HTML

Konzekvenciák tegnapról:
 
1. Tamásról kiderült, hogy a fasisztázást sokkal nagyobb sértésnek veszi, mint a kurvaanyádpicsájázást. Azért gondolom, mert az előbbire az utóbbi volt a reakciója, és ő mindig arányosan reagál. Vagy ha mégsem, akkor feljelent.
 
2. A zsidó újságírók bátrabbak, mint a „nemzeti érzelmű”, gój társaik. Tegnap láthattuk, hogy egymaguk, pusztakézzel is képesek nekiesni egy több száz fős tömegnek. (fordított esetről nem tudunk)
 
3. Az Ikarusz busz minden bizonnyal zsidó-liberális-kommunista bérenc. Ezt abból gondolom, hogy a "magunkfajták" közül többen megrugdosták.
 
4. Morvai néni akkora mestere a demagógiának, hogy ezzel a tudással simán lehetne a Gyurcsány kormány szóvivője.
 
5. Továbbra sem tudok rájönni, hogy hogyan működik, és hol helyezik el azokat a detektorokat, amelyekkel tüntetések előtt kiszűrik a tömegből az írástudókat.
 
6. (a 5. pont folyamodványa) Az analfabétizmus és politikai hovatartozás között semmilyen összefüggés nem mutatható ki.
 
7. Továbbra is utálom a Zsindexet, mert a hírek cenzúrázásán túl, a leadott anyagait is úgy vágja össze, hogy az a szabadkőművesek érdekeinek megfelelő legyen. Ennek egy ékes példája:
 
 
8. A 7. pontban látható videót, tessék megnézni betépve is, másnapra garantált a rekeszizom fájdalom! A legkiválóbb mondatokat tanuljuk meg szó szerint, mert nagy valószínűséggel kult anyag lesz rövid időn belül, és ha kortárs-alternatívértelmiségi körökben meg kell szólalnod, elengedhetetlen lesz ennek ismerete! 
 

Mindenkinek jó egészséget kívánok, legyen munkahelye!

Címkék: politika tüntetés társadalom

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr23674062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ashnur · http://v.elni.hu/ 2008.09.21. 15:41:53

te se vagy demagóg :)

AP 2008.09.21. 16:27:49

A kortárs-alternatívértelmiségieknek talán nem kéne beszólni.
Nekik köszönhető, hogy ebben a szargödörben amit országnak nevezünk, még történik valami értelmes is a kukagyújtogatáson és betyárnak öltözésen kívül.

Kangörény 2008.09.21. 16:31:39

zsindex? szabadkőműves? Te sem vagy sem különb, sem normálisabb a tegnapi hülyéknél.

Lord_Cica (törölt) 2008.09.21. 16:48:33

Hát azon a Morvain látszik hogy verte a férje, mondjuk ebben az esetben, kivételesen meg lehet érteni.

bomi 2008.09.21. 16:56:15

Kangörény és többiek:
úgy látszik, nem sok humorérzék szorult belétek. Vagy szimplán nem értitek az iróniát... ;-/

Lastrebel 2008.09.21. 17:20:24

1. Amennyiben Polgár Tamásról van szó, róla csak annyit, hogy bohóc (aminek egyszer régebben az egyik rendezvényen öltözött is) és inkább zsidó mint sváb. A "magyar nemzeti" jelző nem sérti tevékenységénél fogva, de a fasiszta jelzőre nem tud csak úgy nemes egyszerűséggel legyinteni egyet, ahogyan azt egy igazi nemzeti érzelmű magyar tenné abban az esetben, ha egy hazai cionista (zsidófasiszta) lefasisztázza.
2. Nem tudom ez az eset hol történt, de az biztos, hogy a bátorság alapja a zsidó újságíró esetében a hatalom totális támogatása az irányában - egy zsidó újságírónak, inkább úgy mondom, hogy a hatalomnak firkáló újságírónak (bár a két halmaz majdnem ugyanaz) egy telefonjába kerül, és a hatalom emberei a segítségére sietnek ha bajba kerül, míg fordított esetben kéjes vigyorral nézné végig egy rendőr, hogy a judeobolsevik csürhe kicsontoz egy nemzeti érzelmű újságírót.
3. Nem tudom milyen Ikarus buszba rúgott bele az ember, de ha az történetesen a hatalom aljas csicskáit szállító Ikarus busz volt, akkor mindent értek. És addig örüljenek ezek a csicskák, amíg nem kerül elő egy olyan valaki, akinek se kutyája se macskája és már nincs veszteni valója sem az életben, és nem rugdosni fog, hanem behajít egy igazi tojásgránátot közéjük, pl. az Ikarus buszba. Nem az elemeire szétrobbanó Ikarus buszra haragudott.
4. Morvai néni zsidó. A férje Baló, 100%-ig a "magukfajták" katonája. Erre az ellentmondásra egyszer rá fogok kérdezni személyesen, mélyen a szemébe nézve egy előadása után. Mindemellett amit tett a hatalom által megalázott és megvert polgárokért, az abszolút pozitív. Lehet, hogy ő is csak egy felépített ember a nemzeti oldal vezetésére. Nem tudom.
5. Valószínű, hogy nem a nemzeti ellendemonstráción vettél részt, ott rengeteg értelmes, írástudó emberrel találkozhattál volna.
6. Ezt sem hitelesen cáfolni sem megerősíteni nem tudom.
7. Nálad mit jelent a zsindex szóban a "zs" betű? Mert ha zsidót, akkor nem értem ezt a pontot. A szabadkőművesség (úgy mint a kommunizmus) zsidó tény, ezen véglények a világuralom megszerzése végett tömörültek (fogtak össze) ebbe a szervezetbe. Olvasd el a géniusz Szabó Dezső erre vonatkozó írását. A bejátszott videó nem összevágott és manipulált: ez az mszp szavazóbázisa. Ezúttal teljesen hiteles videót készített a zsindex. A zsindex pedig a szabadkőművesség katonája.
8. Lehet rajta mulatni is betépve, de ez a valóság.
9. Mikor lesz a következő koncerted? Tőled is kérdeznék néhány dolgot, úgy mint Morvai nénitől is, csak a tisztánlátás végett.

Lastrebel 2008.09.21. 21:07:28

Némi módosítás
3. Ha minden igaz, akkor egy piros trolit rugdostak meg, ha erről a felvételről van szó. Ennek valóban semmi értelme. Lehet, hogy a vörös szín a kommunistákra emlékeztette a srácot...
7. Azt hiszem értem már ezt a néhány sort is. Egy kis rövidfilmet erről az összejövetelről is kellett prezentálnia a zsindexnek. Hát a helyzet az, hogy ennél értelmesebbeket keresve sem találtak a srácok riportalanynak. Kénytelenek voltak ezzel az mszp tábort lejárató videóval beérni. Ezt még vágással sem lehetett volna kikozmetikázni. De ettől még a cionista horda szócsöve a zsindex.

Z 2008.09.22. 19:45:47

tyí de jók a kommentek... láthatóan az intenetre is jutott a detektorokból

INkvizitor 2008.09.23. 10:43:43

Pilu!

Tegnap este az ajánlásodra megnéztem a videót, ma tényleg izomlázam van a rekesz izmaimban, visítottam otthon!!! :))) nem is bírtam kommentelni mert úgy potyogtak a könnyeim.


Az elöttem szólóknak nem tudom mi bajuk, (talán nem jött át nekik :)) hi hi hi) de sztem zseniálisak, régóta hiányzott már valami hasonló.

anonim 2008.09.24. 00:37:06

No te sem jelensz meg mostanában az index ajánlóban :D

Nyakörv 2008.09.24. 20:42:48

Inkvizitor

és ha belegondolsz hogy ezek a riportalanyok ugyan akkora szavazattal bírnak mint a tájékozot megfontolt polgárok akkor inkább sírni támad kedvem

Bamba 2008.09.26. 12:19:13

A sapkás szám előtt:
"...Úgy szertte volna látni a parlamentet, azért hát elhoztuk...

... Sapka! ... Osztották!"

althir.org/index.php?com=article&id=1103

És mindenkinek jó egészséget kívánok, legyen munkahelye, és a családjával boldogan éljen. Úgyis mondhatnónk, mindenkinek szebb jövőt!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.09.30. 10:38:13

Gyengébbek kedvéért, bár lehet, hogy ezzel Pilut fosztom meg jó néhány perc önfeledt nevetéstől...
2) -> irónia
4) -> irónia
7) -> irónia
süti beállítások módosítása