HTML

 
Az ominózus térképet látva, Tibor barátom hívta fel a figyelmem, hogy nem is olyan rossz ötlet az köztörvényes, piromán Slota részéről!
 
Szlovákia lakossága nagyjából öt és félmillióra tehető. Ebből közel 500.000 magyar, 500.000 roma, (a hivatalos statisztika ennek persze a töredékéről számol be) és az egyéb kisebbségek is kitesznek 2-3 százalékot. Szóval, a nagy Tótiában alig több mint négymillió echteszlovák él.
Ha Magyarország Dunától keletre fekvő területeit (és ezzel kb. 5 millió magyart) valóban a tótokhoz csatolnák, akkor a szlovákok kisebbségbe kerülnének a saját országukban. Innen már csak egy lépés, hogy Tótia hivatalos nyelve a magyar legyen, és ha megkérjük Orbánt biztos segít összehozni egy népszavazást arról, hogy Tótia akar-e csatlakozni Magyarországhoz!
 
Kirááááááály! :)
 
Konklúzió:
A turbónacionalista vértől elborult agya annyira sem funkcionál, hogy egy egészséges víziót produkáljon. :)

Címkék: slota

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr52429510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dekoninckx (törölt) 2008.04.17. 10:23:14

Zseniális észrevétel, már csak a faszi tudomására kellene juttatni! Hm, én az Északi-Kárpátokért cserébe szívesen lemondok a Balatonról az osztrákok javára.

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2008.04.17. 11:35:33

ugyanez a baromság volt erdély magyarországhoz való csatolásánál.

9 milla magyarhoz jönne másfél, és még 6 milla román. magyarul, egy magyarország + erdély kombóban lenne kb 10 milla magyar, és 7-8 milla cigó meg román, összevissza anyanyelvvel.

tata86 2008.04.18. 12:12:14

Ez a slota egy nbh-s ügynök, mostmár biztos. Tankot akar küldeni Budapestre, néhány napra rá Horváth György elköti a tankot a Deákon, mi lett volna, ha több tankunk is lett volna?
Most az integer revízióért száll síkra, én pedig már megelégednék az 1. bécsi döntéssel, de slota maximalista, nagyon helyes! Több ilyen hazafira lenne szükségünk!
Annak is ötülnék, ha ezentúl a Tekében lehetne tót Arany Fácánt kapni, meg barna Saris-t.
Slota for president!
Azért kiváncsi vagyok, hogy a korányunk erre mit fog reagálni...

ashnur: "Aki meg tudja mutatni a nagyapja sírját maradhat!"

hungarista 2008.04.19. 12:14:09

mi a fasz ez, Slota elnöknek ? mi a ez, ti anarhista cigányok, slota leakarja rohanni Magyarországot, Magyar gyűlölő zsido, ti meg őt éltetitek ? egyáltalán ki ez a pilu, vmi zsido, mi ? kurva anyátokat, miaz hogy odaadni a Balatont ?! hú bazmeg de szívesen szembe kerülnék veletek, szétverni a pofátokat, punk barmok

phaidros · http://egyiketsem.blog.hu 2008.04.20. 12:01:15

Hungarista,

te hülye.

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.20. 12:04:45

Legalább írni tanulnál meg magyarul, ha már hungarista vagy. :)

rolika 2008.04.21. 07:13:40

azt már én is megfigyeltem, hogy a "legnagyobb magyarok" gyalázzák a legnagyobb mértékben a magyar nyelvet...

Szotyi 2008.04.21. 14:46:12

hungarista és slota kb egy szinten vannak

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.05.01. 20:00:30

Aha, csatlakozzunk a nemlétező Magyarországhoz.. senkinek nem tűnt fel eddig?
Ezt a Slotát meg fel kéne kötni. Az ilyen ötletek miatt.

Jánosík 2008.05.09. 20:28:24

Én Slotával a helyetekben különösebben nem foglalkoznék. Sem neki, sem pedig a gyermekded térképeinek nincs semmi súlya. Az iyen szintű fazonok szánalmas butaságain idegeskedni idő- és energiapocsékolás. Magyarul, teljesen felesleges. Az ilyen fazonok halála az érdektelenség. Nosza! "Nyírjuk ki!"
Más: nem tudom, hogy honnan veszi a szerző, hogy Szlovákiában 500 000 cigány él? Azért ez nem India!

Vendetta88 2008.05.13. 18:43:01

Slota egy beteg állat! Árok mélyén a helye tarkólövés után :)

T-money 2008.05.18. 14:06:51

az a jó hogyha az emberek a postba nem tudnak belekötni akkor ott a helyesírás :D

Beszó Lok 2008.05.23. 10:38:49

(Talán még nem késő...) És akkor most mindenki egyszerre: az a szép, az a szép, miénk lesz a Felvidék... Vagy inkább legyen: Ha énnékem lánctalpam lesz... ? Cinikusnak tűnik? Lehet. Az. De miért is? A Hungarizmus általában nagy adag történelmi amnéziával és még több hiányossággal működik a Magyar Népköztársaságban. Mint ahogy nagyon sok más dolog is. Nincs egészséges nemzettudat, büszkeség, hogy magyarok vagyunk. Csak megy a "visszamindenthiszekegy" magatartás. És erre ráadásként, a magyar nemzet legsúlyosabb rákbetegségeként az, hogy aki magyar próbál lenni, az szélsőséges, irredenta, soviniszta, fasiszta, neonáci, kiveti magából az EU, lebombázza az USA stbstb... Mi a helyzet a más államok nemzettudatával? Hát kérem, azok rendben vannak. Bizony. Keményen, agilisan kiállnak a saját nemzettudat-érdekük mellett. Még hogy a nemzetállamok ideje lejárt? Akinél lejárt, az úgy eltűnik, mint mi, néhány évtizeden belül. Langyi-bangyi, tesze-tosza, fisi-fosi, inkompetens, impotens, tehetetlen a nemzettudat-védelmünk. Csak szépen, megalkuvóan, engedékenyen simuljunk bele a nagy büdös eus olvasztótégelybe. Szlota bohóckodik. Tesz-vesz, (teljes agyi)rövidzárlatos szikrákkal sziporkázik, hangulatkelt. Elmebeteg, orvosi eset. Az ilyennel tényleg annyit kellene csak foglalkozni, hogy diplomáciai úton (hogy legyen jelzésértéke) egy vödör székletet küldeni neki, hogy ezzel játsszál, kicsi rigó... Más részről azonban annyit illene megtenni, hogy az ilyen elmebetegeket gondosan figyelemmel követni, és időben, megfelelő eszközökkel közbelépni, mert nem egy ilyen barom miatt történtek már háborúk, népirtások, etnikai tisztogatások... Területek felosztása. Ez idáig csak fegyveres konfliktus közben/után történt meg. És hogy ki, hova kerülne, milyen többségben/kissebbségben, az egy háborúban lényegtelen dolog. Ott bármi megtörténhet, ahogy a Magyar Szent Korona országaival is megtörtént anno. Vagy csak gondoljunk a balkáni háborúkra és etnikai tisztogatásokra. Bármi megtörténhet: oda-vissza. Csak az a lényeg, kinek nagyobb és gyorsabb a kalapácsa. Utána már édesmindegy mi volt, vagy mi lett volna. Hát igen. A mi kalapácsunk törött nyelű, és a feje is rég elveszett már. Talán hadonászni még tudunk. Legalább nem unatkoznak annyira a megszállók. NATO? Igen? Hát én nem bíznám rá magamat. Aki (ami) összekeveri Budapestet Bukaresttel. Szőnyegbombázás esetén ez eléggé ciki tud lenni. Az ominózus térképről pedig annyit, hogy csak egy hajszálon múlik, hogy ne cincáljanak így szét minket. Higgyétek el, ha valami balhé lenne, ez lenne a sorsunk. Semmilyen problémát nem jelente a területfoglaló országok részéről a rajta lévő magyarság. Mint ahogy Trianon után sem volt semmi probléma. Szépen, megfontoltan ledarálnak minket, és mi mindezt sóhajtozások közepette, de hagyjuk. Hát ennyit a Kárpát-medencei kis körképről és hangulatról. Egyszer már nagyon megnyestek minket. De a maradék lesz a desszert, csak idő kérdése.

jotr 2008.05.28. 21:27:35

Nem hiszem, hogy Slota a teruletek mellett a nepessegre is igenyt tartana. De ha megis, akkor sem valoszinu, hogy egy liberalis kepviseleti demokraciarol almodik.
süti beállítások módosítása