HTML

A kormány és a Főváros egyeztetése után, sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a 4-es metró korábban a Fővám térre tervezett megállója nem kerül megépítésre, de helyette a kormányzati negyednél alakítanak ki állomást az új földalattinak.
A sajtótájékoztatón elhangzott továbbá, hogy a két építkezés közül az egyik leállítják, de azt, hogy melyiket, egyelőre még nem tudták megmondani. Kiszivárgott információk alapján a kormány azt tervezi, hogy a korszerűtlen és teljesen felesleges Nyugati pályaudvart Ceglédre költöztetik. Ennek során, költségtakarékossági okokból a sínek felszedését gyakorlott fém-tolvajokra bízzák.

Az itt nyilvánosságra hozott városfejlesztési tervekből az is kiderül, hogy EU-s pénzekből 2010-ig egy libegőt építenek a Parlament és Kóka János háza közé, amit völgyhíddal kapcsolnak össze Demszky Gábor nyaralójával. Megkeresésünkre Brüsszelben közölték, hogy ők még ugyan nem hallottak a tervről, de az már biztos, hogy egy kanyit nem adnak hozzá.   


- Dezinf -

Címkék: hülyemagyar 4 es metró kormányzati negyed

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr62290584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggecco007 · http://nicccs 2008.01.10. 11:27:19

Ezek a barmok még erre is képesek lennének, csak idő kérdése és megvalósul ez a hihetetlennek tűnő "álom" is...! :S Persze jól eladva a média által, hogy mekkora nagy spórolást vittek véghez! Ebben az országban már semmi sem lehetetlen...! A lehetőségek országában élünk mi is... csak nem mindenkinek szabad mindent csinálni... :) "Következmények nélküli országban élünk", sok birkával megspékelve... !!! :( SZOMORÚ, LEHANGOLÓ ÉS ELKESERÍTŐ!!! De amíg tudunk kitartunk...!!! :)
süti beállítások módosítása