HTML

 

„ Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország és Dánia elpusztítását követelte videoüzenetében bin Laden. De most nem a nagy, Oszama, hanem 16 éves fia, a Sun jellemzése szerint "babaarcú" Hamza. „ - Index
 
Már éppen aggódni kezdtem, hogy a nyugati világ ellenségképének egyetlen, „kézzelfogható” alakjának Youtube-sorozata véget ér!
 
Mert egyszer csak el kell majd kapni, és ha mégsem, akkor csak meghal magától, hiszen már tíz éve is öreg volt. Főhős nélkül meg nincs sorozat. Mint ahogy arc nélküli ellenség sincs. Ezért kell ő. Ha nem lenne, ki kellene találni! Vagy ha nem volt, ki kellett találni.
 
Olyan nincs, hogy láthatatlan vezér ellen háborúzzunk! Egy elkaphatatlan főgonosznak, egy mindenért felelős eszmei szerzőnek, a mindent átszövő ellenséges hálózat fejének lennie kell! A fejnek meg van arca. A félévente 320*240 pixeles videón bejelentkező, ölében Kalasnyikovot tartó, antipatikus, szakállas öregember, aki a monológja végén mindig azt mondja, hogy „Megdöglötök, hitetlen kutyák!” eddig tökéletes volt erre a szerepre. De a jövőre is gondolni kell néha!
 
Szóval, ha egyszer tényleg meghal az öreg Jockey, és a sorozatot tovább akarjuk vinni, akkor valakit találni kell a helyére. Áááá, ez nem az! Megszoktuk már az arcát, meg a szinkronhangját is. Mindig nézettségvesztéshez vezetnek az ilyen cserék. Sokkal jobb, ha a történeten is tekerünk egyet, ha már nincs meg a főszereplő. Erre a legkézenfekvőbb megoldás, ha a fiára (aki kiköpött apja, ugye) írjuk tovább a sztorit és a forgatókönyvet. Persze ezt is jól fel kell vezetni a szokásos eszközökkel: Interjúk, werkfilm, sztárpletykák.
Most megkaptuk az első trailert, előkészítvén az új sorozatot, amiben már nem apu lesz a főszereplő.
 
Nesztek, egyetek!
  
 

Címkék: politika trailer oszama

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr5561943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INkvizítor 2008.07.10. 12:26:38

na ugye! :) tudsz Te ha akarsz!! :)))

a végé még kitalálják, hogy kicsi oszama valami teheráni suliban tanul....

eMM2 2008.07.13. 13:20:21

De van arc nélküli feleség lásd Columbo felesége.Tudom tudom később lett vele is sorozat de az már utána volt.
süti beállítások módosítása