HTML

 

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen országunkban, aki értetlenül áll az ORTT tevékenysége, vagy éppen annak hiánya előtt. Soha nem vette be a begyem, hogy miként kerülhetnek délutáni órákban a Mónika Show „gecibeveremafasztaszádba” fogorvosok ajánlásával leforgatott kulturperformanszai 12-es karikával adásba, mikor hajnal kettőkor az egyetlen csöcsöt bevillantó Fellini film 18 éves kor alatt nem is nézhető. Egyébként érthető, hiszen 18-as piktogramú az olyan műsorszám „…amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, illetve a szexualitás közvetlen, naturális ábrázolása.”. Evidens, ja. Egy művészfilm például ilyen, ellentétben az RTL székfoglalót ugyan nem idéző, ám gyakran székdobálásban kiteljesedő kibeszélő show-jával. Gratula.
 
Szóval az ORTT-vel sincs minden rendben, és ezt az utóbbi idők botránya is igazolni látszik. Azonban, hogy kicsit mélyebbre és régebbre ássunk ebben a szemétkupacban, amely többek között arra is hivatott, hogy megóvja gyermekeink picinyke lelkét a médiaszartenger hullámveréseitől, vissza kell lapoznunk a kilencvenes évek elejéig.
Ül ugyanis az ORTT vezérei között egy Szalai Annamária nevű hölgy, - nem mellesleg a keresztény értékek és a narancsszín mellett erősen elkötelezett polgártársnő - aki ebben az időszakban egy Miami Press néven futó pornómagazint (az ő állítása szerint erotikus lap) szerkesztője volt.
Khmm… Tetszenek érteni, ugye? Ez a személy hivatott az „egyetemes és a nemzeti kultúra támogatásáért, a kiskorúak-, valamint a kiegyensúlyozott tájékoztatás védelmében” létrehozott szervezet élén tevékenykedni. És erre a feladatra a jobboldal nem talál alkalmasabb személyt. Jesssz!
 
Az idők során ugyan ezt a fiaskót már többen próbálták megszellőztetni, de egyelőre sem a kutyát, sem a Fideszt nem érdekli, engem viszont annál inkább. És bár olybá tűnhet, hogy sok jelentősége nincs, de én mégis arra kérem a tisztelt olvasót, hogy, akinek van a birtokában Miami Press magazin, az legyen kedves beszkennelni belőle néhány lapot (impresszummal együtt) és elküldeni a szalai.miami@gmail.com címre, hadd vigyünk fel mi is egy színt az ORTT erkölcsi freskójára.
 
Köszi!
 
(úgy tűnik, mostanság a Szalai családnév ómen a közéletben :) )

Címkék: politika ortt társadalom szalai annamária

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr211666047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása