HTML

 

Tegnap valami elszakadt, valami végleg lezárult. Eltűnt egy műsor, amiért a gondolkodó ember is bekapcsolta néha a rádiót.

Lehetett a műsort fikázni, lehetett benne hibát találni, és lehetett kivetni valót találni Puzsér Róbert stílusán. Egy dolog azonban biztos, hogy a magyar médiában és közéletben az egyetlen olyan sziget, mely valóban páratlan és pártatlan volt, van és sajnos nem lesz.

Az olyan idealistáknak mint én, ez volt a szellemi menedék, a mankó. Erőt adott, hogy nem én vagyok hülye szemben a világgal, hanem a világ őrült meg, és ezt mások is így látják.

Tegnap elvették a hitem.

Nem fogom hallani, nem fogom érezni, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal, a véleményemmel és a félelmeimmel. Mától hallgat az éter és megint egyedül kell megküzdenem a világgal. Az igazi apokalipszist, az Apokalipszis megszűnése hozta el.

Nem tudom, hogy miért, és pontosan azt sem, hogy ki tette ezt, de abban biztos vagyok, hogy nem mérte fel cselekedete súlyát, vagy csak nem éri fel. Nem pusztán egy műsort törölt el, nem csak a Rádió arculatán változtatott ezen döntésével, hanem a gondolkodóktól vette el a maradék reményét, hogy ez a balkáni médiaszörnyeteg nem csak a saját, kicsinyes érdekei mentén képes fetrengeni,  hanem átlépve saját árnyékán, képes értéket és valóban maradandót alkotni.

Aki egyetért a fenti gondolatokkal, és akinek hiányérzete támadt a műsor megszűnése kapcsán arra kérem, hogy jelezze ezt a PontFM rádiónak az alábbi elérhetőségeken!

ronai@pontfm.hu

Telefon: 06 1 877 7500
Adástelefon: 06 1 22 34 881
SMS: 06 30 30 30 881
info@pontfm.hu

 

Apokalipszist akarok!

Pilu

Címkék: média rádió közélet pontfm apokalipszis rt

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr94228949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsós Leokádia 2007.11.14. 16:12:32

Én meg rockzenét akarok. A műsorral nem nagyon voltam kibékülve, remélem rock lesz helyette.

Haemathemesis 2007.11.14. 16:17:09

Viszonylag finom formaban megtettem. Bar tartok tole lofaszt sem fog erni. Azt lehet tudni, hogy miert, mert ez az "szakmaizos" duma legalabb annyira jo, mint az "allamtitokra hivatkozva".

Chomy 2007.11.14. 16:33:23

Picsába.

Mindig Puzsérékat hallgattam hazafelé menet a kocsiban. Nem mindig értettem egyet az A.Rt álláspontjával (már amikor egységes volt), de mindig izgalmas témákat boncolgattak. Kifejezetten hiányozni fog, hazafelé meg mostantól marad az empéhárom.

Frank Black (törölt) 2007.11.14. 16:33:48

Én azon csodálkoztam, hogy eddig nem szüntették meg, minek egy ilyen országnak gondolkodás, értékek mellett kiállás, mikor ott a győzikemaunikasó meg a telefonos játék és a teleshop.

Robinzonád 2007.11.14. 16:36:06

Nagyon bosszantó műsor volt. Demagógabb, mint bármelyik országos párt. És azért tűnt független gondolkodásúnak, mert mindenfelé csapkodott. Nem próbált kideríteni, vagy megvilágítani semmit, hanem a saját durván elfogult koncepcióját hirdette. Pont úgy, mint azok, akiket fikázott, és akiktől látványosan függetlennek mutatta magát. Pedig pont olyan volt, mint a hivatásos demagógok, csak egy kicsit szabadszájúbb.

Ephialtes 2007.11.14. 16:38:07

Iszonyúan sajnálom! Azt gondolom, hogy a műsor egyedülálló volt a hangvételében, függetlenségében és a szókimondásban! Szokásos délutáni programomnak ezzel vége! Kíváncsi vagyok Robi minek a képviseletében fog megjelenni csütörtökön a HírTv-ben!:)

Ephialtes 2007.11.14. 16:41:13

Robinzonád: tényleg demagógak voltak sok esetben, de
1. mindig fontosnak tartották az ellenvéleményeket (Ellenpont, Nyáry stb.)
2. a valós, mindenkit érintő problémákról volt benne szó! Az érték sztem az volt benne, hogy beszéltek a problémákról - ezzel téged is gondolkodásra késztettek - , az hogy milyen véleményen voltak az már csak másodlagos. Sztem.

beeblebrox 2007.11.14. 16:47:31

Robizonád: Hogy lehetne egy olyan műsor demagóg, ahol van legalább egy vendég, aki többnyire az ellenkező véleményt képviseli? Szerintem nem hallottál túl sok adást.

Ráadásul lehet nem szimpatizálni azokkal a nézetekkel, amit puzsér vallott, viszont a műsor azon érdeme elvitathatatlan, hogy általában olyan megvilágításban beszéltek dolgokról, amikről _sehol_ máshol. Egy csomó olyan kérdést vetettek fel (és próbáltak a maguk módján megválaszolni), ami egyszerűen tabutéma a mai magyar médiában. Ráadásul nekem pont azért tűntek hitelesnek, mivel "mindenfelé csapkodtak", és nem éreztem azt, hogy midenképpen valakinek az érdekeit kellene védeniük, azért, hogy mondjuk több reklámozójuk legyen, vagy hogy nehogy kirúgják őket. Persze meg is lett az eredménye.

banderas · http://banderas 2007.11.14. 17:04:31

Végtelenül szomorú vagyok.
De miért szűnt meg?

Az egyetlen rádióműsor volt, amit célzottan hallgattam.(Na meg a Rádiókabaré....)

Robinzonád 2007.11.14. 17:11:58

Szerintem annál nagyobb demagógia, hogy "minden szar" nincsen. Szerintem egy véleményműsorban azért nem másodlagos, hogy milyen véleményen voltak a készítői. És az, hogy gondolkodásra késztettek, az még nem jelenti azt, hogy ne mondtak volna olcsó, de népszerű dolgokat a politikusainkról pl.. Persze jól hangzik azt mondani, hogy korruptak és semmihez nem értenek és csak lopják a pénzt, de ez netto demagógia. Csak ők a pályán kívülről voltak demagógok.
Nagyon sajnáltam, mert tényleg szükség lenne egy független nézőpontra, műsorokra (sokra), amelyek lényeges kérdésekkel foglalkoznak. Mert tényleg azokkal foglalkoztak.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2007.11.14. 17:36:21

Nálam nem volt másik, csak ezt halgattam, basszák meg.

m p 2007.11.14. 17:57:53

\"kedves\" robinzonád hallgasd fialát az neked való.

Robinzonád 2007.11.14. 18:07:25

Kedves m p mi a baj? Hogy nem értünk egyet?

branduser 2007.11.14. 18:22:21

Ebből végre megtudtam, hogy Puzsérnak hívják azt a kellemetlen hangú, hisztérikus barmot, akinek SOHA nem sikerült bemutatkoznia a rádióműsorában.

Mindig szomorúan kellett eltekernem a kedvenc rádiómról, amikor bekapcsoltam és rájöttem, hogy áhá, már elkezdődött, nem rockzene szól, hanem ez a faszkalap üvöltözik és édes istenem, mennyire meg van róla győződve, hogy okos is, de nagyon.

Jaj de szörnyű gané volt az a műsor, jaj de jó, hogy elmúlt.

A Puzsérfanoknak javaslom, alapítsanak asztaltársaságot és hallgassák Puzsért live módban, úgy nyilván még szuggesztívebb.

Robinzonád 2007.11.14. 18:22:29

Nekem a "politikus hazudik", a "rendőrök bűnzők" stb. kijelentések kicsit leegyszerűsítőnek tűnnek.

makacska 2007.11.14. 18:31:50

Robinzonád nagyon pontosan fogalmazta meg azt, amit én is gondoltam erről a műsorról. Demagóg volt mindenképpen. Habzószájú Robiról sokszor éreztem azt, hogy azt hiszi, minél hangosabban és fröcsögve mondd el valamit, az annál igazabb. A műsort régóta nem hallgattam, mert idegesített, de még emlékszem arra, hogy amikor a neokonos sráccal vitatkozott, az volt a kedvenc válaszérve a neokonos által kifejtett véleményre, érvekre hogy azok hülyeségek. És felsőbbrendűen mosolygott amaz naivitásán. Szóval jó lenne egy ilyen független műsor, de nem így - ez így nem ér sokkal többet egy Győzike-show-nál. Nem mindegy hogy az igazságot keresed, vagy valakit, aki azt mondja, hogy mindenben igazságod van... Remélem, hogy lesz egy náluk sokkal jobb és tárgyilagosabb utódműsor, hasonlóan érdekes és sokszínű témaválasztással.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2007.11.14. 18:32:36

Branduser javaslom alapíts asztaltársaságot rónaival hívjátok meg paksi endrét, meg azt a barmot aki hétvégén szokta vezetni a kivánságműsort, és értekezettek arról, hogy az ossian a minőségi rockzene.

lápi lidérc 2007.11.14. 18:36:18

Hála istennek.
Nem szerettem, ahogy a betelefonálókat kórusban próbálták leugatni, erőltetve a véleményüket, és meg sem hallgatva, mit akar mondani, folyton közbevágva (bár lehet, hogy akkoriban még Demokrácia Rt. volt a műsor címe).
Ez még akkor is rohadt idegesítő volt, ha egyébként egyetértettem a véleményükkel.

lápi lidérc 2007.11.14. 18:40:36

Mondjuk vannak persze rosszabb műsorok is, például a hétvégén éjszakánként futó Partizánbál, ahol három meglehetősen buta és műveletlen, ám magát okosnak beállítani próbáló marha próbál beszélgetni a hallgatókkal, köztük az egykor egészen elviselhető Fiksz Rádió tönkretételében nagyot alkotó Kis(s?) Kálmán.
Na, az a műsor a csúcs ebben a rádióban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.11.14. 18:40:47

Annyira nem volt ez jó műsor. Vélhetően a felületességük és agresszív voltuk miatt. Akkor sem tűnt igazán hitelesnek, amikor igazuk volt - ugyanis a stílus alapján nagyon sokan felülbírálják az érdemben alkotott véleményüket is.

Érdekeket nyilván sértett, de befogni nem kellett volna a szájukat. Majd ők is "Bombagyáraznak" valahol a neten, ha akarnak - feltéve, hogy pénz nélkül is hajlandóak csinálni (ha nem, az sok mindent jelez...).

AvgDvl 2007.11.14. 18:42:14

Csak a műsor miatt szerváltam rádiót otthonra, és maradtam fenn éjjel háromig sokszor.

MIAF:?????

branduser 2007.11.14. 18:43:53

Kedves Latzi,

arra próbáltam mindössze utalni, hogy az a barom, aki nyíltan, számtalanszor kimondva megveti a komplett "médiát", az ugyan mit keresett egy kereskedelmi rádióban?

Blogoljon (tovább), alapítson minimális költséggel internetrádiót, fogadja rajongóit sörözőasztalnál, lehessen feliratkozni a hírlevelére.

De én a kedvenc kereskedelmi rádiómban igenbizony nem egy nyálelválasztási problémákkal küzdő fröcsögő ultrademagóg f.sz üvöltözését akarom hallgatni, hanem Iron Maident.

(Az Ossian pályafutását nem követtem, de a legeslegelső koncertjükön ott voltam az Almássy téren, az szuper volt!)

Pelok 2007.11.14. 18:51:13

Az egyetlen rádióműsor volt, amit hallgattam. A józan észt próbálta becsempészni ironikus hangvételben ebbe a vesszen X/éljen Y magyar rögvalóságba.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2007.11.14. 18:54:51

A pont fm nem egy sláger rádió, nem hiszem, hogy ebből éltek volna.
Szerintem meg a fröcsögő stílusnak is megvan a közönsége, én sem értettem mindenben velük egyet de hiánypótló volt a műsor.
A fröcsögés különben is csak a felszín volt, akinek azzal van baja az ugyanolyan mint az Iron Maidenre azt mondanák, hogy hosszúhajúak izzadnak drogoznak minden bajnak okozói.
Istenjó műsor volt.

Laca 2007.11.14. 18:56:07

Robinzonad: Te jo eg! Micsoda velemeny ez? Hallgattad te egyatalan ezt a musort? Demagogia? Minden politikus hazudik?! A rendorok bunozok?! Jesszus! Honnan szeded ezeket az allitasokat.

Egeszen biztos vagyok benne, hogy te vagy a csatorna vagy valamelyik, a megszuntetesben jeleskedo erdekcsoport fizetett embere vagy. Minden nagy ceg ezt csinalja, hogy fizetett velemenyformalokkal terelik a nepet az online sajtoban. Tudom, hisz en is egy multinal dolgozok es pont ezt teszik.

Rozsdamentes Acélpatkány 2007.11.14. 18:56:23

Az elején kifejezetten elcsavartam mert nem tetszett a harsogás. De az elmúlt pár adást hallgatam és kifejezetten tetszett . A demagóg műsornak nem nevezhető , mert beengedték az ellen véleményt.Max a sajátjból nem igen engedett . De lásuk be , a többi rádiómusorban , vagy tévés műsorokban ez nem igen figyelhető meg . Inkább véleményt tálalnak , nem kell nekünk is feleslegessen gondolkodni . Nekem hiányozni fog a műsor !Kár érte .

Ui: Robi gyereket legalább nehéz volt leugatni baromságokkal , és baromira vágta hozzá az adatokat is csípőből. Nem csak a hangerő volt meg de érvrendszert is kiabált hozzá , alátámasztható tényekkel.Tény hogy nem egyszerű eset de egyéniség volt.

shaggy 2007.11.14. 19:02:11

Lehet, hogy részben igazad van, ha fröcsöggő baromnak titulálod az arcot, tényleg van egyfajta stílusa, mely megosztja az embereket. Nem voltam rendszeres hallgatója a műsornak, de szerintem nagy kár, hogy eltűntek, mert ebben a magyar médiagetymában teljesen egyedüli színfoltot képviseltek. Hol hallottatok valaha is egy műsoron belül pl. olyasmiket boncolgatni, hogy mi kúrta szét a rendszerváltás utáni politikai közbeszédet "anblokkk", ahol jogosan hülye antiszemitának titulálják Csurkát, de ezzel egyidejűleg kimondják, hogy az antiszemitázást a baloldal és a liberálisok mindenvivő lézerágyúvá változtatták, amivel bármikor betehetnek a jobboldalnak,
ezáltal lehetetlenné téve, hogy bármiről érdemben szó lehessen ebben a szájbakúrt politikai közbeszédben. Mikor mondhatja még ki valaki nyilvánosan, mennyire szar ez az egész minden értelmes embernek?

Rider 2007.11.14. 19:08:11

Néha kicsit fárasztóak voltak, de nekem tetszett, kicsit más megvilágításban tálalták a világot, persze vége lett a ennek is, mint a Jó, a rossz és a csúfnak is, helyette van a rocközön egy középszerű Hartmann Zoltánnal, aki üvöltetteti azt a pár betelefonálót (tényleg mindennap ugyanazok telefonálnak, állandóan ott lógnak a vonalakon, persze mindegyik dögunalom és imágja a saját hangját), reggel meg Padödö Mariannal fárasztanak, szóval kár érted Pont fm, igazából a zene jó, dehát már rég feltalálták az autóban is az mp3-at, így ez a része nem nagyon mozgat

Avophagusa 2007.11.14. 19:48:00

Molnárgörénnyel kell egyetértsek annyival kiegészitve, hogy a műsorvezetők, élükön Puzsérral nem csak hogy felszinesek voltak, hanem egész egyszerűen adott témákkal kapcsolatban teljesen tájékozatlanok, nem egy esetben komoly tárgyi tévedések hangzottak el. Tudom az lenne a szép, ha példákat is sorolnék, de nem jegyeztem meg őket, csak arra emlékszem, hogy bosszantott, mert a téma ami éppen teritéken volt megérdemelt volna ennél a majdnem bulvár szintnél jobbat.

Peacetra 2007.11.14. 20:01:05

Látom, többen írták, hogy ez az egyetlen műsor amit igazán szívesen hallgattak a rádióban. Ezzel én is így vagyok...egyszer felfigyeltem rájuk és lehengerelt. Őszinte! Provokatívsága is maximum ebből az őszinteségből ered, na meg persze Puzsér Róbert egyedi stílusából, de ez a műsor így volt tökéletes és ahogy a cikk írója is megírta egy "szellemi menedék" volt! Nagyon sajnálnám, ha többet nem hallanám! :(

kollega83 2007.11.14. 20:07:41

Kedves molnargoreny. Had jegyezzem meg, hogy Robi egy fillért nem kapott gyakorlatilag ezért a műsorért a rádiótól. Csak elvileg kellett volna. De sose fizettek. Ezért nem rúgták ki - mert tartoztak neki.
Nem kellet volna a Mihályinak beszólni. Meg a Szerencsejáték Rt.-nek, meg a többi multinak.
Én sem értettem velük mindenben egyett, de jó műsor volt. Hogy lett volna demagóg, ha ők sem értettek egyett szinte sosem?

nyunyógomez · http://indafoto.hu/arecibo 2007.11.14. 20:22:42

Sajnálom.Éjszaka szoktam hallgatni,persze akkor nincs reklám.Kár érte.Robinak nem mindig volt igaza,de azt üvöltve adta mindenki tudomására.És nem volt demagóg!!Nagyon "attraktív" műsor volt.Hiányozni fog...

reach (törölt) 2007.11.14. 20:32:32

Kedves Pilu!

Tisztelem és becsülöm az eddigi kis munkásságod, a dalaid és azt, hogy meg van a magadhoz való eszed. Az esetek nagy részében, ha nem is értek veled mindig egyet, de baromi jó gondolatokat köszönhetek neked és látok egy másfajta, olykor hozzám közel álló, olykor idegen gondolkozásmódot. Igaz ez valamelyest Puzsérékra is, bár velük már döntő többségében nem értettem egyet, általában.

Magam is rádiós műsorvezető-szerkesztő vagyok, igaz vidéken. Anno, 5-6 éve, kis taknyosként én is hittem abban, hogy na majd, ha bekerülök egy rádióba, akkor ha nem is oszthatom az észt, de véleménytformálhatok, de legalábbis ismeretlen dolgokkal ismertethetem meg a nagyrédemű nyitottabb részét. Én pl. szláv gyerekként Kelet-Európai zenéket hoztam, ahol csak eddig megfordul és egyedül Budapesten játszogatták ezeket, ott is poénra véve, kiröhögve egy másik kultúrát - mondván, az a "koszos kelet".

Puzsérék jóval nagyobb feladatba vágták a fejszéjüket: Szabadok próbáltak lenni. Na azt itt pedig nem lehet. Ugyanis ez az ország, és főleg az emberek igen tekintélyes része, olyan mémeket kapott a kicsi fejébe, hogy már a büdös életben nem lesz normális ember. Ma a "paraszt" (nem aki a földet túrja, hanem aki úgy viselkedik) egy rádióban csak zenét akar hallani. B*szik mp3-at venni, vagy CD-játszatni, zenéket begyűjteni, mondván nincs zsé, saját ízlést kialakítani meg lusta, ezért jó, ha az ő korosztályának való zenéket játszanak neki, aztán hátha van közte egy-két jó. Ez miféle hozzállás a könnyűzenéhez, mint MŰVÉSZETHEZ? Az emberek fejében a zene pl. csak szórakozás, hogy "szóljon valami". Ha beszélgetnek, elkapcsolnak. Bochkorékat is csak azért hallgatják, mert dugásról, kicseszésekről és balfékekről beszélgetnek rendszeresen. A "paraszt", a tévében nem azt nézi, ami elgondolkozásra készteti, hanem amin "kikapcsolódhat". Magyarul: agyhalál.

Csak és kizárólag azért vehették le a Pontról a műsort, mert hiába voltak benne értékes beszélgetések, a szeptemberi felmérések alapján annyira kevesen hallgatják a Pontot, hogy azt alig lehet kimutatni. Játsz R&B-t, meg Josh és Juttát és nehogy pofázz és hallgat a paraszt, mint az állat.

Szeretnék hinni egy olyan országban, amiben te is hiszel Pilu Mester és nem akarlak mégjobban elkeseríteni, de én is csak azért csinálom ezt a szart napról-napra, mert valamiből élni kell és ehhez értek, vagy legalábbis azt mondják. (Pl. énekelhetnék is, az se lenne olyan szar állítólag, csak hát ki a franc hallgatna engem, ha van értelme a dalszövegnek, és nem lehet rá rázni az embernek a seggét? Összehaknizni heti 300-400 rongyot Gáspár Laci módra, biztos kurvajó életet biztosít, de reggel tükörbe szeretnék nézni.)
Pilu, szerintem az emberek már réges régen le vannak butítva nyugati-szintre. Már túl késő.
De őszintén azt kívánom a magyaroknak szlávként, hogy sikerüljön egy fasza kis országot összehozni, mert kurvasok benne az egyedi érték (én is itt nőttem fel és van szemem, meg fülem) és jobb sorsra érdemes, sokkal!

Minden tiszteletem a tiéd és a srácoké!
Üdv,
reach

Robinzonád 2007.11.14. 20:48:11

Laca, az a gondolkodásmód, ami a bejegyzésed alapján jellemez, pont olyan, mint a műsor volt. Te voltál az ideális hallgatójuk. De majd biztos találsz még ilyet.
Milyen alapon vonod kétségbe, hogy hallgattam a műsort? Honnan veszed, hogy fiztett véleményalakító vagyok? Akikkel tele van az internet..
Tökéletesen szemlélteted azt, ami nem tetszett a műsorban: Bennfentesnek tűnő okoskodás, összeesküvés-elméletek, szimpla baromságok, légbőlkapott tutiságok. (Ne vedd személyes sértésnek!)

Srí 2007.11.14. 20:56:52

Megint lemaradtam valami jóról. Akkor tudom meg, hogy létezett, amikor már nem létezik. De legalább a Szélsőközép megvan, azzal is most ismerkedem és veled is Pilu. Jobb későn, mint...

Sinto 2007.11.14. 20:58:59

Molnargoreny 18:40:47

"Annyira nem volt ez jó műsor. Vélhetően a felületességük és agresszív voltuk miatt. Akkor sem tűnt igazán hitelesnek, amikor igazuk volt - ugyanis a stílus alapján nagyon sokan felülbírálják az érdemben alkotott véleményüket is."

Nagyjából megáll. Egyetlen termékre áll csak meg jobban. Mint a cövek. Az pedig a bombagyár. A baromságok, agresszivitások és sima idiotizmusok felsorolását az indexes szaktopikban találja.

Tessen már a doktor úrnak ott is jelezni, hogy merre hány méter. Csak néha. Legalább annak a szerencsétlen Bloginnak. Saját ház táján kezdje a söprögetést, doki.

Tán nem verik meg érte. Muhaha.

dowNLoad 2007.11.14. 21:16:44

A sok tapló retardált, akinek nem tetszett Magyarország egyetlen független műsora(még csak nem is adója, mert az nincs) az nézze a barátokköztet, és kapja be R.egon pöcsét. Ennyit tud ez az ország? Itt soha nem lesz egy Colbert Report vagy egy Daily Show, akik G.W.Bush-t alázzák, keményebben mint ahogy Puzsér alázta a mi helyi kollaboráns degenerált elitünket? Ott mégsem szünnek meg azok a műsorok, pedig ott még ilyet is mernek:
www.comedycentral.com/motherload/player.jhtml?ml_video=75756&ml_collection=&ml_gateway=&ml_gateway_id=&ml_comedian=&ml_runtime=&ml_context=show&ml_origin_url=%2Fshows%2Fthe_colbert_report%2Fvideos%2Fthe_word%2Findex.jhtml%3Fstart%3D31&ml_playlist=&lnk=&is_large=true
Colbert persze még PÉNZT is kap ezért!!!
Micsoda degenerált elb@szott egy ország ez? Abben reménykedtem, hogy előbb utóbb TV műsor is lesz hasonló, ill. más adókon is átveszik ezt az elitgyalázó stílust! (rájuk fér)

Robinzonád 2007.11.14. 21:51:20

Mélyenművelt dowNLoad, nekem nem tetszett a műsor, de azért R.egon pöcsét nem venném a számba, ha nem baj.
Nem az elitgyalázással volt bajom. Viszont retardált taplóként egy leheletnyivel cizelláltabb elitgyalázást várok azoktól akiknek megadatik, hogy rádióban gyalázzák az elitet. Mert amit a Puzsérék csináltak, azt ugyan valóban nem hallod rádióban, viszont hallod piacon, fodrásznál, taxistól... Az még nem hiánypótló rádióműsor. És az sem újdonság senkinek, talán még a barátokköztnézőnek sem, hogy Bush egy idióta. Ezt ne legyen már forradalmi tett kimondani.

reach (törölt) 2007.11.14. 22:02:28

A baj az, hogy országos csatornán ilyen jellegű vélemény nem kap teret. Nem lehet ilyet kimondani, mert kivágják az adásból, vagy élőben elhatárolódnak tőle. Nem elhatárolódni kell, hanem bemutatni. Különben csak propagandát gyárt a média, azt ami a nyugati tulajoknak tetszik.

kultúrpesszimista 2007.11.14. 23:56:22

Sajnálom és szomorú vagyok. Részletesebben írtam az index fórumán, a Pont FM-en (Rónai Egonnak topic) és a Szélsőközép blogon.

Szegényebb lettem. A sok faszfej, aki meg itt gyaláz egy unikális műsort, kegyeletsértő. Halott ember házában beszél kötélről. Ezúton gratulálok nekik! De hisz' mit is várok én többmillió Győzike országában, egy a konzumidiotizmust naponta kortyoló agymosott plebszben?! Költői kérdés.

lápi lidérc 2007.11.15. 02:14:42

kultúrpesszimista 2007.11.14. 23:56:22
Csak jelezni szeretném, hogy a szar attól még szarnak minősítendő, ha kidobják az ablakon (ha úgy jobban tetszik: lehúzzák a vécén).

Mitől volt unikális? Attól, hogy a műsorvezetők agresszíven üvöltöztek?
Mert ennél komolyabb értéket én nem bírtam felfedezni benne.
Az autórádióm általában a Pont FM-re van beállítva, de ezen műsor és a Partizánbál hallatán legkésőbb 5 perc után váltottam. Mostanában általában a Petőfire.

lápi lidérc 2007.11.15. 02:16:45

kultúrpesszimista 2007.11.14. 23:56:22
Ja igen, és talán el kellene gondolkodni, nem te vagy-e a faszfej inkább, aki a véleményedet másokra próbálod rákényszeríteni.

dowNLoad 2007.11.15. 13:13:42

Úgy néz ki , hogy sok emberben maradandó elváltozásokat okozott a liberális piacelvűségnek csúfolt kapitalizmus(ez is az?) mert már nem képesek elvonatkztatni, mint lápilidérc, hogy amit sokan néznek/hallgatnak az nem biztos, hogy jó (inkább viztos, hogy rossz) A Colbert Report sem a legnézettebb az USA-ban, de ezért nem szüntetik meg, mert ott is OPRAH a legnézettebb! (a hülyékből mindenhol több van) lápilidérc nézzed akkor a baráttokköztet, 3millió néző nem tévedhet.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.11.15. 13:53:14

Kár a műsorért, de én reménykedem, Puzsérék nem adják fel egykönnyen.

banderas 2007.11.15. 18:00:29

Na faszikáim, lehet, hogy Puzsér habzószájú kirohanásai finoman fogalmazva is sokkolóak, idegesítőek, ellenben akinek nem tetszik, nézzen körül a többi adón az adott műsorsávban(a teljesség igénye nélkül)
Csizinszky Éva(sláger), Dénes Tamás(juventus), Péter Petra(danubius),Bolgár György + Orosz József(klubrádió)......Hát tessék választani!
Még talán néha a Döme kedvéért átkapcsoltam a Rádió Q-ra, de egy ideje az is csak az interneten megy...

Egyébként egyszer a Puzsér a Hírtv-ben nyíltan bírálta Gyurcsány mellett Orbánt is, aztán a Szilveszter majdnem összecsuklott meglepetésében...

Pelok 2007.11.15. 20:48:45

Ezért (is) szerettük.

lápi lidérc 2007.11.15. 21:53:08

dowNLoad 2007.11.15. 13:13:42
"amit sokan néznek/hallgatnak az nem biztos, hogy jó"
Viszont amit kevesen hallgatnak, az szintén nem biztos, hogy jó. Sőt, majdnem biztos, hogy pocsék.
Ez nem elvonatkoztatás kérdése.
Benned valószínűleg a születési oxigénhiány okozott maradandó elváltozásokat. Vagy a hintáról történt fejreesés. Esetleg a kettő együttesen.

vaffanculo 2007.11.15. 23:46:18

nagyon jó műsor volt, fröcsögéssel, fikázásokkal, üvöltésekkel együtt. mint az öszödi beszéd:) (na ez csak 1 rossz vicc vót:)
ebben a kurva országban sajnos ilyent is lehet csinálni. szal, akkor hajrá nézzünk maunikagyőzikesót. én a magam részéről lekattantam a pontfm-ról, dugjanak egyedül...

dowNLoad 2007.11.16. 14:30:02

lápilidérc esetleg húzzál vissza a mocsárba, és nézzed a 7i7est(azt sem nézik sokan már!), az való neked, ha esetleg tudsz angolul, akkor próbáld meg: Colbert Report(torrentel szedhető, ha tudod mi az) és hasonlítsd össze az amerikai mónikasóval(Jerry Springer) Egyél szart, 1MILLIÁRD légy nem tévedhet!!! Fiala meg szülsön sünt!(veled együtt lidérc)

szeges 2007.11.16. 20:48:08

Lidérc és a többi,akinek ebből a műsorból csak Puzsér erőteljes hangja maradt meg!Láthatólag a mondandó már nem fért abba a csökött agyatokba,miért kell itt osztanotok ész...hülyeséget?Miért nincs egyetlen hely sem ahol nem bassza fel az agyamat valamelyikőtök.Tudom,persze "ne olvasd el ,ha nem tetszik ,meg hol a tolerancia?",meg ilyenek,de ti (barmok)mindenhol ott vagytok.Én pedig szarok a toleranciára,ha nektek mindenhol szabad hinteni az ökörségeiteket ,nekem(nekünk)meg legyen már annyi,hogy elküldhessünk titeket a ferde faszba!(Mert az orrba verés a net sajátosságai miatt nehézkes,sajnos.)

vegyeskazetta · http://vegyeskazetta.blog.hu 2007.11.19. 21:31:47

Nem ismertem ezt a műsort, de Puzsért gyakran lehetett látni-hallani a Hír TV-ben, asszem nem véletlenül... ontotta magából a demagóg szélsőbalos faszságait, amik hibátlanul harmonizáltak ennek az adónak az álláspontjával.
süti beállítások módosítása