HTML

 

Mi itt a Kaposháromszék Utcai Óvodában már nagyon izgulunk a választások miatt. Igaz, mi még nem szavazhatunk, de délutánonként legózás közben mindig megbeszéljük a politikai történéseket. Éppen tegnap mondta a Lajcsika, hogy szerinte tökje szimpi a pártod, de mégsem adná rá a voksotokat, mert egy csomó idióta van körülötted.
Az volt a furcsa, hogy Dórika is helyeselt, pedig az ő papája a Te pártod tagja. Nagyon kedvelünk Téged, de ha kongjesszuson meglátom melletted a pulpituson a vezéjkajt, aznap már spenótot sem tudok enni. Egészen hiteles és sokkal többek számára vállalható lenne a pártod, ha azt a néhány tucat imázsromboló, hiteltelen bácsit elküldenéd a narancs közeléből. Hallottuk, hogy a tanácsadó bácsijaid is mondanak neked hasonlókat, de te csökönyös vagy, és hajthatatlan személyi kérdésekben. Tudjuk, hogy nem a Fidesznek van elnöke, hanem az Orbánnak van pártja, éppen ezért szeretnénk most pontokba szedni észrevételeinket, hátha olvasod majd levelünk!
 
Szijjártó Péter. Dóri papája csak Szégyengyártó Péternek hívja. Ő a fidesz cuslágja. Az, hogy nem került Zuschival együtt börtönbe - tudjuk jól - csak a szerencséjének köszönheti. Győr, Audi, kosárlabdacsapat. Kész leégés, és ráadásul nem biztos, hogy (köztörvényes) viselt dolgait nem fogja előrángatni az Ildikó néni a kampány alatt, oszt’ akkor majd pisloghatsz, egy ilyen idióta miatt. -3%
 
Kövér (jeti) László. Tudjuk, hogy manapság nagy divat a hátrafelé nyilazó, szittya imázs, de mégiscsak civilizált öltönyhordó európaiak volnánk, ehhez meg nagyon nem passzol ez a Csubakka külső. Az én apukám munkahelyén le van írva, hogy hogyan köteles megjelenni munkában. Sikált köröm, borotvált arc, rövid haj, zakó. Pedig ő csak pöcésautókhoz forgalmaz szivattyúkat, és nem milliókhoz intéz beszédet. Tiszteletlenséget külsőddel is kommunikálhatsz, nem csak a megszólalásoddal. Lagziba sem megyünk koszos pólóban, mert azzal azt üzened, hogy szarsz a násznépre. Arról nem is beszélve, hogy aki beszéd közben takargatja a száját, az Csernus szerint is tablettás kezelésre szorul, Laci bácsi pacalraktározó bajszával nemcsak a száját, de lassan az egész fejét rejtegetni fogja, jelentősen rontva a párt esélyeit a nagyothallók között, akik próbálnának a szájáról olvasni, ugye. Nagyon gáz. -2.5%
 
Mikola Isván. Ha valaki annyira progresszív gondolkodású, hogy egy parádé láttán a XXI. Században szinglihordázik, azt elmegyógyintézetbe kell zárni, nem pártban szerepeltetni. Egyébként is felettébb kínos öcsit kitüntetni miniszterként, hogy a kórház-, és egészségügy privatizálása kapcsán előkerült mellényúlását ne is emlegessük. Kukába vele. -1.5%
 
Deutsch (titkárnődugó) Tamás. Tudjuk, hogy minden csapatnak van „Janikája”, de ez már rég nem a kolesz grundja, ahol már csak dafke is mindenhová magunkkal visszük a brigád hülyegyerekét. A minisztérium akkori dolgozói szerint 6 (!!) titkárnőt fogyasztott el regnálása alatt, és nem azért lettek kirakva, mert rosszul jegyzeteltek. A „szakítok, megdugom emezt, majd visszamegyek ott is apa leszek, és ünnepeltetem a párttal már a fingom sem tudja ki által szült ikszedik gyerekemet” mentalitás kafa dolog egy közértestől, de nem egy minisztertől. Persze, esetében a komoly ember benyomását már rögtön a külső romba dönti, mert a fülbevaló nem a felnőtt férfiak kiegészítője általában. Egyébként ez lenne a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy folyamatosan „hűdebevagyoktépve” tekintete van a srácnak, ami a rossznyelvek szerint nem veleszületett hendikep, hanem valós állapot. És még valami: nadrágot hordó, heteroszexuális felnőtt féri nem veszi fel a felesége nevét. Pont. Borzalom az arc. -2%
 
Áder (veripúringlis) János. Róla ennyi is elég lenne, de jegyezzük még meg igazán karizmatikus kiállását, hiszen annyira karakán, mint egy adag napon felejtett fagyi. A két lábon járó letargia. – 1%
 
Viktoj Bácsi! Nem folytatjuk a felsorolást, pedig lehetne. Mondd már meg nekünk, hogy miért kell ilyen majmokhoz foggal-körömmel ragaszkodni? Ebben az országban szúnyognál csak tehetséges fiatal van több, a felsoroltak közül bármelyik csapattag öt perc alatt cserélhető lenne egy nálánál klasszisokkal megnyerőbb, hitelesebb emberre, ami talán még több szavazót, még nagyobb sikert jelenthetne. Addig dédelgeted ezeket a fekete lovakat, amíg majd mindenki jól a Jobbikra szavaz.
 
 

Címkék: politika fidesz orbán viktor

97 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr691719338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.01. 14:39:26

Semjén Zsolti bácsit már nem is említitek?

klikk ide · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.01. 19:57:31

@latte: Őt, hogy lehet selypítve mondani???? :)

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.02.01. 19:59:25

Legalább szóvivőnek kereshetne a fidesz normális arcokat. Ez a Szíjjártó, meg a Cser-Palkovics eléggé taszító figurák.

Miért nem szerződtetik le újra Borókait? Ő volt a megfelelő ember a feladatra.

yafet 2010.02.01. 20:00:18

Tudod, a Viktorbácsinak is vannak szörnyen ciki dolgai, de ezek tartják a pofájukat.

És tudod miért?
Te sem árulod be Lajcsikát, vagy Dórikát amikor beszarnak, feltéve ha neked adják a dömbert,vagy a homokozó vödröt, nem igaz?!

Bruno 2010.02.01. 20:00:46

Ne bánccsátok szegény tömjén zsoltit. Olan jó kenetteljes ember ő....

is 2010.02.01. 20:10:39

Kedves Pilu!

Aztata zegyet hagytad ki a figyelemből -de ztete gyóvodásnak nem kell még persze tudnija-, hogy ezeka zemberek megtanulták, hogy kija főnök. Talán figyelted, hogy az ennél okosabbak (Varga, Mádi) már mind önállósítják magukat, van véleményüké selis mondják. Márpedigén aztata tnemszeretem.

Nejis várj a FIDESZtől továbbra sem(jén)többet. Miránk nem azért szavaznak a bolgárok, elnézést polgárok, mert nálunk jóemberek vannak, hanem azért, mert 15 év kemény munkával erről el tudtam a figyelmet terelni, és az ellenfélről elhitetni, hogy ott méggázab bemberek vannak. Pedig dehogy, de pszt!, addig jó nekem, míg ezt észre nem veszik, hogy itt is ugyanolyan bunkó, paraszt, és persze korrupt és köztörvényes alakok nyomják, mind odaát. Úgyhogy anyunak egyszó tse!

üdv, Viktoj bácsi

ZioN 2010.02.01. 20:17:26

"Tudjuk, hogy nem a Fidesznek van elnöke, hanem az Orbánnak van pártja, éppen ezért szeretnénk most pontokba szedni észrevételeinket, hátha olvasod majd levelünk!"

Nap mondása,köszönöm a mai adag vigyort ☺

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.02.01. 20:17:49

Amíg hülyékkel van valaki körülvéve, addig nélkülözhetetlen a magyarosch logika szerint.

gramercy 2010.02.01. 20:49:48

mér mér bazmeg, mer mindegyik egy tonna szart borítana a fejükre másnap, azér

attila1 (törölt) 2010.02.01. 20:52:42

"nadrágot hordó, heteroszexuális felnőtt férfi nem veszi fel a felesége nevét."

ez mondjuk jókora fasság. A többi nagyon jó, főleg a "két lábon járó letargia".

Trejo 2010.02.01. 20:53:11

Ezért a cikkért: NAGY RESPECT! :-)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.02.01. 20:56:09

Meggyes "pajszer" Tomi kimaradt...

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2010.02.01. 20:57:19

@cserepj: Esztergom egy emberként tiltakozik emiatt. Könnyen lehet, hogy Meggyes a kimaradás miatt perelni fogja ezt a blogot is :)

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.02.01. 21:01:58

Na igen. Gondolom azért van biztos helyük, mert "tudnak valamit". Na nem azt, ami a dolguk lenne.
Zuschlag is énekelt, mint a madárka, mikor kiálltak mögüle...

hüjegyerek 2010.02.01. 21:13:15

Pedig a "Szentháromság" harmadik tagjáról(Orbán+Kövér), Simicskáról egy szó se esett :D

scooby0821 2010.02.01. 21:14:23

Mér bánnyccsátok a csornai Csárlzbronzont? Azé írom így , mer ítyhátha eltuggya olvasni az ő kiváló angolságával.. :o)

registraal 2010.02.01. 21:16:32

www.youtube.com/watch?v=Fkx8K9VqVh0

szerintem eztet is a pilu csináldosta....

Hasonló a hangulata... :-)

redriot77 2010.02.01. 21:44:26

@latte: Semjén Zsolton 2006-ban röhögtem kurvasokat. Mikor mentek a menetrendszerinti tüntetések(a vekkeres meg hasonlók), párszor ő volt az "előzenekar" Orbán előtt, és ott élvezte hogy többtízezer embernek pofázhat. Úgy örült az a szánalmas majom, mintha miatta mentek volna oda az emberek. :) Én már majdnem sajnáltam.

INkvizitor 2010.02.01. 21:51:52

Okos, tehetséges, becsületes emberekkel a hülye is tud választást nyerni! Ezekkel a művészet!!!!! :))) amúgy faja az írás.

scsaba1 2010.02.01. 22:02:45

Dojcs Tomikán én is sokat gondolkodtam, hogy: "de miért?". Kevés olyan embert tudok mondani, aki gyakorlatilag bármire alkalmatlan. Jó persze: ott volt a kezdőcsapatban, anno. Már a főnök is észre vette, hogy ciki a "párt szeminátora", így érdemeinek elismerése mellett Brüsszelbe teleportálták.

Szíjjártó Peti: Ő a párt "ökle" Egy ellentétes pólusú Lendvai Ildikó. (Na most képzeljétek el a közös gyerekeiket egy párhuzamos univerzumban, ahol mondjuk férj és feleségként élnek) Minden pártba kell egy ilyen.

Mikola újabban láncre van verve: nem igazán hallani semmi bölcset tőle mostanában.

Áder: szintén Brüsszel.

Bilux67 2010.02.01. 22:11:35

Na mi van már?
Minden fideszes kocsmázik?
Mikor jön már egy homokbuckába fúrt alagút, fölösleges viadukt a 4-es metróban?
He?

Filipposz 2010.02.01. 22:19:06

Jestét, ez itt a Societas Klub?

Na látom, nagy itt az egyetértés. Egymás bréjét is szoktátok simogatni, vagy csak így onlájn vagytok spanok?

A lényegről valahogy nagyon halkan szóltatok: h "odaát" is "ugyanilyen" korrupt stb. arcok vannak. Na ez az az elkopott szar duma, amit már hálIstennek nem vesz be a nép.

Azért ti csókoljátok meg lefekvés eltt az ágy fejénél lévő Lendvai Ildikó/ Szekeres / Mongolica portrét!

Szevasztok.

avicularia 2010.02.01. 22:23:33

a viktojnak és azonos vagy túloldali pajtásainak az a legnagyobb bűne, h szellemi polgárháborúba vetette az ő homokozóját, ami történetesen az én hazám.

dehát bízzunk benne, h komolyan veszi majd a posztot...

Bilux67 2010.02.01. 22:24:54

@Filipposz:
Szerbusz, már nagyon hiányoztál.

robinzone 2010.02.01. 22:25:05

jövök már!:) nehéz lenne vitatkozni az írással, az a baj. de ez még így is fényévekkel tehetségesebb csapat, mint Ildinéni nagycsoportosai. akiknek egyik se tetszik, szavazzon az lmp-re. mást értelmes embertől, akinek van némi erkölcsi- és realitásérzéke, nem tudok elképzelni. (debreczeni "gerinc" józsef már célozgat a gazdája (mszp) való lemondásokra a 2. ford.-ban...)

robinzone 2010.02.01. 22:26:48

...gazdája javára történő...

avicularia 2010.02.01. 22:27:53

@Filipposz: baráti hangon szólok hozzád:

egyik se tetszik, valszeg itt senkinek se.

ez a banda el kell kotródjék, csak azért nem tudok nyugodt lenni, mert nem látom biztosítva, h 2-3 év mulva nem kurvul el ugyanígy a viktoj, nomeg h mit fog tenn, válság stb.

robinzone 2010.02.01. 22:30:32

szóval Idli néni csopijából a NEM GÁZ arcokból lehetne ilyet írni. mármint megpróbálni összeszedegetni őket. nem lenne hosszú cikk.
hajrá, szociétász! hajrá patek "neménvoltamezhamisítvány!" gábor! várjuk az ötleteiteket!

stars7726 2010.02.01. 23:05:55

semjén,simicska,varga,répássy,borókai,
papcsák,szájer,a sor végtelen.nehéz már olyan politikust találni akinek,ne lenne vmilyen emlékezetes botránya.a jövő kormánya.köszi.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.02.01. 23:10:25

mikolát kissé alábecsülte, kedves Pilu kolléga.. sztem legalább mínusz 8%

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.02.01. 23:13:30

amúgy meg a fidesz legalább annyira nepotista, mint úgy általában a magyar társadalom.. nem hiszek már abban, hogy bármi jobb lesz a narancshuszárok uralma alatt.

Metrós Ryder 2010.02.01. 23:32:25

@registraal: Síjjájj, ez profi videó, csaknem okosított MSZP-s pénzek mentek bele? :))

Ez egy fokkal hitelesebb, gondolom egy óra alatt megvolt az amatőr srácnak: www.youtube.com/watch?v=Sc3-CZ4dfxQ

Metrós Ryder 2010.02.01. 23:33:10

@Bukowszky: 5%-kal csökken bármelyik rablósarc adó, már megérte.

rockjano 2010.02.01. 23:38:17

Nem az a gond hogy ilyenek hanem hogy ezeknek lesz 2/3-uk!!!

És erről ki tehet???

RogerNyul 2010.02.01. 23:40:30

Óvoda. Kurvára nem hiszek senkinek, magamon kívül, ha politikáról van szó. Ennek az "izé" Viktornak sem, meg a másik köcsögnek sem. Jöjjenek már a bulldózerek, oszt tegyenek rendet a káoszban.

Bona Fides 2010.02.01. 23:40:37

A látható igyekezet ellenére baromi gyenge post, sekélyes, szellemtelen hozzászólásokkal.
Hiába! Már a balliberó sem a régi....
Ennél még én is frappánsabb kritikát tudnék megfogalmazni a Fidesszel szemben, pedig rájuk fogok szavazni.
Nekem ugyan édes mindegy, ki hogy néz ki, kinek milyen szerencsétlen pillanata, vagy elszólása volt. Lendvait, Hagyót, Kendét, Debreczenit, Gyurcsányt, Szekerest, Vadait, azt az Erika nevű minisztert (sorolhatnám tovább is) sem azért utálom, mert előnytelen a külsejük, vagy akadtak hülye megnyilvánulásaik.
Azért utálom őket, mert tönkre tették a Hazámat.

RogerNyul 2010.02.01. 23:41:51

@RogerNyul: A bulldózert a munkagépre értettem. Nem másik pártra.

RogerNyul 2010.02.01. 23:48:41

@Bona Fides: Kurvára egyetértek veled Komrad. Buzizzák a kibaszott 4-es metrót azt én meg űbermagyar létemre, Svájcban fúrom a világ leghosszabb alagútját. Hát basszák meg, ez is a politikusoknak köszönhető. De mindegy leszarom, végül is haza adózom, ha a felét nem, lopnák el. Mert muszáj. Remélem a választások után valami kellemesebb, nyugodtabb körülmények lesznek odahaza, mert kénytelen leszek kitelepülni eme élhetetlen fertőből.

gitáros 2010.02.02. 00:19:01

@Bilux67: @Filipposz:
Na, a két hülyék... :)

Figyi, TUDJUK, hogy errefelé mik vannak. Nem olyan ciki belátni, hogy a túloldalon is vannak ostobák és sötétek, ott sem kevesen.

@klikk ide:
A tömjénzsóti már eleve selypítve van, kispajtás. :))

gitáros 2010.02.02. 00:19:55

@avicularia:
Már elkurvult! Ennyire rövid az emlékezet?

Aladár69 2010.02.02. 02:27:02

vazze, a cser-palkót kihagytad a felsorolásból. ilyen fejjel szóvivőnek lenni szerintem elég gáz.

Gabbesz 2010.02.02. 03:55:31

Az a vicc, ha elővennék az értelmes embereiket - Kósa Lajos, Pokorni, Rogán (régebben nem bírtam, de állítólag elég jó polgármester), elzavarnák Viktort, mert a fent említett szánalmas bandát, akkor kb. hoznának 80%-ot. Így a végén (még pár plakát a haveri reklámcégből, egy kis Magyar Vizsla) megint nem lesz ötven sem, oszt nézhetik az MSZP-Jobbik-MDF(SZDSZ)-LMP koalíciót! :D

Gabbesz 2010.02.02. 03:56:27

Az a vicc, ha elővennék az értelmes embereiket - Kósa Lajos, Pokorni, Rogán (régebben nem bírtam, de állítólag elég jó polgármester), elzavarnák Viktort, mert a fent említett szánalmas bandát, akkor kb. hoznának 80%-ot. Így a végén (még pár plakát a haveri reklámcégből, egy kis Magyar Vizsla) megint nem lesz ötven sem, oszt nézhetik az MSZP-Jobbik-MDF(SZDSZ)-LMP koalíciót! :D

nehülyéskedj 2010.02.02. 06:05:11

Meglesz az a szocietas bögre, csak hazudozni kell tovább lelkesen.

ján kádár 2010.02.02. 06:50:43

Kedves selypes Pilu!

Most próbáld meg kihúzni a füledből a cumit, mondok Neked valamit. Valami.
Komolyra fordítva a szót, továbbra is játszál a fütyiddel, és ne szóljál bele a felnőttek dolgába!
Ha meg kislány vagy akkor meg ne ülj bele a cumidba,mert nem szép dolog egy ilyen aranyos vízfejű kislánytól.
Továbbra is legyél jó, mert nemsokára jön a Húsvét, és nem hoz Neked kibiztosított kézigránátot a nyuszika!

Gregor Elmarsson 2010.02.02. 07:01:49

Persze, értem én, hogy lehet utálni "a Viktort", lehet szidni az embereit. Kell is ez, nehogy bennmaradjon a fáradt gőz, és tovább romoljanak a mortalitási mutatóink.

Valahogy a ritmusát nem értem az egésznek, pedig jártam zeneiskolába... Feri bácsi, Mr Gordon, Hagyó elvtárs, Lendvai korrektor asszony, Lamperth kartársnő és a díszes kompánia többi, néhány éven belül méltán elfeledett tagjának nyolc évi működése után biztos, hogy "a Viktor" a legrosszabb, ami Magyarországgal történhet?

Most biztos jó felkelni minden reggel, és érezni, ahogy egy újabb, MSZP-ben gazdag nap köszönt rád. Ez biztos erőt ad, többet, mint a Red Bull. Áprilistól négy év hibernálás? Háááát... nem irigyellek, de megértelek - én nyolc évet húztam le a Szárnyaló Szellemek Kormányának uralma alatt. :D

Hadrianuska 2010.02.02. 07:02:12

@Filipposz: Azért vagy így kibukva mert te meg ov-ra feszülsz (spannolsz) ??

Hadrianuska 2010.02.02. 07:05:12

@Gregor Elmarsson: Miért nem érted? Amiről te beszélsz, az egy másik blog. Ez itt az ov- oviról szól.

nabazzmeg 2010.02.02. 07:05:30

aki a jelenlegi felállás mellett is a fideszre szavaz, az semmivel sem különb, mint egy szoci szavazó.
Pilu pedig jól összeszedte a dolgokat, a felsorolt emberek láttán kinyílik a bicska a zsebemben és speciel nem akarom, hogy ezek kormányozzák azt az országot, ahol élek - amellett hogy semmi másra nem jók, csak elrettentő példának.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.02.02. 07:43:09

A Siemens-vezér dala lehet a Fidesz kampányindulója

Magasba emelkednek a zászlók, újra miénk lesz a haza - ez az üzenete annak a dalnak, amelyet Szentkuti László a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója készített Orbán Viktor Fidesz-elnök kérésére, és jó eséllyel a Fidesz kampányindulója lesz - értesült a Népszava.

A cikk a hirdetés után folytatódik
Szentkuti állítólag még decemberben mutatta be a hangfelvételt - számol be a hirado.hu. A napilap értesülését a Fidesz részéről nem erősítették meg, Szentkuti pedig annyit mondott: nem lenne ellenére, ha szerzeményét a Fidesz kampánydalként felhasználná.

hááááát 2010.02.02. 07:54:13

"Tudjuk, hogy nem a Fidesznek van elnöke, hanem az Orbánnak van pártja"

Ezért májustól akasztás jár:)
Tudja valaki Viktor címét,mert ezt szívessen elküldeném neki azzal ,h így vesztettem el a 2/3 többséget.

hááááát 2010.02.02. 08:03:02

@Gabbesz:" Az a vicc, ha elővennék az értelmes embereiket - Kósa Lajos, Pokorni, Rogán (régebben nem bírtam, de állítólag elég jó polgármester)."

Ha valamelyik elkezdett nagyon népszerű lenni,akkor elég gyorsan eltünt a képernyőről.Azért azt mindenki láthatja Viktor azonnal eltünteti az ellenlábasait a párt sülyesztőjében.A FIDESZ szavazóinak kéne elgondolkozni azon hány saját politikusukra mondta a párt, hogy így meg úgy.Nem is kellett a komcsiknak mondani semmit,megoldják ezt maguktól.

CSAK DUNKEN VIKTOR MARADHAT!!

AnarchoAteista 2010.02.02. 09:01:40

Ó hát én csak a Viktort gyűlölöm, de őt nagyon. 20 év alatt fiatal demokratából öreg demagóg lett... Ő egy igazi ellenzéki, CSAK kritizálni tud. Ja, és még valamihez ért: az ÍGÉRGETÉSHEZ.

puszgyusz 2010.02.02. 09:02:18

Eléggé vegyes színvonalú írás. Több van benne. Kezded egy ártatlan óvodásként, aztán különösebb átmenet nélkül azonnal kőkemény-néha hímsoviniszta- , politikailag igencsak tájékozott felnőttbe mész át...
Ami a figura ábrázolásokat illeti, sok-sok szimpatikus alakot kihagytál: Kósa Lajos, a tökös huszár, Molnár Oszkár, a mindentlátó, Cser-Palkovics-aki úgy néz ki, mint akit rejszoláson kaptak, Pelczné-Buta tekintetű Ildikó. És Orbán Viktor, aki egyáltalán nem lógna ki a lelkes bodzagyűjtő brigádból.
DE - a pártsemlegesség itt is legyen mérce- nekünk nem szabadna itt megállni, folytassuk a sort más pártok irritáló alakjaival. Senkit nem hagyjunk ki. Hátha egyszer odáig is ejutunk, hogy rájövünk: pártok nélkül is van élet. Egy jobb, civil okosságra és nem pártfegyelemre épülő élet. Ahol nemcsak szép lehetsz, de okos is....:)

torró 2010.02.02. 09:06:14

Írni vagy nem írni.Ez itt a kérdés. Az a baj hogy régebben jókat derültem a posztokon meg az elmés hozzá szólásokon.Sajnos mostanában valahogy nem tudok a humorosabb végére kerülni.Vagy velem van a baj, vagy lehet hogy ez sok barom politikus keserített meg?
Emberek ne tegyünk most már kivételt.Lássuk be hogy szarul vagyunk eleresztve ezekkel. Sajnos a kör bezárult úgy hogy ha valaki ovisat játszik tessék az egész óvodát kielemezni ne tessék kihagyni senkit, ha nem úgy zus-ammen. Fernstehen?
Tessék most már felül emelkedni a hülye izmusokon.Mert felülről rögtön más a perspektíva. Na. Ahhoz képest hogy nem sok kedvem van így reggel korán írogatni.
Mert kimenni még nem sok kedvem van mert rohadt hideg van. Lehet kövezni!

loláb 2010.02.02. 09:12:44

Tényleg. Nyakó, Hiller, Lendvai, vagy éppen Karsai József sokkal jobb, mint ezek a fideszes rosszarcúak.

De mondhatnám Horn Gábort is, aki Kövérrel szemben egy igazi kultúreuropérnek néz ki, ápolt, nett, jó megjelenésű.

Kalmár 2010.02.02. 09:15:49

Logikus kis írás.
Az emberek Áder vállalhatatlan stílusa miatt, a mérsékelt Vonára, Morvaira fognak szavazni?? Hogy más országosan ismert Jobbikos politikust ne említsek.(mert nincs)
Egy szokásos köpködés lett ez is.
Reménytelen próbálkozás.
Menni kell, akárhogy is fáj.

torró 2010.02.02. 09:15:55

Az oroszlán felajánlja az állatoknak, hogy az aki le mer ugrani a sziklacsúcsról, megdughatja a feleségét.
Sorra mennek fel az állatok, és sorra hümmögnek:
- Túl magas, én onnan le nem ugrom, inkább nem kell az oroszlánné!
Egyszer csak nagy zsupsz! - és leérkezik a medve.
Az oroszlán szájtátva: - Nocsak, medve, gratulálok! Tied az asszonyom!
Medve magát leporolva: - Először felmegyek, és megbaszom azt, aki lelökött!
Csak hogy jobb kedvetek legyen. Ha nem Hát nem! Bocs!

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.02.02. 09:17:22

Teljesen lényegtelen melyik párt nyer vagy nem nyer,lévén NEM FOG TUDNI TÖBBET LOPNI MÁR,MERT AKIKET LENYÚZTAK EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZ MIND ELMENEKÜLT A VILÁGBA!Maradtak a nyugdíjasok meg a cigányok.Na őket nyúzhatjátok tovább!

valamit · http://darwin.freeblog.hu/ 2010.02.02. 09:23:35

1. Az, hogy az Orbánnak nincs programja és nem is beszél ilyesmiről azt jelenti, hogy elsősorban kormányozni akar és hatalmat. Minden más utána.

2. Az, hogy Viktor kussol hetek óta, mint szar a fűben, azt jelzi előre, hogy a jövőben is csak szépen hátulról akarja tolni az országot, sütkérezve mások kicsinálásában (pl. Mádi vagy korábban egész pártok: MDF, KDNP, FKGP, stb.)

3. Az, hogy Viktor orrba-szájba hazudik (pfuj kommunisták -> testvéri kommunistapárt; pfuj bankárkormány -> éljenek az amerikai-svájci-izraeli bankok, titkosítás, költségtérítés szavazás és a többi) és ezt a hívők nem látják, az az ország kihasználást teszi lehetővé. Sajnos.

4. Viktor és környezete (bibóisták) életútja nyilvános. Ez alapján és egyéb nemzetközi események alapján lehet sejteni, hogy ő egy külföldi tőke szépen kinevelt fiacskája.

5. Ami az elszámoltatást illeti, ott kurva nagy gondok lesznek. Ha valaki Gyurcsány és kaliberei börtönbe tételét várja az esélyes, hogy csalódni fog. De még ha le is csukják. Hogy van az, hogy az ELLENZÉKINEK mondott párt TÖBB ÉV után a héten tesz feljelentést 2006 óta mindenkinek nyilvánvaló ügyben? És hogy van az, hogy az igazságszolgáltatás pártos lesz, ha a Fidesz esetén büntet, az MSZP esetén (még Fideszest) se! Sőt MSZP kormányzás alatt is főleg MSZP-seket bünteti. Azt a mesét meg ugye senki nem akarja előadni, hogy mert a Fidesz olyan jófiúk gyülekezete?

6. Az, hogy Viktor külföldi tárgyalásairól SEMMI se nyilvános, azok után, hogy Peking, Moszkva, Washington, Tel-Aviv és Zürich is beleesik a szórásba, az meg szégyen. Szégyen, mert Viktor nem az a szerény az eredményeket fel nem emlegető típus és ha egyik esetben se tud ilyenekkel "eldicsekedni" az minimum is siralmas.

7. Az, hogy az ügynökszalagok/akták nem nyilvánosak, holott erre Viktornak is lett volna 4 éve nyilvánosságot szerezni, az szégyen a Fideszre nézve IS.

8. Az, hogy a Fidesz (és Orbán) külügyminisztere az a Martonyi volt, aki miniszter-helyettes volt a rendszerváltás előtt. Titkosszolgálati minisztere a 80-as évek végén Soros ösztöndíjas Kövér, miniszterelnök-helyettese a (2002-ben is még!) Soros kuratóriumi tag Stumpf (maga Viktor is szintén Soros ösztöndíjas a 80'as évek végén, mikor állítólag akkora ellenálló is egyszerre, hogy külföldi ösztöndíjat is nyer mellé), de még a pártelnök helyettes Schmidt is igencsak be volt ágyazva a pártállami struktúrába, az azért mutatja, hogy Gyurcsány-Orbán egy kaptafa. Azt is, hogy nálunk a demokrácia leginkább csak a volt NDK szintjén zajlik, van többpártrendszer, de a pártok előre lebeszélten adják elő a darabot, hogy hidd azt, hogy szabadon szavazol, de igazán választásod ne legyen.

victor vacendak 2010.02.02. 09:24:01

A fidesszel tényleg nem lenne semmi baj, csak, hogy azok a reklámidióták ülnek ma is benne, akik elbuktak 2 választást, és 98-02 között csak seggbekukiztak. Hiteltelen az egész, ahogy osztják az észt, miközben ugyan az a fos, mint a hőn szeretett bal oldal. H aelőjönnének új, fiatal arcokkal, akik még nem járatták le magukat gusztustalan megjegyzésekkel, röhejes populizmussal és legfőképpen 8 év a kormány töketlenkedésénél is nagyobb bűnnek számító destruktív ellenzéki politikával, én magam is rájuk szavaznék.

Brukk 2010.02.02. 09:30:06

Hát ez elég szánalmas.
A fél csapat böjtönben, vagy csúnya bilincsben, meg most is újabb figuját kejjett levenni a listáról is. Ez nem igazság!
És ti még mindig itt tartatok, hogy orbánoztok és semmi más..

valamit · http://darwin.freeblog.hu/ 2010.02.02. 09:34:25

@Brukk:

Orbánt éppúgy szidni kell mert éppúgy felelős az elmúlt 20-22 év disznóságaiért, mint az áll "másik oldal."
El ne hidd, hogy Orbán eddig tehetetlenül nézte, hogy mit csinál az MSZP-SZDSZ kormány. Az az MSZP-SZDSZ aminek az egyik pártelnöke - Gyurcsány - Kövérrel együtt volt a MISZOT alelnöke már 88-ban. Annak a MISZOT-nak, aminek az az Stumpf volt az elnöke, aki a Bibó Kollégium igazgatója is volt, ahol is 88-ban jött létre a Fidesz és ahol Orbán és Fodor - aki meg SZDSZ pártelnök volt épp mostanság - bentlakók és Fidesz alapítók voltak.

Itt az állami vagyon privatizálása során sokan meggazdagodtak a pártállami menedzsmentből, azon, hogy az állami vagyont külföldi kézbe adták, maguknak pedig az országban a menedzseri szerepet kérték. A többség meg ugyanezen időszakban rekord inflációt, munkanélküliséget és megugró számú segélyeseket kapott, illetve a több párt érdekei szerint össze lettek ugrasztva a lakosság csoportjai.

Állítsuk meg a ......... 2010.02.02. 09:36:15

Vitéz Kósafalvi Kósa Adolf Alajos a nagyratörő(diótörő) huszár , akit még Simonyi Óbester is megirigyelhetne , na ő hol maradt a felsorolásból.

torró 2010.02.02. 09:39:20

Kicsit komolyra,de röviden. Itt senki ne ringassa magát illúziókban. Mi régen el vagyunk adva! Először Trianon, másodszor Jalta,harmadszor "rendszer váltás".Itt nem mi szabjuk a feltételeket, ha nem a nyugat.A pártok csak a nagy asztal körül ugráló törpék csapata, kik csak azon marakodnak hogy az asztalról lehulló morzsákból ki tud többet összekotorni.Hogy a többivel mi lesz,az senkit nem érdekel.Egyszer már betettem, de nem árt emlékeztetni. Igaz van egy kis tévedés benne ,egy időpont ,de ez legyen a legkisebb bajunk.
www.magyarhirlap.hu/gazdasag/kiarusitott_magyarorszag.html

védőanygyal 2010.02.02. 09:40:00

nem lehet rossz ember akinek 5 gyereke van-nem?
Csak arra vigyázzon, ha kórházba kerül egyik kiskoru lánya, nehogy megb..... egy abberrált - pedofil orvos

Filipposz 2010.02.02. 09:42:25

@Hadrianuska: Nem akartam többet írni ide, de neked azért elárulom: pont hogy nem.

Sőt: legyen, a cikk egy részével még egyet is lehet érteni, bár hozzáteszem, h pl. egy jóbarátom az ISM-ben titkárnősködött a Fidi alatt (nem DT "alatt"...), és nem tud 6 elfogyasztott barátnőről, ellenben hasznos vagy annak szánt munkáról és jó légkörről igen. Mit ad Isten, a kormányváltás után pár hónappal kirúgták.

Visszatérve a kérdésedre: azon vagyok kibukva, hogy ma már gyakorlatilag tény, hogy "amazok" sok ezer(!) milliárdot loptak el 12 év alatt a miénkből, Gyurcsány me. maradt azután, hogy Áfa-csalása bebizonyosodott, Tocsik lánya (!!!!!) egészségügyi miniszter lett stbstsbstbstb, egyesek sértődötten még mindig ilyenekre recskáznak, mint ez a poszt.

És igenis aránytalan, gusztustalan összemosni és egy lapon említeni a két oldal bűneit és nepotizmsát. A Posta, Máv, Mavir, BKV és majdnem minden állami cég vezetése a mai napig kommunista. Hunvald a 12 autója valamelyikével ment a börtönbe, karján a 7 milliós órájával, győzelemnek érezzük, ha a fizuját nem a saját, hanem egy elkülönített számlára kapja. SOROLJAM MÉG?

EZEK után hogy ne lenne kiakadva az ember azon, hogy egyesek Kövér bajuszviseletével igyekeznek azt sugallni, h a (KÖZÖS!) országunkat tönkretevő szervezett szélsővadkapitalista eredetitkefelhalmozó bűnbandának még van létjogosultsága!

Nincs.

alibaszna de bamba (törölt) 2010.02.02. 09:45:43

@Gregor Elmarsson: Valahogy a ritmusát nem értem az egésznek, pedig jártam zeneiskolába... Feri bácsi, Mr Gordon, Hagyó elvtárs, Lendvai korrektor asszony, Lamperth kartársnő és a díszes kompánia többi, néhány éven belül méltán elfeledett tagjának
Vérod már,hogy átigazoljanak jó elvtársak módjára a többi húzó emberhez mint Szűrös,Pozsgai,Pintér,Csintalan,stb...
Igy aztán viszik a szavazóikat és egész könnyen meglesz a 2/3!!!
A finesz meg az MSZMP utód pártja!
Nem kell ezt szégyellni,csak kisebb hangerővel kommunistázni!

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.02.02. 10:03:03

@Filipposz: EZEK után hogy ne lenne kiakadva az ember azon, hogy egyesek Kövér bajuszviseletével igyekeznek azt sugallni, h a (KÖZÖS!) országunkat tönkretevő szervezett szélsővadkapitalista eredetitkefelhalmozó bűnbandának még van létjogosultsága!

Teljesen eggyet értek!
Miután jelenleg a FIDESZ az egyetlen igaz baloldali értékeket felmutató párt én is rájuk szavazok, sok sok baloldali társammal együtt.
Győzni fogunk!Le a kapitalizmussal!
Börtönbe a tőkésekkel!
Éljen a szocializmus!

registraal 2010.02.02. 10:03:11

Tessék ezt ovodás szinten tartani lécci...
:-)

szakállasbácsi 2010.02.02. 10:05:41

A felfújható, gumi-értelmiségi Navracsics bácsi miért maradt ki? Pedig olyan szépen tud csücsöríteni...
Anus ajkú.

alfredo20 (törölt) 2010.02.02. 10:09:37

elképesztő az itteni societasos nímandok lihegése.
Pilu nyert egy maszop bögrét

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.02.02. 10:13:13

- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!

- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba.
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben termeli meg őket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktor nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök!

sulcus (törölt) 2010.02.02. 10:19:15

@Orbán kunyerál, lejmol, ne adjatok már neki pénzt!: Ne gúnyolódjunk kérem Orbán elvtársal.
Azt csak Lendvai vadkapitalista embereivel lehet!

toxikus 2010.02.02. 10:24:35

nahát:) mégegy komcsi blog:D

Anselmo 2010.02.02. 10:27:43

Olyan bajusszal, mint a Kövér Lacié, valóban nem lehet Európába menni. Tényleg van benne valami népi-paraszti jelleg. Mit szól ehhez EURÓPA???

Sokkal jobb, ha borotvált emberek ülnek kormányon, akik egész nap lopnak és hazudnak. Ezt nevezem felvilágosult, európai hozzáállásnak. (Igen, ez európai, hiszen a Balkán is Európában van).

Azt hiszem, a posztnak silerült megtalálnia a legfontosabb szempontot a politikusok értékeléséhez.

honphibu 2010.02.02. 10:29:40

Szijjártóval a legkevesebb baj az Audija, meg ezek az álproblémák.
A valódi probléma maga Szijjártó Péter, akármelyik megszólalása képes elfeledtetni, hogy valóban Ő a Fidesz potenciális Zusi-ja.

De hát, ha ez kell, hát ez kell.
Csak reménykedem benne, hogy Őt nem polgármesterként száműzik majd a Fideszből.

toxikus 2010.02.02. 10:32:45

@alibaszna de bamba: tehát ha nem szeretem az mszp-s (csak nem komcsi utódpárt?:D ) seggnyalást, akkor fasiszta vagyok?:D hát jó:)

sulcus (törölt) 2010.02.02. 10:34:30

@Anselmo: Azt hiszem, a posztnak silerült megtalálnia a legfontosabb szempontot a politikusok értékeléséhez.

Lendvai rácfelvarrására gondolsz?

alibaszna de bamba (törölt) 2010.02.02. 10:38:02

@toxikus: Ha nem nyalom véresre Orbán seggét akkor kommunista vagyok? Hát jó!

krtek 2010.02.02. 10:43:16

Pilu,

Ez kezd olyan lenni mint az etalon "Dugnám Blog" csak ez nem a nagyarcú médiakurvákkal hanem a politikailag elkurvult nagyarcokkal foglalkozik. Csak így tovább, gratula!!!

Lehetne a mélyelemzések végére (mint a dugnámon a cekcuális hajlandóság)sztenderd besorolásokat, pl:

Hablatyfaktor
Korrupcióméter
Harácsoltvagyon
MSZMP kötődés
Hazugságszámláló

:-)))

toxikus 2010.02.02. 10:45:55

@alibaszna de bamba: még jó,h én senki seggét nem nyalom:D

Anselmo 2010.02.02. 10:49:04

@sulcus: Igen, Lendvai ráncfelvarrására :)
Egyébként az Ildikó dögös kis maca lehetett 20-évesen, tutira leamortizált néhány vaságyat, mára viszont ugyancsak lejárt a szavatossága.

jaegtoer 2010.02.04. 17:47:59

A komcsiblogozóknak ajánlom, gyógyírként olvassák el a szerző vizitdíjreformer feri c. posztját.

Aztán visszajönni, és gyorsan lenácizni a blogot. Jól mutatna.

Kedves őkitűnőségeiteknek krmalássan lfsz aseggükbe opcionális mélységben s megkülönböztetett tisztelettel .

j.
süti beállítások módosítása