HTML

Megyek buzit verni, mert hatodikban a Lajos kiverte a farkam az öltözőben, és bár azóta nős vagyok, rendszeresen eszembe jut az a hoki. Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert apám miután elvált anyámtól, egy férfival költözött össze. Egy világ omlott össze bennem! Egy ratyi nemzett. Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert amikor a bátyámról tizennyolc évesen kiderült, hogy meleg, anyám idegösszeroppanást kapott, és azóta is nyugtatókon él. Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert irritál, hogy a médiában is ott vannak. Ott van a Friderikusz is. Annak a kis táglukúnak annyi esze van, hogy egymaga több pénzt lapátol össze egy hónap alatt, mint én egész életemben. A kurva anyját! Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert félek, hogy a fiam eltanulja. Igaz, az nem zavar, hogy a statisztikák szerint a húszéves lányok több mint fele kipróbálta már a saját nemével - mert az ugye trendi –, köszönhetően az alapvetően férfi piacra szánt pornófilmeknek, amelyeket ma már csak úgy lehet eladni, hogy a borítón két, dögös picsa nyalja egymást. Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert féltem országomat az erkölcsi romlástól. Igaz, jómagam is számlázgatok, átkötöttem a gázórát, cégre számolom el a saját autómat, és a rendőrnek is inkább fizetek zsebbe, minthogy gyűljenek a pontjaim, de az erkölcsi romlás nem én vagyok, hanem ő, aki harisnyában kúratja magát egy pasival. Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert félek, hogy a deviáns szexuális viselkedésnek semmi sem szab határt. Igaz, anyuval csak pornófilmre kefélünk, voltunk már swinger klubban is, és ha nem csöpögtetek gyertyát a mellére, már nem is tud elélvezni. Persze, ezt is egy film kapcsán próbáltuk ki. Apropó, a múltkor vettem észre, hogy a rágós pult mellett – ahol a kisebbik fiam kotorászott – állatos pornófilm volt kitéve. Gusztustalan, de legalább hetero, nem úgy, mint azok a hímringyók! Leszámolok a köcsöggel!
 
Megyek buzit verni, mert nem akarom, hogy a fiamnak – aki bár hetero - egy ilyen világban kelljen élnie. Egyébként tökös gyerek, sorban kúrja a csajokat. Az érettségi bankettről mesélte, hogy négyen dugták meg az osztálytársnőjét a klotyóban. Hétvégenként három-négy csajt szopatnak a diszkóban, általában azt is partiban. Mesélte azt is, hogy az analplug nagyon bejön neki, minden csajába beletolja. Nagy csibész, de legalább normális a szexuális fejlődése, nem úgy mint a buziknak! Leszámolok a köcsöggel!

Címkék: közélet társadalom hülyemagyar melegfelvonulás

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr89555620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garázdabillegető (törölt) 2008.07.06. 14:28:07

Megyek felvonulni buziként, mert olyan szánalmas életem van, hogy mással nem tudok kitűnni a szürke tömegből, csak ha kifestem magam és riszálom a ványadt seggemet. Beszólok a faszfejeknek!

Megyek felvonulni buziként, mert annyira tökéletes életem van, hogy muszáj megismertetni másokkal a travi-meleg életformámat! Beszólok a faszfejeknek!

Megyek buziként felvonulni, mert bár átlagos buzi vagyok, muszáj a halál unalmas oldschool arcokat valamivel felhúzni. Beszólok a faszfejeknek!

Megyek buziként felvonulni, mert bár egy akárki buzi vagyok, egy titokzatos alak jó pénzt fizet érte, ha provokálok egy pár szintén lefizetett tüntetőt. A lényeg, hogy Gyurcsányék Kormányának hibáiról elterelődjön a figyelem. (Fletónak olyan szívesen megkúrnám a szép nagy orrlyukait!)

garázdabillegető (törölt) 2008.07.06. 14:29:21

Némmá, hova tűnt a többi komment? Moderáció, a szinte soha le nem ereszkedő Pilutól, aki régen még szimpatikus volt, most meg már nem az? :)

Pilu 2008.07.06. 14:59:42

Kedves Garázda!

Elnézést minden kommentezőtől, nem cenzúráról van szó, csak technikai okok miatt újra kellett kreálnom ezt a posztot, így sajna, az előző kommentek mentek a lecsóba!
Elnézést!

Pilu

garázdabillegető (törölt) 2008.07.06. 15:10:09

Ó, köszi. Mégis szimpatikus vagy.

Emzperx 2008.07.06. 15:13:37

Föl kéne tűnjön, hogy a felvonuló kamionok 50%-a szdsz kamion volt. Az szdsz látványosan mögéd áll nagypofájúan lenyilatkozza mecsida fasizmus van, aztán mikor repül feléd a köpet akkor gyorsan kifarol mögüled.

Ezt 2003-ban volt szerencsém saját bőrömön tapasztalni a jelenleg is érvényben lévő drogtörvény elleni tüntetéseken. A kendermagosoknak akkor leesett a tantusz, úgyhogy azóta minden szadi agitpropos figurát próbálnak minél távolabb tartani a rendezvényeiktől, a melegparádé szervezőinek sajnos kicsit lassabb a felfogóképessége.

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2008.07.06. 15:38:27

fasizmus?

kiváncsi vok mit mondanának ha netalán hitler is meleg(+párti) lett volna? ;)

füligjimmy 2008.07.06. 17:43:31

A Hitlerjugengben, meg az SA-ban akkora volt a buzulás, hogy a pl. felháborodott szülők személyesen Hitlernek is szóvátették, aki persze le se tojta az egészet, egészen a husszú kések éjszakájáig, mikor erre hivatkozva "távolította el" Röhmöt. Szóval mikor ezek a szélsőjobbos, horogkeresztes, nyilaszászlós fickók tombolnak, hogy ők megvédenek minket az erkölcsi romlástól, szerintem csak a konkurenciát gyepálják.

füligjimmy 2008.07.06. 17:46:53

Egyébként a buzik mindenhol vonulnak, még Spanyolországban, és Olaszországban is, a katolikusok az évnek ennek a napján nem mennek az utcára. Olyan fasza helyeken, mint Ukrajna, Oroszország, Lengyelország, Bulgária csapkodják őket rendesen. Na, akkor hova tartozunk. A politikusainkat is mi tenyésszük ki magunk közül

mr.magic 2008.07.06. 22:22:40

Hát kedves cimborák,ezt is benyaltuk.Mint már annyi mindent.Kedves buzik!Szerintetek ettől fognak titeket elfogadni? Tényleg? Így kell? Biztos?
Kedves antibuzik! Szerintetek ettől heteróvá változnak? Valóban ?
Hát gratulálok a politikusoknak,megint sikerült egy kis ellentétet szítani az amúgyis
nagyon széthúzó országunkban.
Hát gratulálok a népnek is mert ezt (is) benyaltuk.

Sanya 2008.07.07. 08:52:13

ez az Pilu! Végre valaki egyet ért azzal h miért is kell buzit verni. Azért legközelebb téged is várunk ám!

mortel 2008.07.07. 13:06:45

-Átlagpolgár vagyok, nekem a legfontosabb az egzisztenciális biztonság, a többit leszarom. Megyek is tévézni.
-Zavar a kaki-pisi-állatszex és majd jól felháborodok a tévé előtt, hogy miért nyomják a gyerek pofikájába, de nem hiszem, hogy a buzik és ezek között bármi összefüggés lenne. Az meg egészen nevetséges feltételezés, hogy ezeket tervezetten nyomják az arcunkba.Tenni nem teszek semmit, majd mások megoldják valahogy. Úgyhogy inkább nézek egy kis tévét.
-A pszichológusom, Weisz is megmondta, hogyha nem szeretem a kakiszexet, akkor ebből nyilvánvalóan következik, hogy szeretném, ha valaki a fejemre szarna. Ez kicsit zavar, azt hiszem, a lelki nyugalmam helyreállítása érdekében nézek egy kis tévét.
-Ma valami furcs okból eszembe jutott, hogy kimegyek tüntetni a nekrofilok egyenjogúságot és ingyen tetemeket követelő menete ellen, de a pszichológusom szerint ez csak azért van, mert tudat alatt a dédnagymamám hulláját kívánom. Hogy ilyen triviális dologra nem gondoltam! A sarokból nézem a tévét.
-A gyerek ma sírva jött haza, mert egy bácsi mutogatott az iskola előtt. Egy pillanatra azt hittem, vége mindennek, de aztán este a tévében elmagyarázták, hogy az a bácsi csak így éli meg a másságát. Megnéztem az interneten, mi az a másság és rájöttem, hogy tisztelni kell. Szerencse, hogy nálam rátermettebbek vezetik az országot és nekem nem kell kimozdulnom itthonról. Be is kapcsolom a tévét.
-Ma egy kis dilemmába estem, hogy a férfi, akit rajtakaptam a kutyámmal a kertben most más-e , vagy inkább jelentsem fel. De aztán úgy döntöttem, valószínűleg más, így nagy tisztelettel megkértem, menjen át a szomszédhoz, hogy feloldja a dilemmámat. Majd ő csinál valamit, ha akar, én inkább bemegyek tévézni.
-Ma nagyon durva erőszakot láttam a tévében. Rossz arcúak ordibáltak valami buzikról, aztán egy nagyon kedves meleg hölgy nyilatkozott. A másik oldalról is megkérdeztek valakit – még szerencse, hogy ilyen objektív a média- de ő annyira részeg volt, hogy nem tudott beszélni. Elindított valamit bennem ez a kontraszt a tiszta hangú meleg és a részeg tüntető közt-valószínűleg azok mind olyanok. Este megnézek erről egy hosszabb műsort a tévében.
-A feleségem ma hazajött és bevallotta, hogy meleg. Még nem olyan régóta tanulom a toleranciát, így először kicsit ledöbbentem, de aztán ettem egy hamburgert, az mindig megnyugtat. Addigra rájöttem, hogy a múltkori melegfelvonulásnak és annak, hogy a héten negyvenkét politikus, műsorvezető és irodalmár vallotta be, hogy meleg és erre büszke, ehhez semmi köze. A nejem is büszke, adatott is fel egy hirdetést a helyi tévében.Este új sorozat kezdődik a tévében, úgyhogy nagy tragédia azért nincs.
-Ma volt életem csúcspontja. A Miniszterelnök Úr volt a tévében és Ő is nagyon felháborodott, hogy vannak, akik nem tisztelik eléggé a másságot-ők a nácik, esetleg nyilasok. Beszélt a csendes többségről és magamra ismertem. De jó tartozni valahova! Az élmény hatása alatt a gyereket elküldtem egy másságtáborba, nem szeretném, ha náci lenne belőle, aki nem szereti a melegeket.

kemotox 2008.07.07. 16:36:30

Azt az opciót kifelejtetted, hogyaszongya: "Megyek buzit verni, mert ezek a köcsög Szdsz-esek támogatják őket. Ugyan a buzikat leszarom, de úgy látszik, ezek mind Szdsz-esek. Hát akkor lezúzom az arcukat."

Na így jár az, aki rossz lóra tesz.
Az Szdsz politikusai játszhatják a mártírt, nyilatkozgathatnak a tv-ben éjjel-nappal, az ellentüntetők meg pofánverhettek meg megdobálhattak végre egy rakás szerencsétlent. Mindenki jól járt.
Ja hogy a felvonulók?- azt meg ki nem szarja le...

INkvizítor 2008.07.07. 16:57:43

mortel! :)))
jobb vagy mint az alap poszt! írj blogot... ,

(azután ráérsz majd 3 év múlva meghülyülni, mint ez az istván gyerek!)

Emzperx 2008.07.08. 07:03:33

Néhány éve a Magyar Narancsban volt egy interjú két homoszexuálissal a melegparádéról.
Természetesen mindkettő elítélőleg nyilatkozott
a "boakirálynők" vonulásáról. Az archívban sajnos nem találom.

Korlátozott szellemi képességű gyűlölködők természetesen képesek egy buzibár+tanganagyker+SZDSZ által összetrombitált 500 marhát a hazai homoszcénával összekeverni pont úgy amint az antifa baloldal teszi azt néhány molotovos autóborogatóval és a nemzeti érzelmű többséggel.

Emzperx 2008.07.08. 07:07:49

A dologban éppen nem a "buzik" hanem az a botrány amikor a buzibár+tanganagyker+SZDSZ marketingakciójának több százmillióra rúgó helyszíni biztosítása az én adóforintjaimból van finnszírozva.

Remélem a TASZ indít pert a Rendőrség ellen ezen adatok nyilvánosságáért (maguktól aligha mondják meg).

Sanya 2008.07.08. 18:22:51

Én is buzi vagyok, és szeretem verni!

Bamba 2008.07.09. 12:07:26

Az véletlenül maradt ki, hogy "meek buzit verni, mer máma ide osztottak be - pedig jobb azon a oldalon lenni ahonnét a gázt szokjuk fúni." ?

Lastrebel 2008.07.11. 22:37:25

Ameddig csak a "Keletről jöttem" számodat ismertem, addig azt hittem, hogy te egy manapság igen ritka, egészséges értékrenddel bíró polgár vagy. Az egyébként a légynek se ártó Magyar Gárda lefasisztázása után már egy kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy valóban egészséges-e az értékrended, de a "Megyek buzit verni" című írásod után rá kellett jönnöm, hogy a fent említett zenei szerzeményedet seggrészegen, valamiféle zavarodott pillanatodban alkothattad meg - mert utóbbi két írásoddal bebizonyítottad, hogy valójában egy igazi véglény vagy. Mert tudod hogy miért mentem azon a bizonyos napon "buzit verni" rengeteg hozzám hasonló nemzettársammal együtt? Elmondom. Mert az egészséges ember nem kíváncsi ezekre a deviáns és undorító köcsögökre, mert az egészet ez az aljas(mindegy, hogy 'vörös vagy fehér, aljas a hatalom', velejéig romlott hatalom szponzorálta, mert nem vagyok számlázgató és adócsaló ellentétben ezekkel a deviáns fartúrókkal, mert nem akarom, hogy a gyerekemet egy ilyen inzultálja a nyílt utcán, mert ugyanilyen betegségnek tartom a leszbikusságot is, mert egy szar friderikusznak nem az esze miatt lett vagyona, hanem a szabadkőműves és buzeráns mivolta miatt, mert én nem váltogatom a partnereimet hetente, mert pornófilm nélkül szoktunk a párommal csodálatosakat szeretkezni, mert ha a teremtő buzeránsokkal népesítette volna be a földet, akkor az emberi faj száz éven belül kihalt volna, és még sorolhatnám. De semmiképpen sem azért, amiket összehordtál a szösszenetedben, flusztrált proliknak bélyegezve a "buziverőket" . Nehogy egy szép napon te is úgy járj mint horngábor vagy jozefina. Tulajdonképpen ki vagy te??

Lastrebel 2008.07.11. 22:39:52

Ja, és majd elfelejtettem, a Lajos se verte ki a farkam hatodikban az öltözőben.

forumuser 2008.07.12. 07:07:20

mortel
Nem kellene a homoszexualitást összemosni a pedofíliával és a nekro- meg zoofíliával, nagyon nem, ha mégoly szellemesen is teszed. Ugyanis a homoszexualitás felnőtt emberek szabad döntése, a másik három pedig kényszer, ezért kezeljük ma is másképp őket és ezért nem bűncselekmény az első, de bűncselekmény az utóbbi három. Ez most így elég "szoft" meghatározás, de benne van a lényeg. (Igen, van homoszexuális pedofil is, de ebből nem következik, hogy ezek azonosak egymással, vagy hogy egyikből következik a másik.)

Lastrebel
"deviáns fartúrókkal, mert nem akarom, hogy a gyerekemet egy ilyen inzultálja a nyílt utcán"
Lásd fent. A heteró cukrosbácsitól nem félted? Pedig olyan is van, talán még több is, mint buzi. Nem a szexuális irányultság, hanem az a lényeg, hogy a delikvens ezt hogyan éli ki.
A melegek többsége NEM inzuntál gyerekeket, mert nem pedofil (ahogy a heterók többsége sem). Aki pedig igen, azt meg kell büntetni, függetlenül attól, hogy azonosnemű vagy ellenkező nemű gyerekeket tett tönkre.

"ha a teremtő buzeránsokkal népesítette volna be a földet, akkor az emberi faj száz éven belül kihalt volna."
Ebből is látszik, hogy a buziság nem fertőz. Arányuk gyakorlatilag állandó. Abból, hogy a természetes szelekció nem "irtotta" ki a génjeiket, az következik, hogy valamilyen hasznuk mégiscsak van.
(A többit nem cáfolom, mert csak felhúzom magam. És kéretik a hozzászólásomba politikát nem beleérteni. Konkrétan, leszarom az SZDSZ-t.)

bp 2008.07.12. 09:30:41

na csak előkerült a teremtő...
hát basszus, ha már szóba hoztad a teremtőt, akkor a (nevéből adódóan ugye) a homoszexuálisokat ki teremtette vajon?
ejj

Lastrebel 2008.07.12. 09:44:37

fortisszimafingusz
Mielőtt nagyon felhúznád magad így kora reggel, elmondom, hogy nem a mondanivalót olvastad ki a gondolataimból.A lényeg: a szabadkőműves (földi halandó számára láthatatlan)világhatalom célja : elpusztítani az egyént, az egyetemes emberi értékeket, hogy végül mindenféle ellenállást felszámolva 100%-ig a világ urai legyenek (sajnos közel állnak ehez). Ennek a rombolásnak és felszámolási tevékenységnek az egyik apró része ez a felvonulás is, ezért lázadok ellene, és azok ellen is, akik ezt védelmükbe veszik a bőven többségi másik oldal leprolizásával, jellemtelennek ábrázolásával, olyannak bemutatva ezeket az embereket, akik csak merő flusztráltságból ellenzik ezt az egészet.Biztosan ilyen is volt közöttünk, de elhanyagolható számban.Érted?Szerinted mennyibe került volna az, ha nem engedélyezik ezt a felvonulást, amit egyébként a lakosság több mint 80%-a ellenez, mondjuk a forgalom nagymértékű, de oknélküli akadályozásával indokolva (amit símán megtesznek egyéb felvonulási kísérletekkel kapcsolatban, amik nem a rombolást erősítik, hanem egészséges és jó célt szolgálnának)?Megmondom neked : 0 forintba.Szemben a 100 000 millióval - na ezt hívják szponzorálásnak.Ezt is érted?
Olvasd el Szabó Dezső : Az egész látóhatár című művét. Mindent meg fogsz érteni, zseniális mű.

lastrebel 2008.07.12. 09:56:25

bp
Persze,a buzeránsokat is ugyanaz a teremtő alkotta, feltehetőleg.Sőt, a baktériumokat, a vírusokat, és az egyéb élőlényeket is a földön. Ezzel nincs is baja senkinek.De ez még közel sem legalizálja ezt a kóros devianciát.De látom, a mögöttes lényeget te sem érted.

lastrebel 2008.07.12. 11:03:25

Mégvalami : "A heteró cukrosbácsitól nem félted?" - de igen.Hol rendeznek ők ilyen felvonulást?Ja, hogy sehol és semikor? Mert mennék oda is ellentüntetni.

haloka23 2008.07.21. 10:49:18

Üdvözlet Mindenkinek!

Nem vagyok egy nagyon hozzászólós/megmondós emberke, de itt nem bírtam tovább cérnával....
Bocsánat...

Nem értem az embereket. Miért nem vágja le a többség, hogy mindez csak szimpla provokáció/teszt
ami a "normális" emberek mindenkori tűrőképességét vizslatja...
Ha jól tudom (és itt is le vagyon írva...) a meleg társadalom jelentős része elítéli a felvonulást,
a "normális" (azért idézőjelben, mert elég relatív és képlékeny manapság, hogy kit tartunk normálisnak,
de ez más téma, jelentse ebben az esetben a többséget alkotó a köz által elfogadott értékeket
szem előtt tartó, és a szerint élni próbáló embereket) emberek szintúgy. Ha mindezt elfogadjuk, jogosan merül fel a kérdés: "Akko' minek?"
Azért, hogy legyen "balhé"???
Szvsz. az emberek jelentős része magasról tesz a másik szexuális szokásaira, sőt szerintem senkinek semmi köze
nincs ahhoz, hogy otthon ki, kivel hogyan és mi módon éli ki ezen irányú vágyait, mindaddig,
amíg mindez minden benne résztvevő szabad akaratából, és megelégedésére történik. Ha valakik arra gerjednek,
hogy kaktuszt nyomkodnak a fülükbe, hát hajrá (már ha a kaktusznak is "jó" ez...) Senkinek semmi köze hozzá,
és senki nem kíváncsi rá.
De itt sajna kapjuk az arcunkba rendesen, hogy ők máshogy szeretik. És ez gáz, nem kicsit. Egyrészről, holnap majd a "misszionárius pózt favorizálók" is vonulni fognak?
A másik oldalról meg, azért (szigorúan szvsz.) itt csak egy deviánsviselkedésű csoportról van szó, aminek a tevékenységének ilyen módú népszerűsítése igencsak nem támogatandó.
Persze tudom "a b*zikat utáljuk, de otthon meg megy a se**bekuki".
Az meg hogy nekik, jaj de rossz, mert nem szeretik őket, meg kirekesztik... jah meg gyermekük sem lehet, meg nem is házasodhatnak, milyen sz*r.... majd sajnálom őket.
Most fogtok megkövezni.... 2 verzió van (még szigorúbban szvsz!) 1, örökölt/kialakult deviancia, ami ellen lehet küzdeni, de csak elfolyatni lehet -> betegség
(ui. az általános "közerkölccsel" teljesen ellentétes viselkedésre ösztönzi a "beteget", akárcsak a .... A kívánt kór szabadom behelyettesíthető)
2, Tanult/ választott út -> szimpla társadalomra káros deviáns csoport, ami az emberiség, sőt az egyetemes élet alapvető céljával/mozgatórugójával ellentétes viselkedésre/életvitelre
biztatja a tagjait (ui. nem képesek utódok létrehozására, ami azért elég alapvető genetikailag kódolt "feladata" minden élőnek....)
Tudom, ez most nagyon demagóg, sarkított felfogása a kérdésnek, de semmivel sem meredekebb, mint egykét fanatikus szószólójuk véleménye.
Mindezek mellett szvsz. nincs is olyan rossz sorsuk, hisz ha a többség akarná, kezelhetné a "kérdésüket" a fenn leírt nézőpontok szerint... Na akkor lehetne sírni csak igazán...
De a többség nem ezt teszi... Csak annyit szeretne, hagyják őket békén. Otthon csinálja mindenki a saját dolgát, ahogy és akivel jólesik, a "külvilágban" pedig "dógozzon" mindenki
a tudásának megfelelően... Nem túl nagy igény....
És erre kapja a "Nép, az Isten adta Nép" az arcába az adóforintokból biztosított felvonulást, amit mindenki a háta közepére kíván (Ők is...), és csodálkozunk, hogy a másik szép állatcsoport meg lázad ellene....
És jó eséllyel ugyan az a gazda adja a jutalomfalatokat mindkettőjüknek utána, csak ahhoz buták, hogy ezt lássák...
Mi meg itt osztjuk az észt ahelyett, hogy hagynánk a fenébe, és végeznénk a dolgunkat...
Sajnos mi sem vagyunk különbek tőlük, minket is elborít a fekália, csak azt hisszük, hogy nem, a "Gazda" meg röhög nagyokat, és osztja a jutalomfalatokat...

Még egyszer elnézést...

Haloka23

Lastrebel 2008.07.23. 22:23:01

haloka23
Nyílvánvaló, hogy a hatalom provokációja (tesztje, ahogy tetszik)volt ez a vonulás.Volt mégegy célja is. Újabb begyűjtési akció (rabosítás, "lázadó, rendszerellenes, kvázi ellenség" névsor bővítése az nbh-nál).És most jön a de : azzal együtt, hogy ezt tudjuk, kőkeményen tiltakozni kell az ilyesfajta közerkölcs romboló szenny ellen, méghozzá azért, mert aki szónélkül hagyja, hogy pofonvágják, az holnap és holnapután is meg fogja kapni a magáét, méghozzá egyre inkább. Igenis kutya kötelességünk (legalábbis annak aki nem deviáns buzi), hogy az ilyen és ehez hasonló emberiségellenes cselekményeket próbáljuk meg visszaszorítani amennyire csak tudjuk. És ha ehez a szép szó kevésnek bizonyul, akkor "megyek buzit verni". Az írásodból ítélve - javíts ki ha rosszul gondolom - te is elítéled, mégsem jöttél ki tiltakozni. Pedig ha pl. legalább ötszázezer ember lett volna ott, hogy kifejezzék nemtetszésüket, akkor nem fújták volna minden előzmény nélkül a "másik szép állatcsoport" pofájába a paprika spray-t, és nem gyűjtöttek volna be egy csomó békésen tiltakozót, hanem hátraarcot fújtak volna a sok véglénynek, hogy ne legyen óriási balhé.Ennyi.

haloka23 2008.08.05. 14:55:05

Lastrebel

Szia!
Először is, bocs, hogy csak most reagálok, de mint írtam nem vagyok nagy írogató.
Másodjára, teljesen jól látod, én sem szimpatizálok „velük”.
És harmadjára (csak, hogy kerek legyen), egyet kell értsek Veled, teljesen jogos amit írsz. Ha nem lenne a társadalmunk erkölcsi érzéke, felelősségtudata a béka hátsója alatt, és lenne gerinc és bátorság az emberekben ahhoz, hogy a számukra fontos érdekeket/elveket akár az utcán is képviselni merjék, akkor nem itt tartanánk. Ha egy egészséges társadalomban élnénk, akkor, ahogy írtad, ötszázezer embernek kellett volna jogos felháborodásának hangot adnia, és „elmosni” ezt az erkölcsi fertőzést. De sajnos nem ilyen társadalomban élünk. Ami a legszörnyűbb, hogy ezen nem is lehet annyira csodálkozni. Az az ország, ahol a hatalom a mindenkori igényeinek megfelelően manipulálja a tömegeket a média agymosó tevékenységével, ahol minden normális kezdeményezést lefasisztáznak, és ezzel rettentik el tőle az agymosott embereket, ahol bármilyen tömeges emberi megmozduláson résztvevő önmagát csürhének érzi, vagy ha nem érzi magát annak, akkor a „gazda csahos huligán kutyái” tesznek arról, hogy annak érezze magát, az nem is várhat többet.
Írtad, hogy begyűjtési akció is volt. Ebben is rengeteg igazság van, de (bár én nem voltam ott) azt sajnos szintén látni kellene, hogy minden nemű ilyen „balhészagú” megmozduláson, megjelenik egy csoport akiket a nyakam ráteszem jobban ismer a brfk és a nbh mint a saját édesanyjuk, és ha nincs is, ők megcsinálják a „balhét”, nehogy már „anélkül” menjen le a buli… Hiszen a „balhé” kell, hol ezért, hol azért. És sajnos mindezt teszik, és tehetik is, hisz a „Gazda” hálás érte, még ha csak szemhunyással is…
Az pedig, hogy a rendvédelem milyen módon teszi a dolgát, az már egy másik történet, bár azt máig nem értem, hogyan képesek még mindig íly lelkesedéssel szolgálni a Gazdát, holott ők is tudják, hogy az, bármikor képes feláldozni bármelyiküket (lsd. Tévé-ostrom- az elbarikádozott főbejárat elé terelt szerencsétlenek…, de hát egy rendőrhalál igen jól jött volna „nekik” akkor… )… De ez tényleg egy másik story…

Üdv!
haloka23

Lastrebel 2008.08.17. 22:32:03

Haloka23
Szia, hát én is ritkán jutok abba a helyzetbe, hogy órákon át böngésszem az internetet és fórumokat olvasgassak, ugyanis az aljas hatalom gondoskodik róla, hogy kellőképpen el legyek foglalva a megélhetésemmel és a hülye mindennapi gondokkal, hogy minél kevesebb időm jusson gondolkozni és ebből következően lázadni.
Olvasd el a Magyar Jelen (talán a Magyar Nemzetben is megjelent) cikkét Bogár Lászlóval.Ahogyan a bevezetőben írja a cikkíró : alapmű. Tényleg az. A cikkben kifejtett összeesküvéselmélet - hangsúlyozom, szóról szóra igaz - a mozgatórugója mindennek, amiről társalogtunk.
De lesz még ez az ország egyszer a mi Magyarországunk, és akkor jaj az összes emberi alakot öltött féregnek.

Üdv.

Karlos · http://refor.extra.hu 2008.08.21. 19:11:06

Mi a bűn, mi jó és mi nem? Mi a morál? Bűn csalni, lopni, ölni? Bűn, ha az emberek holnaptól meztelen járkálnának az utcán, és azzal közösülnének, akivel, amivel akarnak? Bűn a pedofília, a nekrofília, a homoszexualitás? Bűn, ha valaki hidegvérrel megkínoz és lefejez egy ártetlan gyereket? Isteni elrendelés, sors, vagy bűn? Mindenre lehet magyarázatot találni, amiről a másik felet úgy győzhetjük meg, hogy még szégyenkezni is fog miatta, amiért az ellenkezőjét állította.
Bűn a mások ízlését sértegetőket elzavarni, vagy lenácizni és más jelzőkkel illetni a felháborodottakat?
A baj az, amikor ezek az események elvonják a társadalom figyelmét arról, hogy sokkal komolyabb bűnt követnek el ellene, miközben ezeket a színdarabokat tolják eléjük, mint légypapírt a légy elé...

Lastrebel 2008.08.21. 23:48:38

Először is, a mondókád elején többek között azt a költői kérdést teszed fel kissé irónikusan, hogy mi a bűn, mi jó és mi rossz, aztán a végén meg azt mondod, hogy "sokkal komolyabb bűnt követnek el".Akkor most mégis van valamilyen elképzelésed arról, hogy mi számít bűnnek és mi nem az egyetemes emberi létben?Másodszor igazad van abban, hogy ezek kreált színdarabok. De tudod mit? Van egy ötletem. Holnap kezdjük el mi ketten szorgos munkával felkutatni azt a hálózatot a világon, amelyik ezt a sokkal nagyobb bűnt követi el a társadalommal szemben - miközben ilyen és ehez hasonló színdarabokkal eteti a népet. Vegyünk egy nagy pontosságú távcsöves puskát és vadásszuk le az első száz hangadóját ennek a hálózatnak.Majd később eldöntjük melyikünk lesz a célzó és melyikünk a segítő.Néha cserélhetünk is majd.Játsz el egy kicsit a gondolattal.Ja hogy ehez te is nyúl vagy?Na látod!Én is. Én is tisztes polgár vagyok, nem teszek ilyet. Akkor viszont marad az, hogy részt veszek ezeken a színdarabokon.Tudod, amiket elénk tolnak. Méghozzá a jó oldalon hangot adva véleményemnek. Tudod, nem azon az oldalon ahol a "nagy bűnt" elkövetők cicskásai parádéznak. Hátha egyre többeknek kinyílik a szeme és akkor talán nem kell puskát sem vennünk.Érted?

Karlos · http://refor.extra.hu 2008.08.29. 10:30:00

Kedves Lastrebel! Nem ahhoz kell a bátorság, hogy lelőj valakit, hanem, hogy szemtől szembe küzdj ellene, miközben nálad csúzli, nála meg fegyverarzenál van. Lehet ezt őrültségnek is felfogni, de inkább elszántságnak, és erkölcsi tartásnak mondanám. Volna vér a pucámban hozzá, és nem is tartanék az emberi világ bűntetésétől, számomra más a visszatartó, de ezt ne fejtegessük. Talán mindebből kiderül, hogy nem naiv kérdéseket tettem csak fel a bűn, nem bűn témájában, csupán szeretném, ha tovább gondolná mindenki, hogy amikor emberek egymás mellett éléséről van szó, akkor mi a megengedhető, mi a provokatív, mi az, ami a másik félből ellenállást vált ki, és akkor azt miért ne tegyük.
Tehát elismerem, hogy vannak emberek, akiknek problémája van a szexualitásukkal. Ez nem bűn, hanem -mondjuk- adottság. Elismerem, hogy akadnak szexuális deformitások a magukat nemileg nem meghatározni képeseken kivüli társadalomban, vagyis a hetero társadalomban. DE! Mindennek meg van a maga helye, és a maga kommunikációja. Ha nem így teszünk, akkor lesz reakció, meg ellenreakció.
A világrenddel kapcsolatban valóban sokat írhatnánk, meg eszmét cserélhetnénk, de amíg nem rendelkezünk konkrét adatokkal és valós információkkal, addig ez a téma csak olyan lenne, mintha pl.: UFO-król beszélgetnénk. Persze én is úgy gondolom, létezik olyan közeg, amely sokszoros haszonélvezője a világ összes nélkülözőjének, és telhetetlen kizsákmányolóként zsírosodik, de kellőképp alattomos is, és nem jutnánk egykönnyen a nyomára, nyomukra... Azért persze érdemes keresni, hátha megleljük őket!

steverubellreborn 2009.01.20. 23:31:47

@Emzperx:
A Rab Madarak Szövetsége (lassan rács mögött a fél párt)tényleg egy köpedelem egy banda.
Liberalizmusra szükség van a magyar politikai életben,a 20. sz második felében is sok liberális poltikai irányzat van,de nem arra amit ők képviselnek.Ez még mindig a már igazoltan megcáfolt ember és társadalomellenes minimális államot,piaci deregulációt,teljes piaci versenyt képviselő neoliberális politika ami viszont a teljes bukásukat készíti elő.
Avval nincs probléma,hogy egy párt a melegjogok képiseletét felválallta (pl:Ny-Európában a jobboldali pártok is megteszik)hanem avval,hogy nem gondolja komolyan,ez csak rövidtávú szavazatgyüjtő stratégia.
Egyébként amerikai és európai városban 800 ezer-egymillió nem csak meleg ember vonul fel,ott a város ott vannak a hadsereg,rendőrség,egyházak pártok képviselői(pl.CDU-Németország,Ken Livingstone londoni polgármester,vagy Hillary Clinton New York.)

steverubellreborn 2009.01.20. 23:46:11

@garázdabillegető:
Stonewall Inn lázadás óta (1969. jún 28) vonulnak fel a melegek a világ rengeteg pontján.Hol is volt Feri akkor? (1969)
A gyülekezési törvény adta jogával meg midenki élhet.Avval meg jobb ha tisztában vagy,hogy vannak meleg rendőrök,topmenedzserek,agysebészek,villamosvezetők,profeszorok,papok,fogorvosok,tanárokkereskedők,szociológusok,vízvezetékszerelőkírók és bankárok.
Csak azért,hogy tudd,hogy kiket szidsz.

steverubellreborn 2009.01.20. 23:47:27

@mortel:
Ekkora éreklődés esetén nyugodtan füttyöghetnél a pasik után.

steverubellreborn 2009.01.20. 23:51:38

@Emzperx:
És mi van ha egy meleg annyi jövedelem után fizetjárulékot egy évben mint te ötben?
Ergo az ellentünetetők szoc ellátását is fiezti sőt a gyerekei iskoláztatását is.
Aztán mégsem számít hivatalosan hozzátartozónak akár hány éve együtt a párjával.Hogyan is van ez?
süti beállítások módosítása