HTML

 

Jaj, de szaj ez a ojszág!
Jaj, nem is lehet itten megélni, pedig jaj, kitanujtam a belem 9 évig!
Jaj, 150 a kezdő nettóm, jaj hogyan alpíjjak ebből családod?
Jaj, a politikai ejit is csak mojog és nem is szépíti a kis ojszágomat!
Jaj, egy olyan éjtejmiségi mint én, Angliában egy mijjiót kejes havonta!
 
Három szál szalmát nem tettél még keresztbe, de a segged már viszket, ha arra gondolsz, hogy nem fogsz nyolcszázezret keresni?
Öcsém, itt ez az életszínvonal! Nem tetszik? Húzz el!
Nem tetszik, hogy az ország nagyobbik része - önhibáján kívül - képtelen a normális társadalmi együttélésre? Teszel ellene, vagy csak fikázol? Ha csak az utóbbi, akkor húzz el!
 
Amikor beiratkoztál az egyetemre, nem tudtad, hogy milyen itthon az életszínvonal? Amikor végeztél, még akkor sem esett le? Angliában ötvenszer ennyi az ügyeleti pénz?
Neked az kell? Húzz el!
Majd jön helyetted indiai orvos, mérnök, meg filippínó szakmunkás. Nem csinálunk velük rossz üzletet, nem hiszem, hogy hülyébb lenne, mint Te, és full boldog lesz, hogy  lesz mit ennie, és havonta haza tud küldeni száz dollárt!
Sok sírós kis fasz, tényleg menjetek! Vidd a családod is, legalább hígul az ingatlanpiac!
 
Menjen mindenki, aki akar! Vagy ha nem akar, akkor ne sírjon mint egy fürdős ribanc, hanem fogja be a pofáját és dolgozzon!
 
Felemelted egyszer is a hangod a politikai elit ellen?
Összefogtál valaha is az értelmiségi barátaiddal, hogy jobbítsátok az országot, hogy az írástudatlanok figyelmét felhívjátok a közelgő problémákra?
Ezen a héten hányszor hajtottál át úgy a zebrán, hogy állt valaki a szélén? (tudom, Te egyszer sem)
Fizeted az adót rendesen, vagy neked is van könyvelőd?
Akkor miről is ugatsz, kis fasz?
 
Nem akarsz tenni semmit, hogy kivakarjuk az országot a szarból?
 
 
H Ú Z Z  E L ! NÉLKÜLED, NEKÜNK IS CSAK KÖNNYEBB LESZ!!!
 
 
 
 
ui.: Ne az menjen el aki rosszul érzi magát, hanem zavarjuk el azt, aki miatt élhetelen az ország!
 

Címkék: hülyemagyar

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr100169276

Balázs 2007.09.18. 13:17:40

Szia,

Ez egy böszme nagy demagóg szövegelés volt.

Én elégedetlen vagyok a helyzetemmel és nem 150 a nettóm, nem keresek 800 bruttót csak maj'nem. Nem kilenc évig tanultam hanem 17 (8+4+5). Nem mérnök vagyok hanem közgazdász. Nem jön helyettem ide Indiai, a kűfődi anya viszi el a munkán direktbe Indiába. Külföldön jobban élnék. Sokkal jobban. Elsősorban nem azon törném a fejem, hogy le tudom-e cserélni az autóm (ennem innom kihánynom van mit bőven), be tudom-e bútorozni az újépítésű lakásom, mert az is van nekem ám, fasza hitellel, hanem azon agyalnék, hogy vegyek-e autót a csajomnak is, vegyek-e magamnak esetleg egy vitorláshajót és, hogy hova menjek el nyarlani idén huszadszor. Levezetném a stresszt tudod.

Nem tanult a kinti többet, nem dolgozik többet és nem okosabb nálam. Sőt, én többet tudok, többet dolgozom, és több vért is hugyozok náluk. Sokkal szélesebb látóköröm és tudásom van, mint nekik. Ők ráálltak az irodai manufaktúra egy kis szeletére és abban jól elvannak napi 8-9 órát, majd élik a cosmo kis életüket amiben minden kiba trendi.

Én nem, én bennt rohadok b*zdmeg este tízig-éjfélig, mint egy tetves rabszolga, és a céges luvnyáknak tudom csak csapni a szelet akik olyankor még szintén itt vannak.

Vállaljak társadalmi felelősséget és kezdjem el okítani a parasztot, vagy hergeljem magam péppé a gennyes politikusainkon? Szerveződjek? Az értelmiségi "spanjaim" annyi felé szavaznak, hogy annyi párt nincs is. Mi a fenének mozgolódjak? Egyáltalán mi a fenének kell nekem hallanom, látnom, érzékelnem, hogy ez egy gennyedző társadalom?

Én csinálom a dolgom, vallok az Apehnak, elcsalom az adóforintokat ha kell, mert ha befizetném akkor holnap cseszhetném ki a család szűrét az utcára. Szeretném, ha az összes rohadt politikus is csak a dolgát tenné, a rohadt slepp meg ez a magyar maffia szemlélet meg sorvadjon el, ha lehet úgy, hogy nekem ne kelljen tennem semmit, csak fizetnem az adóm, mert a sajátom ugyanis fizeti a cég.

Ez lenne a dolgok rendje. Majd ha nekem az lesz a dolgom, hogy rendet tegyek, akkor majd megteszem és megmérettetek. De addig nem megyek az utcára és rühellem inkább csendben a Médiát és a politikusokat. A magyarokat, na őket szeretem. Mindegy is nekem, hogy árpádsávot vagy zsidócsillagot lenget... csak szeressen ő is engem.

Úgyhogy plíz, ne zavarj el, mert még elmegyek és akkor b*szhatjátok egész nap a Mónikasót, ami egyenlőre miattam nem megy napi 24 órában.

na szeva,

Balázs

Feri: Nem aggódik az évfordulón, az emberek megtanulták tavaly a leckét. Hogy hárommilió állat képes ezekre szavazni az nekem nagy falat.

Egyébként a véleményem az, hogy ha a szocik eltakarodnának, akkor nyolc év után a fideszt is ki lehetne p*csázni, mert kinőne mellette talán valami új. Kevésbé beteg.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.09.18. 14:01:45

Eleg demagog szoveg volt sztem is, de hat neha ez kell. Az viszont lathato, hogy ez mar nem a mi orszagunk. Meg is mondtak, hogy ha nem tetszik, elmehetunk.

Inkabb tegyunk, hogy ne kelljen. De nem az a megoldas, hogy szetverunk mindent. Azt is a mi penzunkbol epitik ujja.

Shimoda · www.konzervatorium.blog.hu 2007.09.18. 16:07:59

"Felemelted egyszer is a hangod a politikai elit ellen?" számtalanszor

"Összefogtál valaha is az értelmiségi barátaiddal, hogy jobbítsátok az országot, hogy az írástudatlanok figyelmét felhívjátok a közelgő problémákra?" próbáltam, falakba ütköztem.

"Fizeted az adót rendesen, vagy neked is van könyvelőd?" diák vagyok, de a szüleim tehetősek, ÉS nem adókerülők.

"Ezen a héten hányszor hajtottál át úgy a zebrán, hogy állt valaki a szélén?" egyszersem

"Angliában ötvenszer ennyi az ügyeleti pénz?
Neked az kell? Húzz el!" nem kell olyan messzire menni, ha ügyeleti pénzről lenne szó, elég csak Bécsbe látogatni...

Egyébként tényleg elég demagóg és nem utolsósorban paraszt kis bejegyzés ez. :) De remélem sikerült minden haragodat kiadni, nehogy maradjon egy csepp is még benned, az káros lenne.
süti beállítások módosítása