HTML

 

Ülnek a csajok a fodrásznál, szépen sorban, egyformán. Vállukon törölköző, kezükben újság, fejükön a transzállapotot elősegítő, gondolatkizáró dauerbúra, és az IQ-visszaverésére szolgáló Faraday kalitka, amit alufólia csíkokból állítnak össze.
Időnként a lapokból feszívott temérdek információ megszólalásra készteti őket. Diskurzus:
 
Hallotad, hogy a hjúgrehem meleg? Azt a szép pofijú srác, ne má. És hogy a dzseko lánya leszbikus a madonnával? Te, a dzsesszikaparkernek milyen visszeres a lába. Az. De összeállt a doktorháuzzal, és mégsem kötnek házassági eltartást. Nagyon durva.
 
Ismét csend, elmélyülten lapoznak egyet a „9 egység kép / 1 egység szöveg” magazin lapjain. A tudás hatalom. A semmiről a semmiért beszélnek. Ők maguk a bulvár. No info, no cél, no tartalom. Celebvilág.
 
------------------------------------------------------------------------------------
 
Ülnek a pasik a kocsmában, szépen sorban, egyformán. Zsebükben cigi, kezükben újság, előttük a transzállapotot elősegítő, gondolkodáskizáró korsó, mely tán’ sokkal inkább funkcionál kapaszkodóként, mint sörtárolóként. Merthogy a nehéz percekben jó érzés, ha fogják a kezed, vagy legalább te tudsz valamit szorongatni. Időnként a lapokból felszívott temérdek információ megszólalásra készteti őket.
Diskurzus:
 
Hallottad, hogy a matausz lemond? Pedig az kurvajó szövetségiedzőkapitány. És hogy a messzi lánya leszbikus a maraddonnával? Te, a torresznek milyen ballába van. Az. De átigazolt a milánhoz, ami szerződést kötött a kannaváróval is. Nagyon durva.
 
Ismét csend, elmélyülten lapoznak egyet a „9 egység kép / 1 egység szöveg” magazin lapjain. A tudás hatalom. A semmiről a semmiért beszélnek. Ők maguk a bulvár. No info, no cél, no tartalom. Focivilág.
 
 
Jancsi bácsi = Juli néni = Jancsi néni = Juli bácsi

Címkék: foci bulvár vb társadalom társadalomkritika

6 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr692138107

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogkonzultáció a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről 2010.07.09. 12:42:47

  Bár a NER fogalma már egy ideje megszületett a Fidesz háza táján, az új rendszer, annak elnevezése és a kísérőjelenségek körüli vita az elmúlt egy hétben került igazán a figyelem középpontjába, elsősorban a nyilatkozat kötelező kifüggesztésről s...

Trackback: Igazi leszbik 2010.07.09. 11:13:27

A szombati melegfelvonulás apropóján úgy gondoltam, hogy bemutatok két leszbi duót, de nem a pornófilmek kisminkelt, pénzért "más" lányaiból, hanem két igazi, élettársi kapcsolatban álló lánypárost, akik valószínűleg maguk is résztvevői lehe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.07.08. 17:13:53

Ahamm, valóban azzal lehetne kinyírni a celebvilágot és a bulvárt ha nem veszünk róla tudomást.. Ez is csak egy piac, amire van igény azt előállítják, legyen az bármi.. Hogy kipusztultak már például az illemtanórák.?! :-)

kvadrillio 2010.07.08. 18:02:39

EZ MIND SEMMI !

ÁLLOK A METRÓN ÉS KÉT SÜKETNÉMA MELLETTEM ORBÁN NYILATKOZATÁS MUTOGATJA EGYMÁSNAK JELBESZÉDDEL ! :o)
Már ők se bírják ki kibeszélés nélkül.......:D

ÁkiBáki (törölt) 2010.07.08. 18:24:38

Jó a poszt!
A kocsma egy izgalmas hely. Bárki bemegy és egy feles-sör koktél után azonnal mindenhez értő szakember válik belőle.
Én csak tudós klubnak hívom.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.07.08. 18:28:20

Egyébként meg az E-L-S-Z-Á-M-O-L-T-A-T-Á-S elkezdődött már, csókolom.?!

mediumnasty 2010.07.08. 18:43:05

Ha valaki nem szereti a focit, az az ő dolga, de az a társadalomkritika címke kicsit erős talán.

Mykee. (törölt) 2010.07.09. 00:04:39

Szerintem az ember élete során 90%-ban a semmiről beszél a semmiért. Ez egy ilyen világ, nem lehet mindig, minden nap, minden percben mély filozófia alkohollal átitatott és lángra lobbantott Molotov koktélként égni, aztán becsapódni a balgaság kormányépületébe. Jaj de szép volt.

A kutya inkább ott van elásva, hogy a maradék 10%-ban is ugyan ez megy az emberek kétharmadánál. A maradék egyharmad pedig nem tud kitörni a sok szenny és szar közül ami nap mint nap a fejükre ömlik.

Persze a maradék egyharmad próbál gátat szabni az ökörségnek, de sajnos sok lúd disznót győz.
süti beállítások módosítása