HTML

Tisztelt Nemzetköz! Ezennel elhatárolódunk országunktól!
 
Közhely, hogy a bizonytalanság, a gazdasági és/vagy morális válság táptalaja a szélsőségek, szélsőséges mozgalmak kialakulásának, megerősödésének, de sajnos a történelmi példák alapján, ez nagyon is igaz. De álljunk már meg egy pillanatra! Ki a felelős a jelenlegi válságért, ha nem ez mocsadék, tolvaj politikai elit? Ti valamit kevertek, ok-okozati vonalon, drága honatyuskák! Nem a fekete mellényesek azok a genyók, akik a szart csinálják, hanem Ti csináltátok a ganét, és erre reagálnak ők hülyén. Ha nem csesztétek volna szarrá az országot mind gazdaságilag, mind morálisan, akkor most nem lenne táptalaj, meg bohóckodó brigád, ugye!
 
Nem hiszem, hogy lenne mitől félni, hiszen az ilyen kretén csoportosulások száma és nagysága még mindig a nevetséges szintet éri el, de azon csak el kellene gondolkodnotok, hogy miért látják sokan a biztonságot egy félkatonai szervezetben, miért gondolják azt, hogy van ki ellen és van miért fegyverkezni, és hogy miért hiszik azt, hogy nincs már más eszköz az érdekérvényesítésre, mint az erőszak!? 
Ha a saját államod tapossa ki belőled az utolsó forintod adó gyanánt, ha a saját rendőrséged veri szét a fejed az utcán, és a saját köztörvényes politikusaid köpnek a szádba, akkor ne csodálkozz azon, hogy lesznek, akik nem látnak majd más kiutat!
 
Részegen jársz haza, vered a családot, és ha gyerek egy antiszociális kretén lesz, akkor elhatárolódsz tőle?
Tőletek kellene már elhatárolódnia az országnak!
 

Címkék: politika hülyemagyar

13 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr19152890

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: go to website 2017.10.21. 12:10:07

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

ja6ni 2007.08.30. 13:39:43

Nem kérdés. Igazságod van Pilu, de úgy szép az élet, ha zajlik és most nálunk végre zajlik (csak egy kicsit hallkan), mert nem merünk kiabálni... félünk, hogy sokba fog kerülni a "csendháborítás".
... milyen sok veszteni valónk is van? ...vagy, tényleg? Össze vagyok zavarodva. Valaki(k) összezavartak. A nem jóját. Tenni kell ellene!

höm 2007.08.30. 14:53:53

Drága Pilu!
amellett, hogy iszom szavaidat, egy-két sztereotípiát és félreértést el szeretnék oszlatni.
1)eddig semmi törvénysértőt nem követtek el a gárdisták, a alapító okiratukban foglalt dolgok sem nem kirekesztőek, sem nem alkotmányellenesek (nem írnak elő származási feltételeket, nem akarják a jelenlegi alkotmányos rendet megdönteni stb..)
2)először szörnyülködtem, majd nevettem, végül szánom őket, de nem azért amilyenek, hanem azért amit ez az értelmiséginek nevezett elit művel velük... tele prekoncepciókkal, és prejudikációval.
3)néhány értelmiséginek nevezett el kezdett károgni itt ss-ről nyilasokról, meg fekete egyenruháról.... nézzétek meg őket! baseball sapkás pincérek....
4)ez az elhatárolódási mánia már kezd kóros lenni!
az index nevű bulvár lap szerint a legvszélyesebb velük kapcsolatban, hogy "szervezetten fel lehet őket használni alkotmányellenes célra"....ja! pont mind a rendőrséget, vagy akárkit, mondjuk a VII-ik kerületi petőfi sándor általános iskola úttörő csapatát...
5)megtörtént az mint már annyiszor.... valakik nagyon, nagyon hangosan kárognak, és akkor minden úgy lesz....
kezeljük má' helyén a dolgokat! sztem ezek a fiúk tényleg jót akarnak, senki nem akar itt pogromokat meg ilyen baromságokat, csak próbálkoznak megszerveződni a nyomorultak, de én nem vitatom el tőlük (milyen jogon is tehetném?) hogy a jó szándék vezeti őket...
és akárki elvitatja tőlük anélkül, hogy eddig bármi törvénysértőt tettek volna az olyanná válik mint ami ellen ágál....
ez valami olyasmi mint, az usa megelőző csapásai...azokat is nagyon szeretem... mert olyan korrektek...

höm 2007.08.30. 15:02:53

"Nem hiszem, hogy lenne mitől félni, hiszen az ilyen kretén csoportosulások száma és nagysága még mindig a nevetséges szintet éri el"

ne hidd el média nagyon súlyos lejárató kampányát amiben össze akarják mosni a "gárdát" a "vér és bescületes" vaffenbrüderekkel...
miért veszi mindenk készpénznek, hogy ezek nácik? a kurva árpádsáv miatt?? könyörgöm.....
nem akartam a fogadatlan prókátoruk lenni, de asszem muszály szembe úszni a fősodorral....
kezljük helyén a dolgokat!

2007.08.30. 18:47:16

Távolabbról szemlélve az egészet, ez egy rítus:

kismaganszelsojobb.blogspot.com/2007/08/az-elhatroldsrl.html

eMM2 2007.08.30. 19:50:35

Pincér! Kérek még egy doboz gyufát.

magyarok 2007.08.30. 20:27:17

Minél magyarabb valaki, annál kevésbé tud magyarul.
"Muszály" nekem is kérnem még egy doboz gyufát! Pincérek! Tűz van?

Csatlakozom az országunktól való elhatárolódáshoz.

höm 2007.08.31. 02:21:57

magyarok 2007.08.30. 20:27:17
Minél magyarabb valaki, annál kevésbé tud magyarul.
"Muszály" nekem is kérnem még egy doboz gyufát! Pincérek! Tűz van?

talán azért, mert veled ellentétben, ezt nekem senki sem tanította!!!!

Csatlakozom az országunktól való elhatárolódáshoz. ok! vagy szarul tanultam meg a nyelvet, vagy egy diszleksziás kis hülye vok... de a lényegen nem változtat!
ez engem minősít, nem azt amiért, akikért írok....
csak sokkal hiteltelenebb.... bár az egy kis örömmel tölt el, hogy ezen kívül kivetnivalót nem találtatok az írásban... vagy mégis? csk odáig már el sem jutottatok?

kérlek határolódjatok el tőlem, hogy életetek hátralevő részéban hitelesek maradjatok, sok sok elhatárolódást kérek.....
mert csak az számít hogy életetekben kiktől, és mitől határolódtatok el...
mert ha nem határolódsz el vmitől akkor olyan leszel mint Ő !!!!

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.08.31. 09:41:26

Kedves Höm, az index nevű bulvárlap ezt is írja:

index.hu/velemeny/jegyzet/garda2347/

höm 2007.08.31. 10:37:58

Kedves egyiketsem
ha ez ennyire nyilvánvaló, akkor miért pörög a kérdésen még mindíg szinte a teljes hazai média fősodor??
8%-al megnőtt a csecsemő halandóság 6 hónap alatt!!! ez hír!
csak valamiért ez nem bassza ki a biztosítékot.

rolika 2007.08.31. 14:50:47

Kicsit pontosabban: az országnak, a nemzetnek kell elhatárolódnia a politikai "elit"-től.

höm: szomorú dolog ez a csecsemőhalandósággal, fokmérője az országban zajló dolgoknak.

Gabriel-83 2007.09.03. 01:53:34

Hát igen, kedves megélhetési hazudozóink addig fogják húzni a cérnát, hogy a végén elszakad, de akkor aztán ne csodálkozzanak, hogy nem szóltunk előre...
Ez a játék már élesben megy és a mi bőrünkre. Hány embernek kell még belehalnia a kúrmány kisded játékaiba ? "Megelőző csapásként" mondjuk megmutathatnánk nekik, hogyan kell megdögleni a nép keze által. Mert ezek jobbat nem érdemelnek !

dowNLoad 2007.09.03. 20:35:36

Hatás-ellenhatás törvénye: a sok náciveszély hangoztatása meghozta az eredményt. Magyarországon nincsenek nácik, mert akkor az olaszliszkai eset után porig égett volna a falu, és lógtak volna fákon, villanyoszlopokon sokan,akik roma származásúaknak vallják magukat.:) A másik, már rosszabb: a problémákra a magyar társadalom egy táncos komikussal válaszolt, igaz az is hazudott, nem kicsit(haha),de emiatt is gázos jövő elé néz az ország.(5-10éves távlatban)

dowNLoad 2007.09.06. 22:11:28

Ez annyira jó, hogy mindenhova illik:
www.youtube.com/watch?v=8TLD3Z6sJWA

Gyorsan fordítva:(magyarosítva haha)
Jó estét, Budapest! Először is elnézést a zavarásért. Én is mint sokan,értékelem a mindennapok komfortját, biztonságát, a családias nyugalmat. Én is szeretem annyira mint akármelyikünk. De a megemlékezés szellemében, ezáltal azok az események, amelyek valakinek a halálával, vagy valamilyen véres felkeléssel kapcsolatosak, egy szép ünnep(napon)en, azt hittem, hogy olyanná tehetjük ezt az október 23.-át, ami már régen nem az, ami volt, egy kis beszélgetéssel kiemelkedve a mindennapjainkból.
Természetesen vannak akik nem akarják, hogy beszéljünk, gyanítom, hogy jelen pillanatban is parancsokat ordítanak a telefonba, és fegyveres REBISZESEK már úton vannak ide. Miért? Mert amíg a gumibotot és könnygázt használják párbeszéd helyett, addig a szavak megtartják erejüket. A szavak adnak jelentést a dolgoknak, és akik figyelnek, nekik az igazság kinyilatkoztatását. Az igazság az, hogy valami szörnyű igazságtalanság történik az országban. (ugye?) Kegyetlenségek és igazságtalanságok,ezért intolerancia és depresszió uralt el bennünket. És ahol egykor a szabadság és objektivitás uralkodott, ott most cenzúra, felügyelet és megfigyelés korlátoz és kényszerít bennünket a beleegyezésünk és engedélyünk nélkül. Hogyan jutottunk ide? Kit hibáztassunk? Természetesen vannak akik sokkal inkább tehetnek róla mint mások, őket nagyobb felelősség is terhel, de az az igazság, ha felelősöket keresünk, akkor nézzünk a tükörbe! Tudom miért történt így, mert féltetek, ki nem? Háború, terror, reformcsomagok, hazugságbeszédek. Tengernyi probléma amely magakadályozta a tisztánlátásunkat és a józan megítélésünket. A félelem sokunkat Gyurcsány felé fordított, mert ő rendet és békét ígért, cserébe engedelmességet és lojalitást kért. Múlt éjszaka én megtörtem ezt a szófogadást.
Múlt éjjel elpusztítottam Old Bailey-t
(orosz emlékmű, vagy valami hasonló) , hogy emlékeztessem az országot arra amit elfelejtett. 51 évvel ezelőtt, kiváló hazafiak azt akarták, hogy örökre emlékezetes legyen ez a nap! Emlékeztették a világot, hogy az igazság és a szabadság több mint szavak, ezek nélkül nincs jövőnk. Szóval ha te nem láttál semmit, és a kormányunk bűnei is ismeretlenek előtted, akkor nálad október 23. jelöletlen nap. DE HA LÁTOD AMIT ÉN LÁTOK, ÚGY ÉRZEL AHOGY ÉN ÉRZEK, AKARSZ TENNI AHOGY ÉN IS AKAROK, AKKOR kérlek állj mellém holnaphoz egy évre, a parlament előtt, és adjunk nekik egy olyan október 23.-át, amit soha nem felejtenek el!
süti beállítások módosítása