HTML

 

Az alábbi screenshot láttán jogosan merül fel a címben megfogalmazott kérdés. Ki tol kit, ki kié, vagy csak egyszerűen a Google számára nem büdös egyetlen hirdető pénze sem?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A legkreatívabb összeesküvés-elméletet bekommentelő olvasó egy $cientoGoogle pólót kap ajándékba! 

 

Címkék: google szcientológia finance

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr881237108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mugli 2009.07.13. 13:27:50

Amíg "vallás" jogi értelemben, addig hirdethet. A probléma ott van (szvsz), h ők olyan egyházat építettek, ami erre a világra ígér átütő eredményt, PÉNZÉRT!
Mivel a pénzt befizették, eredmény nincs, így jogos a reklamáció. De mivel vallás, elsüthetik a "nem hittél eléggé" szerű adut és le van tudva a helyzet.
A törvényhozóknak pedig már rég le kellett volna csapniuk egy ilyen egyértelműen adókedvezményre utazó szektára.
Ezért kell felhívni a veszélyre a figyelmet addig, amíg be nem tiltják.

2009.07.13. 16:43:14

Én is ledöbbentem, amikor egyszer az egyik általam gyakran látott oldalon megláttam ezt, ráadásul az egy természettudományos oldal volt. Szerintem a Google, ha akarná sem utasíthatná el a scientology.org hirdetését, mivel az USA-ban törvényesen működő egyházról van szó.

@Mugli:

Nem sok esélyét látom, hogy betiltsák az "egyházat", meg értelme sem nagyon lenne. Ha betiltod egy országban, akkor mi az akadálya, hogy máshonnan importálják a könyveiket meg az egyéb oktató anyagaikat? Ugyanakkor pedig veszélyei is lehetnek a tiltásnak, még inkább szektásodik, ellenőrizhetetlenebbé válik és a legrosszabb esetben akár precedenst is teremthet, hogy más kultuszokat is betiltsanak akármilyen alapon. Én inkább az ismeretterjesztésben látom a megoldást erre.
süti beállítások módosítása