HTML

Még valamikor 2005-ben kreáltam a www.demszky.com oldalt. Akkor elég nagy visszhangja volt, írt róla anyátok, az Index is. Sajnos a honlap, azóta sem veszítette el aktualitását. (köszönjük a sok baromnak aki rá szavazott, Katonának, meg az MDF-nek is, hogy még mindig a nyakunkon ül) Sajnos úgy alakultak a dolgaim, hogy egyáltalán nincs időm foglalkozni az oldallal, de nem szeretném ha kárba veszne, ezért arra gondoltam, hogy pályázatot írok ki rá. Az alap elgondolásom az volt, hogy olyan személy vagy csoport kezébe kerüljön a lap, aki tud és akar is időt szánni a folyamatos frissítésére. (téma, ugye dögivel) Aztán tovább gondoltam a dolgot és eljutottam addig a nem túl bonyolult összefüggésig, miszerint ez a lap esetleg érdekelhet pártokat is. Ezen okból kifolyólag a jelentkező(k) kiléte szerint kétféle módon lehet pályázni. Lássuk!

 

 A pályázat tárgya:

A www.demszky.com domain név és a hozzá tartozó tárhely, valamint az oldal jelenlegi tartalma. (nemrégiben fizettem ki két évre előre a nevet és a tárhelyet)

1., Pályázati feltételek Demszkyt utáló magánszemélyek, csoportosulások és civil szervezetek számára:

Pályázhat, minden 18. életévét betöltött bárki, aki(k) már hasonló témában (Demszky és/vagy egyéb más politikus, párt fikázásában) WEB-es referenciával rendelkezik. Az átverések elkerülése végett, feltétel, hogy a jelentkező által jelenleg üzemeltetett oldalon kihelyezzen egy linket, amely a www.demszky.com oldalra mutat, "pályáztam a demszky.com-ra" szöveggel.

Ez esetben az oldalért nem kérek pénzt, tehát a nyertes ingyé elviheti.

Mit kell tenned?

Írj, egy mélt ide, amelyben leírod terveid az oldallal kapcsolatban, és megjelölöd az eddigi referenciá(i)d.

 

2., Pályázati feltételek politikusok, pártok és szekértolók számára:

Ha a fenti feltételeknek nem felelsz meg, de mégis fáj a fogad az oldalra, akkor se csüggedj! Nem kell mást tenned, csak mélyen a zsebedbe nyúlnod! Valószínűleg politikai érdek vezérel, de ez engem nem érdekel, leszarom, hogy melyik párt szekerét tolod és, hogy az oldallal mit akarsz csinálni! Menj haza, törd össze a malacperselyed, számold össze, hogy mennyi pénz esett ki belőle, és küld el a számot erre a mélcímre! Azt azért nem árt ha tudod, hogy ha Te nyered, a bevétel egészét (adó levonása után) a magyar politikai elit elleni, online "támadásra" fordítom. (ötlet dögivel) Magyarán, akármelyik oldalon állsz, a saját sírod ásod ha anyagi áldozatot vállalsz az oldal megszerzése érdekében.. :)

(nagyjából képben vagyok a hazai WEB-es felhozatallal tehát, ha azon agyalsz, hogy gyorsan összeütsz egy kamu, referencia oldalt és így pályázol, akkor feleslegesen erőlködsz) 

 

A nyertessel - ünnepélyes keretek között (sör, pogi) - aláírom a szerződést, az oldal átruházásával kapcsolatban.

 

Igazán annak örülnék, ha találnék egy olyan civil csapatot, aki(k) tovább őrzik a lángot. Abban az esetben, ha nem érkezik értelmes pályázat civilek részéről, vagy visszautasíthatatlan ajánlatot kapok a másik oldalról, csak akkor adom pénzért.

 

Amit az oldalról tudni kell:

A .com-os domain-ek nem prioritásosok, tehát teljesen jogosan áll a birtokomban, így az új tulaj is jogszerűen birtokolja majd. Minekután alkotmányos jogunk a neten bárkit fikázni (amíg nem sérted személyes jogait) addig az oldal támadhatatlan. Egyetlen ponton támadható, az pedig a design. Az oldal megjelenése (jelenleg) a régi demszky.hu szkinje.  Az új demszky.hu szkin is megvan, tehát ha ezt akarod felrakni szívesen segítek, de.... Azzal számolni kell, hogy ha az oldal megjelenése "egy az egyben" ugyanaz, mint az eredeti oldalnak, akkor szerzői jog megsértése miatt megtámadhatnak.

Az oldalt havonta, átlag 2500-an látogatják. Ha beírod a google-ba, hogy demszky, akkor a 3. találat ez az oldal. Kekeke. :) 

 

Hajrá!

Pilu

 

Címkék: politika web demszky hülyemagyar

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr9738309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H 2007.04.11. 00:10:52

Szia
Köszi a zenéket, én legalább 200 embert ismerek akinek nagyon bejön pld a lökd meg demszki vagy az elqurtad. Kár, hogy nincs hozzá klip :(
El tudnék képzelni egy papírból kivágott demszky figurát amint kocsiba száll vagy épp az építkezést felügyeli :D, bár ezeket az ötleteket inkább rád bíznám :)) Jó lenne tehát egy klip :P
süti beállítások módosítása