HTML

12.
január

Fehér por

Pilu  |  21 komment


Ha Annácska, akkor kokain, ha MSZP akkor antrax. Elvileg mindkét anyag a „mennyországba” repít, előbbi időlegesen, utóbbi véglegesen. Érdekes párhuzam, hogy Annácska ugyanúgy nem adózik jövedelmének egy jelentős része után, mint a mi kedves képviselőink, és a prostituálódás sem áll szereplőinktől távol. Az előbbi elegáns hálószobákban, az utóbbiak a Parlament üléstermében űzik a legősibb mesterséget, nem középiskolás fokon.

De hagyjuk Annácskát hisz õ már csak a tegnapi headline, foglalkozzunk azzal a húsz képviselővel, akik ennek az ostoba és primitív fenyegetőzésnek az áldozatai. Remélhetőleg e blog magasan kvalifikált olvasóinak nem kell ecsetelni, hogy miért elfogadhatatlan valakit halálos fenyegetéssel terrorizálni az otthonában. Az emberségetekbe vetett hitem okán, erre nem pazarlom a karaktert. Inkább nézzük a legutóbbi esetet ahol a kibontott borítékból szétszóródott a fehér por. A katasztrófavédelem három napos karantén alá helyezte a házat, mert ennyi idő kideríteni, hogy antrax volt-e csomagban vagy csak liszt. Ez rendben is van, jó munkához idő kell. De az már teljeséggel elfogadhatatlan, hogy az érintett szocialista honatya nem került vesztegzár alá. Miért veszélyesebb egy fertőző szoba, mint egy fertőző képviselő? Nem kellene orvosi felügyelet alá helyezni? Inkább járja az országot az adómentes költségtérítés kontójára? Ezt mégis hogyan gondolta az illetékes elvtárs?

Talán azért született ez a döntés, mert a lépfene (elvileg) nem terjed emberről-embere, bár a biológiai fegyverek sokadik generációjának fejlesztése közben elháríthatta már a tudomány ezt az akadályt. Aztán az sem biztos, hogy antrax, lehet, hogy só vagy liszt. De lehet valami nagyon kemény ebola-cucc is kokain-marketingbe csomagolva. A hatóság mégis azt feltételezi, hogy a terrorista nem hazudik, ha azt írja, hogy antrax, akkor az úgy is van. A terrorista nem politikus, az mindig igazat mond. Ha nem, akkor ördögi tervébe úgyis belehalunk mindahányan. Három nap. Ennyit kell aludnunk és lekerül a vesztegzár a Grand Hotelről. Vagy evakuálhatjuk az országot. Az még csak-csak bocsánatos bűn, hogy húsz levél után se képes elkapni valakit a rendőrség. Ne is bíráljuk őket, mert a nagy nyomás alatt gyorsan vád alá helyeznének néhány ártatlant, hogy gyorsan lezárhassák az aktát. Hagyjuk nyugodtan melózni őket. De a katasztrófavédelem vezetői döntsék már el, hogy komoly–e a fenyegetés, mert én addig nem hagyom el a lakást, amíg a megtámadott képviselő szabadon flangál. Kettős a kockázat. Erkölcsi és biológiai támadás.

Szerintem nem csak az antrax támadt rá a szocialista frakcióra. Karsaiék is szippanthattak valamit, vagy akkor, amikor megszavazták a TB privatizációját, vagy most, hogy elfogadhatatlannak tartják azt a törvényt, amit első szótól az utolsóig átengedtek a decemberi országláson.

A fehér por.

Vele tényleg könnyű átértékelni a világot. Most nem tudom, hogy miben reménykedjünk, abban, hogy a búzaégető nem nyúl többet az anyaghoz, vagy abban, hogy szippant még két megtermett sor kokszot. Ha frakcióülés előtt rávenné a Szekerest, hogy õ is próbálja ki, még akár meg is bukhat a törvény. Talán kötelezővé kellene tenni a képviselőknek valami közepesen durva drogot (lsd, ópium, kokain), kevésbé veszélyes addikció, mint a pénz vagy a hatalom. Legalábbis a társadalomra nézve.

Mondjuk ezek már rég szétlőtték magukat. Hatalommal vagy heroinnal, egyre megy. A hosszú ideje tartó függés mentális és fizikai leépüléshez vezet. Úgy járnak pszichiátriára, mint mi a henteshez. Most a Lendvai kampányfőnökét tartóztatták ott le, néhány hete a Veres valamelyik spanját. Nem találsz egy szocit? Néz körül az elmeosztályon! Nincs ott a képviselőd a fogadóórán? Irány a Sárga ház! Tuti ezért szüntették meg. Ott sem lehettek már magukban, nyakukra jártak a rendőrök, a hitelezők, a bizniszmen-ek. Macerás volt, hogy nincs minden sarkon egy zárt osztály, ha éppen a szükség úgy hozza.

Most már nem olyan könnyű megtalálni őket. Bárhol, bármelyik kórházban felbukkanhatnak. Amelyik pedig még nincs orvosi felügyelet alatt, azzal kéretik vigyázni, mert extrém mértékű veszélyt jelent.

Epont

Címkék: politika hülyemagyar kokain annácska fehér por

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr11294701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.01.12. 18:28:10

Ez az ellenpont, az az Ellenpont? Már elnézést az offolásért, de érdekelnek a sztárpletykák a Szélsőközép háza tájáról

Átlátó 2008.01.12. 19:32:00

Olvasmányos,szép írás!

gyuribacsi 2008.01.12. 19:36:46

Erőtlenke lett ez az írás. Ennél lényegesen kiábrándultabb vagyok. Hehe, és jajj :(

Olyan dolgot kéne nekik küldeni, amitől lekiismeretük támad, vagy felelősségtudatuk. Van olyan? Gyűjtenék rá, képes volnék akár még az alkoholról is lemondani néhány hétig.
No jó, néhány napig. Mert hátha nem jön be.

Sztálin 2008.01.12. 19:36:51

Ezeknek az elfajzottaknak kivétel nélkül a lábaira szögesdrótot és annál fogva málenkij robotra húzni őket! Ameddig élnek. Holott lövethetnék is.

heszusz 2008.01.12. 20:34:36

ez ilyen "blabla" post

gyilkos 2008.01.12. 20:47:07

Reális felvetés, hogy miért nincs orvosi felügyelet alatt a képviselő. Talán azért mert akkor nem tudna nyilatkozni az mszp elleni terror támadásról?

vakablak 2008.01.12. 20:56:25

Jaja, már megint egy újabb vicceskedő írás arról, hogy milyen irdatlan nagy mamlaszok a politikusok. Csodálatos az ív a liszttől az anthraxon át a kokainig. Pontosan miről is szól ez a post?

bjela szila 2008.01.12. 21:02:54

nem sajnálom , egye lépfene mindet mindkét oldalon . nemsokára népüket is diliházba kergetik gáz az egész . bár amilyen balfék vagyok , mire engem visznek a sárga házba , addigra mindet bezárják ...

., (törölt) 2008.01.12. 21:07:49

Én is háborgok. Pl, Vikiék miért nem kaptak?

0xFFFF 2008.01.12. 21:21:17

Azért mert bunkó vagy.

., (törölt) 2008.01.12. 21:44:03

0xFFFF! Tudtam, hogy bennetek nem csalódhatok!:-)

arcfia 2008.01.12. 22:01:15

Az nem háborít fel, hogy 10 éves cigány pondró késel a belvárosban?

Beyonder 2008.01.12. 22:07:57

arcfia: engem is felháborít, de ha 10 éves magyar pondró késelne, annak örülnék! magyar hasfalba magyar kést!

arcfia 2008.01.12. 22:25:35

magyar seggbe magyar lófaszt!

amugy csak azért írtam, mert láthatóan senki nem foglalkozik a témával, és pont erre a blogra kattintottam...
kiváncsi lennék mit kerekítene ebből pilu!
jókis "szegregációs-nagyalföldremindet" sztori, vagy a "társadalomtettetönkreszegénygyerek"
ettől függetlenül a váleményem megvan.
de aki yotengritet olvas az rosszember nem lehet.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 14:35:28

a kurvát miért nem jelenti fel senki minimum:
-prostitúcióért
-adócsalásért
-kábítószer birtoklásért és használatért ???

Bla-bla 2008.01.14. 11:16:12

Azt a kis román-cigány férget (aki a társadalom nem igazán hasznos,inkább kártékony tagja) a Blahán kéne élve felgyújtani a többi görény okulására,hogy eltakarodjanak ebből az országból.

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.01.14. 11:27:23

tényleg, ez a költségtérítéses mutyizás ez akkor most el lett altatva?

eztet kollektíve elfelejtettük?

ennyi vót? felröppent, a képviselők és -mutatók elnézően belemosolyognak a bociszemünkbe, oszt kész?

ryan 2008.01.14. 15:53:17

A lépfenét pont azért használják biológiai fegyverként mert emberről emberre nem terjed.

Bla-bla 2008.01.14. 16:35:20

Kedves kis pityergő barátságos zöld mütyürke kérdésedre itt a válasz egy idézet formájában:"A jelen kor miniszterelnök-diktátorai részéről a gój népek türelmesen elszenvednek és elviselnek olyan visszaéléseket, amelyek legkisebbikéért húsz királyt is lefejeztek volna. Hogyan magyarázható ez a jelenség, a néptömegeknek ez a furcsa következetlensége oly eseményekkel szemben tanúsított magatartásukon, amelyek nyilvánvalóan ugyanabba a kategóriába tartoznak? Megmagyarázza az a tény, hogy ezek a diktátorok ügynökeik útján beadják a népnek, hogy ezekkel a visszaélésekkel szándékosan károsítják meg az államokat, mégpedig a legmagasabb cél kedvéért - azért, hogy biztosítsák a népek jólétét, nemzetközi testvériségét, szolidaritását és jogegyenlőségét. Azt természetesen nem mondják meg a népnek, hogy ezt az egyesülést a mi legfőbb uralmunk alatt kell véghezvinni. "
-Cion bölcseinek jegyzőkönyvei-

Balázs 2008.01.14. 17:34:05

nem épp az a baj ezzel az akcióval, hogy csak lisztet küldenek és nem tényleg mérget?

csak kérdezem, nem javaslom :o)

dowNLoad 2008.01.16. 20:52:56

Először is a politikusok nem EMBEREK, másodszor, NEM NORMÁLISAK, harmadszor ezek irányítják az országot, tehát a VÉGSŐ MEGOLDÁSt kellene alkalmazni mindegyik gerinctelen sunyi , vezetésre alkalmatlan köcsög korrupt degenerált elit tagon.
süti beállítások módosítása