebben az esetben felfüggesztettnél több nem lesz,ja meg mínusz jogsi két évre.

Lúdtalp 2010.05.09. 02:34:15

Semmit nem fog kapni, egy év múlva ismét ott lesz az élbolyban. Én szóltam.

Öreg Sam 2010.05.09. 02:38:30

@Panther_V:
OK igazad van, én vagyok késésben.

chabba (törölt) 2010.05.09. 02:46:23

évente kb. 1200 baleset történik ittas vezetés eredményeképp. Ez is egy a sok közül, nem több és nem is kevesebb azoknál, beleértve a sofőr felelősségét és a tragédia súlyosságát is. Az, hogy a sofőr itt egy olyan ittas személy volt, aki a médiában szerepel, teljességgel érdektelen.

Ja, hogy a közszereplőket manapság divatos pocskondiázni és leköpni őket, amint kiderül, hogy nem rendelkeznek a szakmájukhoz egyébként egyáltalán nem szükséges erkölcsi érzékkel... ez inkább a társadalmunk egyes tagjainak állapotáról uralkodik.

A vicc ebben az, hogy a társadalom ezen tagjaiban rejlő haragot és gyűlöletet olyan könnyű irányba állítani, hogy gyakorlatilag agyatlan droidként mennek előre, hogy az irányító érdekeit szolgálja. Pontosan ez történik itt is annak érdekében, hogy minél több hirdetés töltődjön le és másokat gazdagítson.

economico 2010.05.09. 03:14:17

Tel: +55-555-5555
A mai kérdés:
Stohl András hány év börtönt fog kapni?
I......ha igen
N......ha nem

Azért milyen érdekes. Mindig is voltak "bűnös" "sztárok" és mindig is lesznek. Valahogy kell ez is. Mégis a régi bűnösökkel nem törődünk, míg a frisseket gyűlöljük. Picasso mekkora művész, pedig csak egy házsártos többnejű gyökér volt. Vagy ott van Stan és Pan. Régebben valami olyasmit olvastam, hogy a dagibb, aki kegyetlen szinten alkesz volt, az egyik hollywood-i orgián megölt egy kurvát. Konkrétan széttrancsírozta. Mégis milyen jóket röhögünk ezeken a régi gegeken. De tutira volt valami gebasz Leonardo Da Vinci-vel is, csak akkor azt nem írta meg a sajtó.
Szóval ezért nem szabad élő embernek szobrot emelni.
Egyébként jár nekünk, hogy a Stohl-t érintő negatív dolgok is annyit szerepeljenek a médiában, mint a pozitív dolgok. Ha mindennap meg kellett néznem milyen sikeres ember ő, akkor azt is látni akarom, ahogy sír és molesztálják a sitten. Lehetne a Barátok közt után, akkor érek haza. Ez az igazi Celeb vagyok, ments ki innen!

economico 2010.05.09. 03:21:53

@chabba: Az évi 1200 ittas vezető nem tolakodik naponta az életembe.

Ha valaki a saját "hírértékéből" él, akkor olyankor is követelem a vele kapcsolatos híreket, ha ő ezt már annyira nem szeretné. Ez az ő (kényszerű, de következetes) felelősségvállalása. Fizettem érte, az enyém. Árúcikk, használom mikor akarom. Ez a celebség hátránya. Az előnyei triviálisak.

SzaGyu 2010.05.09. 06:36:14

Stohl-nak már régen abba kellett volna hagynia az autóvezetést!
Az autó magában is egy veszélyes üzem, pláne ha valaki még ittas is. Ez az állat nem csak a saját hanem mások életét is veszélyezteti!!
Mindenki hibázhat, de ez nála nem az első és a rendőrség is hibás, mert amikor elvették tőle a jogsit és megbüntették szigorúbbnak kellett volna lenniük. Más ember nem úszta volna meg ennyivel még egy pohár sör után sem.
Végleg el kell tőle venni a jogsit és teljes kártérítésre kötelezni.
(Persze mellékzsebből kifizeti, de akkor is!)

Ilyen felelőtlen, nem normális embert még a járdán gyalogosan sem engedném közlekedni! Ha mégis, csak kísérővel.

kilobike 2010.05.09. 06:37:17

Nna végre, egy normális poszt!
Tetves sutyerák mindegyik, ezzel a kettővel az élen.

Benikuty 2010.05.09. 07:01:21

ócska stílusú post, de igaz.

gorillka 2010.05.09. 07:15:57

@TuskinRider: Álljon meg a menet! Az autó veszélyes üzem. Jó érzésű ember nem vezet alkoholos befolyásoltság alatt, nem előz kanyarban, bukkanóban, nem rántja rá a kormányt másokra stb.
Ha te úgy gondolod, hogy ezek a dolgok ma már átcsúsztak az elfogadható, vállalható kategóriába, akkor mélyen magadba kell, hogy nézzél.
Neked is csak addig nagy a szád, amíg részegen nem csap el valaki.
Mint fentebb páran említették, abban az esetben, ha ilyen okból történik baleset, szándékosságnak kéne venni.

Az irigységről.
Számomra nem vehető észre irigység a postban. Pilu azt fogalmazta meg, ami a normális emberek fejében is megfordult.
A Subaru nagyon jó autó, másfél tonna vas, iszonyat stabil. A "bátor" ember nagy dolgokra képes vele az utakon, bár repülni még ő sem tud vele.
Nagy autó nagy felelősség, mert a vas ölhet és egy Suzuki Subaru találkozásakor a Subaru kerül ki győztesen.
Ha Suzuki jön szemben, akkor meghalnak benne. Bucinak szerencséje volt.
Az idős bácsi sérülése pedig egész hátralévő életére kiható sérülés, ne bagatellizáljuk el!
És mindezt azért, mert vezetésre alkalmatlan állapotban ült Buci a volánhoz.

Buciról
ha jól emlékszem valamelyik tévéadón tűnt fel. Az esti film előtt a János vitézt szavalta. Fiatal, jóképű gyerek az irodalmat csempészte az otthonokba.
Ahhoz képest az azóta a tévében látható működése lejtmenet.
Lehet hogy színpadon jó színész, de a tévében a közelikben nagyon kijön, hogy ripacs. Még műsorvezetés közben is szerepet játszik, mint szerencsétlen Máté Kriszta a leggyengébb láncszemben.

Baszkurátor 2010.05.09. 07:20:06

Ennél csinált nagyobb stiklit a császárka és mégis azt lehet mondani, hogy megúszta.

scorpioscorpio 2010.05.09. 07:30:23

...régen amíg lovagolt, normális volt, inkább járna azzal....kissebb az esélye a többszereplős balesetre...ezt frankón nem kéne megúsznia...és nem csak neki...

nudlee 2010.05.09. 07:37:17

@TuskinRider: én még nem vezettem ittasan, lehet, hogy azért mert nem vagyok f@sz

nanemárrr 2010.05.09. 07:52:14

Kaptárba vele! Vagy megvárják, míg legközelebb holt részegen tényleg megöl valakit?
Gratulálok az asszonykájának is, hogy ezt a díszpintyet tudta magának kifogni, tiszta főnyeremény! Remélem hordhatja majd neki a babletyót!

nazer 2010.05.09. 08:00:33

biztos nem tellett taxira

clint 2010.05.09. 08:01:01

A mocskos seggarc,biztos megfogja úszni, mimt az a rendőrgyilkos Császár Előd....

bflower 2010.05.09. 08:06:25

Az elődfényező kis ostoba faszparasztoknak:

Az a faszgeci tahadék nem egy "rendőrt" ölt meg hanem egy huszonéves srácot, akinek az anyja meg az apja azóta minden reggel úgy kel fel az ágyból, hogy "Mi a fasznak?? Miért pont én??? Meddig tart még??"

Szóval az összes megúsztamgecihúdeneccesvolt celebet killemall...

BKV reszelő 2010.05.09. 08:08:13

@Fehérvár Kapitány: Valami ittas vezetésen kapott paraszt. Mást nem tudni róla.

Parajpuding 2010.05.09. 08:26:50

Biztos sokan felhúzzák a szemöldöküket a cikk hangvételén. De ne alakoskodjunk. Ezt a helyzetet (mármint a bekövetkezett balesetet) felesleges álszenteskedés lenne másképp kifejezni. Ez esetben nem intézhető már el disztingvált szavakkal. Számomra tudható, hogy csupán idő kérdése, mikor írja ki magát ez a barom az élők sorából. Nem kár érte. Egyetlen dolog a lényeg: miközben ezt teszi, ártatlan emberekben ne tegyen kárt!

wwwBisexhu · http://bisex.hu 2010.05.09. 08:28:06

mást ki sem engedtek volna a rendőrségről, ezt meg rögtön hazaengedték

Parajpuding 2010.05.09. 08:33:53

@TuskinRider: "Te sosem vezettél részegen, ittasan? Sosem füveztél? Minden törvényt betartottál? - ha igen, akkor te vagy a lúzer"

Ez lúzerség? Hát....ritka egy büdös patkány vagy. Remélem egyszer stohlköcsöggel fogsz frontálisan százzal egymásbaolvadni.

MosoMasa 2010.05.09. 08:43:34

Miért is kell napokig vizsgálni egy vérmintát? Ehhh.

Amusing 2010.05.09. 08:45:46

piros pont a cikk szerzőjének.
a híres senkiházi kis pöcsök meg fossanak sünt

gergel 2010.05.09. 08:50:57

Minden elismerésem a posztírónak, amiért nem köntörfalazott.
Stohl András és a többi médiageci is falling down so fast!( ezt magyarul nehéz kifejezni, elnézést)
Talán köszönhető ez a változó politikai helyzetnek. Úgy néz ki, van egy kis remény a morál változására.

Kopasz Szuzukis 2010.05.09. 08:53:29

@vangogh?: Kisebbcimbi! A szlovák tejet, húst meg a szlovák paraszt termeli meg. Hogy legyen zabálnivaló a béledbe!
A szlovák paraszt, meg annyiban különbözik a magyartól, hogy egy országhatárral arrébb él. De ugyanúgy földművelő parasztember mindkettő. Akik TÉNYLEG értéket teremtenek, és nem úgy, mint a sok médiahulladék, vagy a sok nagyarcú "vállalkoddzó", aki kufárkodásból, kupeckedésből él.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.05.09. 08:54:24

Aki ilyen szörnyű színészi képességekkel ilyen híres lehetett, annak van valami titka. És nem vagyok kíváncsi a "színházban viszont milyen jó" elfogult véleményekre. Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy a rendezők folyton megkérik a forgatás előtt, hogy Bucikám, most 3 grimasznál többet nem használhatsz.
Egyébként meg lehet, hogy egy pillanatra azt képzelte, hogy valamelyik akció jelenetben van, ahol mozgatni kell a kormányt egyenesben is, azzal mutatva a buta nézőnek, hogy mozgásban van a verda.
De szerintem is meg fogja úszni és lesznek akik kiállnak majd mellette. Eldugott pincékben fognak neki fan-clubokat alapítani, ahol zavartalanul gondolhatja továbbra is azt magáról, amitől szeretne.

Rob67 2010.05.09. 08:54:48

A tényállást nem vitatnám, Stohl egy minősíthetetlen és vállalhatatan médiaszereplő.

De ilyen ócska és mocskolódó stílusban 'megírt' szösszenetet...
Ez ugyanúgy minősíthetetlen, ahogyan a televíziók behozzák a szennyet az otthonunkba.
Az index segítségével neked is sikerült luzer arc, gondolom másként nem sikerül elérni a 15 perc online hírnevet :)
Ezért vitathatatlan gratuláció jár.
Nem az a baj, ha rosszat gondolsz bármely emberről aki szerinted nem megfelelően éli az életét. Egyetértek, a Stohl már ennél is lejjebb van.
De ez a vadparaszt fröcsögés, amiben nem tudtál összerakni egyetlen normális emberhez méltó sort sem. Te lennél az a pöcs, aki egy ilyen tanulatlan írással ezrek szobájába tolja be magát a gennymédia segítségével?
Ez média, ez nem ugyanaz a vállalhatatlan és minősíthetelen gennymédia amiben a gyerekem felnő a segítségeddel?
A szar nemcsak a Győzike és Mounika sóbol jön, innen is. Az újságírás egyben népművelő feladat is lenne...
De te ma méltó szellemi párhuzamba helyezted a fent említett műsorokkal.

Hogy is mondtad?
Mocsok szarházi paraszt vagy, akit tisztességes ember egy csulázásra sem méltat.
Na ez a rád is értelmezhető sor igaz volt...

PS: Stohl monnyon le! Örökre.
Mondjuk te is maradj a szarlapátolásnál inkább, ahhoz jobban fekszik a stílusod.

bokoristvan · http://indafoto.hu/bokoristvan 2010.05.09. 09:01:48

Ez az ember soem fogja szégyellni magát, hiába nyilatkozik így.
Inkább azokat hibáztatja akik szembejöttek, mert a tehetsége révén szerzett felívelő és ki tudja milyen magasra jutó karrierjét tönkretették azzal, hogy épp ott vezettek autót amikor Ő arra ment....

BKV reszelő 2010.05.09. 09:01:51

@espadazo - Játékbolt:: Megnyugtatlak. Ez a ripacs színházban is ugyanolyan szar, mint az rtl képernyőjén. Sőt ! Szarabb. Tipikus tehetségtelen, egoista kis buzi.

dancegirl26 2010.05.09. 09:02:57

@soproni1:
bocs, de te hol nőttél fel? 28 vagyok, de engem 2-3 évesen rendszeres fogmosásra tanítottak. Ez nem 15 éve volt......
Sb meg legközelebb nyerges vontatóval szemben játsza a részeg Janit!

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.05.09. 09:04:20

@Rob67: Egyszer Nagy Bandó lejött kis falunkba. Amikor már 15 perce nem nevetett senki a műsorán, akkor megállt, a nézők szemébe nézett és azt mondta nekik: Pina!
Az emberek jót nevettek. És akkor Andrásunk kifejtette, hogy akkor ezután 5 percenként káromkodik egyet. A népnek tetszett. A műsor nagyon sikeres volt...

BKV reszelő 2010.05.09. 09:04:21

@Rob67: Nos, pár mondatoddal te is bizonyítottan a postíró nívójára emelkedtél/süllyedtél. Gratulálok! :)

Éjfúria 2010.05.09. 09:04:26

Már várom a hírt amiben benne lesz, hogy Stohl nem volt részeg a balesetkor, csak azért találtak a poshadt vérében alkoholt, mert a baleset miatt annyira kiborult, hogy hazaszaladva megivott egy üveg kevertet. És ha ügyesen csinálja és van egy jó szakértője, fel is mentik majd.
Ez ilyen egyszerű lesz.
És ha ez a kukac vagy a dagadt hajdú-rovar perelne a hangnemért, akkor tegye bátran, hát saját ocsmány magatartásuk és személyiségük ilyen ocsmány gondolatokat vált ki a közvéleményből. Amire majd ugatnak, hogy a hangnem rontotta a megítélésüket: Nem rontotta, köcsögök, ilyen gusztustalan férgekeknek tart titeket már mindenki, saját anyátokon kívül már mindenki beletaposna a vigyorgó retkes pofátokba. EZ a közvélemény, ilyen ocsmány a közvélemény, lehet menni a bíróságra sírni, de attól nem változik semmi. Sőt. Minél nagyobb lóvét követeltek és kaptok, annál nagyobb lesz az ellenszenv, megítélésetek annál ocsmányabb gondolatokat szül majd.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.05.09. 09:05:02

@BKV reszelő: Csak mert egy blogban tegnap vagy öten azzal jöttek, hogy a deszkán milyen frenetikusan teljesít.

koncerttahó 2010.05.09. 09:08:55

még szerencse, hogy a művész úrnak nem lett semmi baja.
remélem hamar visszatér dolgozni és még sok remek szerepben láthatjuk.

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.05.09. 09:12:00

A posztoló is seggfej meg a Buci is!

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.05.09. 09:13:17

@Káel Csaba: Valószínűleg ő is bánja, hogy nem sikerült megölnie a többieket, lehetőleg a szemtanúkkal együtt, mert akkor hétfő reggel csinálhatná az egyik arckifejezését a kettő közül - a kidüllesztem a szemeim és csücsörítek meglepődésemben.

Tomi1973Wien 2010.05.09. 09:18:53

@Káel Csaba:

eloadhatja a börtön ablakaban-t.... tökölön, az udvaron, esetleg szinjatszo kort szervezhet a gyorskocsi utcaban....

play_off 2010.05.09. 09:19:28

@vangogh?: "Kiscimbi, ez a paraszt nem szarik az úr nem eszik nagyon gagyi duma...Ha a paraszt nem szarik majd megvesszük a szlovák tejet meg a szlovén húst,Te meg éhenhalsz vöcköndön"

És a szlovák tejet, meg a szlovén húst ki termeli, okoska? Azok nem parasztok?
Nem arról volt szó, hogy magyar paraszt, hanem csak "simán" paraszt. Nem tudom érted-e a különbséget? Valószínűleg nem.
Te csak a magyart akarod fikázni!

victor vacendak 2010.05.09. 09:32:17

@play_off: paraszt helyett használjuk az őstermelő kifejezést...:-D

tippmester · http://tutitipp.blog.hu 2010.05.09. 09:34:11

Pilu: nyomass erről is egy dalt!

csicskulátor 2010.05.09. 09:38:46

Már eddig is nagyon tenyérbe mászó, unszimpatikus figura volt ez a Stohl.
Igazság szerint az összes hasonszőrű celeb kollégájáról elmondható ez. Illetve ezek nem is celebek, médiagecik :)

anyadmajma 2010.05.09. 09:42:55

Ez jó. Aki szerint ez nem egyértelmű, az remélem szolidaritásból melléül a börtönbe.
Lassan írom, hogy a hülyék is értsék: ELISMERTE, HOGY ITTAS VOLT AZ ESEMÉNYKOR? ÉS KB: ÚGY TÖRTÉNT? AHOGY A TANÚK ELMONDTÁK!
A múltkori jogsibevonása alatt vígan vezetett, le se szarta, hogy bevonták. Láttam.
Aki részegen autóba ül, azt le kéne csukni minimum 1-2 évre, kibúvó meg mindenféle jogi maszlag és kiskapu nélkül. Drasztikusan tudna csökkenni az ilyen faszok száma az utakon.
És aki szerint egy ilyen köcsögnek még bármiféle joga és mentsége van, annak remélem egy ilyen benéz a családi autójába, vagy szétugrassza a családi felvonulást, amikor szabályosan mennek át a zebrán. Aztán magyarázza, hogy szegény ember, biztos nem úgy gondolta, meg megbánta, hogy kiírtotta a fél családom.
És igen, aki ilyen "médiafasz" státuszba lovagolja bele magát, az legyen már egy kicsit köztiszteletben álló személyre hasonlító valaki, nem pedig egy faszparaszt, aki 2 tolókocsihelyre tud csak beállni, és rendszeresen tegyen ilyeneket. Még az is lehet, hogy ugyanolyan pacsajrészegen vezet, mint ez a fasz, csak neki eddig kicsit több szerencséje volt.

balvik 2010.05.09. 09:52:01

Ez igen érdekes... A jóember barinője odament egy másik autóval, amivel Buci drága elhajtott. Hölgyikém.... Te is bűncselekményt követtél el, hiszen egy láthatóan ittas embernek átengedted át volánt. Arról nem is beszélve - a többi bcs.-t leszámítva - hogy Stohl ezzel az elhajtós mókával ismét részegen vezetett.

kuki123 2010.05.09. 09:56:51

Helo peló kimaradt a bűnlajstrom felsorolásból:

1. az hogy a csaja érte ment és elvitte...na most akkor ő bűnsegédletben is részt vett hiszen elvitte a hullarészeg Bucit, aki bűncselekményt követett el...tehát tettes társ

2.sőt mivel ő is elhagyta a helyszínt segélynyújtás helyett ..ez is bűncselekmény...

ivan_the_terrible 2010.05.09. 09:58:55

Már bocs, de ez egy tényleg egy jó poszt? Hát ezt a piacon vagy a söntésben is összeszedi az ember! Minden szavából süt káröröm. Brávó!

cicmen (törölt) 2010.05.09. 10:11:12

Nem olvastam az összes kommentet ezért bocs, ha valaki már elsütötte! Buci megkérdezi baracskán. Ez a Big Brother? Mire valaki. Nem haver! Ez a Való Világ! Piluval egyet értek, nincs mit hozzáfűzni Andrásunk hőstettéhez! A szarra amit csinál jól rátett még néhány lapáttal. Öt bűncselekmény kb. 10 perc alatt! Jól belehúzott! Persze így halmazati lesz, kevesebb mint egyenként, de letöltendőnek tűnik. Buci! Te f.sz!

Perillustris 2010.05.09. 10:17:35

Most ez az új irány, hogy szokjunk le a "parasztozásról"? Nem szép, persze, de ennyire direkten úgysem megy. Másrészt a mondatkörnyezetből világos, hogy a szó milyen jelentést hordoz (vö. anyád vs. anyád).

Nem utolsósorban van olyan "kultúrkör", ahol a magyarok egyszerűen csak parasztok. Mind.

anyadmajma 2010.05.09. 10:21:18

@ivan_the_terrible: Ja, mert nem a te apádnak lett combnyaktörése a balesetben. Kár. Akkor talán belátnád, hogy igenis vannak esetek, maikor a káröröm és az utálat teljesen helyénvaló.

A törvény mindenkire egyformán vonatkozik. A büntetés mértéke viszont nagyban függ az ismeretségtől, hogy ki kit ismer. Ez van, ez a jogállam. 99%, hogy még felfüggesztett sem lesz belőle. Ha rajtam múlna, életfogytot kapna egy ilyen visszaeső.

alisarboissay 2010.05.09. 10:33:25

Egy jó ügyvéd, pár ismerös és kiderül, hogy nem is ivott és a másik két autó a hibás....ja és ott sem járt.

the.reaper 2010.05.09. 10:35:54

Asszem megvan hajdú prolibunkódagadtzsírdisznó péter következő frizbis vendége. Ott majd bucika előadhatja a hattyú halálát, hogy ő mennyire sajnálja és hogy ő csak a körülmények szerencsétlen és meg nem értett áldozata.

anyadmajma 2010.05.09. 10:38:43

@the.reaper: Úgy, Úgy. Viszont azt is szeretném, Baracskán is lehetne egy meg nem értett áldozata a 200kg-os kancigány papás-mamás játékának.:D

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.09. 10:40:30

Lám-lám, minden relatív...

Az események tükrében, persze nem a kiemelkedő celebmunkásságáért, de kezdhetjük tisztelni a szintén masszív piás (maga is bevallja, sőt ironizál rajta) Bajorimi "művész urat".
Akinek még jogosítványa sincs, sőt soha nem is akart szerezni. Ő legalább tudja még részegen is, hogy az ittas vezetés súlyos, olykor tragikus következményekkel járhat. Jól megfér egy sofőrrel, ezért ebben az ez ügyben, -le a kalappal előtte!

the.reaper 2010.05.09. 10:40:38

@ivan_the_terrible: káröröm? amikor egy piás/narkós féreg okoz balesetet, akkor az a minimum, hogy dögöljön meg. ő is, meg az is, aki védelmébe veszi és aki ki akarja mosdatni az is. ez vonatkozik csámpás elődre is.

cicmen (törölt) 2010.05.09. 10:43:39

@ivan_the_terrible: Szó nincs kárörömről ha mások hagyták ott majdnem a fogukat egy visszaeső alkesz miatt! Felöllem Stohl élhetne vidáman gazdagon engem nem zavar! De ez a hülyeséghalmaz amit művelt kiveri ám a biztosítékot nem gondolod? Ez az erkölcsi szinvonala annak aki naponta jelen van a tévében? Voltaképpen maradhatna is, mert abből a közegből nem lóg ki és most hagy ne példálózzak!

the.reaper 2010.05.09. 10:47:47

@anyadmajma: Egyetértek. Javaslom, írjunk ki népszavazást! "Ön egyetért-e azzal, hogy stohl andrást és császár elődöt min. 20 cm-es faszú elítéltek töcsköljék meg naponta háromszor legalább hat hónapon keresztül?" A nemmel szavazók hasonló elbánásban részesüljenek. :DD

cicmen (törölt) 2010.05.09. 11:01:29

@the.reaper: Ne csináld már! Az Alföldi Robi direktor főnöke nemmel fog szavazni, vagy leüli (lepucsítja)helyette!

THK 2010.05.09. 11:02:12

@HgGina: ez hazugság! Cs.E. ügyvédje próbálta elhinteni - ezek szerint sajnos sikerrel... :-(

A rendőr valóban nem használt övet, de mivel ott, a bal első ajtón nyomult be a BMW, ha be lett volna kötve, akkor is agyonnyomja...

Ford Mustang 2010.05.09. 11:03:47

STOHL ANDRÁST A BÖRTÖNBE!

Csakhát...

Amikor 2000-ben Császár Előd bedrogozva belement egy rendőrautóba, nem a rendőröket, vagy a mentőket hívta, hanem a BM-es góré anyját. Meg is úszta, sokat dolgozott ezért az akkori belügyminiszter, Pintér Sándor is. Magasból szart ő az ártatlanul meghalt rendőrre, a drogos gyilkos megmentése volt a fontos.

Most Stohl is közel van a tűzhöz, a fideszessé vált RTL Klub "sztárja." Ő is meg fogja úszni, börtönbe se kell majd mennie. A régi-új belügyminiszter, Pintér Sándor őt is ki fogja mosdatni, ne is álmodozzatok Stohl lesitteléséről.

Máshogy kelt fel április 12-én a nap, a(z új) kormányhoz közel állók mostantól mindent megúszhatnak majd újra, nem úgy, ahogy Zuschlag, vagy Hunvald.

Ki fogad velem, hogy Stohl megússza?

proton1701 2010.05.09. 11:08:14

Nagy örömömmel olvastam az írást. Magam részéről a szórakoztató iparban dolgozom és azt hiszem mondahatom az összes profi művész nevében ( a profi itt arra utal aki ebből él ) , legyen az énekes , zenész , színész vagy táncos és minden stílust beleveszünk , hogy ezeket a celebeket csírástul kellene kiírtani mert lassan ezek a szarok lesznek a gyerekek és a fiatalakok példaképei mint a kultúra képviselői. Az igazi művészek meg nem jutnak médiához mert szarnak rájuk. Na és akkor itt van ez a baleset amitől felborul a gyomrom. Részegen balesetet okoz , vakerál és otthagyja a helyszínt. Nagyon komoly példát kéne statuálni. Egyébként aki azt írta, hogy ez az ember az egyik legjobb színészünk jó lenne ha nem a tv-t nézné hanem elmenne néha színházba művelődni és szórakozni mert fingja sincs semmiről. Szomorú , hogy ez a középtehettség ilyen sokra vitte de hát köszönhető ez a anyg átlag butaságának. Ahol Győzike még a tv közelében van sok mindenen nem lehet csodálkozni.

proton1701 2010.05.09. 11:09:42

@Ford Mustang: Én fogadok, hogy megússza a paraszt

baba jaga 2010.05.09. 11:10:10

a legnagyobb botrány tényleg az,
hogy dögrészegen súlyos balesetet okoz,
/ nem először /,utána meg beül egy másik autóba,s simán hazavezet!!!?

Ford Mustang 2010.05.09. 11:12:07

@proton1701: Nem ér, nem ér, én is erre fogadok!

the.reaper 2010.05.09. 11:14:00

@cicmen: alföldi róbertgidának természetesen lófasz járna a seggébe. de csak mert rendes vagyok. ugyanis egy kisebbet valószínűleg már meg sem érezne. ez vonatkozik kolosi péter "népművelőre" is.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.09. 11:19:00

@Ford Mustang:

Ütöttek volna el piásan egy pár embert, mindjárt szabadlábon védekezhetnének...

Manapság egyeseknek ez nem súlyosbító, hanem enyhítő körülmény. Ilyen világban élünk...

sanya64 2010.05.09. 11:25:14

@baba jaga: így van, babácska, ez a leghajmeresztőbb az egész sztoriban, ritka részeg lehetett a faszi, ha volt pofája a baleset után még telefonon kérni egy másik autót a segge alá, mondván, hogy ő akkor azt vezetné hazáig, és senki rám sem szólt, hogy na álljon máá meg menet!...
ő meg nagy vidáman dülöngélve hazagurult azzal az autóval, többieket meg jól otthagyta, mondván, csináljon mindenki, amit akar... (

Enmera 2010.05.09. 11:28:28

Engem nem érdekel ki fia-borja csinál ilyet, de az igenis felháborít, hogy legyek bármilyen körültekintő az utakon, nincs mit tenni ha a kanyarban szembetalálkozok egy "hobbiterepjáróval" az én kis 14 éves suzukimban szabályosan vezetve.
Az meg csak hab a tortán, hogy úgyis meg fogja úszni, mert ugye majdnem-a-nemzet-sszínészévé lépett elő ez a tehetségtelen, alkoholista, pofátlan senkiházi. Merthát ugye az egyenlőbbek....

ROBERTO 2010.05.09. 11:35:02

Ugyanaz lesz majd mint Császár Előd esetében... Csaszi kisasszonynak is elsikálták az ügyét, neki is el fogják..., pedig mindketten megérdemelnék a letöltendőt, vazelin nélkül...

nanemárrr 2010.05.09. 11:37:04

@dancegirl26: én az InterCity-re szavazok nyerges vontató helyett!

É2I 2010.05.09. 11:39:23

Modorosan csak ennyi: +1

bflower 2010.05.09. 11:41:47

@Rob67:
érdekes egy faszgeci lehetsz te is, anyázva háborodsz fel az anyázáson!!
hahahaha, na szopd szét az összes faszom és takarodj!

ROBERTO 2010.05.09. 11:43:27

@HgGina: Ha anyád vezette volna az autót, az is megdöglött volna... gondolom, más lenne a dologhoz a hozzáállásod...

montipájton 2010.05.09. 11:44:17

Szép írás. A szerzője semmivel sem kisebb paraszt Stohlnál, ez már ki id derült belőle, más nem. szánalom.

Astra001 2010.05.09. 11:49:59

@Panther_V: Ezt nem mondod komolyan, azt még filmnek sem nevezném, nem hogy qrva jónak!!!

anyadmajma 2010.05.09. 11:51:08

@montipájton: Ja, hülyegyerek, csak tudod ő nem is akar másnak látszani. Kéne hozzá minimum két rohadt káposzta IQ-ja egyben, hogy észrevedd. Ez van.

Rókatojás (törölt) 2010.05.09. 11:57:39

naja... nem kicsit vicces dolog "gennymédiázni", amikor mi magunk is - a posztolókkal az élen - részei vagyunk ugyanannak a "gennymédiának"... hehehe

cicmen (törölt) 2010.05.09. 12:13:26

@Rókatojás: Miért is? Fejtsd ki bővebben ezt kérlek! Ez média?

Kalmár 2010.05.09. 12:28:19

Tisztelt Pilu!
Jól érzékeltem, hogy neheztelsz Bucira?
:))

Bougheau Tschichka 2010.05.09. 12:29:40

„Hívta a barátnőjét, akit előtte telefonon hívott. Mondta neki, hogy jöjjön ide, és mondja azt, hogy ő volt a sofőr. Aztán a hölgy megjött, helyet cseréltek, a hölgy itt maradt, Stohl András úr pedig elviharzott” -Szép ...

2010.05.09. 12:43:36

Aki iszik, drogozik az ne autózzon. Ha már vezetni akar, akkor vegyen egy kecskét és azt vezesse, vagy a 30.000 V-ot, de jó erösen tartva csupasz kézzel és jó sokáig. Igy legalább megusszák azok, akik az uton közlekedni szeretnének és nem kórházba vagy a hullazsákba feküdni . Aki pedig részegen vagy drogozva vezet, az egy barom, állat.PILU-nak maximálisan igaza van!

Napkutya 2010.05.09. 12:46:13

@Rókatojás: Ezen most egy kicsit én is megakadtam. Ezek a felületek javarészt arról szólnak, hogy ismeretlen emberek beszélgetnek valamiről, ami felkeltette az érdeklődésüket.

Gennymédia? A blogolás? Nos, ez is csak egy eszköz, amit használnak valamire. Jóra vagy rosszra, de önmagában csak egy valami, ami mondjuk tíz éve még nem működött igazán, -most meg épp kamaszodik...

Ha már a visszatetsző dolgoknál tartunk, reggel lementem az újságokért, és az egyik címlapján máris ott van a "Jaj, kettétört az életem..."

Nem tudom hányan nyalják be ezt a szart, de nekem most azért fordult egyet a gyomrom.

ivan_the_terrible 2010.05.09. 13:03:30

@anyadmajma: jah, mert feltételezem Te - ahogy a posztoló is - személyesen érintettek vagytok az ügyben. Az más. Ez esetben valóban dukál az "utálat és káröröm", köpködés stb. Akár grundolhatnátok egy alapítvány a nemes cél érdekében...

Félreértés ne essék, nem "hősünket" akarom én védeni. Szintén remélem, h meg fogja kapni amit megérdemel. Amúgy legnagyobb bűne sztem, hogy ez nem az első eset... na ez az, amire semmi nem lehet mentség! Én csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, h ez a cikk egy fos. Ízléstelen, igénytelen, NEM JAÚÚÚ!!!! L'art pour l'art mocskolódás. De nem baj, kitesszük főoldalra, mert majd jönnek a népek, és majd mindenki jól odamondogathat a Bucinak a kommentekben! Végre!

Nash vs. Keynes 2010.05.09. 13:07:11

Hacsak Stohl anyukája nem régi sokat tudó BM-es dolgozó akkor ezt nem fogja annyival megúszni mint Elődünk..

cicmen (törölt) 2010.05.09. 13:10:19

@Napkutya: Látod látod! Máris keresett az ügyön! Ki a lúzer? Mi! Nem tévedek amúgy ugye? Nem vetted meg a szennylapot?

erom? 2010.05.09. 13:13:48

elérkezett az ideje, hogy stohl a mentelmi miatt befizesse megát vmelyik pártlistára

Napkutya 2010.05.09. 13:25:23

@cicmen: Hát, igazából ott a pont. De. Az ember lemegy, iszik még egy potya kávét, fogja a lapokat és a friss zsemlét..

Mégis, sokat vezetek, (nem egy Suzukit) naponta látok olyan embereket az utakon (főleg az autópályán) akik eszement módon tolják, egy már kocsinak nevezhető vassal -nem számít se Isten sem ember...

Az, hogy most egy ismertebb nyomoronc bukott, jó alkalom arra, hogy megint előkerüljön a buta, gátlástalan, terepjárós barom, ami nálunk sajnos valós kategória.

Valójában, ha jobban belegondolok, a tökömet sem érdekli a Buci, - bár ez már egy komoly bűncselekménysor, amibe belerántotta a barátnőjét is.

Maga a jelenség az, amitől meg kellene szabadulni.

Napkutya 2010.05.09. 13:33:15

Csak egy gondolat: Ha precedens jog lenne idehaza, már előre kíváncsi lennék, hogy vonul majd be a történelembe a Buci vs. Magyar állam jogeset.

Mert akármi is történik, példaértékű lesz.

herut 2010.05.09. 13:45:38

@Igaz Hazafi: Tökéletes definíció!Nincs mit hozzátenni .

kovacsguszti68 2010.05.09. 14:02:29

tökéletesen egyetértek a poszttal. mind a benne leírttakkal, mind a hengvételével. bennem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg, amikor az első híreket olvastam a balesetről. Szívből remélem, hogy nem ússza meg a letöltendőt. És nem azért, mert nem különösebben bírom a fejét: egyszerűen az igazságszolgáltatás megcsúfolása lenne, ha visszaesőként, a Btk számos paragrafusát lefedő cselekedeteivel megúszná a börtönt. Szerény számításaim szerint alsó hangon 5 év letöltendőre kellene ítélni.

Ha a Farkas Pétertől utólag elvették állami kitüntetését, akkor ettől a fazontól is visszavenném a Jászai Mari díjat és legfőképpen: száműzném még a Nemzeti Színház környékéről is. Az ilyen ember ne szerepeljen a NEMZETI-ben!

széfdiszkont 2010.05.09. 14:12:34

Buci!

... csunáj bikicsunáj vicsáj

Perillustris 2010.05.09. 21:07:18

@HgGina: A rendőröknek nem kötelező bekötniük magukat. Másrészt azért halt meg, mert 80-nal belészállt CS.E.

Perillustris 2010.05.09. 21:11:40

@anyadmajma: A felfüggesztett amúgy tuti, de én nem lepődnék meg, ha a közfelháborodás miatt meglenne a 8-12 hónap letöltendő is.

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.11. 22:20:27

@Napkutya: Hogy te mekkora primitív tuskó vagy,nem is reagálok többé a fellengzős szarokádásaidra. Vettek volna inkább egy szép kutyát anyádék helyetted,az egész világ jobban járt volna!

xenuka 2010.05.16. 16:38:47

Nincs mit hozzátennem a poszthoz!

Kézcsókom az írójának!

Stohl meg rohadjon meg a börtönben.
süti beállítások módosítása