HTML

29.
július

Drazsé

Pilu  |  3 komment

 

Drazséról minden szemétségét el tudok képzelni, de ezzel nem mondok semmi különöset, hiszen így vagyok politikai elitünk minden tagjával. Lopnak, csalnak bűnszövetkeznek, és az, hogy a maffia valamint a politikai élet között az átfedés legalább nyolcvan százalékos, szerintem egyértelmű. Bármi rosszat feltételezni róla, - vagy bármelyik más politikus társáról – teljesen evidens.
 
Drazsé hazudna?
Simán benne van a pakliban, hiszen ennél lényegesen nagyobb horderejű kérdésekben is szemrebbenés nélkül kamuzik tízmillió ember arcába, de ebben az esetben nem hinném, hogy ne számoltak volna a lebukás igen magas rizikójával, hiszen nem mindennapi esemény hazánkban, ha valaki völgyet robban a falu határában. Abban biztosak lehettek, hogy valakinek szemet szúr a két eset közötti hasonlóság, ha másnak nem majd annak, aki a robbantást és a felvételt is készítette, kivitelezte. Egyszóval, akkora pancser senki nem lehet, hogy megkockáztat egy majdnem 100%-os lebukást. Viszont így csak a másik verzió marad:
 
Drazsé ennyire hülye lenne?
Jessz. Aki zöld zakóban, kék farmerben és barna cipőben jár színházba, arról bármi feltételezhető, márpedig ő ilyen. Egyszerű a fazon, mint a faék. Elétolták a jelentést,  bizonyítékokkal, ez a balek meg át sem nézte, csak elment sajtótájékoztatni. De akkor felmerül, hogy a rendőrség tévedett volna ekkorát? Már, miért ne? Az a yard, amelyik évek szorgos munkájával, egymilliárd (!) forintból ráhúzza egy sziklaszilárd alibivel bíró emberre a móri mészárlást, attól mit vársz? Amelyiknek fogalma sincs, hogy ki lőhette szét a székházát, és amelyik olyan bruttó parasztokat küld tömegoszlatni, hogy gondolkodás nélkül véresre vernek egy parlamenti képviselőt a nyílt utcán, azok nem tévedhetnek ekkorát? Dehogynem. A Drazsé gyerek meg itta a szavukat, és kiállt a pódiumra egy ilyen ordenáré baromsággal. Hmmm… Azért elgondolkodtató, hogy milyen éles logikával bírhatnak azok a nyomozók, akik a vinyón található múvik elkészítését annak tulajdonítják, akinek a gépén megtalálják. Isten ne adja, egyszer lefoglalják a gépemet, akkor a magyar rendőrség a rajta található videók alapján Sztálingrád ostromával fog megvádolni? Asszem’ le is törlöm az összes dokumentumfilmet, nehogy még baj legyen belőle.
 
Egy szónak is száz a vége: A rendőrség ezt nagyon benézte, Drazsé meg ment a fonallal. Egy nagy kérdés van csupán, mekkora az a hiba, amelyet el lehet követni következmények nélkül Magyarországon?
 
Igen, helyesen gondolod: BÁRMEKKORA.
Tehát Drazsé marad, és örülhetünk, hogy biztos kezekben van az ország rendvédelme.
De ne vigadj, mert a következő pali Don Pintér lesz! :)

 

Címkék: bomba draskovics

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr951275206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INkvizitor 2009.07.29. 12:41:37

:)) jó írás.

sztem amúgy az állománynak van ki annyira drazséval a fasza, hogy direkt beszopatták:))!

kezébe nyomtak egy videót, a sajtósának, hogy "itt a tuti bizonyíték ez mindent visz! :)" kicsit kuncogtak magukban... sajtós rohant drazséhoz, hogy "te tibikém, megvan amire vártunk évek óta!! a füstölgő puskacső!!! összerántsunk egy sajtájt??...."
ez a balfasz meg kiállt a nép elé és égett egy akkorát, mint dél kalifornia szokott, minden nyárelőn....

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.08.07. 10:44:44

Rikimartin lennék legjobb.

De Pilu vmit tudnod kell
Riki a cerkát szereti;)
süti beállítások módosítása