HTML

 

„Öt év börtönbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Weiszenberger László egykori kistérségi megbízottat, az MSZP egykori kiskunhalasi önkormányzati képviselőjét…” - adta hírül az MNO.
 
Abban semmi érdekes nincs, hogy a balos portálokon nem főoldalas a hír, az viszont már annál inkább, hogy olybá tűnik, a politikusok sérthetetlensége, miszerint az igazságszolgáltatás valamint a bűnüldözés valahogy mindig megkíméli őket, megtörni látszik. A nemrég kirobbant erzsébetvárosi ingatlanpanamával kapcsolatban, valamint a Zuschlag-ügyben is feltűnően keményen léptek rá az érintettek lábára. Tegyük hozzá: a kezdeti lelkesedés kevés, az a kulcs(ár)kérdés, hogy mi lesz a jogerős ítélet, ugye. De már az is „eredmény” abszurdisztánban.
 
Nem árt észrevenni az esetek kapcsán, hogy mindhárom esetben MSZP-s politikusok az érintettek, és a jelenlegi kormány (párt) nem nyúl utánuk, véletlenül sem próbálja megmenteni a bukott katonákat. De mi lesz itt, ha 2010-től  a FIDESZ veszi át a dzsojsztiket, és a hasonló ügyek megkapargatására nagyobb hangsúlyt fektet majd pártunk és kormányunk?! Ráadásul a lelkes "polgártársak" várhatóan - a megfelelő politikai támogatottsággal - bátrabban nyúlnak majd a hasonló ügyekhez.
 
Lesz min izzadni, kedves elvtársak, öt év nagy idő!
 

Címkék: politika zuschlag weiszenberger erzsébetvárosi ingatlanpanama

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr86924845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INkvizitor 2009.02.06. 09:55:53

"öt év???"
"kötél!!!" :))

ezek csak az icike picike halacskák.. "kiskunhalasi kistérségi megbízott" :)) má' pedig ez a hal a fejétől bűzlik.

amúgy sztem a relatíve súlyos ítéletbe az is belejátszhatott, hogy weisenberger dalolt az ügyészségen. terhelően vallott felfelé, ezért elveszítette a "védőszárnyakat" attól félek hogy vele a többi előzetesben lévő szoci politikusnak üzentek, hogy "így jár aki beszél"...

INkvizitor 2009.02.06. 10:00:50

lásd mondjuk princ gabika 3 és fél millás büntetése, félek hogy ennek az öt évnek más az üzenete, és más az üzenet célcsoportja is... de lehet hogy tévedek, és magábafordult a hazai igazságszolgáltatás, szembenézett múltjával, megbánta vétkeit, és elkezdet azon dolgozni ami valójában a dolga lenne...
süti beállítások módosítása