HTML

 

Tessenek képernyőt bámulni, mert az sem mindig felesleges időtöltés:
 
 
 

http://www.kulturaliskreativok.com

 

Címkék: kulturális kreatívok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr901196649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2009.06.23. 07:27:55

Relevációként hatott rám. Kaptam egy jókora adag szellemi muníciót, köszönöm.

neutrinoo 2009.07.02. 11:56:37

Megmosolyogtató dolog az internet korában azzal védekezni,hogy a média elnyomja a KK-kat.Ha beegondolok,hogy világhirnévre tud szert tenni egy egyszerű myspaces oldalból egy zenekar. Ha 4 embernek sikerül,akkor több milliónak már illett volna legalább ismertté tenni ezt a fogalmat.
Ahogy hallgattam a szövegeket tulajdonképpen semmi másról nincs szó,hogy bizonyos emberek összefognak egy közös cél érdekében. Saját maguk segitettek saját magukon.
További bökkenő,hogy nincs egy tiszta elképzelés,hogy hogyan , milyen keretek közt, milyen formában váltaná fel a jelenlegi rendszert.Leginkább valaminek a tagadása jelenik meg, kevés arról, hog ezt konkrétan hogy lehetne megvalósitani társadalmi méretekben. Szimpatikus dolog egyfajta anarchista szemlélettel lebontani a vezetői rendszert,de nem lehet teljesen kiküszöbőlni. Volt róla szó,hogy ideiglenesek lennének a "projektvezetők",ameddig a feladat megkivánja,és más feladathoz más ahhoz értő (ugyancsak anarchista technika) ember lenne az irányitó. Én nem tudom elképzelni,hogy mindenféle szabályozás nélkül ez valaha is működjön,csak az emberi józanságra apellálva.
Ez az ellenségkeresés,hogy bizonyos körök mozgatják a szerencsétlen emberek millióit, meg a média elnyom minket, el kéne felejteni,mert még ha van valami igazságalapja is (szerintem az is önmagában az emberben van ,és nem összeesküvés)inkább elriasztja az embert. Olyan érzést kelt,mint egy ezoterikus érzületű, jobboldali vallási csoport lenne ez az egész. Tényleg olyan pátoszos is a videó...

Ami meglepett engem is ,hogy kalákában nem lehet dolgozni. Hallottam,hogy Angliában egy városkában ezt megcsinálták a vélság miatt .Saját pénzt is csináltak hozzá, bár itt gondolom nem lenne pénz. Talán a Krisnások is ilyen módon működtetik a falujukat. Persze Budapesten nagyobb az esély összefutni egy ellenőrrel,mint egy isten háta mögötti településen.
süti beállítások módosítása