HTML

 

Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája. Emberi mivoltának érzékeltetésben az a maximum, ha zakóban ültet facsemetét egy húszperces protokollprogramon, vagy ingujjban vall szerelméről egy gagyi talkshowban. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva hiszi, hogy a T. Választópolgár ettől tartja majd hitelesnek.
 
Furcsa állat a magyar politikus. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája. Emberi mivoltának érzékeltetésben az a maximum, ha zakóban ültet facsemetét egy húszperces protokollprogramon, vagy ingujjban vall szerelméről egy gagyi talkshowban. Persze, vele nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy egy szétkúrt ország romjain, közpénztől dagadó zsebekkel értetlenül tekint körbe, vajon miért nagyobb egy kukás becsülete az övénél?
 
Furcsa állat a jobbikos politikus. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a mente, a fürdőkádnyi pátosz, és a katonás megjelenés. Eszébe nem jut, hogy ezzel az imázzsal gyerekszobában nevelkedett ember még akkor sem tud azonosulni, ha véletlenül egyetért vele.
 
Közeledvén az április, a magyar politikus – látván, hogy hamarosan se mentelmi jog, se költségtérítés - végső elkeseredésében próbálja lejáratni a jobbikos politikust. Mivel utóbbi nem fogható meg nokiásdobozos történettel, turkál egyet az iwiw-en, előkaparja a delikvens bulis fotóit, a nyaralási videóit, és a pórnép mélységes felháborodására apellálva világgá kürtöli ezen borzalmas „kompromittáló bizonyítékokat”.
 
A lejáratókampány eredményeképpen megtudhattuk, hogy a jobbikos is ember, egy szimpatikus balfasz, aki vákuumpumpával bohóckodik néhány sör után, vagy telitorokból üvölt hülyeségeket a strandon néhány üres palack társaságában. Hülye, részeg, idióta, ember. Mint mi, a szavazók. Továbbá végre ledőlt a „politikus nem is földi halandó” általános nimbusza, másrészt sikerült Vona turbómagyar csapatának imázsán éppen úgy/annyit csiszolni, hogy az életet kevésbé véresen komolynak látó - elsősorban fiatalok - szavazatira is számíthatnak már. Nemhogy nem lettek hiteltelenebbek, hanem egyenesen javult a megítélésük.
 
Ekkora öngólt régen láttunk. Olaj a zsanai gázkitörésre, +2% ajándékba.

Címkék: politika közélet magyarország társadalom jobbik

234 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr121868565

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.26. 09:47:29

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.03.25. 21:19:32

Javultak volna, ha nem az az első lépés, hogy lemond.

arlequin 2010.03.25. 21:48:07

bizony-bizony. de ezek annyira hüjék, hogy még ezt sem fogják fel....

@latte: te sem fogod fel. hihi

Pszt! 2010.03.25. 22:00:27

Normális embernek azzal van tele a töke manapság, hogy minden politikusról kiderül, hogy mást gondol, máshogy él, mint azt hirdeti. Egyszerű szóval hazudik. A lebukott dzsobbikosok, nem lesznek ettől szarabb emberek, mindenkivel megtörténik, hogy berúg, vagy szippant valami szart, de ne állítsák be magukat szent embernek. Ettől kap hányingert ez az ország.

harcsabajuszos 2010.03.25. 22:01:10

Nem tudom, mennyire nyaljak be neked, hogy megírtad a gondolataim. Köszi.

Pszt! 2010.03.25. 22:01:31

nyilasbarbie meg mentelmi joggal akarja kikerülni a kerékbilincset.

Pszt! 2010.03.25. 22:02:39

Ezek szegények annyira ostobák, hogy a cigánykirály 1 év alatt bedarálja őket.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.25. 22:04:32

Na ez a poszt hogy kerülhetett ki. :) Sztem szily csak az elejét olvasta.

Ügyes, ügyes, de nem jósolok neki hosszú életet.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.25. 22:06:58

@Pszt!: Ez még mindig 0, ez csak neked hír és csámcsognivaló, aki amúgy sem szavaztál volna rájuk.

Mindenesetre teli torokból lehet hülyét csinálni magatokból.

Pszt! 2010.03.25. 22:09:01

Hohó, itt a legújabb díszpinty:

www.mno.hu/portal/703155

Trollover 2010.03.25. 22:09:55

De miért kell a pofánkba hazudniuk?

Pszt! 2010.03.25. 22:12:17

Szerintem most tanulják meg a politikát a dzsobbikosok. Csakhogy a cigánykirály kíméletlen tanerő. Nem lesz hosszú életű ez a bohócpárt.

Tóth Ágas 2010.03.25. 22:13:11

az SZDSz-es politikusokról is írtatok anno ilyen jókat? vagy nem adtak rá okot? :)))

ugye-ugye

2010.03.25. 22:13:20

@arlequin: te mondod bárkire hogy hülye mikor még leírni sem vagy képes helyesen a szót? Egyébként meg kezd rohadtul unalmas lenni hogy nap mint nap legalább 5 blogban a Jobbikot szapulják, vagy éppen kiforgatják, persze a nyomindex egyből főcímlapra teszi azokat.

Pszt! 2010.03.25. 22:13:24

Meglesz nekik az 5%?

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.25. 22:14:42

Néha magam sem értem hogy az MSZP miért kampányol ennyire a jobbiknak.

Pedig ha valaki akkor pont az MSZP tudhatná a legjobban hogy a negatív kampány szokott a legjobban visszafelé elsülni.
Anno 1994 -ben többek között az MDF -nek köszönhette az MSZP az elsöprő győzelmet.
Nos aki még pelenkás volt még akkor távirati stílusban az akkori dolgokról.
1990 -ben az MDF alakított kormányt.
Az embereknek gyorsan rá kellett jönniük hogy a "szociális piacgazdaság" csak választási szlogen volt.
A spontán privatizáció során üzemek, gyárak, termelő szövetkezetek, bankok kerültek többnyire külföldi tulajdonba szinte fillérekért.
Persze ezek a külföldi "befektetők" csak piacot akartak venni semmi mást, így szinte visszakézből be is zárták a gyárakat és emberek tízezrei kerültek egyik napról a másikra az utcára.
Nagyon gyorsan kezdett polarizálódni a társadalom, az egyik oldalon a nőtt a munkanélküliek tömege a másik oldalon egy szűk réteg egyre látványosabban gazdagodott.

A lényeg ez hogy ebben a környezetben az emberek meleg szívvel gondoltak vissza a kádárizmusra amikor mindenkinek jutott munka és megélhetés, stb.
Az MSZP népszerűsége szépen csendben nőtt.
Olyan 15-18% -on állt az MSZP amikor az MDF bepánikolt és begőzölt.
Gyakorlatilag nem volt olyan média amiből a nap 24 órájában ne a kommunista gaztettek folytak volna.
Csakhogy addigra az MDF már elvesztette a támogatóit és az emberek szimpátiáját.
Elég fura volt hogy szidták az alig 5 évvel ezelőtti rendszert hogy milyen szar volt, amikor mindenki emlékezett rá hogy abban a szarban a legtöbb embernek stabil egisztenciája volt és megélhetése, most meg nagyon nem.
A lényeg az hogy egy hitelét vesztett párt ellen kampánya pont megerősítette az MSZP-t.

Most ugyanezt éljük át.
Egy mutyiktól és az ország szétcseszésétől terhelt párt próbál valami ellen kampányolni.
Ez a dolog ugyanúgy visszafelé fog elsülni.
Ha ilyen szépen kampányolnak ad abszurdum még az is megeshet hogy a jobbik leelőzi a fideszt.

Pszt! 2010.03.25. 22:15:47

@prostatikus vogon jeltz: te tényleg azt hiszed, hogy az mszp áll emögött?

ivrilider 2010.03.25. 22:18:01

Szerintem részben felel meg a valóságnak. A fiatalokat valóban magukhoz húzhatják, azokat az idősebbeket viszont, akik szeretik fönntartani a konszolidáció látszatát, sikerrel tántoríthatja ez el (avagy vissza) a Fidesz felé.

is 2010.03.25. 22:21:25

@prostatikus vogon jeltz: figyusz, te melyik országról írsz? mert hogy itt és most a FIDESZ is teli torokból nyomul a Jobbik ellen, ezt te meg olyan szépen kihagytad, elhallgattad a leírásodból, mintha nem lenne. legalább te azt hiszed, hogy így van értelme annak, amit leírtál? mert rajtad kívül garantáltan mindenki látja a FIDESZ-t a háttérben, 15 éve ők szórakoznak azzal, hogy Torgyánt-D209-et.-Gyurcsányt-Ibolyát-Vonát befeketítsék, botrányokat gyártsanak körülöttük.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.25. 22:23:30

@is: Ha nézed vannak itt is olyan blogok hogy PIROSLAP.
A kapcsolat.hu-n is erre recskáznak az MSZP-sek.

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2010.03.25. 22:23:32

Nem az a baj, hogy beszívva, buzikkal bulizik. Az már egy kicsit zizisebb, hogy külföldön egy becsületesen dolgozó munkást bebaszva tahó módon leugat, mint egy igazi, bunkó proli, de mondjuk azt, hogy belefér.

Csak könyörgöm, ne ájtatoskodjon az ilyen az esti behazudott bibliaolvasásokkal meg a rendpárti, keresztény értékrenddel.

Bár a katolikus-keresztény emberekről hetente derül ki, hogy 6, 13, 14 éves gyerekeket dugtak meg, lassan csődbe megy a vatikán a sok gyermekmolesztálási ügy kapcsán. A keresztény ember a legszemforgatóbb, legképmutatóbb hazug önáltató fajta.

Király András remekül belefér az SZDSZ vagy az LMP profiljába. Nem is lett volna ott vele semmi baj, csak egy "neoliberális köcsög" lett volna, mint amit a videókon is láthatunk. De mit akart ez a bohókás, szakállas kis meleg alkesz-szívós srác éppen a jobbik holdudvarában?

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2010.03.25. 22:25:05

Ha meg olyan jó fej, akkor miért baszták ki páros lábbal úgy, ahogy a macskát szaratni szokás? (Persze, lemondott...)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.25. 22:27:24

@is:
Az meg mondjuk külön remek hogy az MSZP háza táján nem találni egy olyan politikust sem akiről ne lehetne 5 perc alatt előszedni valami kínos dolgot, és nem holmi részeges buli fotókról beszélünk, hanem nem tisztázott meggazdagodások, off-shore cégek, mindenféle állami mutyik, öngyilkos libás gazdák, stb.

Szerintem az MSZP örülne a legjobban ha ez lenne a legkínosabb dolog az életében hogy Lendvai Ildiót matt részegen lefényképezte valaki egy házibulin.

johevi 2010.03.25. 22:29:04

Attól mert ugyanolyanok mint én, még nem szavazok rájuk, különben én is indulhatnák választáson, pedig nem értek hozzá. Ezzel csak azt bizonyították hogy ugyan olyanok mint én, nem azt hogy hitelesek.

ivrilider 2010.03.25. 22:30:54

@prostatikus vogon jeltz: Nem érted. Ennek most nem az a célja. Az első kommentemben írtam, a cél a konszolidáltabb rétegek elijesztése és visszatántorítása a Fideszhez. Nyilván akkor nem neked szól, de a Jobbik szavazóinak egy jelentős részét megfoghatja.

Abban egyetértek, hogy az átlagos fiatalok számára akár vonzóbbá is válhatott a Jobbik. Az agresszív szórakozás voltaképpen nagyobb húzóerő, mint a kváziagresszív menetelés.

ivrilider 2010.03.25. 22:32:18

@ivrilider: Illetve ha csak azt elérik, hogy többen ne szavazzanak át a Fideszről a Jobbikra, és ne osszák meg a szavazatukat, már az önmagában elég lehet a kétharmadhoz - ami a tét a Fidesznél.

vagyok59 2010.03.25. 22:32:29

Ha a cigánybűnözés ellen te lépsz fel ilyen keményen, ma te filózhatnál azon, hogyan oszd el a 20 helyedet az országgyűlésben.

És senkit nem érdekel, hogy amúgy zsinóros mentében vagy. És nyugodtan lehetsz rasszista, azt is leszarjuk:)

Alikam 2010.03.25. 22:49:01

@Pszt!: ki állította be magát szent embernek?
Látszik, hogy te is azt hallod meg amit akarsz.

Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy ő szent?

Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy tilos bulizni?

Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy a multikat ki kell rúgni az országból?

Ez a baj, itt az emberek saját hiszékenységük áldozatai.

Most komolyan van olyan barom az országban aki azt gondolja, hogy egy jobbikos az születésétől fogva fekete zászlóba burkolva könnyezik a Nagy-Magyarország térkép előtt és sátáni dolognak tart mindent, amit 1950-től feltaláltak?

Komolyan van ilyen ütődött ember?

Amúgy a blog jó, bár nem értek egyet minden részével de alapvetően a silány piroslapos maszopos blognál jóval tárgyilagosabb.

belekotty 2010.03.25. 22:57:49

Ez egy nagy tévedés! Az átlagpolgár nem fog bulizós, a szentet megjátszó kölykökre szavazni. Ezekkel a botrányokkal pedig azt érik el hogy ezekkel azonosítják a Jobbikot.
Nagyon is működik ez!

Komcsinátor 2010.03.25. 22:58:03

"Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több, a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)

Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikusbűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-szel, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, „megvezetni”.

Morvai Krisztina

a Jobbik európai parlamenti képviselője"

Alikam 2010.03.25. 23:06:45

Amúgy a Fidesz nem fél attól, hogy ennek lesz még folytatása?

Mondjuk pl. én is tudok pár dolgot Orbánról, amit nem biztos, hogy szívesen látnának viszont a médiában...

Például azzal kapcsolatosan, hogy miképpen is lehetett miniszter Pintérből...

Leonard Zelig 2010.03.25. 23:30:27

Nyilas Barbie, lájkolom.

gitáros 2010.03.25. 23:33:47

"jobbikos is ember, egy szimpatikus balfasz"

Pontosan. Egészen addig, amíg elő nem tör belőle a náci geci...

Rántott máj (törölt) 2010.03.25. 23:36:17

@Alikam: "Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy a multikat ki kell rúgni az országból?"
Mondani lehet, hogy nem mondtak, de a programjukban egeszen konkretan szerepel. Ez pedig eleg ahhoz, hogy elmenjek szavazni BARKI MASRA.

Rántott máj (törölt) 2010.03.25. 23:38:15

@Komcsinátor: Gondolom, Morvai a nagyobb bunokre gondolt, rongyos hetezes forintra meg boven felhasznalhatonak veli a mentelmi jogot.

fallen 2010.03.25. 23:47:03

@Alikam: Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy ő szent?
Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy tilos bulizni?
Hol mondta egy Jobbikos valaha azt, hogy a multikat ki kell rúgni az országból?

Most komolyan nem hallottad még ezeket tőlük? Szinte másról sem beszélnek, ez a szentháromságuk. Amúgy meg én pl konkrétan Szegedi Csanádtól, mert kíváncsiságból elmentem egyszer egy jobbikos lakossági fórumra.

fallen 2010.03.25. 23:54:52

@Komcsinátor: még ha ez igaz is lenne, hogy fér bele a nagy és talpig törvénytisztelő hazafias lelkületébe, hogy behajt egy engedélyköteles utcába behajtási engedély nélkül? Mert azért még ő sem vitatta. Amúgy akkor már azt is ide lehetne copyzni, ami két napja volt fent az ő álomóvodájáról a leszbikus anyákkal.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 00:07:38

@Komcsinátor: nagyon helyes ha ugy lesz belole, legalabb buntetojogi kovetkezmenyek mellett derulhet ki ki hazudik

Azert gyanus ez a no. Ha kifizette volna kapasbol, hisz beleegyezett minden tovabbi nelkul, mint mondja, akkor nincs kinek a helyszinre erkezni gyozkodni ot, hogy kerlek kerlek, legyszi ne fizess, talajunk ki valamit, hogy ne kelljen buntetni, legyszi, nem akarunk buntetni semmikepp, mi nem vagyunk olyanok!!!
Ezek szerint amig ki nem erkezett a vezeto munkatars, addig nem fizetett, pedig o nagyon is akart, tovabba le akartak mondani a buntetesrol a parkolasi tarsasagnal.
Nagyon eletszeru, tuti igy kellett tortennie. ; )))

StavrosMenace 2010.03.26. 00:10:45

főoldalcsókos, gratulálok

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.26. 00:13:02

Hát mondjuk az biztos, hogy a választási kampány legemlékezetesebb momentuma nem az "Itt az idő!" (uncsííí) "Többen vagyunk mint gondolnád!" (már el is felejtettem) és nem is a "Radikális változás" hanem a Halótageci!

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.26. 00:15:57

Sajnos az van, hogy egy derék neonyilas nem jó fej. És igenis kelléke a a mente, a fürdőkádnyi pátosz, és a katonás megjelenés - másképp nem neonyilas többé, csak egy puhapöcs kis libsi, és máris ugrott mínuszba tizenkét százalék. A kidobóember haja azért nincs, hogy ne lehessen belemarkolni. Szebb jelent Pilu, szebb jelent Bandi, szebb jelent jobbik.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 00:39:59

@Alikam: @Alikam: well, ez a Kiraly gyerek azt mondta:
"[...] istenfélő és hazaszerető gyermekek leendő édesapjaként."

Ugy tudtam az Istenfelok kozott bibliai alapon - amit oly lelkesen olvastak a csaladban estenkent - elutasitando az egynemuek kapcsolata. Az imitalt arcnyalas es az olelgetes nekem nem meriti ki az elutasitas fogalmat, sot.
Mellesleg hivatalosan is bunnek tekintik a homoszexualitast, amit kezelni kell, segiteni a bunoson.

Amugy azzal senkinek nincs is gondja ha buliznak, attol csak emberibbek vegul, te honnan vetted a hulyeseget, hogy ezt lenne a baj, olvasgatsd a nem jobbik parti blogbejegyzeseket es lathatod, a helota tahozason kivul szimpatikusnak talaltuk a Kiraly gyereket.

A ketszinuseg az ami taszito. Patosz az egyik oldalon (nekem taszito), emberi dolgok a masikon (szimpatikusabb). Es a patosz annal taszitobb minel jobban tunik szinjateknak.

(a multikat meg szapulni szoktak mikor lehet)

szamoca@Shaw.ca 2010.03.26. 00:44:56

Talan jobb lenne nem veszekedni partoskodni sarat dobalni/az orszag olyan nagy bajban VAN/ osszefogas az kellene/ DE nagyon.....

borovi 2010.03.26. 01:20:05

Kedves Pilu, akkor azonosulj vele. Legalább neked sikerül. Mert én viszolygok az ilyen kétszínű emberektől.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.26. 01:28:52

no, és mi van ha Fidesz oldalról lett megszellőztetve? :)
mondjuk ez nem mentesítő.. az ilyn bort iszom vizet prédikálok, megélhetési csődtömegeknek, nem a parlamentben a helyük.

tommygun 2010.03.26. 02:55:58

Annyira gáz hogy minden semmitmondó kis blog az index címlapjára kerül, ha a Jobbikkal foglalkozik.

Tojglitojas 2010.03.26. 03:04:58

Pedig Puli ezt nagyon jól látja.
Úgy fest az összes "szimpatikus" közszereplőnknek Kövér Lacitól, Bayer Zsocán át Lendvai Ildiig hirtelen a Jobbikkal lett baja és ez már önmagában sok voksot hoz nekik a konyhára.
Valahogy eléggé egységesen jutott mindenki eszébe cseszegtetni őket. Persze álmomba se gondolnám, hogy Orbán Viktor vagy a szoci agytröszt vezérelné kézzel a „demokratikus sajtót” :-), de mégis ciki ez így.

És csak ennyi amit jókora izzadással fel tudnak mutatni. Sok-sok ezer tag, gárdisták, apparátus és ennyi. Péniszpumpás ökörködés, piás szóvivő...
Ha a demokratikus MDF-nek vagy a szájzáras fityisznek összesen ennyi kínos ügye lenne, sok-sok boldog politikust láthatnánk. Szocikról már nem is beszélek, hány jobbikos botrányt vállalnának be egy Hagyóért :-))))

Énszóltam 2010.03.26. 03:58:45

Szia Pilu!

Megint hoztál a kakiszagú kis fikázásoddal pár embert a Jobbik szavazók táborába. Aki meg nem Jobbikos mert félti az összelopott vagyonkáját az amúgy sem a Jobbikra szavaz, tehát... Persze tudom, a zsindex szeret fizetni az ilyenért, és masztiznak a gép előtt egyet veled együtt, hogy "na megint jól megmondtuk".

Nekem mondjuk inkább szimpatikusabb a néha emberként viselkedő politikus, mint a reakciós múltjából élő ellenzéki, vagy az elkúrtuk group tagja.

Énszóltam 2010.03.26. 03:59:31

Szia Pilu!

Megint hoztál a kakiszagú kis fikázásoddal pár embert a Jobbik szavazók táborába. Aki meg nem Jobbikos mert félti az összelopott vagyonkáját az amúgy sem a Jobbikra szavaz, tehát... Persze tudom, a zsindex szeret fizetni az ilyenért, és masztiznak a gép előtt egyet veled együtt, hogy "na megint jól megmondtuk".

Nekem mondjuk inkább szimpatikusabb a néha emberként viselkedő politikus, mint a reakciós múltjából élő ellenzéki, vagy az elkúrtuk group tagja.

b0lha 2010.03.26. 04:32:32

@Énszóltam:
eleg 1x is.
az, h te ien kibaszott konspiraciokban gondolkodsz, h mindenki mindent csak es kizarolag azert csinal, mert mindenki mindenkit lefizet, csak a te szegenysegi bizonyitvanyod.
masreszrol hagyjuk mar ezt a zsindexezest, kezd kurvaunalmas lenni, 5 eve is az volt, most is az, nem mellesleg ki a kurva anyamnak kepzeled te magad ahhoz, h elhidd, h fingnyi fogalmad is lehet arrol, h ki es hogyan rangatja a szalakat hatul? az a baj, h mindenki olyan kurvaokosnak meg jolinformaltnak, tajekozottnak es intelligensnek kepzeli magat, h bele sem gondol, h mien konnyen atbasszak a fejet, pont ezt felhasznalva ellene...
legutoljara pedig sztem nem csak a magam neveben kerem ki magamnak, h iet mereszeljel irni, h feltik az osszelopott vagyonkaikat, es emiatt nem szavaznak a jobbikra. mert ezzel sztem nem csak az en szuleimet sertetted verig. ugyh gondolkodjal el, h mit is irkalsz mielott elkuldod. 2x.

ezerév 2010.03.26. 05:29:04

"Hülye, részeg, idióta, ember. Mint mi, a szavazók."

Tévedsz ember! Én még soha nem aláztam mag üvöltve normálisan munkáját végző embert. Ha szerinted ilyet a többség tett, akkor nagyon el vagy tévedve. Aki ilyenre képes skár részegen,akár józanul, arra én soha nem szavaznék.

b0lha 2010.03.26. 05:55:53

@ezerév: attol meg h a szabadidejeben "ilyenre kepes" (sztem nincs olyan tini hazibuli, ahol ennel nem tortennenek durvabb dolgok), meg lehet a munkajaban teljesen verprofi.
a problema itt pont ebben rejlik, h epp az a munkaja h konzervativ, "evangelikus parasztcsaladbol" szarmazo, es az ehhez kotheto ertekeket kepviseli...

calamites 2010.03.26. 06:14:53

@Pszt!: na nálad az igazság!!!!!!

calamites 2010.03.26. 06:19:44

@Énszóltam:

dehogy hozott szavazókat.

ez pedig, hogy ti mindenkiben zsidót, és cigányt láttok, aki nem veletek van és nem jókat mond rólatok ez beteges.

Tightend 2010.03.26. 06:21:01

Ne játssza nekem itt a nagy hűdekeresztényigazmondóbecsületesszittyaősmagyarantialkoholistafújdrogosokmegbuzik agyát a sok seggfej. Nem kell hazudni uraim és kész, akkor nem fog érdekelni senkit ha ő is néha bebaszik, mint mindenki más.

Csore60 2010.03.26. 07:08:35

@prostatikus vogon jeltz:

Milyen igaz.:) Ha az MSZP dicsérné őket, a kutya se szavazna rájuk.

Itt helyben is egy rutinos alkeszt indítanak, aki jó karrier lehetőséget lát a jobbikban. Ha már a keresztény konzervatív erkölcsről beszél a jobbik, biza abban is erős hiányosságai vannak a jelöltjüknek. Sok hülye mégis szavazni fog rá... Na jó, a fiatalokat menti a naivitásuk...

Senkifia 2010.03.26. 07:23:29

már azt hittem elsőre,hogy ez a poszt is a lejárató kampány része lesz :)
hát igen, én sem értettem soha,miért lejáratás az,hogyha valakiről kiderül, hogy nem szent ... Pl mikor kikerült Csisztu házipornója . Ő meg hirtelen nagyon el kezdett tagadni. Azt kellett volna mondja: igen, én vagyok. És önök szoktak otthon teljesen normális keretek között b.szni? ha igen,nem értem a felháborodást. Ha nem, akkor részvétem :)
Ez is kicsit ilyen. Hogy maszekban sörözik,és részegen virslit dug a péniznagyobbítóba ...? ki nem szarja le. Még mindig szimpatikusabb viselkedés,mint az,hogy nyolc év kormányzó politikusi jajderendesvagyok-kép után kiderül: eladtam a fél országot,és elloptam a másik felét. Akkor inkább lett volna becsületes. Miközben otthon, házibuliban félrészegen dugott volna virslit akár a saját s.ggébe is. Mert biztos ,hogy mindenkinek jobb lett volna.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.26. 07:24:40

Szerintem a Vatikán állam és az internacionalista és multinacionális kereszténység kiszolgálói sztátuszt nem vetik le, nincs komoly esélyük. Ha az nem lenne, akkor ezek a bulizások valóban szimpatikusak is lehetnének, így viszont inkább -2%.

hááááát 2010.03.26. 07:35:22

Nem hiszem, hogy ezért akár elvesztenének egy szavazót is.A jobbikosok nagy része fel sem fogja ezeket a dolgokat.

pazola 2010.03.26. 07:39:00

Akkor tisztazzuk: van itt valaki, aki ugy gondolja, hogy ezt az egesz jobbikos fikazast NEM a fityisz talalta ki?

Yeager 2010.03.26. 07:40:06

"Furcsa állat a jobbikos politikus. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a mente, a fürdőkádnyi pátosz, és a katonás megjelenés. Eszébe nem jut, hogy ezzel az imázzsal gyerekszobában nevelkedett ember még akkor sem tud azonosulni, ha véletlenül egyetért vele."
Igazad van. Magyarnak lenni ebben a hazában szégyen, hiszen agy mosott zombiktól mit várhatunk? De a magunkfajták belevágunk...

marosy 2010.03.26. 07:40:26

Kedves pilu, anyád a geci, amikor lefolyik az arcán.

konrada 2010.03.26. 07:43:50

Egyet nem ért meg a blognyító: a poltika sok esetben hasonlít a valláshoz, illetve egyéb szektás (pl. alkoholellenes liga, harcos vegetáriánusok, állatvédők, stb...)gyülekezethez.

Azaz a hívek azért csatlakoznak egyes formátumokhoz, mert prűdségüket ezen szervezetek - politika esetén pártok - testesítik meg.

Tehát: ahogyan az alkoholellenes ligában nem nézik el a részeges tagot, a vega állatvédőknél a húszabáló, bundában járkálókat, avagy például a katolikus egyházban a szexuálisan kicsapongó papot.
És ahogy a katolikusoknál látható visszaesést okozott a kiderülő botrányok, (mert az egyház több tagja bizonyította, hogy nem felelnek meg annak a normának, mit másoknak előírnak), úgy egy fundamentalista szervezetnek sem tesz jót az, ha reklámarcairól kiderül, ők is esendő emberek.

No ezért ártanak az ilyen botrányok sokkal jobban - mint amennyit használ - azon szervezeteknek akik a fanatikusokból merítkezik.
Mert az átlagembernek nem teszi attól szimpatikusabbá az, hogy maguk helyett csak másokkal szemben kemények,
míg azok a gyarló, de idealista emberek, akik úgy gondolják, mi már elrontottuk az életünk, de majd ezek a tiszták rendbe hozzák: szembesülnek azzal, hogy ezek is csak levágandó birkaként tekintenek rájuk.

Azaz az ilyen botrányok sora:
minél farazeusabb egy szervezet, annál nagyobb kárt okoz.

k.sz. 2010.03.26. 07:55:32

@hááááát: Telitalálat!

A Jobbik eddig is döntően a visszafolytott agresszíójú sutyerákoknak imponált, és ez ettől sem fog megváltozni, sőt...

Gondoljátok, hogy a nagymagyaroszág matricás csóró kopaszt az ősmagyar hagyományok érdeklik meg Jézus?! Dehogyis! Ő csak legálisan akar romát/zsidót/meleget/ker.tv dolgozót utálni, esetleg megverni...

Senkifia 2010.03.26. 08:23:03

@k.sz.: hát lehet,hogy a választás után nevetni fogunk veled együtt,mikor kiderül,hogy Mo. lakosságának 10-15 %a viszafojtott agressziójú kopasz sutyerák.... :) vagy mégsem? Politológus nagyon okosan a következőt mondta arra a felvetésre,miszerint " a Jobbikot a budapesti szélsőséges fiatalok fogják a parlamentbe juttatni.... : "Nem. A jobbikot az a szabolcsi meg borsodi öregasszony fogja a parlamentbe juttatni,akinek a kertjéből már a paradicsomkarót is ellopták." mellesleg meg az agyonveréstől fél, esetleg.Joggal,mint az pár alkalommal már kiderült.

www.youtube.com/watch?v=0Sg6pIfG04w

nézd meg, és számold meg a fél kezeden,hány elfojtott agressziójú kopasz sutyerák álldogál Vona körül. Leragadt a jobbikellenes kommunikáció ezen a kopasz sutyerák alkoholistázós szinten. a baj az,hogy ez akkor volt valamelyest igaz,mikor 1-2 %on álltak. És a csőcselék egy része csapódott a gerilla-politikához,mert lehetett balhézni. Ebből már az EP választások alkalmával kinőttek. És most csomó középosztálybeli középkorú értelmiségit látsz, pár öreget,jópár egyetemistát,és csak nagyon elvétve kopasz sutyerákot. Úgyhogy változtatni kell a kommunikáción,mert ez a sutyerákolós alkoholistázos már nagyon idejétmúlta :)

Senkifia 2010.03.26. 08:26:15

@marosy: ... és ki a helóta?az apja?... gratulálok a színvonalhoz,mellesleg :)

Parajpuding 2010.03.26. 08:28:57

Furcsa állat az ilyen blogíró. Jó nagyot akar köpni, közben meg elfelejti maga elől eltenni a ventilátort:)))))
Ismét egy újabb szavazatokat hozó bejegyzés! Köszönjük!
A jobbikosok között is vannak sutyerákok sajnos. Mint mindenhol. Mint itt a k.sz. típusú p*cs*k. Én megmosolyogni szoktam az ilyen "jólsikerültszellentés" kategóriájú bejegyzőket.

nestrot10 2010.03.26. 08:31:29

Nem furcsa, de nagy geci állat az Orbán és bandája...Középiskolásoknál haknizik szavazatokért!!!! Ez egy f***! Orbán TAKARODJ!!!!

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 08:32:24

@Yeager: Na most mar alljatok le a kurva kepmutatassal.
Lofaszmagyarok vagytok, szegyen, meghogy magyar. Igen, szegyen lenni magyarnak, de miattatok. Abban merul ki hogy pozoltok meg veritek a melleteket hogy regen milyen fasza nemzet volt a magyar.
Kozben agymukodes nulla, mert ha lenne egy kis halvany is eszrevennetek, nem a dongetestol lett valaki sikeres magyar soha!, hanem azzal hogy a kornak megfeleloen sikeres volt! Hozzatok itt a felszines hoborgest, kereszteny eszmek meg buzik fuvel, es meg ez lenne a magyar?
Az a magyar, hogy jol belerugunk mindenkibe akibe nagyot szol, jobbra balra, fel le, kritizalunk ezerrel mindenkit, a sok elkeseredett szerencsetlen aki meg duhos a vilagra mert nem tud benne boldogulni az orul hogy vegre mas is szetkapna a vilagot.
Aztan meg nyafognak mint egy kisiskolas, hogy jajjj hat minket mindenki mar csak vadol mindenfele koholt dolgokkal, lejaratokampany, szervezkednek ellenunk. A helyett hogy le se szarnatok mit probalkozik az aki szerintetek szar alak. Ha meg erdekel mit kell rugdosni? Idiotak.
Majd pont ez a banda fogja elintezni hogy az orszag mukodjon. A nagypofa az kurvara nem jott be meg senkinek, meg hogy jol magunkraharagitunk mindenkit aztan elvarjuk hogy egyuttmukodjon az orszag erdekeben. Vagy atnevelunk, rakenyszeritunk, kitakaritunk mindenkit aki nem pont olyan mint mi (kommunistaknak sem jott be, meg a naciknak sem, ha nem tunt volna fel). Hulyek.
Aztan meg sirunk mert minket vadolnak ketszinuseggel, jajajjaj milyen igaztalanok is a mi ellensegeink. Kozben csak latszik az amit eddig takargattatok, kesz.
Nem kell ellenseget csinalni a sajat konyhaban ha ott akarsz enni kesobb. De ez mar magas ennek a pozolo multbanelo kepmutato idiotaknak.
Igazabol csak frusztraltak, mint mindenki, csak ok meg csapkodnak is osszevissza. En nem adnek a kezebe egy busz vezeteset sem egy duhos csapkodo embernek, nemhogy egy orszaget.
Lofaszt sem tudod mi az a magyar, olyan vagy mint egy kifutokurva, pozolsz, es kesz. Es meg te lennel a trend, a magyar trend, na persze! : )

Senkifia 2010.03.26. 08:34:41

@ivrilider: nem értem én ezt a kétharmadot... napi szintű politika, pénzügyi,gazdasági,társadalom, megy a sima többséggel. Azt csak a hülye maszop szajkózta éveken át,hogy ami szar,az azér' mer' a fidesz nem konstruktív,és kivonul... Nem. A szar azér' volt szar,mert a sima kényelmes többségű maszop-szadesz elszarta.. Fidesz meg bármit mondott, megpróbálták nevetségessé tenni. Most meg a Fidesznek kellene a kétharmad...mire is? Mert ugye az tiszta,hogy a kétharmaddal gyakorlatilag parlamentáris diktatúrát vezethetnek be. Átírhatom az alkotmányt,és mindent(értsd:mindent) úgy csinálhatok az országban, ahogy nekem jólesik. Szerintem ebben a konjunktúrában erősen meggondolandó az a kétharmad,szinte teljesen kontroll nélkül. Pedig a fidesz sokkal kissebb rossz,mint ami a maszop, és főleg a szadesz(ami hálisten eltűnőben van. sajnos az emberei nem)volt,illetve lesz. De valószínűleg én vagyok a buta.
Arra azért kiváncsi leszek,ha meglesz a kétharmad,utána a szart kire fogják majd? nem azt,ami rájukmaradt. hanem ami innen től kezdődik. És lehetne nemszar is.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 08:36:27

@Parajpuding:
jezusom. Szajba kell ragni, hogy ez a bejegyzes az ironizalt a Jobbikos kritizalokon? Hogy veletek van? Es leszellentozod meg onkopozod azt aki melletted all? .... Hat mar ennyire?
Ez mar nagyon melyen van.

lekvároscsirke 2010.03.26. 08:39:04

Miért szélsőjobboldali, náci párt a Jobbik?
Azért mert kimondja: cigány bűnözés? Esetleg tiltakozik egy idegen államfő azon kijelentéséért, hogy felvásárolják Magyarországot? Talán, mert a multik és a globalizáció tőke adóztatását javasolja? Felvettük azt a sok lovét az IMF-től. Mit csináltak? Odaadták a bankoknak, akik kizsigerelik az embereket. Ja, és a kölcsönt az emberekkel fizettetik vissza! Egyszerűen botrányos. Csodálkoztok, hogy egyre többen fordulnak feléjük? Nincs olyan nap, h ne tartóztatnának le valakit az "elitből". Milliárdokkal dobálóznak, miközben az emberek 60-70% a szegénység küszöbén.
Mit gondoltak hova vezet ez? Radikális megoldás! Pofáznak, hogy csak ők (Fidesz). Láttuk, mire képesek! Kaya Ibrahim, Josip Tot, és még sorolhatnánk. Pl. Mit keresünk több 10 milliárdért Afganisztánban? És ez csak egy!
Na ilyenekért erős a jobbik!
Azonban az első kérdésem még mindig aktuális.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 08:39:24

@Senkifia:
Ezzel viszont egyet kell ertsek, teljesen hasonloan erzem, miert nepszerusodik. Meg ha jopar nagyhangu tamogato el is rettent.

Senkifia 2010.03.26. 08:39:48

@Csore60: ....a maszopos öregeket mi menti? mert a fiatal naivitás ugye nem... és mégis beszavazták kétszer egymás után ezt az országszéqró, mindent eladó-lenyúló társaságot. Pedig jelentős részük öreg,megfontolt és tapasztalt. Ma is az. És ez után a 8 év után már csak a megfontolt szocialista nyugdíjasok állnak a maszop mögött... Nekik mi a mentségük? :)

zoli29 2010.03.26. 08:40:57

Pilu: Az érvelésed megállná a helyét, ha Király András nem mondott volna le, Szávayval kapcsolatban pedig nem az lenne a Jobbik-szóvivő magyarázata, hogy ezt még régebben csinálta, azóta megkomolyodott.

Senkifia 2010.03.26. 08:47:12

@b0lha: hivatalból képviselheti ezeket az értékeke. Nekem volt tanárom, aki olyasmit rótt fel nekem hibámul, amit ő minden szakmai megnyilvánulásán elkövetett. És igaza volt. Magán nem látta,vagy nem akarta, de nekem megtanította,hogy kell jól. Hány olyan konzervatív értékeket kommunikáló,és becsülettel képviselő politikus volt már a nagypolitikában,akiről egyszercsak kiderült: ő is csak ember,és pasi, aki a 18éves titkárnője szájában tartja azt,amihez csak a konzervatív nejének lenne köze. És ha elég szimpatikus volt, megúszta bukás nélkül. (Lásd Clinton... az elmúlt 20-30 év legsikeresebb és legszimpatikusabb elnöke volt. és egy kis szopatás sem tudott változtatni ezen). Szóval inkább azzal kéne foglalkozzon mindenki(főleg,akik már bizonyíthattak)hogy ÉN mitől vagyok jobb ,és rátermettebb. Ami nem azért van,mert Ő szarabb,és nem rátermett. Mert ez kb annyit jelent,hogy nézd meg , a másik milyen fos. Bezzeg én csak szar vagyok.... Ami azért nem elég meggyőző érv. Főleg ha a MÁSIK fos mivolta még nem derült ki, az viszont igen,hogy az EGYIK qrva szar mivolta már többször is.... :)

robinzone 2010.03.26. 09:06:38

ez sajnos nem fog kiderülni, mert nem lesz ráírva 2%-ra, hogy na "én" ezért lettem itt pluszban. Másrészt kiegyenlíti szerintem a fiatalok plusz szavaztait a középkorúak visszatáncolása a fideszhez. mégiscsak komolyabban vehetők.
És leginkább: Sneider Tamást ugyan mi menti? Aki ellopta a SAJÁT családja egy éves megélhetését, majd gyámság alá akarta őket helyeztetni, hogy ne perelhessék(!) azt vissza tőle. HÁNYINGER! Szegény szülők...
Aki pedig "hélóta gecit" kiált egy dolgozó munkásra, az a magyar munkást is lenézi. álszent faszjancsik.

robinzone 2010.03.26. 09:09:22

aki meg nem bírja a piát, az ne igyon! ahhoz is elég nagy balfasznak kell lenni, hogy valaki rendszeresen elaludjon buli közepén. milyen tartást lehet várni egy ilyen politikus-jelöltecskétől?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.26. 09:09:42

Azért gondoljuk már végig, hogy az MSZP-s politikusok átlagéletkora 50 év, róluk elég nehéz bulifotókat előásni.

A Fideszes politikusok átlagéletkora 40 év, róluk is elég nehéz bulifotókat előásni, a 80-as évek végén nem nagyon fotóztak a party-kon, pedig ők is voltak berúgva,mint a csacsi. Szerintetek a srácok a koleszban csak a közgáz könyveket olvasták?

A Jobbikos jelöltek viszont huszonévesek, vagyis az Iwiw, facebook, digitális fényképezés korszakában voltak egyetemisták, és akkor még nem is sejtették, hogy évekkel később, 2010-ben ők képviselő-jelöltek lesznek: ezért ittak, ahogy mindenki más, csajoztak, mint mindenki más, hülyéskedtek, mint mindenki más.

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2010.03.26. 09:18:17

Nem az a probléma, ha a politikus úgy él, mint a gyarló közember, hanem az, hogy közben folyamatosan egy erkölcsi piedesztálra helyezi magát, jóval a köz fölé..

2010.03.26. 09:18:22

A nyakatekert fogalmazással pont az ellenkező hatást éri el ha nem figyelmesen olvassa az ember miért kell így????,

murunga 2010.03.26. 09:20:06

lehetett volna simán boritani viktorékat is anno, amikor vettek egy 180 fokos kanyart és ráálltak erre a konzetvativ, koronausztató, családi értékrend vonalra, miközben tompikát csuklyával a fején vezették ki a rendőrök kupiból és sorba csinálta fel a titkárnőit és készültek a zabigyerekek...ehhh szar az egész társaság.

Jobbik helyében lehetett volna szépen kommunikációval épiteni ezekre a betépett/szétcsapott fiatalokra is - sztem hozott volna jópár szavazatot a frissen végzett huszonéves vonalról. télleg balfaszok zzel a rikácsoló eu nagyasszonnyal :)))

murunga 2010.03.26. 09:23:55

@zero: és hát vki szépen megfogalmazta tegnap, hogy HÖK vezérekből lesz a geci politikus - predesztinál ez az orientáció! dógozni ne kelljen, viszont lehessen osztogatni/uralkodni - vmi mézesmaszlag bevonattal cumizzátok csak hallgató barátaim! viktor is igy indult anno, rogántóni meg kis fasszopó volt, akihez a koleszban nem szólt senki - megmaradt ezen a vonalon, beválasztott egy szado feleséget magának! :))

Rókakígyó 2010.03.26. 09:38:44

A naívpárt legnagyobb problémája nem a tisztességbecsület, a népnemzetinek kell lennie, de a cigánynak nem, illetve elüldözzük a multikat szajkózása, hanem a vezetők paranoiája. Miszerint őket bárki üldözi és ezek alapján ítéli meg. Hátigen, asszem ez így van és egy doki szükséges lenne nekik már.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.26. 09:40:00

@piro: "Mondani lehet, hogy nem mondtak, de a programjukban egeszen konkretan szerepel. Ez pedig eleg ahhoz, hogy elmenjek szavazni BARKI MASRA."

A nagy büdös lófaszt barátom, te csak az indokot keresed, ami segít abban,h ogy miért is ne küpd szembe magad, amiért mész még egy kis mszp elkúrást támogatni.

Ha nem lennél teljesen síkhülye, meglátnád a nagy nácizás mögött a tartalmat. Igen, köcsög dolog is,h ogy a miultik ne csak leraboljáka z országot, miközben a magyar kkv-kat ellehetetlenítik.

Ostoba fasz vagy, bazmeg, rabszolgának pont jó, még élvezed is.

Kun András 2010.03.26. 09:40:02

Te írkálsz bértollnokról, te majom?
Hát téged meg ki fizet? Viktor? Széles Gábor?
Vagy Bayer Zsoltika?
Szerencsétlen szar vagy! Nem csoda, hogy az index beidézi a nyomorult blogodat.

walter77 2010.03.26. 09:44:50

@lekvároscsirke:

Tök röviden elmondom neked miért szélső jobb a jobbik.

Egyfelől a nevében is ez van, de ez csak szójáték, lényegtelen. Ami lényeges, hogy olyan hierarchiában működik és olyan üzeneteket közöl, ami tökéletesen megfelel egy szélsőjobbos eszmerendszernek. Azaz végletekig hangsúlyozza a nemzet fontosságát és ezt minőségi jelzőnek tekinti, a más nemzethez tartozókat viszont alapból eszköznek tekinti. Ellenségképet teremtenek, akiket felelőssé lehet tenni, mindazért ami most van, és ha alkalom nyílik rá, akkor felelősségre is kell vonni. Mindet. A magyar az oké, a nem magyar nem oké: Magyarország a magyaroké.(Mondjuk amióta kiderült hogy a 9. ker.ben a jelöltjüket úgy hívják hogy Kassab Adonis Habib István azóta ez is furán hangzik. Persze a Habib-ot gondosan lehagyták a plakátról.) Pl.: Vona maga mondta, hogy nem szereti az orosz embereket, de ha üzletelni lehet velük akkor hajrá. - megjegyzem éppen az ilyen pragmatikus haszonelvű hozzáállás miatt szokás utálni a kommunistákat és a zsidókat is... Nem az a kérdés, hogy vannak-e pöcsfej zsidók meg pöcsfej cigányok, mert vannak, de ettől még nem lehet úgy en bloc bedarálni mindenkit. Nem is tenné meg a jobbik sem, de éppen úgy beszél minden egyes alkalommal, hogy ezt Te, meg mások elhigyjék neki. Aztán majd csak pislog mindenki, amikor nem változnak meg világpiaci tőkeáromlás és a világgazdaság mechanizmusai a Vona Gabi és a Morvai Kriszta két, azaz négy szép szeme kedvéért.

Másfelől
Pilu: A herét nőtt ettől a népszerűségük. Ha ez nem rombolja az "imidzsüket" akkor az csak azért van, mert a szavazóik és éppen annyira képmutatóak, mint ők maguk. Vartyognak kezükben a bibliával, hogy erkölcs, meg morál, meg érték, meg osztják az észt, de röhögve nézik az ingyen pornót, csalják meg feleségüket, férjüket, basznak be. Nem mintha én nem ezt tenném, de legalább nem állok ki, és kezdem hangosan a méltatlankodás, hogy nahát, milyen ez a világ. A Jobbik esetében nem arról van szó, hogy ilyen sok tisztességes, becsületes ember gyűlt össze, és most végre tesznek valamit, hanem arról, hogy ezt most meg lehet lovagolni, a szavazók meg egyszerűen kiengedik a gőzt. Mert gyűlölni könnyű kérdezni és értelmezni nehéz.

Tatu Monk 2010.03.26. 09:47:13

Ezek még nem politikusok, azért látszanak embernek. Nézd meg őket két év múlva, már ha nem válnak láthatatlanná, mint minden profi, aki a sajtómegjelenések között mintha megszűnne létezni.

Egregor 2010.03.26. 09:47:27

Azt nem fogják fel "odafent", hogy a Jobbik elindított egy olyan társadalmi folyamatot, ami akkor is hoz nekik 5-10%-ot, ha holnap kiderül, Vona Hitler reinkarnációja, és odahaza az egész Jobbikos vezérkar szombatonként feketemisén hódol a Sátánnak és animalnekrogruppent rendez a feláldozott macskák tetemeivel.

Mert ahol a cigányterror az úr, ott a Jobbik lesz a befutó.

Ahol a nép látja, hogy a fidesz és az mszp összeborulva mutyizik, ott a Jobbik lesz a befutó.

Minden nap emelkedik a Jobbik népszerűsége. Még ha ki is kerülnek a bulvársajtóba az Égbekiáltó Rettenetes Felháborító Buliképek.

Mert a Jobbikos jelöltek lemondanak, ha kompromittálódnak.

Fidesz? Mszp? MDF? Szdsz? Ugyan már!

Egregor 2010.03.26. 09:51:13

@walter77: Menj el Borsodba, Ózdra, Kbarcikára, vagy csak beszélgess el belvárosi zsarukkal.

Egy idő után nem válogatsz. Ha cigány, akkor automatikusan "ellenség" címkét kap. Mert ez segít a túlélésben. Nem állhatsz le azon morfondírozni, hogy igaz ugyan, hogy eddig 10 cigányból 10-zel volt problémád, de hátha a 11-ik jó fej lesz.

stars7726 2010.03.26. 09:52:18

kik azok a jobbikos jelöltek akik lemondtak?
a szóvivő??rajta kívűl?morvai krisztina-a rend nagyasszonya - lemondott talán,mert nem akart egy parkolási bírságot kifizetni és rögtön a mentelmi jogára hívatkozott,egy 7e ft bírság miatt???
szánalmas,és pitiáner.
a jobbik annyira őszinte és igaz,mint a többi párt.semennyire.

Egregor 2010.03.26. 09:52:34

@troll: megérdemli a sorsát. Remélem, bedől a lakáshitele, és megy az utcára csövezni.

Egregor 2010.03.26. 09:54:08

@stars7726: nézd végig az elmúlt hónapok eseményeit. Bárhol merült föl összeférhetetlenség, vagy bűnügy, lemondtak. Morvai pedig nem jobbikos jelölt.

delvideki 2010.03.26. 09:54:37

ha ezek most így "bohóckodnak", mi lesz majd ha hatalomra, közpénzek közelébe jutnak?
Lásd Zuschlag ügyét: először holokaust-viccelődés, utána meg...

Egregor 2010.03.26. 09:56:11

@zero: Ha a fidesz, mszp stb régi pártok tagjai ellen csak bulifotókat lehetne felhozni, akkor már előrébb lennénk, mint Szlovákia.

Egregor 2010.03.26. 09:57:08

@delvideki: akkor sokkal több fidesz-mszp mutyizás fog kiderülni, sokkal több lopást fognak megakadályozni és a terrorista cigányokat végre helyreteszik.

stars7726 2010.03.26. 09:58:58

@Egregor: név szerint?a szóvivőn kívűl?
ugyanolyan társaság ,mint a fidesz,orbán volt a vona mestere,azért ezt nem kéne elfelejteni...

ZX 2010.03.26. 10:00:14

@Egregor: Nem jobbikos jelölt? Na ne vicceljünk kérem.

Egregor 2010.03.26. 10:02:35

@Senkifia: nincs mentségük! Korlátolt, ostoba proli csürhe. Virsli, sör és korbács kell nekik. Ez utóbbi arra, ha kinyitnák a pofájukat.

Rabszolgák, akik csak arra jók, hogy élősködjenek rajtuk.

Ady Endre: A hőkölés népe

Ez a hőkölő harcok népe
S mosti lapulása is rávall,
Hogy az úri kiméletlenség
Rásuhintott szíjostorával.

Mindig ilyen volt: apró khánok
Révén minden igának barma,
Sohse harcolt még harcot végig,
Csak léhán és gyáván kavarta.

Erőt mutattak, erőt látott,
Vertnek született, nem verőnek.
Önerejét feledte mindig,
Sohse szegzett erőt erőnek.

Betyár urai így nevelték,
Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
S ki egyszer rugott a magyarba,
Szinte kedvet kap a rugáshoz.

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szívét kobozzák
S ha néhányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

Csak a Csodák-Ura meglátná
Végre ezt a szánalmas népet,
Adna neki csak egy dárdányi,
Úri, kis kíméletlenséget.

Hogy néhány maradt sereghajtó
Törötten, fogyva azt ne vallja:
Ezért a népért ugyis is mindegy,
Ebsorsot akar, hát - akarja.

Egregor 2010.03.26. 10:03:58

@ZX:

Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból – a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)

Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikus bűnözők sora követett el – főként a nemzeti vagyon kárára – súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-el, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, „megvezetni”.

Morvai Krisztina
a Jobbik EP képviselője

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:04:47

Nem értek egyet a poszttal.

A Jobbik hitelességét az elmúlt néhány évben vállalt szerepe alapozta meg. Kimondtak olyan dolgokat, amelyeket a "polkorrekt" újságírás elhallgatott, illetve ami a regnáló politikai hatalomnak finoman szólva sem állt érdekében. Ezek őszinte emberek voltak -- nem mandátumokra hajtottak, hanem kimondtak dolgokat, és kimentek az utcára is, ha a szívük azt diktálta.

Annak a Jobbiknak a káderei ellenben, akikről ezek a huncutságok nap, mint nap kiderülnek, már nem ugyanaz a Jobbik. Itt most már nem igazságról van szó, hanem pénzről, mandátumokról, hatalomról. Beindult az imázsépítés, mi vagyunk a faszagyerekek és stb. Közben a dolog _mélyén_ -- amiben egész eddig hiteles volt a Jobbik -- látszik, hogy eltűnt az önazonosság.

Mi a különbség Lendvai Ildikó, és a napokban lemondani kényszerült Király András között? ...Néhány év, meg néhány tízmillió ellopott, vagy még el nem lopott forint. Azon kívül?

Mindegyik mondott (és egyik még mindig mond) valamit arról, hogy kicsoda, olyasmit, aminek köze sincs ahhoz, hogy valójában kicsoda. Ugyanezt elmondhatnám tényszerűen, vagy erős gyanú kategóriában több, másik jobbikosról, egészen a Jobbik felsővezetéséig. A Jobbik elérte, hogy a prominensei ezen a szinten már semmiben sem különböznek azoktól, akiket a maguk stílusában valszeg egyszerűen csak szar embereknek neveznének.

...Nekem ez számít.

A másik, amin érdemes elgondolkodni, hogy egy napokban megjelent kutatás szerint az emberek mindössze kb. 5%-a látná Vonát szívesen miniszterelnöknek. 50%-a Orbánt. Az ember ebből hajlamos levonni azt a következtetést (mivel a Jobbik országos támogatottsága ennél lényegesen magasabb), hogy a Jobbik stabil, vagy legalább potenciális szavazóinak nagy része protest-szavazatként szavaz a Jobbikra, de kormányon Orbánékat szeretné látni. ...A tanulságot javaslom, hogy minden über-hazaffy vonja le maga.

Egregor 2010.03.26. 10:07:57

@József István: Nem az a lényeg, hogy egy politikus hazudik-e. Hazudik. Ez természeti törvény.

Hanem az, hogy a hazaáruló, sok ezermilliárdos kárt okozó, exkommunista, cigányterrort támogató szarháziak nem mérhetők össze egy kölyökkel, aki bulizott és hülyült.

Egregor 2010.03.26. 10:08:49

@stars7726: nézz utána te, nincs időm minden hazugságot újra és újra cáfolni.

walter77 2010.03.26. 10:10:55

@Egregor:

Mondom, nem az a kérdés, hogy vannak- pöcsfej bűnöző cigányok. Még azt is elhiszem, hogy ózdon, barcikán, meg Borsodban sokan élnek lopásból és a nagy részük degenerált, antiszociális állat. De Ettől még azért nem kéne rögtön a kukába dobni azt a 2-3 gyereket akik az enyémmel járnak egy csoportba az oviba. Vagy már ők is cigánybűnözők?
Azzal, hogy ezt vartyogjuk azzá is tesszük.

Persze a cigányoknak is össze kéne kapniuk magukat, mert nekik is könnyeb szarni az egészbe és picsogni, mint mondjuk megpróbálni felnőni, ez is tény...

ZX 2010.03.26. 10:11:55

@Egregor: Nem egyéni képviselőjelölt. De kormányfőjelölt és Jobbikos EP képviselő.
Baszott nagy jobbikos logo van a plakátján. Akkor nem kell megmagyarázni, hogy ő igazából tulajdonképpen a Hazafias Népfront jelöltje.

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:12:39

@Egregor: érvelésed számomra követhetetlen. Most akkor elvárjuk egy politikustól, hogy ne hazudjon, vagy nem? Ha nem várjuk el, akkor miből tudjuk, hogy nem hazaáruló, nem okoz sokezer-milliárdos kárt és társai a hatalom birtokában? Azért, mert két szép szeme van, és (bár hazudik), ő aztán nem lop? Ne vicceljünk.

walter77 2010.03.26. 10:19:10

@Egregor:

"a hazaáruló, sok ezermilliárdos kárt okozó, exkommunista, cigányterrort támogató szarháziak nem mérhetők össze egy kölyökkel, aki bulizott és hülyült. "

Dehogynem, sőt! Merthogy ez nem egy tehetségkutató, ahol még kölyök énekes tudása nem mérhető össze Michel Jakckson rutinjával, hanem az országot bízom rá! Hatalmat adok a kezébe, nem mikrofont, hogy daloljon, hanem hatalmat. Nagyon is összemérhető. Aki pöcs, az mégnaogybb pöcs lesz ha hatalma van. Csak azért nem lopott még ezermilliárdot, mert még hülyült és nem a parlamentben csücsült. Iagz is nyomjuk be, és nézzük meg mi történik.

Ejoy 2010.03.26. 10:19:43

Ahogy elhúzzák az orrukat azok a tetvek akik milliárdokat loptak/lopnak ki az országból arra, hogy valaki bebaszva hülyéskedik az számomra szégyenletes képmutatás. Azon, már nem is csodálkozok, hogy az RTL híradó bemondta "újabb kompromittáló felvételek egy jobbikosról" persze már bemutatni nem merték, mert akkor az emberek látták volna, hogy bazz ez én is lehetnék, vagy a haverom, vagy a férjem stb. De az megmarad, hogy kompromittáló.
A szemét jobbikos alkoholt mert inni, be mert baszni egy jót ebben a kibebaszott kurva országban!
Igaza van a posztírónak, a sok képmutató tetű tolvajjal szemben ez kifejezetten szimpátiát kelt, mégha a hellóta geci nagyon dürhő is volt. amúgy ez már szállóigévé vált, mondjatok hasonlót amiről ennyit beszélnek az interneten, mint erről. A hellóta geci és a más pártok tolvajlásai. ennyi a hír, nem is kell jobb gerilla kampány!

mojszipupi 2010.03.26. 10:21:23

Már mikor megjelent a hír egyértelmű volt, hogy szándékosan kerültek ki ezek a fotók az szdsz es csürhe szavazók megnyerésére...

ezerév 2010.03.26. 10:21:32

@b0lha: Szerintem is az a probléma, hogy hazudik. Az ember részegen sem csinál mást,csak amit a jelleme megenged. Bármilyen jól dolgozik valaki, ha egy szar ember, akkor egy magát tisztának mondó pártban, nem sok kenyeret eszik meg. Épp a képmutatás (a saját és a párté) miatt.

Egregor 2010.03.26. 10:22:17

@József István: Egyszerűbben: attól, hogy hazudik, még nem lesz hazaáruló, az ország kirablásában, tönkretételében aktívan részt vevő szarember.

ORGASMUSFORSCHER 2010.03.26. 10:22:39

ITT AZ IGAZSÁG:

"Nem az a lényeg, hogy egy politikus hazudik-e. Hazudik. Ez természeti törvény.
Hanem az, hogy a hazaáruló, sok ezermilliárdos kárt okozó, exkommunista, cigányterrort támogató szarháziak nem mérhetők össze egy kölyökkel, aki bulizott és hülyült."

ZX 2010.03.26. 10:23:19

@Egregor: Pedig a jobbik kampánya éppen erre épül.

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:24:36

@Ejoy: a hitelességhez először talán tudni k'éne leírni azt, hogy "helóta"... mer' akkor nem derülne ki, hogy a nagy műveltség közepette valójában azt sem tudjuk, hogy mi az.

Egregor 2010.03.26. 10:24:43

@walter77: eleve bűnösséget feltételezni valakiről szemenköpi az évezredes európai jogrendszert.

Egregor 2010.03.26. 10:26:20

@ZX: nem. Csupán kis részében. Fel tudod azt fogni, hogy százezrek, sőt, talán milliók fognak csak azért rájuk szavazni, mert egyedül a Jobbik mentheti meg őket a cigányterrortól?

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:27:03

@Egregor: á, értem. Mindegyik hazudik. De egyik hazaáruló, a másik nem.

Már csak az nem világos, hogy miből derül ki, hogy ki hazaáruló, és ki nem.

Esetleg: hogy ki _lesz_ hazaáruló, ezermilliárdok elsíbolásához asszisztáló arc, és ki nem.

Bevallom, ez engem nagyon érdekel.

Egregor 2010.03.26. 10:28:18

@ezerév: azért nem eszik meg sok kenyeret, mert lemond.

Tudod mit? Szavazz azokra, akik miatt tönkrement az ország. Cserébe én ezzel jogalapot szerzek arra, hogy még csak pofán se köpjelek, mert azzal beszennyezném a nyálamat.

ZX 2010.03.26. 10:29:01

@Egregor: Szép számok, de csak álom. Az a rettenetes cigányterror csak egy szűk réteget érint. Nekem is volt afférom nem is egyszer cigányokkal, de valahogy mégsem nevezem ezt cigányterrornak. Igen, vannak olyan cigányok akik képtelenek az együttélésre, de ennek az ellenkezőjéhez is volt szerencsém legalább ugyanennyiszer.
De hát arra mindenképp jó, hogy populista jelszavakkal szavazatokat nyerjünk.

Egregor 2010.03.26. 10:30:36

@József István: hazaáruló az, aki külföldi államoknak, érdekeknek árusítja ki a hazáját.

Bárki, aki részt vett a stratégiai ágazatok külföldi (részben) állami kézbe adásában, hazaáruló.

Hány ilyen Jobbikos képviselőjelölt van? Na?

És Mszp-s? Fideszes? MDF-es? Na?

Ez a különbség! A Jobbik nem vett részt az ország kirablásában. A parlamenti pártok igen.

A többi csak mismásolás.

delvideki 2010.03.26. 10:31:20

@Egregor: na ja...várjam meg míg a magadfajta sutyerákok a már amúgy is kifingott konkurrenciát eltüntetik a színről, közben meg tömik majd a zsebüket ezerrel, ha ezért valaki szólni merészel, azzal szemben a jobbik (jobbik, hehehe) esetben csak a propaganda indul el hogy nem "magunkfajta", rosszabbik esetben meg jönnek a verőlegények...ekkora cinizmust másnál is láttunk, nem kell a nácikat emlegetni, elég csak az szdsz-t és a mszp-t , meg is fogják kapni a magukét. De azért ha az étteremben a hús büdös, nem fogok szart ebédelni, csak mert az friss.

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:31:40

@Egregor: ...bár lehet, hogy feleslegesen aggódok, mert a kérdés sokkal egyszerűbb: nem a logika, hanem az "áhítattal hallgatás" képessége kell hozzá.

Mindegyik hazaáruló, mert Vona azt mondta.

A Jobbik nem hazaáruló, mert Vona azt mondta.

Ha véletlenül tévedtetek, akkor majd négy év múlva kinyithatjátok a pofátokat, addig kuss. Mert Vona azt mondta.

...Ja, nem. Azt valaki más mondta.

...De valamiért most már nem érzek különbséget.

Zúgló 2010.03.26. 10:32:35

1 éve még érdekelt a jobbik, azt gondoltam na végre egy frankó párt ahol tényleg nem a vadkommunista öreg bejáratott komcsik ülnek. Erre meg folyamatosan rúgja seggbe magát a jobbik, és egyre jobban értéktelenedik el ami felépítettek viszonylag tudatosan... Nem szimpatikus ez a budaházy fanság, meg a nekünk nem kell mentelmi jog de a parkolóba fennhagon hirdetem és hivatkozok rá...

Rókakígyó 2010.03.26. 10:33:14

Micsoda megengedő lett már a nép. Mióta lehet ebben az országban hazudni. 4 éve emiatt még gyújtogattak, most meg már lehet.... Ejnye-bejnye...

Egregor 2010.03.26. 10:34:12

@ZX: hát igen, a bűncselekmények aránya, a börtönben ülők nemzetiségi, etnikai megoszlása, az, hogy minden hétre jut egy-három, rasszista indíttatásból meggyilkolt nemroma, az, hogy rabszolgát szinte csak cigányok tartanak, az, hogy a kábellopások, trafótönkretételek miatt kerületek maradnak telefon, áram nélkül, az, hogy a lányfuttatók többsége cigány, az, hogy százezreket ér napi szinten affér cigányok részéről, szintén rasszista alapon:

mindez smafu.

Tudod mit? Menj el Olaszliszkára, Galgagyörkre, ott fejtsd ki a nézeteidet.

Zúgló 2010.03.26. 10:34:13

A rossz gyerekeknek morvai krisztinás babát kell gyártani! "nem akarsz aludni,ugrálsz az ágyon? A falra fröcskölöd a kakaót? -elő veszem a morvai krsztis babát :D

Egregor 2010.03.26. 10:35:06

@Rókakígyó: és hány Jobbikos is tettette a kormányzást, úgy, hogy közben padlóra küldte a gazdaságot? Hm?

walter77 2010.03.26. 10:36:22

@Egregor:

A jobbik nem ment senkit, semmitől. A törvények és a büntetések szigorítása (amellet, hogy néhány dologban valóban indokolt lenne), az állandó rendőri avagy csendőri jelenlét, még soha sehol a világtörténelemben nem oldotta meg a problémát. Soha. A jobbik sem fogja. Ezek a szegregálódást erősítik, és növelik a kirekesztett csoportok agresszvitását. Lásd koszovói albánok esete. Nem voltak ők ártatlan bárányok, a szerb államapparátus meg aprította őket rendesen. Aztán mi lett a vége külön államuk lett. Te melyik megyét neveznéd ki Romaburg-nak???

Zúgló 2010.03.26. 10:36:45

Ők is egy kispárt akik megszedték magukat és be olvadtak a többi párt közé. A sok ember meg elhiszi, ezt az Ősmagyar maszlagot és vakon követi őket. A zsidesz és mszp se jobb, sőt!
Orbán már nagyon várja , hogy hatalomra jusson, és évekig azt szajkózza majd, hogy Ők msot az mszp mocskát lapátolják(igaz) és azért nem tudnak semmi jót csinálni....

Egregor 2010.03.26. 10:37:08

@Zúgló: Á, hát te is piros bögrére gyúrsz, elvtárs? Szerinted elhiszi bárki rólad, hogy valaha is jobbik-szimpatizáns voltál?

Olvasd el Morvai közleményét. Az indexes cikk hazugság volt.

Teperhettek bárhogy, kis lenin-fiúk és lányok, a pofátok a földbe lesz döngölve a választáson, szarházy-támogató pirosbögrések :)

Egregor 2010.03.26. 10:37:59

@Zúgló: újabb pirospont, elvtárs, még húsz ilyen hozzászólás és egy piros vibrátort is kapsz!

ZX 2010.03.26. 10:39:09

@Egregor: Te hülye vagy. Nem azt mondtam nincs probléma, csak a kelleténél jobbamn felnagyítják. igen, a romák között nagyobb a bűnéők aránya, mint ahogy a szegények aránya is. Adj nekik munkát ahol elfáradnak, utána már nem lesz erejük lopni, mert érdekük se, mert lesz jövedelmük.
2 féleképpen lehet kezelni a dolgot. Kiirtjuk őket, vagy segítünk nekik. Melyik az európaibb szerinted? Ne gyere azzal, hogy mennyi segítséget kaptak, mert ez nem igaz. A segítségre szánt pénzt ellopták, te is tudod.

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:39:30

@Egregor: bizonyára nem esik túl nehezedre belátni, hogy ezeket a húzásokat megtenni eddig a Jobbiknak már fizikailag sem volt túl sok esélye.

Ilyen alapon nyugodtan gründolhatnék új pártokat a négyéves ciklusokra (a háttérből, mindig új arcokkal, és új retorikával), és mondhatnám, hogy 'sszátok meg, itt vannak ezek, frissek, hamvasak, mindenki más hazaáruló, de ők bezzeg nem. Válasszátok már meg őket! (...Aztán négy év múlva, mikor teljesítették a küldetést, majd meglátjuk, kiket adunk el ugyanezzel a "friss" lózunggal).

Még egy kérdés: ha a Jobbik azért nem hazaáruló, mert _még_ nem követett el hazaárulást (...amit persze nem tudunk, csak azt, hogy nagy gazdasági-politikai bűncselekményekre eddig nemigen volt alkalma sem), akkor az LMP miért hazaáruló? Mert azt a zsidó-amerikai tőke pénzeli, a Jobbikot meg nem? ...Ne vicceljünk már. Egyik pénzügyi hátteréről sincs infó (az egyik, és az nem a Jobbik, éppenséggel forintra pontos nyilvántartást hoz _nyilvánosságra_ folyamatosan), és egyik sem tudott még tetten ért hazaárulást felmutatni, akkor miért a Jobbik a nem hazaáruló, és az LMP meg az?

Az, hogy a Jobbik eddig nem tudott tetten érhetően hazaáruló dolgokat véghez vinni, az pusztán annak a mércéje, hogy mennyire volt szerepe az elmúlt évek hatalmi meccseiben, azaz mekkora levegője volt. Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a köv. ciklusban nem lesznek érdekes húzásaik. ...Éppenséggel, a mára rendesen szintre hozott, Jobbik-szinten intézményesített képmutatás épp azt mutatja, hogy nem fog távol állni tőlük néhány huncutság, ha az ilyen Király-féle überőszinte gyerekek bekerülnek majd az új hatalom fontos pozícióiba.

Egregor 2010.03.26. 10:39:59

@walter77: A cigányok csak az erőből értenek. Ezt az összes ország példája bizonyítja, ahol cigányok élnek.

A szlovákok már helyrerakták őket, a horvátok is elpicsázták őket. A szlovákok euróval fizetnek, a horvátoknál vidéken kerítés sem kell sok helyen, mert nincs, aki lopjon tőlük.

murunga 2010.03.26. 10:40:29

@Egregor: na ebben konkrétan tök igazad van sztem is!

ZX 2010.03.26. 10:40:37

@Egregor: És az így igaz, hizsen a Morvai mondta. Ő még sosem hazudott. :P

Egregor 2010.03.26. 10:41:48

@József István: Az LMP hogy kerül ide?!

A Jobbik már most többet tett a vidéki emberekért, mint a többi párt az elmúlt nyolc évben.

És addig senkiről sem tudható, hogy hazaáruló lesz-e, amíg nem kezd el politikusi bűnöket elkövetni.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.26. 10:42:53

Most nem azért, de a jobbiknak már különböző dolgokra annyi +%-ot adtatok, hogy már 100 fölött kellene járnia :-D

delvideki 2010.03.26. 10:43:39

@walter77:
a számból vetted ki a szót...csodálkozom is, hogy még egyetlen szomszédunknak sem jutott eszébe a "ha a magyarországi romáknak nincs még értelmiségük amely megszervezi az ellenállást, akkor adjunk nekik" gondolat.
Simán megérné még egy autógyár elnyerése érdekében is (ellehetetlenítve és destabilizálva MO-t), a hosszabbtávú politikai haszonról nem is beszélve. A jobbikos hozzáállás pedig hozná a tömegbázist is, pont mint az albánoknál.

Egregor 2010.03.26. 10:44:08

@ZX: Nem. Van egy Jobbik-lejáratásért fizetett Index, meg van egy ügyvéd végzettségű EP képviselő.

Az első azt mondja, hogy Morvai visszaélt a mentelmi jogával.

A másik azt mondja, hogy a helyszínen fizetett.

Nagyon hamar kiderül, kinek van igaza. A bírság befizetésének nyoma van.
Nem indítana büntetőfeljelentést, ha nem tudná az igazát bizonyítani.

Kassian 2010.03.26. 10:44:23

Érdemes megnézni a jobbikos képviselői listát...
Piti bűnözők, áfacsalók, munkakerülők, ügyeskedők. Csak végre legyen, egyszer az életben rendes fizetésük...
Ilyen az egész jobbik, a többi pedig csak álszent, ócska, lejárt szavatosságú, félig nyilas, félig komcsi ideológia. Ennyi.

Nem adok nekik egy évet és darabjaikra esnek szét, mint annak idején a miép vagy a kisgazdák.

@Egregor: Te a nap jobbikos balfasza díjra hajtasz? Mert elég esélyesnek tűnsz rá.
Miért nem bújsz inkább vissza a kő alá, ahonnan előmásztál? Hm? Nem neked való ez az internetezgetés...

Egregor 2010.03.26. 10:44:48

@órarugógerincű felpattanó: elég, ha a kétharmadát megkapja :D

Egregor 2010.03.26. 10:45:24

@ZX: Aki dolgozni és integrálódni akar, az tartsa be a normákat. A többi meg takarodjon, ahova akar.

Kassian 2010.03.26. 10:46:02

@Egregor: "A Jobbik már most többet tett a vidéki emberekért, mint a többi párt az elmúlt nyolc évben."

Légyszíves sorold fel tételesen, hogy mit is tett. Köszi.

Zúgló 2010.03.26. 10:46:04

@Egregor: nekem nem lesz piros bögrém apukám... Apám 35 éve még az epret sem ette mert piros volt, sosem volt kommunista a családban (vagy nem tudunk róla) :D

Itt látszik a jobbik színvonala.... Ha nem értünk egyet én akkor is elfogadom az álláspontod, legfeljebb nem értünk egyet. Ha valaki a jobbikkal nem ért egyet az hazaáruló, zsidóbarát, meg tel avivi... Nektek lesz kopp meg mindenkinek mert a fidesz most nagyon bekeményít, én félek tőle , hogy túlságosan. de az mszp-nél jobb(ik)-....

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 10:46:14

Kimegy a gálám attól a lumpenproli stílustól, ami a turbómagyar jobbik-pártfogók irományait átitatja. Lehet, hogy vannak normális támogatóik is, de neten inkább a bunkó, agresszív, "aki nincs velünk az szar libsi / büdös cigány /rohadt zsidó"-paranoiás diliflepnis alakok képviselik a Vona-lat. Elmartok egy halom potenciális választót, néptársak!

murunga 2010.03.26. 10:48:00

@walter77: na és jackot le tudod lökni a szinpadról valahogy???

Egregor 2010.03.26. 10:48:09

@Kassian: Próbáltam bemászni a kő alá, de te már elfoglaltad a helyet. Piti bűnözők áfacsalók? Te tudsz bűncselekményekről és nem jelented? Érdekelt vagy talán benne?

Mesélj, Kassian, a bulifotóknál kéne már valami ütősebb a pirosbögrét osztogató elvtársaknak, ne fogd vissza magad, te talán még egy piros lófaszt is kaphatsz a seggedbe.

2010.03.26. 10:48:38

Most mi a gond? Bulizott, berugott és orditott, mint a sakál. Lehet hogy hülyeséget, lehet hogy ordenáré módon. De nem politikus még és nem a parlamentben, a pártrendezvényen tette. Ám volt olyan a magyar parlamentbe aki kurv@anyázott , hordózott, és akasztani is akart. Ám ezek, mind munkaidöben, munkavégzés közben, a munkahelyükön mondották ezeket. És ha hozzáteszem, hogy még nem is voltak részegek(vagy kitudja) és már nem is fiatalok, akkor miért akadsz ki ha valaki részegen buliban orditozik? Mert nagyobb baj az, annál, hogy ezek az agyhalott megélhetési politikusok ennél nagyobb hibát is elkövettek, hiszen loptak, csaltak, hazudtak.Ez nem gond?

delvideki 2010.03.26. 10:49:01

@Egregor:
jaaaa, hogy nem igaz a mentelmi jogos dolog, mert Morvai Krisztina azt mondta?
Akkor A Hagyó-féle dolgok sem valósak, mert Hagyó azt állította, hazugságok, mi? LOL...

Egregor 2010.03.26. 10:50:17

@Zúgló: miért zsidózól? Az meg, hogy apád milyen volt, mit számít?

Aki hazugságot terjeszt a Jobbikról, az egy követ fúj a komcsikkal.

Terjessz róluk igazságot! Hélótáznak! Buliznak! Isznak, vazze, ISZNAK!

Hű meg ha.

Egregor 2010.03.26. 10:51:23

@Haynau: ezt pont egy Haynau mondja? :D
@delvideki: és mert az Index azt mondja, akkor igaz, mert az Index a Szent Igazság Kinyilatkoztató Portálja, mi? :D :D :D

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.03.26. 10:51:36

Ott csúszik hiba az egyenletbe hogy ezek a jófej, emberi, satöbbi jobbikos politikusok az egész műszakjukat telitorokból végigüvöltik azon dolgok ellen amiket aztán műszak után mennek és csinálnak ők is. Ettől nem lesznek hitelesek, és nem attól hogy ők is voltak már részegek.

Átvitel honvéd 2010.03.26. 10:51:54

@Egregor: Te konkrétan nem mondtál dolgokat az LMP-ről, oké, de az LMP is tipikusan fenn van a Jobbik által hazaárulónak, zsidóbérencnek stb. nevezett pártok listáján (szdsz-utódpárt és társai). Félreértés ne essék, én nem vagyok hasraesve az LMP-től, pusztán azt tudakoltam, hogy ugyanazzal az alappal (nem vett részt az ország kifosztásában, még nem követett el hazaárulást stb.) miért szeretem-párt a Jobbik, és miért szar párt az LMP.

Ártatlanság vélelme, értem. Szóval valójában _nincs_ eszközünk annak megjósolására, hogy ki lesz hazaáruló, és ki nem.

Végsősoron engem az érdekel, mi _lesz_.

...Akkor nem értem, miért rugózunk azon, hogy a Jobbik bezzeg "még" nem vett részt hazaárulásban. A "nem vett részt" valójában azt jelenti, hogy nem tudunk róla semmit, nem azt, hogy saját elhatározásából nem vett részt, pedig ott volt a fazéknál. Ez nem jelent semmit.

Ezen az alapon Orbánék reménykeltőbbek -- megvannak a gazdasági érdekeik, az O.K., de a választóik seggbe rúgják őket, ha eladják a földet meg a stratégiai ágazatokat, illetve, van már némi tapasztalatuk az elvtársakkal szembeni "követendő stratégiákban". Ja, és azt tudjuk, hogy 1998-2002 között "mennyire" voltak hazaárulók (semennyire). Miközben a Jobbik, felszínen übermagyar arcairól a képmutatáson kívül a gyakorlatból _semmit_ nem tudunk.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 10:52:02

@Egregor: agyon helyes ha ugy lesz belole, legalabb buntetojogi kovetkezmenyek mellett derulhet ki ki hazudik

Azert gyanus ez a no. Ha kifizette volna kapasbol, hisz beleegyezett minden tovabbi nelkul, mint mondja, akkor nincs kinek a helyszinre erkezni gyozkodni ot, hogy kerlek kerlek, legyszi ne fizess, talajunk ki valamit, hogy ne kelljen buntetni, legyszi, nem akarunk buntetni semmikepp, mi nem vagyunk olyanok!!!
Ezek szerint amig ki nem erkezett a vezeto munkatars, addig nem fizetett, pedig o nagyon is akart, tovabba le akartak mondani a buntetesrol a parkolasi tarsasagnal.
Nagyon eletszeru, tuti igy kellett tortennie. ; )))

Masreszt ha jelolt lemond ha kompromittalodik - allitolag provokativan -, de onnantol, hogy kepviselo, onnantol mar nem kell tisztessegesnek lennie es lemondani a csunya kompromittalo provokacioknak? Akarcsak a tobbi kepviselonk, inkabb magyaraz?Mintha ezt mondtad volna. A jeloltek tisztessegesek ha lemondanak, de Hisztike nem jelolt, tehat ra nem vonatkozik. Erdekes. Erdekes.
(valojaban tenyleg nem kell lemondani amig ki nem derul hogy volt, de attol meg a gondolatmeneted erdekesen kettos merce)

Mellesleg meg hogy nem vett reszt az orszag kirablasaban? Nagy ugy, aki nem fer oda, az hogyan? Nem mondasz semmit.

A ciganyokkal tenyleg kezdeni kell valamit, de ez egyedul meg nem ok ra, hogy masik kepmutato, onfenyezo, nagyhangu, a feszultseget meg tovabb szitu banda keruljon dontesi helyzetbe, aki szarik mindenkire es nekimegy mindenkinek. Csak mert abban a teljesen egyedi helyzetben van, hogy magaenak hiszi az igazsagot es magyar etalonnak. Volt mar ilyen, es ujra lesz is.
Bajkevero konfliktusszito banda es epp ezert nem tud egyuttmukodni, csak diktatorikus eszkozokkel raeroltetni az akaratat masokra. Amit fennen hirdet is, miket fog megtenni ha hatalom kerul a kezebe.

Zúgló 2010.03.26. 10:52:25

És a másik. Egy ismerősön jobbik képviselő (vagy annak készült) . ELmondta a budaházyt az mszp fizeti. Aki benne van az tudja miről beszélek. A vona meg a felesége szép pénzt szed(ett) be a gárda ruha után, mert ugye ők varrják, azt a nem olcsó öltözéket... ÉS MÉG MER ITT bárki zsidózni? Minden a zsidók kezében van, most hogy ott ülsz egy zsidónak köszönheted (bill gecc), az internet szolgáltatód az is zsidó. Akkor most mi lesz? Várod a turul postát, meg a turul netet, csak magyaroknak ugye? Szánalom...

Ha nem tettszik meg csináltok 300 milliós kárt és másra kenitek. Szánalom...

Egregor 2010.03.26. 10:52:42

@jános515: nem, mert azok nem Jobbikosok voltak, hanem Mszp-sek, Fideszesek, stb.

2010.03.26. 10:53:15

@Zúgló: "meg a nekünk nem kell mentelmi jog de a parkolóba fennhagon hirdetem és hivatkozok rá..."

Ne ülj fel a pletykáknak, minden nap 100 jobbik fikázó hír jelenik meg, és kábé ugyanennyiről ki is derül hogy kam, vagy nem úgy volt, vagy alaposan fel van tuningolva. Cáfolni, pereskedni úgysincs idő, viszont minden egyes hír rombol. Elbizonytalanodsz. Elkezdesz kételkedni. "Ezek is ilyenek? Akkor inkább nem megyek szavazni" A hülyébje meg -valami számomra érthetetlen és megmagyarazhatatlan okból- ismét inkább rászavaz valamielyik 20 éve itt rohadó görényre. Talán épp arra, aki kitalálja a jobbikos mendemondákat. Mert jól eső érzés, ha a választópolgár maga dönti el, ki lopjon tőle? Vagy egyszerüen csak megszokta, hogy ugyanaz a tolvaj lop tőle 20 éven át, és nem mer belevágni az ismeretlenbe. Pedig lassan már vesztenivaló sincs. Tényleg igaz, a magyarnál hülyébb nincs. Mégha tudunk gondolkodni is. Az a baj, hogy itt már inkább érzésből kellene szavani, nem hamis hírekre alapozva, és rációból.

walter77 2010.03.26. 10:53:40

@Egregor:

"A cigányok csak az erőből értenek. Ezt az összes ország példája bizonyítja, ahol cigányok élnek." - Na ez nettó hülyeség és persze szembenáll azzal amit mondtál előtte:
"eleve bűnösséget feltételezni valakiről szemenköpi az évezredes európai jogrendszert. "

Na most akkor hogy is?

Szlovákoknál nem tudom mi a helyzet, de kétlem, hogy bármi ami onnan jön és nemzetiségekre vonatkozó eljárás követendő példa lenne.

Horvátország: Mi van? Van fogalmad, hogy mekkora cigány népesség él Horvátországban? (segítek - senki nem tudja pontosan - 60 ezer és 100 ezer körül lehet) És van fogalmad róla, hogy ott az elmúlt 2 évtizedben hány tízezer ember halt meg? Nem a cigányokkal foglalkoztak ott, hanem a szerbekkel és a bosnyákokkal, ők ölték egymást a fenét sem érdekelték a cigányok.

Egyszerűen nem úgy tekintenek rájuk ott, mint itt.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 10:55:25

@Egregor:
Kepmutatnak. Masnak hazudjak magukat mint ami.
Nem latom a honlapukon hogy iszunk, fuvezunk, faroknagyobbitoval jatszunk.
Vajon miert nem?

Egregor 2010.03.26. 10:55:42

@neurotikk!: Ne játsszunk már mentalistát, a két ellenérdekelt fél mást állít. Majd a bíróság eldönti.

Günsergebirge 2010.03.26. 10:56:09

@Egregor: "Hanem az, hogy a hazaáruló, sok ezermilliárdos kárt okozó, exkommunista, cigányterrort támogató szarháziak nem mérhetők össze egy kölyökkel, aki bulizott és hülyült."

A kölykök a homokózba valók, nem egy parlamentbe.
Mondatot első részével egyetértek:)

Kassian 2010.03.26. 10:56:17

@Egregor: Nálatok ott jobbikos, nyilas szarkupac alján ez a "piros bögre" valami hívószó? Mert nagyon gyenge riposzt...de ez a színvonaltok. Nem kell ezen csodálkozni.

Meg amúgy is köztudott, egy jobbikosnak gyári tartozéka a szájából előmeredő pénisz.:)

ZX 2010.03.26. 10:58:25

@Egregor: Befizette. Utólag, mikor rájött, nem megy semmire a sipitozásával.

Zúgló 2010.03.26. 10:58:29

Eger@Egregor: nem baj az ha isznak, ha akarok én is megiszok egy sört, vagy kettőt. De az a kama fals keresztény szöveg az vicc.

Igazat hírdetsz, de én tudom hogy csak népmese
Mivel tömöd az országot, de kérdezd meg hogy éhes-e?
A nevem letiltva, az összes számom betiltva,
Ha lenne refrén, megkapnám, mindenhonnan kitiltva.

Egyétek a masszát, szop*átok ki a górék fa*zát!
Temetésed után majd leszarja a fejfád.
Megrántja a vállát, a vállalati vállapját,
Már kitömte a párnáját, a kasszát majd átbasszák.
Az embert meg megrántják, a szarban megforgatják,
Végén meg hozzáteszik, ku*vára sajnálják.

By tibbah-betiltva

Egregor 2010.03.26. 10:59:16

@neurotikk!: Hány nokiás doboz van az MSZP-s weboldalon? Hány szőkített olajjal teli tartálykocsi a Fideszén?

Szánalmasak vagytok, amiért néhány buliképet egyenértékűnek állítotok be az ország tönkretételével!

Tudod mit? Szívesen élnék olyan országban, ahol a képviselők ellen a hélótázás a legsúlyosabb vád, meg a képmutatás.

Neked meg kívánom, élj egy olyan országban, ahol az adófizetők zsebéből kihúzott százmilliókat játsszák át a haveri zsebekbe, miközben cigányhordák rabolják le a keleti országrészt, emberek élnek cigányok rabszolgáiként, a stratégiai ágazatok idegen kézben vannak, és szemeket lehet kilőni, ha valaki tiltakozni mer a kormány ellen.

Basszus, és máris teljesült ez a második kívánságom!

ZX 2010.03.26. 10:59:26

@Egregor: OK, csak ez nem ennyire egyszerű. ehhez kell a segítség, de nem gumibot és könnygáz képében.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 11:00:42

@Egregor: mellesleg melyik a hazugsag:
Az hogy a valasztott szovivojuk istenfelo ember, vagy az hogy melegeket simogat es fuvezik?
Ugy tudtam az Istenfelok nem simogatnak melegeket es nem fuveznek. Rosszul tudnam? A melyerzesu vallasos tivornyazna mostansag? Vegul is lehet, sokat valtozott mar a a vallas.
De akkor ezt tisztazhatnak a honlapon, hogy a melyerzesu kereszteny fuvezik, mikor nem bibliat olvas o is olyan reszeg mint barki aki elengedi magat, es neha neha egy vicces cigi is bejatszik a misek es a biblia melle.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 11:01:03

@Egregor: Igen. Pont egy Haynau: Baradlay Ödönnek megkegyelmezett, egyébként... ;)

ZX 2010.03.26. 11:01:06

@Egregor: Ha már a választás előtt képmutatáó akkor mi lesz utána?

Egregor 2010.03.26. 11:01:26

@Zúgló: a döntés a te kezedben van: hagyod, továbbra is úgy verjenek át, ahogy akarják és a te pénzedből tenyésztenek cigányokat, akik a te anyádat erőszakolják meg és rabolják ki, vagy ezúttal máshova húzod az x-et.

Zúgló 2010.03.26. 11:02:15

@Kassian: :D Nem nekik a harry potterben a posta bagoly is turul. Majd fogsz te még nevet változtatni egregor amikor kiderül, hogy a jobbik is ugyanaz a tolvaj, lusta, szánalmas banda. Majd meglátod, hogy a kossuth téren a sörödet a földre öntve, szemedet törölve mész haza. És rájössz, arra mire én: balfék vagy!

Günsergebirge 2010.03.26. 11:02:16

@ZX: Egyébként én sem hiszem el Morvairól a sztorit.

murunga 2010.03.26. 11:02:37

na meglássuk mit produkálnak majd ha bejutottak a parlamentbe. sztem viktorék profin megosztják majd őket és ledarálják, mint józsi bácsiékat. pént beszél, jobbik ugat?
REDBULL szárnyakat ad! :))

delvideki 2010.03.26. 11:02:48

@Egregor:
a te posztodból vettem amit állítottam.
>> Egregor 2010.03.26. 10:37:08
>>Olvasd el Morvai közleményét.

Tehát e te mindent eldöntő bizonyítékod Morvai közleménye.
A válaszban, pedig ahelyett, hogy további hitelt érdeklő bizonyítékokat hoznál, zsindexezni kezdesz...Egyes, leülhetsz!
Mellesleg, a MTV1-en és az RTL-en is volt.
Valószínűleg meg máshol is, de azt nem láttam. És nem, a barikad.hu-t nem olvastam ebben az ügyben, pont ahogy Hagyóról nem a kapcsolat.hu-n tájékozódom...

Egregor 2010.03.26. 11:03:46

@neurotikk!: na, most jól megmondtad nekik! Ez az, most padlóra küldted a Jobbikot briliáns érveléseddel!

Tényleg nem értitek, hogy a Jobbikot pusztán nemzeti-keresztény beállítottsága miatt alig 2% támogatja?!

Egregor 2010.03.26. 11:05:09

@delvideki: én azt mondom, hogy valószínűbb Morvai ártatlanság, mint bűnössége.

Egyetlen cetlivel simán tudja cáfolni a vádakat.

Ettől még a bíróság fog dönteni, ha elmegy odáig az ügy.

2010.03.26. 11:05:36

@Egregor: "Basszus, és máris teljesült ez a második kívánságom!"

Pont ezt akartam mondani, ez már egy beteljesült kivánság. Ezek a nagy megmondóemberek addig osztják az észt, amig egyszercsak eléri őket is a rideg magyar valóság. Odaköltözik egy cigány család a szomszédba, vagy feltűnik neki, hogy autók helyett izraeli Merkavák parkolnak a ház előtt. Persze ők lesznek az elsők akik veszik a nyúlcipőt és disszidálnak.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 11:05:51

@Egregor: es hol latod az MSZP-s oldalon, hogy mi vagyunk a tisztesseg peldakepe?
Es kik azok a mi? Te honnan a picsabol hiszed hogy tudod ki vagyok es kirol mit gondolok?
Ugyanolyan szanalmas szuklatokuro gep vagy mint barmelyik jobbikos fikazo. Mindenkit fikaznak, mindenkit!
Es csodalkoznak ha mastol ez kapjak, panaszkodnak, hogy jaj de csunya dolog!!

Egyertelmu, hogy a korrupcioban resztvevok szarabb alakok mnt aki beallitja magat Istenfelonek, pedig kiderul hogy hazudik.
De bazdmeg ez a kolyok behazudta volna magat szemrebbenes nelkul pozicioba?
Es kik meg ilyenek akik hazudnak? A tobbi jo ember?
Akkor miert nem alkalmazod ezt a gondolatmenetet az mszp-sekre? Csak mert van aki csal es lop, ezer mar mind az neked?
Akkor kopd le a Vonadat is meg Hisztiket, mert hazug van koztuk.

Azert szar mert verik a melluket, hogy ok majd tisztessegre tanitjak az orszagot. Kozben Istenfelonek kialtjak ki magukat, akik nem azok!!

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 11:07:43

@Jankove: "vagy feltűnik neki, hogy autók helyett izraeli Merkavák parkolnak a ház előtt."

Ha nem gondolod komolyan, olcsó demagóg vagy, a paranoid fajtából.

Ha komolyan gondolod: mikor kell visszaérned a Lipótra?

walter77 2010.03.26. 11:08:52

@delvideki:

Igen ez meglepő, de lehet, hogy most már szabad lesz a pálya, a jobbik térnyerésével, aztán majd csak pislogunk hogy a nagy-magyarországi tervekeből hogy lesz kis-magyarországi térkép. Még ennél is kisebb.

Szerintem szerbia sem azt borítékolta 90-ben hogy a területük kisebb lesz annál is, mint ami a régi YU-ban megvolt nekik...

...persze akkor még vajdaság autonóm volt, most meg már nem. Jutott is, maradt is...

@murunga:
Noha ez merőben hipitetikus, de ha Jacko indulna egy tehetségkutató versenyen, akkor megnyerné vélhetően, de nem indul. Azon túl, hogy halott - isten nyugasztalja - etikátlan lenne, mert hát azt már ugye nem kell kikutatni, hogy ügyes előadó-e. Ugyanakkor ha egy kölyök indul, akkor a zsüri mondjuk hasonlíthatja a pályája csúcsán álló Jackóhoz, de az szemétség. Ellenben ha egy politikus mondjuk miniszter akar lenni, akkor szerintem hasonlítható a miniszterek egész tárházához, hiszen ugyanaz lesz a dolga. Nem a potenciális sztárt kell keresni benne, aki majd kiforr az évek során, hanem egy jó minisztert, aki jól teszi a dolgát 4 éven át.

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 11:09:13

@Egregor: ki a fasz mondta, hogy sok tamogatna? Hol olvastad ezt tolem okorjancsi!
Azt tepem itt mar egy ideje, hogy vallasosnak allitjak be magukat! Pedig nem eppen vallasos eletet elnek.
Minek?! Ha meg nem is kapnak erte szavazatot.
Radikalis banda es vallasos alcaban tetszeleg.
Ez a kettoseeg a baj, nem hogy isznak.
De hat ti csak it blablabla ez igy jo, meg minden. Meg hogy masok rosszabbak. Igen, es akkor ez mar indok a kepmutatasra?

ZX 2010.03.26. 11:10:35

@Jankove: A te szomszédságodba meg Kassab Adonis Habib faszom tudja ki költözik, és osztja az észt milyen magyarnak lenni. :P

delvideki 2010.03.26. 11:12:25

Mellesleg, egy képviselőnek nem kellene törvénytisztelőnek lennie? Morvai sem tagadja, hogy rossz helyen állt meg. Nem nekik kellene példát mutatniuk? És ne gyertek azzal hogy bezzeg az MSZP-sek, mert a Jobbik hirdeti ordítva az erkölcsi megújulást, nem az MSZP, sem a Fidesz.
Hogy is van az a közmondás? Aki hazudik, az lop is...

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 11:14:27

@Egregor: bazdmeg te ennyire sik vagy?!
Hanyszor kell meg leirni, hogy a helotazas nem akkora bun hogy erdemes lenne megjegyezni, taho es kesz, az ivas sem gond.
De olyannak hazudja magat aki nem!!! Szantszandekkal?
Majd pont ez lesz jobb mint a sok mas hazug, akik mar tuzkozelbe kerultek es lopjak a kozost? Nem ugy nez ki, hogy o majd oszinte lenne ott.
Es akkor mostantol mennyire hiteles es megbizhato hogy hihetunk a szavanak aki Istnefelo melykeresztenyken tetszeleg a Jobbik oldalain? Hazudnak masban is talan?

subabubba 2010.03.26. 11:16:26

Nem hoz ez szavazatot, mert oda az imázs, hogy itt kósza táltosok, világjobbító futball drukkerek, meg nem értett nemzeti kisiparosok, a zsidók terhei alatt nyögő autóbontók pártjáról van szó. Mintha megfordulna a templom falán az angyalka, és kiderülne, hogy szaros a segge. Persze ez baromi nehezen esik le a Jobbikosnak, hiszen az sem esik le neki, hogy habár Morvai valóban kiemelkedik beszédkészségében a tömegükből de az már nem esik le nekik, hogy egy önelégült ripacs primadonna, szánalmas fordulataival és az EU parlamentben nyújtott teljesítményével (lásd: ki kellett kapcsolni a mikrofonját) pedig olyan mint aki belesz@r a nagymedencébe. Egyszerűen ciki, de a Jobbikos ezt tetováltatja magára. KRISZTA SZERTELEK

Na szal a zombiktól ne várd, hogy kapcsoljanak.

2010.03.26. 11:16:54

@Haynau: Biztosan 1956-ban is volt néhány hozzád hasonló, aki azt hitte "átmenetileg állomásozó tankok" csak dísznek vannak itt. Aztán egyszercsak szétlőtték budapestet.

Demagógia persze. Vagy inkább csak ismerem a történelmet, a történelmi mintákat, és próbálom összerakni a képkockákat. Eléggé szépen kirajzolódik már a helyzet. Hogy divatos és trendi legyek: Wake up Neo!

Zúgló 2010.03.26. 11:18:36

@Egregor: az én családomat nem fogják kirabolni ,se megerőszakolni anyámat. Mivel mi megtaláltuk a normálisakkal a középutat. Van házunk vidéken és tőlünk nem lopnak :) Hogy miért? Mert sok ember van aki éhes és fázik, és azoknak nem molotov kell, hanem egy elhasznált takaró meg esetleg olyan étel amit mi nem eszünk meg. Vannak állatain is, kb 10 éve nem loptak el egyet sem, többet lopott talán a szomszéd macska 10 év alatt mint ember. SEGÉLYT sem kellene adni. Én úgy hívom: segélybűnöző. meg kell vonni tőlük és kész. De evvel nem CSAK a cigányoktól vennénk el a pénzt, hanem sok magyar családtól, lehet hogy keresztény magyaroktól.

Egregor 2010.03.26. 11:19:37

@neurotikk!: nem tudom és nem is érdekel, ki vagy.

Szánalmasan próbálkoztok fogást találni a Jobbikon, de a legsúlyosabb vádak mindennapos átlag magyarok buliképei, meg egy befizetett szabálysértési díj.

Képmutatók meg hazugok akadnak a Jobbik képviselőjelöltjei között? Ez legyen a legnagyobb problémája az országnak!

Szavazzon mindenki lelkiismerete szerint, de részemről szánalmas szarkupacnak tartom azokat, akik újra beszavaznak tolvaj hazaáruló férgeket a Parlamentbe!

Egregor 2010.03.26. 11:20:25

@Zúgló: nem is olyan régen öltek meg egy idős nénit, aki azt hitte, humanitárius módszerekkel védettséget nyerhet.

nem nyert. A cigányok végeztek vele.

Egregor 2010.03.26. 11:23:34

@Jankove: Felesleges. Adynak teljesen igaza van.

"Ezért a népért ugyis is mindegy,
Ebsorsot akar, hát - akarja. "

neurotikk! (törölt) 2010.03.26. 11:24:28

@Egregor:
Akkor mar inkabb kepmutatoak es hazugok nem szabalytiszteloek (Hisztike).
Hat vegul is ez is egyfele haladas.

Lehet ok is tolvjajok lesznek a kampanyban elkovetett hazugsagok utan (Gyurcsany?), es lehet hazaarulok is, ha a direkt onmagunk elszigetelese kapcsan meg rosszabb helyzetbe kerul az orszag, artva meg jobban nekunk. Ilyenkor hiaba a mente meg az ajtatossag.
Csak ugy lenne hogy jobbak lennenek.

murunga 2010.03.26. 11:25:33

@walter77: persze, én csak bájoskedves ildikónéni szinpadról történő lerángatásán momrfondiroztam...csak úgy hipotetikusan! :)))

Egregor 2010.03.26. 11:25:51

@neurotikk!: tudom, hogy nehéz felfogni, azért próbáld meg:

A Jobbik támogatóinak 98%-a (a törzsgárda 2%-on kívül mindenki) magasról tesz arra, hogy képmutatók-e.

Meg tudják menteni az országot, vagy sem?

Ha inkább azokra szavazol, akik tönkretették, tedd.

ZX 2010.03.26. 11:27:28

@Egregor: Nem csak a Jobbik az új párt, attól, hogy valaki nem jobbikra szavaz, még szavazhat nem parlamenti pártra.

Egregor 2010.03.26. 11:27:47

@neurotikk!: az, hogy lehet, nem jelenti azt, hogy lesznek is. Eddig a kémutatáson túl bármi utalt arra, hogy százmilliárdokat akarnak elsíbolni? Nem.

Mondom, arra szavazol, akire akarsz. Ha mindenáron új húst akarsz, akik biztosan nem kereszténykednek, ott az LMP.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 11:27:51

@Jankove: Sejtem, miféle áltörténelmi "szak"könyvekből szívod magadba a "bölcsességet", illetve a baromságot. Mert ez az: szerintem az izraeliek, ha mindenképpen (bocs: de mi a f@sznak kellene nekik pont Magyarország? ezt megmagyarázhatnád, ha annyira bölcsnek tartod magad) rombolni akarnának, nem hülyülnének holmi páncélosokkal, sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnák ezt a légierő bevetésével elintézni. Mint az amik Irakban, vagy annó Líbiában. Aztán légideszant. Elegánsabb megoldás, mint tankokkal végigszerencsétlenkedni a balkánon.

Ezt csak mint teória. Egy agyalágyult szcenárióra. De lehet, hogy válaszodban fel tudsz világosítani, minek jönnének pont IDE?

2010.03.26. 11:28:06

@walter77: "aztán majd csak pislogunk hogy a nagy-magyarországi tervekeből hogy lesz kis-magyarországi térkép. Még ennél is kisebb"

Rossz hírem van. Az országot rég eladták. Magyarország már csak nevében létezik. Albérlők vagyunk egy olyan országban, amiről azt hisszük még mindig a mienk. Jobbik az egyetlen akinek ez feltűnt, a többi párt szavazóinak, még mindig az a központi kérdés, behitelezzen-e egy félmillás plazmatévére.

Egregor 2010.03.26. 11:28:58

@ZX: persze, lehet az LMP-re is. Vajon miért nem őket támogatják a cigányoktól terrorizált százezrek? Miért nem őket támogatják a rendőrök, mentősök, tűzoltók, közterületesek?

Vajon miért?

delvideki 2010.03.26. 11:30:45

@Egregor
>>Egregor 2010.03.26. 11:19:37
>>Képmutatók meg hazugok akadnak a Jobbik képviselőjelöltjei között? Ez legyen a legnagyobb problémája az országnak!

Ez kész, nincs több kérdésem :(

Egregor 2010.03.26. 11:31:40

@Haynau: olcsó, kiváló termőföld, tönkrevert, felvásárolható ipar és agrárium, óriási mennyiségű ivóvízkészlet, és néhány évtized múlva már csak pár százezer képzetlen, agresszív őslakost kell betonfalak és szögesdrót mögé zárni. Ebben nagy gyakorlatuk van.

Zúgló 2010.03.26. 11:32:14

És gondolom, Coca-Colát sem isztok ti nagymagyarok, mert az zsidó. És csak magyar terméket veszel ugye? ugyan!ez a fals demagóg szöveg lejárt. A jobbik semmivel nem jobb a többinél, mivel még nem jutott a kondérhoz ezért nem lopott el egy cupákot sem, de majd ha oda kerül. Degeszre tömik magukat, te meg csak nézel és sűrgősen vakarod a nagymagyarország matricát a kocsidról.

A jobbikra általában a szegény rockerek szavaznak akiknek minden rossz mert nincs pénzük. Egy sörre futja, azzal kiérnek a kossuth térre aztán majd lesz valami...

Egregor 2010.03.26. 11:32:44

@delvideki: előtted is nyitva áll a lehetőség, szavazhatsz cigánybabusgató LMP-re, vagy az országáruló tolvajelit valamelyik tagjára is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 11:33:36

@Egregor: És ezt szerinted nem találnák meg sokkal közelebb Izraelhez? De igen. Sőt.

Nem győztél meg, bocs. Illetve arról igen, hogy léteznek ilyesféle baromira paranoid rémképek a legszélsőjobb agyakban.

Egregor 2010.03.26. 11:34:08

@Zúgló: nem is tudtam, hogy ilyen sok nincstelen rocker él tanyákon, ilyen sok nincstelen rocker dolgozik rendőrként, tűzoltóként, stb.

Van munkájuk, pénzük mégsincs. Vajon hogy lehet ez?

Biztos Vonasátán kúrta el.

ZX 2010.03.26. 11:34:26

@Egregor: Ez majd a választáson dől el, hogy az ott élők valóban a jobbikot támogatják-e vagy majd a fityiszt?

Egregor 2010.03.26. 11:35:13

@Haynau: Nem találhatják meg, mert ilyen adottságokkal bíró, felvásárolható és gyarmatosítható ország nincs a közelben.

Egregor 2010.03.26. 11:35:45

@ZX: persze. Azért az EP-szavazás is megmutatta, van, ahol a Jobbik az első erő.

ZX 2010.03.26. 11:36:32

@Egregor: Azért babusgatja, mert nem akarja őket elgázosítani?

Zúgló 2010.03.26. 11:37:11

@Egregor: nemrég cigányokra dobtak molotovot, olyanra aki nem érdelmete meg. A kalapból elő lehet húzni- pro és kontra.

delvideki 2010.03.26. 11:37:45

@Egregor:

te meg szavazhatnál Mesterházyra, hiszen:

Képmutatók meg hazugok akadnak az MSZP képviselőjelöltjei között? Ez legyen a legnagyobb problémája az országnak!

ZX 2010.03.26. 11:39:35

@Egregor: Azt tudod-e, hogy egy olyan országot mondasz felvásárlónak, ahol a GDP alig 1,5 szerese a mienkenek? Ez azért elég kevés egy felvásárláshoz. Az megint más, hogy némely ottani pontosan akkora baromságokat tud mondani mint a Vona. Most akkor vegyük mindkettőt komolyan? Haha.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.03.26. 11:41:44

@Egregor: Ellentmondasz Jankove néptársadnak - minek felvásárolni, ha fegyverrel is meg lehet hódítani? Ja, és hogy eszméletlenül távol van, tengeri kikötője sincs (akkor pedig csak szomszédos országokon keresztül lehet szállítgatni a gyarmatról - ja, persze: azok is gyarmatosítva lesznek addigra, igaz?). Termőföld? Lengyelország. Vagy Ukrajna.

Egyébként meg: persze, otthon ott cseszteti őket a Hamaz meg egyéb palesztin ill. arab terrorszervezet, ők meg gyarmatosítósdit játszanak párszáz (ezer!) kilóméterrel arrébb. Élénk fantáziád van, és kedveled az összeesküvés-elméleteket, erről is meggyőztél. Egyébként viszont nem.

Zúgló 2010.03.26. 11:43:43

@Egregor: Neked mi a polgári foglalkozásod? Mit dolgozol?

Zúgló 2010.03.26. 11:48:40

A vona nem számított erre, felkészületlenül érte , hogy a várakozásokon felül ilyen sokan szimpatizálnak velük, most baj van mert erre nem volt "keresztény-Ómagyar forgatókönyv"... Most megy a lapítás- meg az őszödi beszéd hallgatása vásárolt cédéről! Ki volt ez a vona, vagy a morvai 3 évvel ezelőtt? Senki, jó talán a morvai, de a vona meglátta: ebben business van, jajj mit írok, a vona így írja: biznisszz (ómagyar szó), és rájött itt lehet pénzt keresni a kilátástalanságból. Vona bőget egyet, mások meg vissza neki és a népek mennek utána, csak nem mindenki. Aki nem megy utánuk az haza áruló, zsidó, és az ország tönkretevője. hajrá vonaország így tovább...

2010.03.26. 11:53:34

@Haynau: Barátom, a 21.századi európa közepén, békeidőben nem lehet atomot robbantani, és egyik napról a másikra lerohanni tankokkal egy népet. Ez feltűnne azért a világnak, és sokakból rosszallást váltana ki, ha nem világháborút. Ha valaki meg akar ma valamit szerezni, azt itt európában csak csellel, fondorlattal, pénzzel, pszichológiával, és álhatatos nyomással tudja. A tankok, kémrepülök itt csak pszichológiai fegyver, szvsz demonstráció. Szerintem minket innen úgy fognak kihajintani, hogy egy puskalövés sem fog dördülni.

Nem tudom hogy az izraelieknek minek kell magyarország, ezt nálam okosabbak biztos tudják, én csak azt látom hogy adott egy izraeli államfő, aki nyiltan közölte hogy felvásárolják az országot, kémrepülők cirkálnak az egünkön, gazdasági-média-politikai elitünk tulnyomó része nem magyar érdekeket szolgál, világ második legnagyobb zsinagógája itt van, (növekvő rasszizmus ellenére ugye) egyre több izraeli befektetés, és mutyi, bagóért szereznek földeket, miközben az ország mentálisan és gazdaságilag rohad. Demokrácia és alkotmányellenes törtvéenyeket iktattak be, és egyre több helyről hallani, hogy a magyar honfoglalás előtt éltek itt izraelita népek, "ők hazaköltöznek cssk" soroljam még?

Igen a zsidók nem akarják magyarországot, nyilván csak félreértés meg paranoia, hogy nekünk ez jön le.

ZX 2010.03.26. 11:58:36

@Jankove: Ahogy fogalmazol. Minek kellene a zsidóknak Magyarország, mikor végre visszakapták az 1000 éve vágyott földjüket? Ott is vannak pontosan olyan okos politikusok mint nálunk, akik baromságot mondanak. Az USA bezzeg nem hördült fel Manhattan felvásárlásán. Amúgy a lengyeleknél több zsidó élt mint nálunk valaha is. Miért ne Lengyelországot "vásárolnák fel"? Egyíébként pedig miből? A zsidók nagyon nagy többsége nem egy Bill Gates. Az meg, hogy éltek itt a Kárpát-medencében egy marha nagy urban legend. Szóval igen, paranoia.

2010.03.26. 12:01:02

@Haynau: Ja és a média a legjobb fegyver. Országhatárokon belül is annyira remekül működik, hogy itt sem tudod mi az igazság, pedig benne élsz. Honnan tudod, mi megy a közelkeleten ? Magyarország sározása gőzerővel folyik, amerika pl; csak annyit tud magyarországról, hogy antiszemtia nemzet, náci szellemiség előretört, irtjuk a cigókat. Ne legyen igazam, de jönnek majd még ide "békét fenntartani".

Zúgló 2010.03.26. 12:08:32

És a jobbik ugye média ellenes, de mégis szüksége lenne rá. Az hogy elő kerülnek ezek a képek a farok passzírozáról, a helótázásról meg bevett dolog, csak a jobbik nem bírja felfogni, hogy ez így megy. Sajnos. Ez a politikai mocsokolódás része. És mostmár a választások, és a mindennapok része, aki részt vesz a választásban/kampányban készüljön erre. Ez erről szól.

2010.03.26. 12:09:35

Nem tom miről beszélünk itt. Szavazzon szvsz mindenki arra akire akar.

Zúgló 2010.03.26. 12:11:11

Lejáratni, rosszabb színben feltüntetni, mocsokolódni. Ebben talán a fidesz a legjobb. A jobbik csak próbálkozik, az emeszpé meg hallgat...

mojoking77 2010.03.26. 12:16:49

Tiszteletem,
Nem olvastam vegig a hozzaszolasokat, csak megosztanek egy gondolatot.
Az ugye, hogy kormanyvaltas lesz, lefutott teny.
Az, hogy a Jobbik bekerul a parlamentbe, szintugy.
Attol, hogy valaki aggodik, vagy sem, ezeken nem lehet valtoztatni.
Az egadta vilagon semmivel sem lesz jobb, legalabb is elsore biztos nem, nekunk, koznepnek.
Ezek utan mi a fenenek idegeskedik itt barki is az eredmenyek miatt. Nagyjabol annyira kellen foglalkozni vele, mint egy focieccs vegeredmenyevel.
Egy valos demokraciaban persze szamitana a dolog, de itt, az elmult par evben minden politikai ero sikeresen lejaratta mar magat annyira, hogy egy, magara valamit is ado, ertelmes ember, egyiket sem veheti komolyan. Ugyhogy, inkabb keressen mindenki maganak valami ertelmesebb programot, minthogy idiotakon rugozik, csak a sajat lelki bekejenek art vele.
Tisztelettel:

Gy

Zúgló 2010.03.26. 12:55:56

Gy! Te adtad a végszót.... Téma off..

walter77 2010.03.26. 12:58:07

@Jankove:

Jesszus ember mi az, hogy albérlők vagyunk, meg már csak névben a miénk???

Mi ez végeláthatalan őskorra töreténő hivatkozás és ősi jogok alapján történő rendelkezés???

A túrót, itthon vagy Te is és én is, akkor is ha nem értünk egyet politikailag és ideológiailag.

Attól vagy itthon, hogy ha azt mondod Mohács, akkor tudják az emberek, hogy az biza nem a legjobb nap volt evör a magyar töriben, ha azt mondod Ady, Kosztolányi, József Attila, Petőfi érteni fognak Téged.

A nemzeti paranoiára két okot látok:

1. sosem éltél kisebbségként, ezért - történelmi szükségszerűségek okán, merthogy vannak, de nem azok amikre te gondolsz (szerintem olvass Fukuyamát vagy Huntingtont vagy Brzezinskit)- úgy éled meg, hogy a nemzet most van a lehető legmélyebben a történelme során és a Jobbik meg a Te személyes küldetésed a nemzet felemelése.

2. éltel kisebbségként és mivel sokat csesztettek akkor, ezért most jól le kell verni valakin, hogy helyre álljon a világ rendje.

Ebben az országban itthon vagyunk, akkor is, ha nem piros fehér zöld az összes ház, pad, iskola, templom.

murunga 2010.03.26. 13:16:18

népnemzeti konzervativ családcentrikus nagyasszony...

"... míg az asszony politikai karrierjével van elfoglalva, addig a férje törődik a lányokkal. Gyurinak (Balóóó) ez nem szokatlan feladat, hisz amíg a most tízéves ikrek kicsik voltak, Krisztina Amerikában dolgozott, így akkor is ő nevelte őket. Kérdés, hogy most, amikor Morvai Krisztina öt évre Európa parlamenti képviselő lesz, mi fog történni. Mint Krisztina édesanyjától, a hajdani manökentől, Fekete Kláritól megtudtuk, a három lányt Morvai nem viszi magával Brüsszelbe..."

szóval nagy álságos átbaszás ez kérem, mégse lenne szabad eltörölni a kertáváket, nehogy elkezdjenek gondolkozni az agymomsottak! :)))

addig is nagyobb ciki, hogy a brüsszeli EU nagycirkusz porondján olyan ostoba képviselők műsoroznak kishazánk szineiben mint pl. morvai vagy herczog 'momnkey popo' asszony...de hamarosan jön Tompika is, yeeeaaahhh!!! remélem kovácslacibá átadja neki a brüsszeli escort service cimjegyzéket :)))

murunga 2010.03.26. 13:21:50

csak azt üzenném az összes naplopónak a parlamentben, hogy dolgozzál serényebben, mert jönnek a spártaiak, (geci)!
:DD

delvideki 2010.03.26. 17:21:17

@zivan:
elalélek e metsző iróniától....Nobel-díjra jelöltek már-e?
süti beállítások módosítása