HTML

 
Na, most fogok kiiratkozni a nemzeti oldal sorai közül, de leszarom.
 
Tisztelt Magyar Gárda!
 
Elmentek ti a kurva édes anyátok picsájára, az egyenruhás felvonulósditokkal együtt!
Annyi eszetek van, hogy ha tekegolyók lennétek, titeket borítana fel a bábú!
Basszátok meg! 2007-et írunk, Európa van, Ti meg masíroztok, mint valami Wehrmacht alakulat a Levi’s sapkátokban?
Segítek egy kicsit faszfejek! Levis = Levi Strauss. Szerinted ez nem zsidó név, fasz?
Egy zsidó sapkájában vonultok fel a cigánybűnözés ellen? Ti vagytok az árja? Rátok nézek és egy gombfocicsapat jut az eszembe. A jóllakott ovisok, vagy egy közepes egyesület junior ökölvívó csapata megbaszná anyátokat a hátatokon, pöcsök! Legalább a potrohos bélésetek tűrnétek be a gatyátokba, senkiháziak! Önmagatok paródiái vagytok, vagy ez nem esett le?
A szájbabaszott fehér társadalmatok, amit fennen hirdetettek, baszta ki a romákat a falu végére a putriba!Igen, van cigánybűnözés. A kérdésetek felvetése jogos. De a válaszotok mi? Vagonba velük? Vagy mi a faszom?
 
Segítekek, pöcsök! Amíg Ti masíroztok gyerekcsinálás helyett, addig a romák nagyságrendekkel több gyereket gyártanak mint Ti! Tudjátok, hogy mi lesz a végeredménye?
2070-re lesz egy nyolcmilliós országunk, amiben 2,5 millió roma lesz! Érted faszfej? A cigánykérdésed jogos, de a gázkamrás megoldás egyrészt nem túl píszí, meg ugye emberek lennénk, vagy mi a fasz?
 
Amíg a pöcsödet rázod az Usztics előtt, azalatt dughatnád az asszonyt, hogy ez a demográfiai bomba ne a Te kölyköd kezében robbanjon fel! Ha a kilencmillió fehér nem tud mit kezdeni a nyolcszázezer romával, akkor mit fog csinálni a gyereked, amikor minden harmadik magyar cigány lesz? Ezen, ugye nem gondolkodsz, fasz?
Nem verték ki a pöcsödet a héten, hogy az egyenruha erekciót okoz? Képes vagy azon túl, hogy a katonásdit játszol, - mint a nagycsoportosok - bármi másra is? Képes ez a telibebaszott nemzeti oldal túllépni a saját árnyékán, valami értelemeset csinálni, mondjuk létrehozni egy olyan pártot, amely kitúrja a szaros szadeszt a parlamentből? Nem mi? Jó dolog eljátszani a durcás kisgyereket a sarokban, akit nem értenek meg, és még csak játszani sem engedik a pályán. Jaj, szegények, perifériára szorítják őket, meg kurucfaszominfo is megírta, hogy üldözöttek vagytok a saját hazátokban! Tényleg drámai! Ha félretennétek a zsidózást, meg cigányozást, és a valós problémákra, valós megoldásokat, megoldási javaslatokat dolgoznátok ki, akkor lehet, hogy már rég bent ülnétek a parlamentben, és tényleg beleugathatnátok a politikába.
 
Olyanok vagytok, mint a tarisznyás alternatív seggfejek, akik a borozó sarkában azon nyavalyognak, hogy nem érti meg őket senki. De ők pont így érzik jól magukat, mert lehet ríni, felelősség meg semmi. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, dolgozni kéne és nyitottnak lenni. De ezeknek az alapfeltétele az agy. Az meg nektek nincs, basszátok meg!
 
Kinyalhatjátok a seggem !
 
Pilu

 

Címkék: hülyemagyar magyar gárda

297 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr31259535

KopaszMercis 2007.12.11. 12:40:24

devnull:
es mire (vagy mi ellen) erv az, hogy a ciganyok (ugye amellett, hogy lopnak csalnak hazudnak) meg rasszistak is.. Nekem ebbol megint csak az jon le, hogy az egyik is rasszista es a masik is.. ugan olyan fekely az orszag testen ugyan olyan rakfene nepnek az egyik, mint a masik. Semmi kulonbseg nincsen a ket brigad kozott...

fonak: kenyszer vallalkozokent.. mindjart ejtek egy konnycseppet a lecsalt afad emlekere.

Komplikato 2007.12.11. 12:41:21

Devnull - "1. Semmi olyat nem hallottam a Gárdától, hogy ki akarnának valakit irtani."

Én is csak a szimpatizánsaiktól és támogatóiktól. pl. nyomban az alakulásnál ...

"Ők megoldást keresnek."
Nem vagyok teljesen begyepesedve, tehát ha van egy lista dolgok megoldásairól, azt szivesen olvasnám.

"Megmutatják az embereknek, hogy, ha összefognak akkor meg tudják védeni magukat."
Az összefogás úgy 500 éve "nemzetidegen" dolog errefelé. Sajnos.

"2.A bűnözésről: A bűnözés, az bűnözés akárki követi is el."
Pontosan.

KopaszMercis - Hű, ilyen jól fizetnek nálatok? Megyek oda melózni, napi 10 órárt kapok felét. Lehetek a brátod? :D

KopaszMercis 2007.12.11. 12:42:42

A mai nap nagy kerdese:
Tom miert a fuvet szivta iskola helyett, hogy ne tudjon kikoltozni a ciganybunozes melegagyabol?
A helyes valaszert belfoldi utat adunk.
A mai nap gondolata: ha mar igy jart, hogy hulye volt hozza, miert a gyurcsanyi tehet rola, es miert magyar jardara buszke es varja el toluk a segitseget.

Ugyanitt tanfolyam: hogyan vegyem a kezembe a sajat sorsom es huzzam ki orban viktor faszat a szambol.

KopaszMercis 2007.12.11. 12:43:55

Komplikato es devnull:
Amugy nem kell a magyargarda ahhoz, hogy peldat mutassunk az osszefogasra az embereknek.
Ott vannak a ciganyok KITUNO peldanak..
Persze hiaba vannak szazezermillioan es az orrunk alatt nem tanulunk toluk :)

syrt 2007.12.11. 12:45:42

"158 a bruttod.. MUAHAHAHHAHAHA hehehe"

Úgy látom,lenézel mindenkit, aki nem tud egy faszakis fősulit kívánó házalós munkát megcsinálni?!
Tudod vannak akik akarnak többet,jobbat, de nincs lehetőségük.Ezért nem kell lenézni őket(minket).
Kinézhetnél abból a naggyonokos kopasz faszfejedből néha.

fonak 2007.12.11. 12:47:58

KopaszMercis, kicsit mellé lőttél, nem is vagyok ÁFA körös ... A kényszervállalkozó az tudod mi? Alkalmazott, akit a munkáltatója nem jelent be, de max. annyit keres, mint egy átlag alkalmazott...
Tudod, miután Gyurcsány istenetek behozta a megszorításokat, választhattam, hogy kirúgnak, vagy "számlás" leszek ettől fogva. Ahhoz én lúzer vagyok, hogy havi százezres költségeket számoljak el, szóval a nettóm legjobb esetben is annyi, mint alkalmazottként lenne (de inkább kevesebb, van hogy sokkal kevesebb, és nincs fizetett szabi meg ilyenek). Na de nem sajnáltatom magam, csak mondom, ne valami kopasz mercis simlis életcsászárára gondolj... :P

Komplikato 2007.12.11. 12:50:20

KopaszMercis - Erről az az elmélet jut eszembe, hogy egy embertársát utáló/gyűlölő ember az embertársának vélt vagy valós "alantas" tulajdonságai közül azért utálja őt, ami a saját be nem vallott és vagy kezelni nem tudott jellemhibája.

Azóta viszont ez már nem elmélet, hanem tudom, hogy így van.

Az összetartás meg érdekes dolog, a cigányok és az antiszemiták fő célpontjai is elég összetartó emberek. Amúgy elég érdekes véleményeket láttam itt most "cigányügyileg" (sok szakértő, akik éjt nappalá téve olvastak el minden hírt, törvényt és statisztikát ugye), mert nem állítom legjobb dolog lenne ma cigány gyerekének lenni (lásd iskolázási, és késöbbi munkaszerzési esélyek), de a cigányok a leg gyerek és caládcentrikusabb népek errefelé ...

NagyhajúTrabantos 2007.12.11. 12:50:34

KopaszMercis = vigéc geci

Textor Textrix 2007.12.11. 12:52:05

kopaszgecis provokációja mégis miért idegeljen? még billentyűzete se magyar... igazi öntelt és beképzelt cyberhuszár.

Nézzétek inkább ezt: magyargarda.hu/node/192

KopaszMercis 2007.12.11. 12:53:07

syrt:
egyelore nekem erettsegim van, es most jarok egyetemre (nem fosulira -munka mellett) tehat by default nem vegzek fasza kis fosulit kivano hazalos munkat.
A hazalos ugynokoknek (en a headoffice-ban vagyok kozepvezeto.. nem ugynok vagyok) SEMMIFELE elvarasaik nincsenek vegzettsegre vonatkozoan. Mondok peldat volt egy mezitlabas cigany gyerek, aki stoppal jart a gyori irodaba dolgozni, kiment a kis falukba a cigany putrikba.. eslo honapban 280-at vitt haza. A masodik honapban mar volt rendes cipoje.
Nincsen kopasz fejem, es nem vagyok naggggyon okos, de nagggyon hulye sem, es nekem ez igy felel meg.
meg egyszer: nem nezek le senkit csak rohogok, hogy nyafognak az emberek, hogy nekik jajj de szar jajj de nehez kozben nem tudunk felvenni uzletkotot a ceghez hiaba van olyan aki megkeresi mondom az egy milliat is egy honapban (szinten semmi fosuli, fradista kopasz 120 kilos fiatalember fele tipus). Minden reggel 8 kor ott van az irodaban es este 7 8 korul jon be. Mindig o a legelegansabb (legalabb olyan elegans, mint az amugy millios fizetessel rendelkezo regionalis brit igazi dzsentlmen fonokom), es mindennap megy ki es hajtja a lovet.
Es erre barki kepes aki akarja, es nem o az egyetlen aki kurva sokat keres egy honap alatt.
Kemeny melo, nem egy irodaban kell ulni du 4-ig, amikor kiesik a toll a kezedbol es mehetsz haza. Azert ORULJ hogy havi 158 van bruttoban..

fonak 2007.12.11. 12:56:15

Biztos valami MLM hálózatot építgetsz biztos.
Gratula.

fonak 2007.12.11. 12:56:45

-biztos bocsi:)

KopaszMercis 2007.12.11. 13:00:10

Fonak en is "kenyszervallalkozo" vagyok, leven a nappalis sulit nem lehett lejelentett 8 melett ugy csinalni, hogy ne rughassanak ki azonnal. Meg sem dolok a kardomba... es fizetem rendesen az osszes kotelezo adot es jarulekot es minden gecit.

Textor tetrix: ha esetleg attol felnel titkon, hogy csalodast okoztal azzal, hogy egy darab ellenerv nem jutott eszedbe.
Ne aggodjal, nem volt magasan a merce ;)

? 2007.12.11. 13:00:59

Látható mennyire kihozott a sodrodból pilu ez a felvonulás. Ezt is akartuk. Magyarország a magyaroké! A Gárdától kell is olyan embereknek tartani, mint te vagy. Nem kell nekünk cigányság de most kapaszkodj meg még zsidóság sem! Azt hogy miért nem a parlamentben tudunk felszólalni, azért mert a zsidó nagytőke nem akarja meghallgatni. Ha meg úgy gondolod, hogy ez a demonstráció fölösleges volt, elviszlek Tatárszentgyörgyre este és megnézem meddig jutsz, mert a cigányok az utca végéig sem hagynak menni és örülni fogsz, hogy túlélted. Tudod egyre nem készültél fől, arra hogy az igazunkért meg is halunk. Vállaljuk, hogy megvernek, megölnek minket. Akarsz velem is szembe kerülni? Írd meg akkor legyen nagy szád! Miért nem álltál elénk, ott Tatárszentgyörgyön, hogy szegény cigányokat megvéd? Mert mindenki tudja, hogy igazunk van! Az, hogy én nem dolgozom ez is hazugság a részedről, mert én már nagyon sokat dolgoztam és a magyar emberek boldogulásáért is nagyon sokat teszek és fogok is tenni. Tudod mi nyíltak vagyunk ezért is támadnak, de velünk szembe sem zsidó, sem cigány nem nyílt. Átkéne gondolnod a zsidóság a cigányság és a magyarok egymás közötti viszonyát.
Az hogy ezen tipusú bönözésekre mi a megoldás? A halál büntetés visszaállítása, az akasztófa. Hamar meggondolná mindenki/ nem csak cigány!/ hogy mit merhet tenni ebben az országban és mit nem. Az, hogy mi vállaltuk egyenruhában vagy anélkül,ahoz senkinek semmi köze. Ha nem tetszik lehet nézni az izraeli tévét, lehet nézni az ő katonaságukat. Arról miért nem írsz kritikát, mennyi embert őltek, őslakosokat akik csak élni szerettek volna saját hazájukban de elvették tőlük? Látom jó, hogy van Gárda mert ilyen embereket is ráncba kell szedni mint te vagy.

KopaszMercis 2007.12.11. 13:01:06

Fonak:
te nagyon hulye...
mondom headoffice-ban dolgozom mint termekmenedzser.
Te ha ennyire nem vagyunk egy sulycsoport, hogy ezt nem erted meg, akkor mi a gecinek izmozol?

KopaszMercis 2007.12.11. 13:04:56

?
az nem lehet, hogy azert nem tudsz a parlamentben felszolalni, mert tul hulye vagy ahhoz, hogy odaig eljussal?
Fu te a hazafiassagot biztos valami nagyon fasza tomkrúz filbol tanultad.. csak vigyazz, ha ennyire erolkodsz meg a vegen bekakilsz! :)
Latszik, hogy milyen hulye vagy.. az akasztofa visszaallitasanak nincsen elrettento hatasa ez tudomanyos. Semmit nem szolgal, mint a sajat buta allati alapveto bosszuosztonod es verszomjad kielegiteset.
A celtalan onzes meg senkit nem nyugoz le...
ezert szarja szajba mindenki a buzi kis gardadat meg a pusztits matyas haverodat. Nivotlan kis hasztalan onzo pocsok vagytok.

you suck · http://www.bombagyar.hu 2007.12.11. 13:09:48

piluka elmész te a picsába, ahonnan a pénzt kapod ott szabják meg neked miket írhatsz és miket nemm, te egy mocskos álellenzéki műmájer faszkalap vagy. először jópofizol meg forradalmárkodsz hogy hallgassanak rád - ez a beetetés - aztán jön a szokásos tótatetű stílusú ócska szdsz-es ihletésű fröcsögés. Téged úgy küldtek, ez mostmár nyilvánvaló. Hát akkor húzzál anyádba köcsög.

KopaszMercis 2007.12.11. 13:13:02

you suck:
pilut is ugyanazok a baloldaliak penzelik, mint a magyargardat, vagy szerinted egy masik baloldali tomorules?

KopaszMercis 2007.12.11. 13:13:02

you suck:
pilut is ugyanazok a baloldaliak penzelik, mint a magyargardat, vagy szerinted egy masik baloldali tomorules?

syrt 2007.12.11. 13:19:05

KopaszMercis te most nem dolgozol?!
Vagy épp megszakadsz?!

devnull 2007.12.11. 13:22:59

KopaszMercis: Az e fajta bűnözés miatti egyre kilátástalanabb helyzetre adott reakcióira elég érv az, hogy lerasszistázzák a Gárdát?
Rasszizmus, az, ha törvény előtti egyenlőségre akarja felhívni valaki a figyelmet?

Komplikato: "Nem vagyok teljesen begyepesedve, tehát ha van egy lista dolgok megoldásairól, azt szivesen olvasnám." Vegyük csak a Gárda által javasolt kettőt:
pozitív diszkrimináció megszüntetése: Ha nincs ilyen akkor akkor végig kellene gondolniuk azt, hogy ők is veszíthetnek azzal, ha felrugják a társadalom szabályait.
Segélyek nem ész nélkül való osztogatása és lehetőleg közmunkához való kötése: Ha esetleg a segély nem alkoholra meg játékautomatára (tudom rosszindulatú vagyok) menne el, hanem könyvre, takarítószerre, meg a gyerekeikre akkor máris másképpen néznének ki. Amennyiben meg is kéne dolgozniuk a segélyért akkor talán éreznék azt, hogy a saját kezük munkájáért kapják a pénzt. Tehát talán eljutnának odáig, hogy a másiknak embernek is munkából van vagyona, és nem kellene ellopni.
Elkülönítés: Ha nincs mód a normális szülő (magyar, cigány, bergengóc, stb.) gyermekét vegzálni az iskolában, akkor következésképpen eleinte egymást fogják terrorizálni. Lehet előbb-utóbb rájönnek, hogy ez valamelyik félnek fájdalmas (és lehet, hogy a terrorizáló előbb-utóbb a terrorizált szerepében találja magát) és lehet akkor leszoknak róla.

Az semmiképpen nem megoldás, hogy azt hajtogatjuk, hogy nincs cigánybűnözés mert szenvedni fog tőle mindenki: magyar, a normális cigány, a "bűvös körből" kitörni akaró cigány, és végső soron a bűnöző cigány is.

devnull 2007.12.11. 13:23:56

Bocs már hármat soroltam fel

Komplikato 2007.12.11. 13:39:40

Devnull a diszkrimináció, pozitív avagy negatív, nem jó. Ebben igazat adok.

De még mindíg nem tudom melyik az a segély ami alanyi jogon jár és csak cigányoknak. Tudtommal nincs ilyen.
Munkanélküli segély meg hosszú évek óta csak rövid ideig jár és folyamatosan csökken. (Elötte meg első X hónapban nem járt.)

Egyébként meg eléggé rasszista környezetben nőttem fel, és nem kevés munka van ám benne, hogy nekem sikerült kinőnöm. És még mennyi meló lesz, mire elérem a "semleges" nézőpontot! :)
De megéri embernek lenni elsősorban ...

Nem azt mondtam, hogy nincs cigánybűnözés, ellenben a "közismert" számok amiket itt irogatnak azokvalószinüleg elég messze esnek a valóságtól.
Avagy, ahogy Terry Pratchet írta volt: "Közismert tény, és mint minden közismert tény, ez is tévedésen alapúl ...."

KopaszMercis 2007.12.11. 13:49:11

Hulye jobboldaliak vagytok, nyenyenye, en meg a legokosabb, mondta a Totawe is, akinek a farkat szopom reggeltol estig a blogjan!

devnull 2007.12.11. 13:52:57

Igen ám, de sokan a cigányok közül leginkább csak segélyből akarnak megélni. Egyik rokonom élménye volt az, amikor önkorányzatnál volt ügyet intézni akkor a cigányok súlyos arany nyakláncokban verték a balhét, hogy ilyen meg olyan segély JÁR nekik. Félrelökdösték az öreg nénikét aki végső nyomorában ment már be az önkormányzathoz, mert szégyelte, hogy kérni kell neki.

? 2007.12.11. 14:00:24

kopaszmercisnek
Azt mondod nincs elrettentő hatása az akasztófának? Lépkedtél te afelé amikor már csak perceid vannak az életből? Láttál te már meghalni embert? Szeretnéd ki próbálni? Majd ha ezeket átéled rádöbbensz mekkora elrettentő hatása van. Én már láttam ilyet nem itt és nem ebben az országban. Én már nagyon sokat tapasztaltam milyen a halál közelében lenni. Nem jó érzés, Vagy te is megjártad az Őböl-háborút, Afganisztánt? Láttál orosz tankokat vértől piroslani? Mert én láttam. Még élek, de nem hagyom országomat mások kezére játszani. Látom neked csak a lakcímed magyar, fizikailag egy magyarért sem vállalnád a halált. Kár hogy ebbe az országban élsz nem érdemled meg.

snakekiller23 2007.12.11. 14:14:45

?

Lehet, hogy sokmindent megéltél, de sajnos úgy néz ki empátia nem sok van benned. Ha van tapasztalatod a halállal, ahogy mondod, hogy vagy képes ilyen könnyedén ítéletet mondani mások élete felett?

KopaszMercis 2007.12.11. 14:16:10

?
Igen volt komoly halalkozeli elmenyem sieles kozben, vezetes kozben es azota is mind ket tevekenyseget folytatom. Lattam mar embert meghalni, lattam mar hullat, es nem nem szeretnem kiprobalni. De en nem is kovetek el semmit amiert jarna barhol halalbuntetes, de nem am azert mert a buntetestol felek.
Orulok, hogy meggyozted magad arrol, hogy te mennyivel melyebb magyar vagy, es elhiteted magaddal a hazugsagot, hogy vallalnad a halalt. Te mar annyira magyar vagy, hogy mar az eletosztoneidet is el tudod a magyarsagoddal nyomni. Ez mar a degenralodas egy elegge izgalmas szintje...
Tudod barmit lattal, attol meg a tudomany tudomany. Bebizonyitotta, hogy a halalbuntetesnek nincsen elrettento hatasa.. attol fuggetlenul, hogy apukad hany oroszkatona veresfaszat szopta le. Sot attol is fuggetlenul, hogy teged ettol attol elrettent.
A hozzad hasonloknak nem tett jot a demokracia, sokkal jobban funcionaltatok a kommunizmusban. Azert is vagytok sikertelenek, mert nem tudtok a demokraciahoz felnoni, azt hiszitek minden rolatok szol.. kozben nem.

dowNLoad 2007.12.11. 14:19:00

Ezekre a zsindexes hozzászólásokra csak 1 linket tudok adni:
MATULA (már megírta 2006-ban!)
Az első kettő már beütött, a legborzalmasabb a legerősebben, (gy.ferenc) a 3.-at talán sikerül megfékezni még időben.
matula.hu/index.php?section=article&rel=12&id=149

Burokpohár 2007.12.11. 14:23:14

cooper, KopaszMercis. Nyugi, nem vagyok csóró, ha kiszámolnám, bőven kijönne szüleim adójából a taníttatásom, úgyhogy ide forgatom vissza a pénzt. Ne haragudj, de elegem van abból, hogy csak megy a pénz, és nem jön vissza semmi, nem látom, hogy bármi jobb lenne, mint egy évvel ezelőtt. És ez így megy minden évben. Azt mondjátok, a magyar gárda csak azt tudja rúgdosni, aki alatta van, holott az elit... Hát kérlek, az elit miattatok elit, nélkületek nem létezik, ti adtatok széket alájuk. Úgyhogy nem tudom, mit kéne rúgdosni rajtuk. Széchenyi is megmondta: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba..." Ez örökigazság.
Ne haragudj, cooper, képes lennél gyereket vállalni, családot alapítani egy ilyen katasztrofális helyzetű országban? Gondolj bele: tudnál te este otthon nyugodtan ülni mondjuk a tévé előtt, miközben tudod, hogy a 13-14 éves lányod zongoraórán van, este 8-9-kor megy haza, át kell mennie a Blahán, vagy a Nyugatin, és valami oknál fogva nem tud egyikőtök se érte menni? Szerintem ez őrület. Én ebből nem kérek.
MagyarGárda: egy egészséges válasz, illetve tünet egy betegségre. Nem lehet őket hibáztatni. Vitatható, hogy jó-e, amit csinálnak, vagy nem, még az is nagyon valószínű, hogy talán tudtukon kívül az Mszp malmára hajtják a vizet, de ők így nyugtatják meg maguknak, és úgy gondolják, helyes, amit csinálnak. Van ilyen.
KopaszMercis: mindegy, milyen suli, egész jó, nem közgáz és én szeretem. A lényeg az, hogy mindenképp olyan suli, ahol a szöveged miatt nem jutnál túl az első féléven. :)

Chuflado 2007.12.11. 14:25:26

Pilu!Remélem most Karesz és a többi indexes szarjancsi előtt büszkén vered a melled,hogy te mennyire karakán gyerek vagy.Jól lenne,ha azt is megosztanád velünk, olvasókkal,hogy ezt az alpári bejegyzést mi váltotta ki belőled.Úgy tűnik,hogy egyszerűen fogást kerestél a nemzeti oldalon,hogy megmutasd a kollégáknak,hogy te nem vagy az, akinek hisznek.

Uracska 2007.12.11. 14:27:44

KopaszMercis te rakás szar!!Te ki a faszomnak képzeled magad?De kár,hogy nem maradtál ott a sielés közben.Gyűlölöm az ilyen patkányfészkeket mint te!KIBEBASZOTT KOMCSI FÉREG

sodika · http://sodi.freeblog.hu/ 2007.12.11. 14:53:30

Hello, tudom hogy illetlenség saját oldalt ajánlgatni, de itt egy hosszabb írásban védem meg Pilu mestert, és - gondoltam - talán valakit érdekelhetnek az érveim: :-))
sodi.freeblog.hu/archives/2007/12/11/Parbeszed_es_ciganysag/

Összefoglalva a Lényeg: Pilu - bár valóban ócska stílusban írt, és nem kevés pontban oltári hülyeséget - azonban ezzel együtt néhány olyan dologra is rávilágított, amit végre ki kellett mondani, mert ezek visszatartása eddig gátolta a radikális jobboldalon belüli konstruktív párbeszédet.
A zsidó és filoszemita szélsőliberálisok fröcsögése, nácizása, és agyament, magyarellenes "politikai korrektezése" szintén elmebetegség, azonban az, ha a - valóban létező - cigánybűnözéssel szemben csupán önmagáért való, demonstratív felvonulásokkal, vagy sehova nem vezető szidalmazások osztogatásával próbálunk meg harcolni, anélkül, hogy ezzel egyidőben valóban működő megoldási javaslatokat is felkínálnánk, az szintén nem vezet sehova.

? 2007.12.11. 14:59:22

kopaszmercisnek
Nagyapámat az oroszok ölték meg 1944-ben,Horthy katonája volt. Apámat 59-ben végezték ki a kommunisták. Anyám nem él nem birta ki. Nevelőpapám aki ismerte szüleimet a magyarságomra készített fől ameddig élt. Gyülöltem a kommunizmust mint ahogy a nácizmust is. Ne mondj ilyet nekem amit az apámról mondtál mert ő igaz magyar volt. Apám és unokatestvére is harcolt 56-ban az oroszok ellen ezért kivégezték őket a kommunisták.Nagymamámat úgy megverték, hogy elvesztette a szeme világát, félig vakon élte le az életét. Én most azért is harcolok hogy elnyerjék büntetésüket azok akik ezt tették.Amig én élek felelni fognak. Ne beszélj nekem demokráciáról ebben az országban, kommunista diktatúra van most is ami ellen csak kemény eszközökkel lehet harcolni. Ezért lettem katona, ezért tudtam eljutni olyan helyekre ahova te soha nem fogsz. Sok hozzátartozom került nyugatra 56 után, ha ők nem lettek volna már én sem élnék.Több alázatott várok minden magyar embertől a nép iránt, úgy ahogy magamtól. Nem tudum miben bízol.

Viktor 2007.12.11. 15:06:38

pilu...
Tulajdonképpen nem sok értelme van ehhez hozzászólni, mert magadat minősítetted ezzel a csodálatos színvonalú és tartalmú írásoddal, de sajnos nem tudom megállni, h a sok-sok hülyeség közül ne emeljek ki párat.

„Ti vagytok az árja?”
„A kérdésetek felvetése jogos. De a válaszotok mi? Vagonba velük?”
„A cigánykérdésed jogos, de a gázkamrás megoldás egyrészt nem túl píszí…”
Ezeket hol hallottad/olvastad? Nyilván rtl klub, tv2, atv, népszabadság stb… Pontosítok: a Magyar Gárda vezetőitől vagy tagjaitól mikor és hol hallótál ilyen vagy ezekre utaló kijelentéseket? Ez a kérdés természetesen mindenkinek szól.
Vagy jól érzem, h ezek olyan következtetések, amiket pl abból vontál le, h egyenruhájuk van és azt hangoztatják tenni akarnak a nemzetért-> nácik!! Gratulálok! Ez teljesen logikus! (és még a Gárda tagjai agyatlanok…)


„Amíg Ti masíroztok gyerekcsinálás helyett…”
„Amíg a pöcsödet rázod az Usztics előtt, azalatt dughatnád az asszonyt…”
„dolgozni kéne és nyitottnak lenni”
Erről az jut eszembe 2006 szeptember 17 utáni napokban kicsiny(de erősen mszp-s) városomban is voltak kormányellenes megmozdulások, ami annyiban merült ki, h csoportosan sétáltunk a városban(kb 70ember) és a legcsúnyább amit mondtunk a „gyurcsány takarodj” volt. Néhol megálltunk és elénekeltük a himnuszt mert miért ne. Amúgy semmi rendbontás nem történt semmit nem dobáltunk, rongáltunk, még egy csokipapírt se dobtunk el az utcán. Így vicces volt hallani amikor az ablakokból-többnyire- nyugdíjas nénik és bácsik kiabálták habzó szájjal, h „mocskos szemét csőcselék a kurvaanyátokat takarodjatok haza!!” „dógozni kéne nem itten hőbörögni” ez utóbbi kapcsolódik szorosan a piluféle íráshoz. Mert vannak, akik szerint logikus, h aki koraeste kb. 7kor tüntet az nem dolgozik. Aki egyenruhában felvonul az nem „csinál” gyereket. Mert azt akkor (is) kell!! Egész nap! Így megy ez…
Ez a megoldás a cigánykérdésre: versenyezzünk! Ki tud több gyereket csinálni!!
Itt megjegyzem az alapgondolat nem hülyeség, több gyereket kellene vállalni a magyar családoknak! Ez nagyon fontos! De ezt összehozni a Gárda tevékenységével?!? Közben arról beszélni, h ők mennyire agyatlan, idióta pöcsök?!?! SZÁNALMAS

Komplikato 2007.12.11. 15:09:16

"... végre elindult valami a nemzeti radikális oldalon is, amit joggal lehet értelmes párbeszédnek nevezni."

Sodika, kaphatnék egyetlen egy történelmi példát arra amikor előfordult olyan, hogy "radikális" és "értelmes párbeszéd" bármiylen témában? :)

Egyébként szerintem (de tévedtem már nagyobbat is, csak egyesekkel szemben én be is vallom) a "keresztényi értékek" nem csak a családvédelemből álnak ám, ott van az a "szenya" 10 parancsolat, meg a Jézus nevű jóember egyébb kiegészítései ... tudod ilyen dolgokról, hogy nem kéne egymás gyűlölni és egyébb "mellékes" dolgok.

Viktor 2007.12.11. 15:09:29

ja és nagyon szeretném ha valami KopaszMercis vagy hozzá hasonló elmondaná miért nincs igazam.

devnull 2007.12.11. 15:15:51

Örömmel jelentem a gárda elérte a célját:
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=189048

A gárda miatt figyeltek fel a helyi munkanélküliségre

A Magyar Gárda vasárnapi felvonulása kellett ahhoz, hogy a civil szervezetek felfigyeljenek a tatárszentgyörgyi munkanélküliségre - mondta a Népszabadságnak Berente Imréné, a település polgármestere.

A demonstráció óta két érdekképviselet is felajánlotta segítségét. A jövőben a Pest megyei faluval együtt pályáznak munkahelyteremtő és bűnmegelőző programokra. Tatárszentgyörgy félezer roma lakosának 80 százaléka munkanélküli és több lett a cigány bűnözés. A Magyar Gárda a felvonulással ez ellen tiltakozott. A demonstrációt egyébként elítélte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

sodika · http://sodi.freeblog.hu/ 2007.12.11. 15:17:17

Komplikato: Na jó, azt az írásomat olyanoknak szánom, akik értelmes "nemzeti radikálisnak" vallják magukat, nem pedig az olyan útszéli liberális elemeknek, akiknek az a legnagyobb szórakozásuk, hogy gúnyolódnak ezen a szóösszetételen.

Zorro 2007.12.11. 15:26:07


Ki ez a fasz Pilu?

Komplikato 2007.12.11. 15:31:12

Fentartom, hogy olyan ne akarjon már keresztény evangelizációt, akinek az eszmerendszere tökletesen ellentétben áll a keresztény vallás alaptanításaival. Szerintem. :)

Egyébként akartam írni neked, hogy minden második szóösszetételszámomra homály az irásban, de így már értem.

Nem baj, kénytelen leszek úgy meghalni, hogy kihagyom az életemből az összes "izmust" és "eszmét", és megpróbálok emberségesen simán ésszel élni.

P.S. Fentartom, hogy fejlődőképes vagy, még akkor is ha nem abba az irányba fejlődsz amit én szivesebben látnék. De hát ez egy szabad ország, mindenki azt tesz és mond amit akar ... aztán szenvedi a következményeit.

sodika · http://sodi.freeblog.hu/ 2007.12.11. 15:37:32

Nem hiszem, hogy egy hazáját szerető ember ne lehetne keresztény. Sőt, szerintem csak egy ilyen ember lehet igazán mélyen tradicionista, és így hazaszerető.

KopaszMercis 2007.12.11. 15:52:55

Viktor vannak alapvetesek, amiket nem az en dolgom veled megertetni...
Pl, vegyel levegot, vagy meghalsz, szaras utan torold ki a segged, meg aki korpa koze keveredik megeszik a disznok.
Ha csicska rendbonto baromarcuakkal vallasz kozosseget ne csodalkozz ha beszolnak neked. Nyilvan mindenki azokra haragudtak akik szazmillios kart okoztak teljesen feleslegesen az orszagnak, mert mint ? kerdojel baratunk is nyilvan 56-osdit jatszottak gyermeteg zavarukban. Egyertelmu, hogy nem szemelyes sertes aldozata lettel, hanem egy - amugy primitv - arra a csoportra iranyulo, amugy teljesen jogos kritika, zudult rad. Nem szep dolog igy egy kalap ala venni az embereket ezt belatom. De te is tudod, hogy az osszes ember kozul akit eloallitottak, mindenki a boltba ment le egy kilo kenyerert az unokatesojat meglatogatni veletlenul. Senki nem vallalta fel kozuletek azt, amiben hallgatolagosan egyetertetek, igy nem csoda az, hogy kritika ert.

Amugy a magyar gardaval kapcsolatban te fogalmaztad meg a legjobban a problemat, hajtogatjak, hogy tenni akarnak a nemzetert.. es csak hajtogatjak, nem tesznek semmit. Kezdjuk azzal, hogy a nemzet felet gyulolik.. nagyobbik felet, mert balra szavaznak. Ilyen ellentmondassal most mi a faszt kezdjen az ember? Hogy vegye komolyan?

Uracska: ne legyel pipa, mar megadtam anyadnak a penzt, ami a multkori szopasert jar neki, nem tudom mit izgulsz.

?
Nem erdekel a sajat nyomorod akkor sem ha nem varhato el toled tobb, mert katona vagy. Apam nevelo anyat az oroszok eroszakoltak halalra, dednagy anyamnak az ilyen horthys majmok nyomtak gepfegyvert a szajaba (lehet pont nagyapad), mert azt hittek zsidokat bujtat (ugy, hogy ott voltak az akkor 6-7 eves lanyai.. a szeme elott) - mellesleg felvideki magyar volt. Nagyapam unokatbatyjat a szeme elott lottek agyon naci katonak. Nem hoz lazba a nyomorod. Mindenkinek meg vannak a sajat sztoriai, a te kivert szemu nagyanyad meg kifejezetten lajtos. Szomoru, hogy a sok szart ami teged ert annyira hasznaltak, hogy meg tovabb rontsag azt a helyzetet, ami elo idezte csaladod tragediajat. Szerencsere az emberek egy resze kozben fejlodott es mar nem alakulhat ki olyan kornyezet, hogy el kelljen szenvedd a sok faszsagot. Meg akkor sem ha elhiteted magaddal a szar propaganda dumat, hogy most is kommunista diktatura van stb stb.
"Ezért lettem katona, ezért tudtam eljutni olyan helyekre ahova te soha nem fogsz."
Mire gondolsz? Kisegito iskola kispadjara?
Nem erdekel, hogy mekkora katonanak kepzeld magad, attol mert harci ovezetbe jartal wc pucolni meg foggggalmad sincsen pl arrol, hogy a halal buntetesnek milyen elrettento hatasa van. Az ilyen tudomany. Ehhez tanulni kell. Leerettsegizni, foiskola/egyetem, es kutatas stb...
Nehogy mar azt mond nekem, hogy szerinted az a leghatasosabb katona a harcteren aki minden elmelettel tisztaban van. Csak mert ha igen, akkor a quake bajnoksagokon kene toboroznia az amerikai hadseregnek.
Es ez a legfelelmetesebb az ilyen megtevedt fasztarisznyakban, latod, tudod hogy hulye vagy es suttyo ahhoz, hogy megertsd, de annyira hatarozottan allitod a baromsagot es elhiszed, hogy attol mert piros feher zoldbe csavarod igazad lesz.
Kozlom veled, hogy amit csinalsz nem vezet sehova, csak tovabbi kaoszhoz, az egyetlen alternativa egy normalis jobboldal lenne es abban az ilyen baromsagoknak nincsen helye. Ez az egyetlen celravezeto taktika, es aki nem ennek rendel mindent ala, az ellene dolgozik...
Szegyent hozol a csaladodra, apad nagyapad emlekere, es ellenuk dolgozol... Es artasz vele az orszagodnak es minden erteknek amirol azt hirdeted (kurva nagy szavak - semmi cselekedet), hogy neked szent es fontos.
Ha jol tudom ezt hivjak objektiven hazaarulonak...

Komplikato 2007.12.11. 15:55:34

Én ezt nem vitatom, bár valószinüleg egy hithű budhista vagy akár muszlim is lehet hazáját szerető magyar (talán még egy humanista ateista is), de nekem a mások utálatára is kirekesztésére kihegyezet eszmerendszert valló ember gyanus, mert a szeretet vezérelte keresztény hittel nem tartom összeegyeztethetőnek. Avagy nem bírom azokat a "vasárnapi" keresztényeket, akiknek a hite a templomajtón belül, meg max. karácsony este létezik ...

bert 2007.12.11. 16:01:12

Így is van, a keresztény kussoljon, tartsa oda a másik orcáját is, meg gityózzon a nyári táborban a kis szemüveges nyál... Ilyen az ideális keresztény szerintetek. A keresztényi szeretet is fegyver lett az ilyen görények kezében, akik csak ilyenkor hívatkoznak rá. Remélem eljön az idő, amikor majd a könyörületre hívatkoztok, szerencsére ez engem nem köt...:-)
Pilu, kijózanodtál már? Nagyon szét voltál esve..:-)

Komplikato 2007.12.11. 16:03:09

"tenni akarnak a nemzetert.. es csak hajtogatjak, nem tesznek semmit."

Rémlik nekem, hogy valami Petrovics vagy Petőfi nevü arc is ilyesmit állított valami impotens Kossuth kormányról, akik fél évig elvoltak azzal, hogy "hű de fasza gyerekek vagyunk, de nagy forradalmat csináltunk", aztán semmi érdemit nem tettek eközben? Ezek szerint ez valami ősi magyar átok?

sodika · http://sodi.freeblog.hu/ 2007.12.11. 16:10:30

Komplikato: A józan önvédelem nem gyűlölet.

KopaszMercis 2007.12.11. 16:10:45

Komplikato:
most a tori lecket hanyagolva... engem az zavar, hogy nem latom a magyar gardat a homelesseknek etelt osztani. Nem latom oket arkot asni, katyut betemetni.
Amikor az mszp-nek jol jon gyorsan felvonulnak ezek a tesibol felmentett barmok, utana meg eltunnek.

Ennyi.

fonak 2007.12.11. 16:21:35

\"mondom headoffice-ban dolgozom mint termekmenedzser.
Te ha ennyire nem vagyunk egy sulycsoport\"

LOL. Leborulok a nagyember előtt... :)

fonak 2007.12.11. 16:22:36

Na egy régi vicc, de még aktuális:

Gyurcsány Ferenc meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó előtt, majd Szent Péter megkérdezi:
- Na Ferikém, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?
Gyurcsány gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:
- Tudod mit, Ferikém?! Nézd meg mind a kettőt! Egy hétig menj le a Pokolba, majd egy hétre menj fel a Mennyekbe! Aztán újra felteszem a kérdést.
Gyurcsány beleegyezik. Lemegy a Pokolba, ahol látja hogy minden tök király. Pia, csajok, buli. Ki sem akar jönni onnan. Letelik az 1 hét, Szent Péter jön érte és felkíséri a Mennyekbe. Ott dögunalom van, se pia, se csajok, se bulik. Alig várja, hogy kijöhessen onnan. Végre letelik az 1 hét. Szent Péter megjelenik előtte és megkérdezi újból:
- Na Ferikém, most már tudsz dönteni? Hova szeretnél menni?
Gyurcsány rávágja:
- A Pokolba!
Erre Szent Péter:
- Biztos vagy ebben? Jól végig gondoltad?
Gyurcsány bólogat. Szent Péter lekíséri a Pokolba, és gyorsan bezárja utána a kaput. Gyurcsány bemegy, de nem látja sehol a csajokat meg a bulit, csak azt látja, hogy tömött sorokban állnak az emberek egy kályha el?tt. Erre megkérdezi Lucifert:
- Egy hete voltam itt és akkor tele volt minden csajokkal, bulizott mindenki, tök király volt minden. Hova tűntek az emberek?
Erre Lucifer így szól:
- Ferikém az a kampány volt, ez meg most a reform...

fonak 2007.12.11. 16:24:08

Etnikum bemegy az autóhifi boltba:
- Van egy mercim és kéne bele hifi.
- Tessék parancsolni, van többféle.
- Melyik a legdrágább?
- Ez itt.
- Melyik a leghangosabb?
- Ez itt.
- Mikrofont lehet rákötni?
- Háát, tulajdonképpen lehet.
- Kipróbálhatom?
- Tessék, itt a mikrofon.
- DINNYÉT!!!!

Aeon 2007.12.11. 16:29:35

mindannyian tudjuk h cigánykérdés van. cigánybűnözés van. marha jó h mindannyian itt kurvanyázzátok a Gárdát de ők legalább csinálnak valamit... ja hogy ettől megijednek a cigányok... OMG... én is megijedek ha egyedül sétálok és 4 cigány elkezd követni és esetleg kirabol... mégse ír róla még a köztársági elnök is... pedig nekem bajom esett a cigányoknak meg nem.
de ha ennyire rossznak tartjátok. akkor mondjatok EGY normális megoldást. a felzárkóztatás/közösségbe integrálás nem megoldás hanem üres kifejezések, mondhatjátok, csak azt is h hogyan. hogyna oldanátok mg még több pénz nélkül, h a cigányok járjanak dolgozni, tanuljanak, tisztálkodjanak, ne támadjanak meg senkit az utcán/otthonában/iskolában...

KopaszMercis 2007.12.11. 16:29:55

fonak, tolem aztan borulhatsz, es ha mar leborultal meg is nyalhatod a makkomat...
tetszik a lelkesedesed, de leborulas elott boven eleg lenne annyi, hogy ELOLVASOD, amit irok.
Vagy ez nagy feladat neked?

Komplikato 2007.12.11. 16:30:57

"Komplikato: A józan önvédelem nem gyűlölet."

Meglehet, de a viktimológia egyik alapja, hogy amit az ember gyűlől vagy amitől f*sik, az segbeharapja. Ergo akit atrocitás ér, az azért megdolgozik.

Aeon 2007.12.11. 16:31:26

"headoffice-ban vagyok kozepvezeto" ki tudod ezt fejezni magyarul is? vagy te is csak azok közé a szarháziak közé tartozol aki egész nap a faszát veri egy légkondicionált irodában, miközben gyakorlatilag semmit nem csinál de őa nagy valaki?

KopaszMercis 2007.12.11. 16:31:51

Aeon: mi a PICSAT csinalnak?
Fonak: az egyik kedvenc viccem :)
Meg azt a viccet szeretem, hogy oda megy a naci tiszt auschwitzben a egy zsidohoz, ramutat a sarga csillagra es aszondja "elnezest maga zsido?"
"mer mi a faszt gondolsz? en vagyok a seriff?!"

Viktor 2007.12.11. 16:32:36

Kedves KopaszMercis
Örülök, h az elmaradhatatlan gúnyos kezdés után azzal is foglalkoztál, amit írtam. Legalábbis egy kis részével.
Először is az általam idézett bekiabálásokat kritikának nevezted. Ne viccelj már… szerinted azt kritikának lehet minősíteni? Na jó erre nem kell válaszolni, csupán csak érzékeltetni akarom milyen, amikor nem egymás mondanivalójának a lényegét ragadjuk meg hanem oda-vissza megy a szőrszálhasogatás. Pontosan ezt kezdted el.
Segítek. A lényeg az volt, h érdeklődtem honnan is jött a vagonra pakolás, gázkamra-> magyarul a MG nácizása.
A másik pedig, h logikus e az a következtetés, h aki 7kor tüntet nem dolgozik és aki egyenruhában felvonul az nem „csinál” gyereket.
Valamint, h a pilu által felvetett nagyipari gyerekcsinálással meg lehet oldani a cigánykérdést.
Az általad elmondottakhoz még annyit: azzal, h demokratikus jogaimmal élve kimegyek az utcára és normálisan véleményt nyilvánítok nem értem miért vállalok közösséget a fővárosi tüntetők azon részével akik randalíroznak. Mi közöm hozzájuk? Ha egy postás elkezd lopni és ez kiderül onnantól kezdve mindenki közösséget vállal vele aki azt a szakmát választja? (nem 100%ig pontos, de a lényeg bennevan!) Mint már mondtam mi semmi elítélendőt nem csináltunk. Az persze megint más ha jobbra mellettem autókat gyújtanak fel balra meg köveket dobálnak és sajnáltatom magam, h én nem csináltam ne mondjatok rám semmi rosszat. De nálunk nem erről volt szó.
A Gárdáról meg még annyit, h most kezdenek TENNI. Nem tudják megváltani a világot, annyit tesznek amennyit tudnak, lépésről lépésre. Most pl. a vidék közbiztonságán próbálnak javítani. Nem lesz holnaptól rend mindenhol, de bármit is elérnek annyival jobb lesz. És ez már valami!

KopaszMercis 2007.12.11. 16:36:17

Aeon: igen egy ugynok halozatot foglalkoztato irodaban dolgozom es a 3 ertekesitett termekbol az egyik sikeressegeert en felelelek. En targyalok a partnerrel hatarozom meg az ugynokok jutalekait, vagyok felelos az elvegzett munka adminisztraciojaert (en felugyelem a szerzodes rogzitest es a jelenteseket) stb stb.
Amugy nem egesznap ulok egy legkondicionalt irodaban, mert mint irtam mar fentebb nappalis suliba jarok kozben. Es amiota visszamentem mar 10 millios nagysagban lehet merni azt a plusz bevetelet, amit nehany otletemmel kerestem a cegnek. A gyakorlatilag semmit nem csinalok tehat nem igen igaz. Bar igyekszem a leheto legtobb folyamatot optimalizalni, hogy kevesebbet kelljen dolgozni.. nagy valaki nem vagyok. Leginkabb megbecsult valaki vagyok... ha mar valami.

Pilu_zeneit_kedvelo 2007.12.11. 16:41:04

Kapára kaszára?

syrt 2007.12.11. 16:42:20

Azé' ne a "baloldali" okosok mondják már meg, milyen legyen a jobboldal, meg a kereszténység...

Aeon 2007.12.11. 16:42:37

aham... ennek így már van értelme.. ne haragudj nem állt szándékomban megbántani (amennyiben sikerül: bocsánat) de kifejezetten utálom az olyan embereket akiknek... nem is tudom kifejezni talán egy képpel: kepfeltoltes.hu/view/070213/02_04_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg tehát Sanyi jó fej és a többit utálom...

a többiekhez: továbbra is várom a kérdésemre a választ

dowNLoad 2007.12.11. 16:43:37

Kezdetnek elég lenne annyi , hogy hivatalosan is elhangzana: VAN cigánybűnözés. ( a csigatv embere, bárdosandrás, ezt nyíltan vállalja- márminthogy soha nem ismerik be, és torzítják a híreket te "érdekedben" haha hogy hangzana ez a BBC-n?)
www.origo.hu/teve/20070621bardos.html

fonak 2007.12.11. 16:47:27

KopaszMercis 2007.12.11. 16:29:55

Köszi az ajánlatot, de nem vagyok a kedves mamád:)

KopaszMercis 2007.12.11. 16:48:08

Viktor:
"cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigánybűnözés egy részét, amelyben - a vérfertőzésből származó, majd a bűn útjára lépő utódok esetében - a genetika is szerepet játszhat"

Szerintem Mengele ur sem tudta volna szebben megfogalmazni a tudomanyos tezist.. most komolyan kerdezted?
Mondd hogy nem ezzel egeted magad

Bar nem tisztem megvedni pilut, de hipokrita dolog ugatni, hogy fogyik a magyar novik aciganyok szama mi lesz velem? csinalj gyereket!
NA AZT NEM!
Hat akkor.. bazd meg.

Amugy en speciel egyik este sem tudnek este 7 kor felvonulni mert meg dolgozom... minden nap kb este 9ig. Ugyanis a heti 40 oranak kb meg illik lennie es nappali suliba jaras mellett ez nehez. Tehat igen.. irigylesre melot, ha valakinek erre a bohckodasra van ideje, mert semmi valos terhes kotelezettsege nincsen.
Az a kozod hozzajuk, hogy veluk egy idoben parhuzamosan ugyanazert a celert ugyanugy felvonulsz.. ennel jobban csak ugy tudnal veluk kozosseget vallalni ha mindezt meg a homlokodra is tetovaltatnad, mashogy nem. Ha kimennek az utcara a postas felmenteseert tiltakozni akkor igen kozosseget vallalnak vele.

Az meg, hogy valamihez demokratikus jogod van nem magyarazat semmire...
Kepzeld el, anyad feje melle mondjuk a halalos agyan, mielott megmurdal az oreg lany, jogod van oda szarni... most kepzeld el valaki ezt csinalja es aszondja "de nekem jogom van hozza vaaaaa" errol beszelek, nem tett jot nektek a demokracia, nem ertitek mirol szol.. foggalmatok sincsen a sotetbe tapogatoztok.

A garda paradezik, mint a felvonolu buzik.. ugyan annyit is artanak. Ok meg a massag elfogadasa miatt teszik..
Persze hazug geci mind a ket brigad sajat erdekeik miatt csinaljak. Mind a ket kituzott cel szep. A hazaert is tenni szep es a massagot elfogadtatni is szep.. mi is mind masok vagyunk. En pl faszveres kozben kezvaltassal tudok egy huzast nyerni, te nem. Ettol meg jo hogy elfogadjuk egymast, ahogyan jo a hazaert tenni. De egyik csoport sem azt csinalja, amit a zaszlajara tuz.. a baj ez. Nem azzal van a baj, amit hivatalosan kituznek, hanem amit (nem) tesznek, es a gyuloletre valo szitas...

Komplikato 2007.12.11. 16:48:36

Syrt ha rám céloztál (amit kétlek) én nem vagyok "baloldali", nekem nem érdekem sem jobbra vagy balra az árokba borulni, én szeretek az úton járni, érted vagy se ...
Ellenben ne olyan akarja már megmondani mik a keresztényi értékek, aki nagyívben sz*rik azokra.

KopaszMercis - Azért akármit irogatsz is ... akit ismerek és vitte valamire ebben az irigységre és másik gáncsolására épülő, sportból egymást feljelentgető országban, annak mind volt (a gógyiján kívűl) egy rakás mázlija és/vagy kapcsolata. Néhány zsenin kívűl itt nem sokan tudnak érvényesülni, és ez ráadásul nem egy átkos rendszer, hanem több eredménye, a gyufától kezdve, golyóstóllon keresztűl a rubikkockáig, hogy az inzulin tapaszt ne említsem. :(

KopaszMercis 2007.12.11. 16:52:37

fonak:
ezzel csak nem azt mondod, hogy hajlando vagy elolvasni valamit, mielott velemenyt nyilvanitasz rola?!
ecsem mekkora elore lepes.. terjeszd ki meg a hozzad hasonlo nezetek vallo partszimpatizansaidra egy ilyen hozzaallast.. Ez nagyobb tett lenne a nemzetert, mint amennyit szent istvan, geza, az osszes bela petofi horthy hitler es kossuth tett ezert a szep nemzetert ;)
De komolyan.. nem hiszek a fulemnek. Tenyleg mostantol hajlando leszel valamit megismerni es csak utana kurva hatarozott velemenyt nyilvanitani, vagy csak huzol es ugyanolyan buta prekoncepcios gyoker maradsz, mint ahogyan anyad ideszart teged kozenk?

Aeon 2007.12.11. 16:53:41

"gyuloletre valo szitas..."
hidd el, ott ahol felvonulnak már nem kell senkit gyűlöletre szítani... "aki Magyarországon utálja a cigányokat az nem rasszita hanem tapasztalt..."
és miért is vonultak fel? miért is gyűlölik a cigányokat arrafelé? nos igen... megvan annak is az oka. mindannyian tudjuk h mi... de megoldást egyikőtök sem mond.
"irigylesre melot, ha valakinek erre a bohckodasra van ideje, mert semmi valos terhes kotelezettsege nincsen." - a Gárda megalakulása (ha jól tudom 2007 június) azaz fél éve most először vonultak fel. fél év alatt egyszer egy este szeritnem bárkinek lehet szabad ideje

KopaszMercis 2007.12.11. 16:54:38

Komplikato:
megegyszer hozzank lehet jonni dolgozni, akar havi 1 gurigat el lehet rakni.
Meg sem jelentkezik senki ugynoki munkat vegezni. Pedig nem halozat epitos szervezd be a haverjaid es baszd at oket dolog, hanem rendes becsuletes munka..
Meg sem erdekel senkit.
Dolgozni senki nem akar

KopaszMercis 2007.12.11. 16:57:45

syrt:
isten orizz, hogy a baloldali okosok mondjak meg, hogy hogy nezzen ki a jobboldal.. a vegen meg a jobboldal is valasztasokat nyer, es akkor megint vissza kozepkorba, mint 98-02 kozott.
remelem nem fognak elkezdeni a baloldaliakra hallgatni..
Gondolj bele, mar az is GARANTALT gyozelmet jelentene 2010ben a jobboldalnak, ha most kiebrudalnak a viktort..
Minden este imadkozom, hogy ki ne csinaljak a fidesz elerol!
Remelem ugyan olyan hulye primitiv allatok maradtok,mint amilyenek voltatok az elmult 10 evben kulonben vege itt a nyuginak. Meging jonnenek a dakota kozmondasok, meg a drogtorveny, a szecheny terv stb stb.
Isten orizz...

fonak 2007.12.11. 16:58:49

KopaszMercis,

Aha:)

Na jó, nem egészen erre értettem, de inkább ne anyázzuk egymást.

KopaszMercis 2007.12.11. 17:01:17

Aeon:
nekem meg soha nem volt idom ilyen hulyesegre.. nagyon a prioritasi lista aljan van az ilyen bohockodas.. sokkal fontosabb dolgok es celok is vannak. A listan amugy valahol a homlessek bebortonzes es a viagon az osszes sor szensavtalanitasa kozott.
Amugy ha osszeadnank az osszes alkotmanyozo nepnemzeti kossuth teri baromkodasra elkurt munka orat, meg minden ilyen az oszodi beszed ota lezajlott felesleges faszveresre szant erofeszitest abbol egy gazdag afrikai orszag GDPje kijonne...
Es ez a hazaarulas. Megegyszer.

Ban 2007.12.11. 17:03:42

KopaszMercis 2007.12.11. 12:28:16
Tévedsz, bazmeg, sosem voltam lusta geci.
Sokan még ennyit sem keresnek tisztességes munkával. Az ügynökösködés SOSEM volt rendes munka. Lehet, h nem keresek 400-at vagy akár egy milkát, de legalább tudok tükörbe nézni, mert nem másokat basztam át nagy szorgalommal, hanem letettem VALAMIT az asztalra. Egyébként is, honnan a faszból tudod, hogy hogyan és mennyit dolgozom??? Megsúgom: a fizetésből általában nem derül ki, hiszen a seggnyalók viszik a nagy zsét.
Nem (csak)Gyurcsányt hibáztatom, jó lenne már leszállni erről a lóról, hiszen rég megdöglött.
A mostani helyzetért ez az egész elbaszott rendszer felelős. Az ügynökösködés cigány munka a javából: ugyanúgy szart sózol az emberekre (ami neked semmibe sem kerül), csak legális és több pénz van benne...
Úgy tűnik, túl sokat tévézel. Általában azoknak van ennyire egyszerű és beszűkült képük a világról, akik onnan tájékozódnak. Inkább olvass és nézz a dolgok mögé, akkor is, ha kényelmetlen.
Pilu meg monnyonle:)

Aeon 2007.12.11. 17:04:03

akkor megkérdezem harmadszora is: szerinted mit lehetne mégis csinálni?

KopaszMercis 2007.12.11. 17:05:35

Fonak:
rendben de ne kezelj mar le ilyen mlm-es buzisaggal legyszives. Kemenyen dolgozom, es kemenyen megdolgoztam azert, hogy oda keruljek ahova (7 honapon at minimum 14 inkabb 16 oraztam egy pocs fennhatosaga alatt) es utalom, hogy amugy erre senki nem hajlando de nekem beszol, hogy engem biztos oda tettek mert zsido vagyok es amugy sem dolgozom semmit..
Csak azert mert jol keresek. Mindegy...

KopaszMercis 2007.12.11. 17:14:23

Ban: van magyarorszagon par millio ember akik a termekekel amiket ertekesitunk tenylegesen sporolnak es jol jarnak veluk. Aki azutan nem tud tukorbe nezni, hogy egy nyugdijasnak meg sporolt havi 1000 forintot az egy elmebeteg allat. Az, hogy ugy IS tudsz keresni, hogy atbaszod az embereket az a valosag, de nem kotelezo oket atbaszni a te dontesed. Arra aki konkretan egy gurigat keresett egy darab panasz sem erkezett az elozo honapban, se hozzank se a partner ceghez. Mindenki akit megirt sporol most es orul. Evi 10-20 ezer forint sok penz nem? Foleg ha ugy, mint te mondod alig keresnek az emberek. Hol az aldozat? Mitol nem rendes munka ez?
Ban: semmit nem TVzek.. egy perc TVt nem neztem junius ota tuti. Szamitogepem van, es amerikai sorozatokat meg dokumentum filmeket nezek rajta a kedvesemmel estenkent. Meg wikipediat bujom a szabadidomben.. van meg vagy 60 cikk bejelolve bookmarkjaim kozt, amikre meg nem jutott idom.
Tehat nem igazan talalt.. nem baj, gondolom a TENY, hogy nincs igazad ebben SEM kicsit sem zavar, hiszen te hiszel.
Tisztellek a hitedert.. te nagyon eros vagy hozzam kepest a hited miatt. Becsulom, hogy velem ellentetben, te ugyan abban hiszel mindig. Ugyan abban hiszel szerdan, amiben hittel hetfon. Barmi is tortent kedden, te szerdan akkor is ugyan abban hiszel...

Ban: nem a seggnyalok viszik a nagy zse-t hanem azok akiket a piac megbecsul.. neha ezek valoban seggnyalok, de ahhelyet, hogy arra irigykednel, hogy bizonyos gerinctelenek hogyan lesznek sikeresek, inkabb tehetned magadat ertekesebbe a piacon. Tanulj nyelveket, erettsegiz le. Menj el fosuliba.. ilyenek. Rogton latni fogod, hogy mi a gyurcsany szerepe.

KopaszMercis 2007.12.11. 17:15:21

KopaszMercis 2007.12.11. 12:35:02
Textor tetrix:
en vagyok azon nagyon keves emberek egyike, aki nem hiszi azt, hogy nala van a bolcsek kove.
Nem tudom mit kell tenni.
meg egyszer le irom
Nem tudom mit kell tenni.
Szemben ezzel latom a hibat abban, amit mar tettek, es latom a hibat abban, amit tenni szandekoznak egyesek. Nochdazu mind ezt megprobalom objektiv tenni. Sajnalom, hogy nem vagyok eleg okos ahhoz, hogy tudjam mi a megoldas, de 1) ahhoz eleg okos vagyok, hogy felismerjem, hogy mi az ami nem vezet semmire 2) legalabb tudom magamrol, hogy nem tudom es ismerem a korlataim.

syrt 2007.12.11. 17:20:09

Aha, a kopasznak a egész jobboldal barom.
Holmi szar fityesszel meg ne gyere, szerinted hányan utálják jobban a minidúcsét a "jobboldalon", mint a "kommerek"?
Sokan, súgok.
Érdekes, nekem pl. nincs ilyen véleményem a egész "baloldalról".
(Azé' kíváncsi lennék, melyik pincében bújkáltál 98-02 között - már ha nem egyike vagy a hivatásos rettegő bérkommentelőknek).
Egyszerű vagy, mint a barlangrajz.
Az meg, hogy dicsekszel, mennyit keresel,téged minősít.

Viktor 2007.12.11. 17:22:56

Na végre valami…
Csak ez 1 ember rasszista kijelentése. Ami ráadásul lehet h nem is hülyeség. Hallottál egy bizonyos James Watson nevű úriemberről? Ő is náci akkor? Ja és buta meg tudatlan, kioktathatnád őt is. Tőled még ki is telik… Bíber se mondta h gázkamrába velük. Amit mondott az nem szép, de nem is náci.

„irigylesre melto, ha valakinek erre a bohockodasra van ideje, mert semmi valos terhes kotelezettsege nincsen”
Édesanyám két diplomás tanár, 27 éve tanít. általában 2-3 körül itthon van, aztán persze van még (változó mennyiségű) dolga, de 6ra már szinte mindig szabad. Édesapám kemény fizikai munkát végzett egész életében, de amióta az eszemet tudom 5re mindig hazaért (volt h korábban, változó). Ki vagy te, hogy így beszélj róluk???? Ahogy elnézem mint emberileg mint a társadalomra gyakorolt pozitív hatást tekintve egy senki vagy hozzájuk képest!!!
a hasonlatod is undorító gratulálok hozzá!
A postásos hasonlatod finoman szólva erősen hibás… az olyan mintha én a randalírozókÉRT tüntettem volna.
Mellébeszélésben jóvagy! A stílusod elég bunkó! Ne érdekeljen a valóság! Oktass ki mindenkit akár igazad van akár nincs. ha téged ez boldoggá tesz…

Komplikato 2007.12.11. 17:32:10

Azért az is érdekes, hogy sokezer "elmebeteg" ember hosszú évek alatt szerez diplomát szociológiából, pszichológiából, szociálpedagógiából, etimológiából, jogból, stb. Aztán 5-10 év után (ha nem dugták fejüket homokba) talán egy töredékét átlátják az egésznek, de itt egy csomóan tudják A MEGOLDÁST olyan problémákra amikre másoknak akiknek a képzetségügbe vág, nem sikerült évtizedek alatt sem.

Jó látni, hogy mennyi okos és tájékozott ember jár ide. ;)

KopaszMercis 2007.12.11. 17:32:56

syrt
Nem irtam le, hogy mennyit keresek te nagyon hulye.
Gondolom megint csak egy apro teny mit szamit...
ilyen majommal aki remeket lat es kepzeleg, nochdazu azt hiszi, hogy dicsekszem nincs mit megbeszelni.

KopaszMercis 2007.12.11. 17:39:21

Viktor:
en nem vagyok olyan kivaltsagos, hogy mar delutan kettokor otthon maszturbaljak...
Orulok, hogy anyadnak ez a luxus megadatik.. nem irigylem en tole nem vagyok irigy. Egyszeruen nekem ilyen celtalan nyarveresre nincsen kapacitasom. Orulnek ha lenne, de orulok annak, hogy masok ekkora luxust megengedhetnek maguknak. Szinkronban van azzal, hogy dolgozni sem akarnak nalunk jodolgukban...
Oriasi a gazdasagi valsag, amit gyurcsany ur teremtett...
Tetszik, hogy mar az en dumamat nylod, egy ket eredeti gondolat is eszedbe juthatna.
Amugy azon ritka esetek egyikbe szaladtunk, amikor nem melyen megvetendo dolog a kettos merced.. senki nem varja el toled, hogy valaki aki mas nezeteket vall mint te, ugy legyen altalan elkonyvelve, mint hasznosabb es jobb, mint a sajat anyad.. meg akkor is ha ez a napnal is vilagosabb. Osztonos vedekezes.. nem te tehetsz rola. Bar ettol fuggetlenul a valosagon nem valtoztat.. ha mar nekem udvarolunk el ismetlem en is a sajat gondolatomat ;)
Amugy meg attol mert gusztustalan a hasonlat ervkent megallja a helyet es ravilagit arra, hogy mennyire primitiv duma ez a "jogom van hozza".. szamomra semmit nem jelent, mint hogy disztingvalashoz keves vagy (ugye a szuleid nem tanitottak meg.. ha mar anyad hasznossagat firtatjuk a tarsadalomra nezve), erveid nincsenek.. ezert vegso soron
"jogom van hozza JOGOM VAN HOZZA JOGGGGGOM VAN HOZZZZZAAA" fele felkialtassal hatha igazad lesz tole..
de nem.

Ban 2007.12.11. 17:49:33

KopaszMercis 2007.12.11. 17:05:35
Ha ez valóban így van, akkor a te céged a 'tisztelet a kivételnek' kategória, amit az előbb valóban nem említettem.
Sajnos a legtöbb cégnél igenis a helyezkedők, seggnyalók vannak pénz és pozícióközelben, és
aztán vannak azok az emberek, akik rendesen dolgoznak helyettük is-ez idegesít igazán, és ez nálam nem annyira irigység, hanem az igazságot hiányolom(biztos naiv vagyok). Tudom, ha ez van, akkor váltanom kéne, de egyrészt nem könnyű, másrészt, meg én a jelenlegi helyemen szerettem volna/szeretnék elérni vmit. Hidd el, sokat tettem ezért, de nem szeretem "futtatni" magamat, ők meg
azért tudják, de úgy csinálnak, mintha nem vennék észre.
Hiszek? Igen, vannak elveim(úgy gondolom, nagyrészt elfogadhatóak), ezekben hiszek. Ha mindig megváltoztatnám őket, úgy, ahogy éppen kényelmes, azzal talán éppen azt ölném ki magamból, ami megkülönböztet másoktól. De akkor mi értelme lenne az életnek? A pénz sokminden, de nem minden. Nekem nem kell BÁRMI áron. Lehet, hogy csórón döglök meg...
Ez van.

Viktor 2007.12.11. 18:02:06

nekem nincsenek érveim? olvasd már vissza miket írtunk egymásnak te szerencsétlen! mondok valamit erre mindig másról kezdesz el beszélni. a szüleim nem azért hasznosabbak mint te mert ők a szüleim hanem, mert egyikük tanár akinek több100 (nem kevés hátrányos helyzetű, mert olyan helyen dolgozik) gyerek sokat köszönhet. a másikuk pedig a 2kezével csinál meg olyan dolgokat amik nélkülözhetetlenek a mai világban. nem a leg elitebb munka lehet. a te szemedben nem sokat ér, mert neked természetes h van áram.. csak tudod ezt meg kell csinálni valakinek. te mit is dolgozol? ha azt a munkát nem végezné el senki mennyivel lenne rosszabb nekünk??? amúgy jó h a szüleimet kell megvédenem te érvelés nagymestere... látszik h mennyire megtalálod mindig a lényeget. ezt a jogom van hozzá dolgot egyszer mondtam!! és a fantasztikus példád és érveléseddel ellentétben ez társadalmilag, erkölcsileg és morálisan is helyes amit én csináltam. csinálhatjuk aztis h te mindig mondod a hülyeségedet aztán megcáfolom erre megint írsz egy hülyeséget megint megcáfolom majd amikor megunom vagy nem lesz időm mert nem tudok mindig ennyi időt gép előtt tölteni akkor mondhatod h DEJÓVAGYOK! DEJÓVAGYOK! NINCSEN ÉRVED! NINCSEN ÉRVED! HIHI látom annyi eszed sincs h észrevedd azért írok így, mert bízom benne, h talán észreveszed magad. de látom nem...

BloodLine 2007.12.11. 18:02:33

1. mit várunk egy olyantól aki nigger zenével akarja megváltani az országot? =D
2. mit várunk egy olyantól aki nem tud kulturáltan fogalmazni?
3. mit várunk egy olyantól aki olyan dolgot ócsárol amiről nem tud semmit?
4. mit várunk egy olyantól, aki nagyra van a tudásával, holott egy tájékozatlan bunkó nimand?
5. mit várunk egy olyantól, aki nem látja át, milyen jó propagandahúzás volt a Jobbik részéről, hogy elnyerje az emberek rokonszenvét és a parlamentbe kerüljön ? ( igen te senkiházi, nem minden csak fekete vagy csak fehér, megnézhetnéd az ok okozati összefüggéseket, ahelyett hogy degenerált módjára jártatod a pofádat)
én nem várok semmit, és egyetértek az előttem szólóval, szerintem ki se told a pofádat Magyar Szigetre jövő nyáron, Fehér nigger.

Viktor 2007.12.11. 18:06:13

pedig megfogadtam, h soha többet nem vitatkozok seggfejekkel interneten, mert nincs értelme. de csak nem bírom megállni. élőben bármikor bárkivel akinek van egy kis esze, de ennek így nem sok értelme van. elbeszélünk egymás mellett.
ja és kopaszmercis: bocs azokért amiket írtam. azért, mert te bunkó vagy nem kellett volna nekem is annak lenni. csak kicsit felidegesítettél. további jó szórakozást!!

Komplikato 2007.12.11. 18:12:17

Elöbb lesz ötösöm a lottón, mint hogy bejusson a Jobbik a parlamentbe, feltéve ha meglesz addigra. (Tudjátok az összetartás, eddig is marhára ment ...)

Más. A jótanácsokról (a "cigánybünözés" megoldása okán) eszembejutott ez a régi vicc:
Elmegy az egyszeri libapásztor tanácsot kérni a bölcs rabbihoz, mert hetek óta sorra megdöglenek a libái ...
Azt mondja neki a rabbi:
- Hát eddig itt legeltettél, biztos ez a baj, vidd át a libáidat a patak túlpartjára.
Libapásztor megfogadja a tanácsot, de a libák még sűrűbben döglenek megfele. Visszamegy hát új tanácsért:
- Hát ez nem jött be, akkor vidd őket messzebb a pataktól, a mező túlfelére ...
Jön vissza pár hét múlva a libapásztor:
- Jaj rabbi, mi lesz most? megdöglött az összes libám!
Mire a rabbi:
- Milyen kár, pedig lett volna még EGY CSOMÓ JÓTANÁCSOM!

Avagy könnyű a másét a csalánba verni, ugye ...

dzsuhesz 2007.12.11. 18:16:36

Húha... Most nagyot csalódtam...

KopaszMercis 2007.12.11. 18:16:50

Viktor lehet csurni csavarni...
Ha anyad soha nem tanitott volna faterod meg nem as a kabelnek arkot akkor mi a picsa van? Meg csinalja mas... Beloled kiindulva anyad pedagogiai kepessegeit megitelve meg jobban is jartunk volna ha beall faterod melle kabelt kotegelni. Bar mindig a suszternek lukas a cipoje... szal tudja a fasz a sotetben tapogatozom
Ertem szerinted igy meg ugy helyes, kurvara minden szempontbol meg sem talaltal ra semmilyen ervet.. annyit birtal ide hanyni, hogy JOGOM VAN HOZZA. Na bumm... kurva helyes lehet, ha semmivel nem birod sem megvedeni magad sem alatamasztani amit allitasz.
Viktor kozlom veled, hogy az nem cafolat, hogy "de az nem ugy van..." Es az sem, hogy szubjektiv hulyesegekkel jossz.. "igy ugy elfogadott tarsadalmilag erkolcsileg" igen.. kurvara elfogadott.. gondolom teljesen egyseges volt ezzel kapcsolatban az tengernyi komcsi kocsog velemenye, akik vegig piszkaltak teged es ordibaltak az ablakbol.
Szedd mar ossze magad kiscsillag osszevissza beszelsz..

Hu bazmeg ettol a sok fekete zenetol en is a falramaszok... vannak koztuk jok, de mi a geciert toljak a kepunkbe ezt a sok szart kozuluk. Nem ertem.. Bloodline tesot meg sajnalom, gondolom valami hosszu faszu neger levarrta a csajat, es most morcos.. nezzuk el neki a tuskosagot. Amugy melyik magyar szigetre ne menjen, arra ami a hajogyaron van, vagy arra a frusztralt hulyekbol allo uttorotaborba ahol rovasirasban tetovaltok reszegen egymas hatara hennaval ss szlogeneket? =)

Viktor: szep dolog a vereseget meg kozvetve is elismerni.. hidd el igy utolag tokre sajnalom hogy felmostam veled a picsaba a padlot, de hat valakinek csak helyre kell raknia teged, kulonben hogy maradsz eletben. Amugy semmivel nem sikerult sertobbnek legyel, mint egy ovis amikor azt kiabalja, hogy "nem hallak nem hallak la la la".. meg ahhoz azert fel kell noni, hogy labdaba rugj...
De legalabb mar iranyba allitottalak...

KopaszMercis 2007.12.11. 18:16:50

Viktor lehet csurni csavarni...
Ha anyad soha nem tanitott volna faterod meg nem as a kabelnek arkot akkor mi a picsa van? Meg csinalja mas... Beloled kiindulva anyad pedagogiai kepessegeit megitelve meg jobban is jartunk volna ha beall faterod melle kabelt kotegelni. Bar mindig a suszternek lukas a cipoje... szal tudja a fasz a sotetben tapogatozom
Ertem szerinted igy meg ugy helyes, kurvara minden szempontbol meg sem talaltal ra semmilyen ervet.. annyit birtal ide hanyni, hogy JOGOM VAN HOZZA. Na bumm... kurva helyes lehet, ha semmivel nem birod sem megvedeni magad sem alatamasztani amit allitasz.
Viktor kozlom veled, hogy az nem cafolat, hogy "de az nem ugy van..." Es az sem, hogy szubjektiv hulyesegekkel jossz.. "igy ugy elfogadott tarsadalmilag erkolcsileg" igen.. kurvara elfogadott.. gondolom teljesen egyseges volt ezzel kapcsolatban az tengernyi komcsi kocsog velemenye, akik vegig piszkaltak teged es ordibaltak az ablakbol.
Szedd mar ossze magad kiscsillag osszevissza beszelsz..

Hu bazmeg ettol a sok fekete zenetol en is a falramaszok... vannak koztuk jok, de mi a geciert toljak a kepunkbe ezt a sok szart kozuluk. Nem ertem.. Bloodline tesot meg sajnalom, gondolom valami hosszu faszu neger levarrta a csajat, es most morcos.. nezzuk el neki a tuskosagot. Amugy melyik magyar szigetre ne menjen, arra ami a hajogyaron van, vagy arra a frusztralt hulyekbol allo uttorotaborba ahol rovasirasban tetovaltok reszegen egymas hatara hennaval ss szlogeneket? =)

Viktor: szep dolog a vereseget meg kozvetve is elismerni.. hidd el igy utolag tokre sajnalom hogy felmostam veled a picsaba a padlot, de hat valakinek csak helyre kell raknia teged, kulonben hogy maradsz eletben. Amugy semmivel nem sikerult sertobbnek legyel, mint egy ovis amikor azt kiabalja, hogy "nem hallak nem hallak la la la".. meg ahhoz azert fel kell noni, hogy labdaba rugj...
De legalabb mar iranyba allitottalak...

BloodLine 2007.12.11. 18:28:02

hehehehe XD ki mondta hogy hím vagyok IQfighter.... na lehet hülye kurvázni igen lány vagyok XD de mielőtt bedobnád nincs szükségem \"nagyfaszú\" niggerre...
ha énis általánosítani akarok te valami nagyon sukár izompólós beképzelt dugasz lehetsz aki az érettségijét is a lengyel piacon vette :D ja a 6 kilo aranyláncot ne felejtsük ki :D
tudodmit? inkább tetováljanak részegen a hátamra náci jelmondatokat rovásírással, mint hogy akkora degenerált deviáns korcs legyek mint te ;)

Viktor 2007.12.11. 18:31:36

nem fogok csúnyán beszélni veled mert az előbb már bocsánatot kértem.
mielőtt még azt fejtegeted h mennyire feltörölted velem a padlót tanulj meg olvasni vagy ha tudsz akkor szedd össze azt a sok IQ-dat és értelmezd szerinted mit akartam ezzel:

kérdeztem: \"csak tudod ezt meg kell csinálni valakinek. te mit is dolgozol? ha azt a munkát nem végezné el senki mennyivel lenne rosszabb nekünk???\"
\"Ha anyad soha nem tanitott volna faterod meg nem as a kabelnek arkot akkor mi a picsa van? Meg csinalja mas...\"
érvmester ismét odabaszott. megint jól meg lettem alázva.
majdnem megmagyaráztam, de inkább nem segítek többet. jobb neked abban a tudatban lenni h te mindenkit megalázol, leérvelsz.
látszik h magadból indulsz ki:
\"Amugy semmivel nem sikerult sertobbnek legyel, mint egy ovis\"
nekem nem célom, h az legyek.
beszélgetek emberekkel akikkel van értelme, veled nincs. a saját kis "győzedelmes" világodban jól elvagy.

KopaszMercis 2007.12.11. 18:32:56

Ugyes vagy.. eltalatad..
tenyleg izompolos vagyok, es 4.3 kg arany van rajta gyurukkel karkotokkel osszesen. Biztos ilyen hapsit akarsz ezert vagy ilyen frusztralt es haragszol
Es amugy a moszkva teren talalkoztam azzal aki az angol nyelvvizsgat eladta nekem nem a lenyel piacon.. de mindegy hagyjuk.

Mar elnezest kerek, hogy ferfinak neztelek, de tudod en amugy alapvetoen a feministakkal ertek egyet - hogy ez a vilag jobb lenne ha nem a ferfiak uralnak, hanem a nok - szal a ferfiak kozt is a parjat ritkitja egy ekkora barom, mint te.. nok kozott meg aztan egyenesen tenyleg kurva keves ekkora okor van.

Melle nyultam elnezest.. ezek a franya eloiteletek. Latod te sem vagy mas mint erv amellett, hogy hasztalanok. Hiaba van meg minden matematikai eselye az embernek... nem mukodik.

Isten orizzen attol, hogy olyan degenralt devians korcs legyel mint en (mondjunk arra, hogy devians vagyok, mindig is inakbb titkon buszke voltam).. menjel es tetovaltass gyorsan valami ilyen szart a hatadra, bizonyitsd be, hogy te mennyire komoly vagy.
Usgyi...

KopaszMercis 2007.12.11. 18:37:27

Teso ha en nem vegeznem el az en munkamat meg tenne mas.. ahogyan a szuleidet is. Ezzel azt akartam erzekeltetni, hogy ez megint csak nem erv, mert ebben nem kulonbozunk egymastol a szuleiddel akiket ugy annyira soknak es jobbnak tartasz, mint engem. Te erveltel azzal, hogy ha en nem csinalnam az en munkamat.. erre en, hogyha ok sem az oveket. Ugyanolyanok. Meddig kell a szadba ragni te nagyon hulye? Amugy meg ha nem vegeznem rendesen a munkamat csomo mindenkit atbasznanak, igy meg kurva sok. Ertsd havi tobb ezer ember sporol kozvetve a munkam miatt azert, mert olcsobban beszelhetnek telefonon.
Elnezest, hogy nem szegyellem emiatt magam..
Amugy most vagy hiteltelen vagy, vagy en nem vagyok seggfej, hanem ertelmes hozzad minimum melto vitapartner.. dontsuk csak el gyorsan, hogy hogy is van.
Teso: elnezest kertel, hogy milyen bunko voltal.. en nyugtattalak, hogy ne aggodjal semmivel tobb kart nem sikerult okozzal minden erolkodesed ellenere, mint az emlitett szinvonaladon mozgo ovis embertarsaidnak sikerult volna a korbeirt modszerrel... csak fel akartalak oldozni.
bocs bazd meg.

BloodLine 2007.12.11. 18:49:34

és elárulnád mért én vagyok az ökör? csak azért mert nem úgy látom mint te? XD vedd már észre hogy aki normális emberi lény elolvassa a szánalmas erőlködésedet amit érvelésnek nemigen lehet nevezni röhögőgörcsben tör ki XD

Viktor 2007.12.11. 18:51:07

nem kell a számba rágni ígyis látom h nem érted. de rendes vagyok elmagyarázom:)
nem tartom elfogadható érvnek h "megcsinálja más", mert ezt mindenre lehet mondani. ettől nem lesz egyenértékű a hivatásos verőlegény meg az orvos... mert mindkettőjük munkáját megcsinálja más ha ők nem. vannak amik hasznosak a társadalom számára, vannak amik nem hasznosak, vannak amik károsak. (persze nem lehet csak 3kategóriára lebontani de talán így könnyebben megérted) az, h valaki megtanul írni, olvasni, normális emberként viselkedni meg h olcsóbban telefonál... van különbség. segítek megint: a tanár javára.
ez érvelés. remélem világos neked is. nem magyarázom (veled ellentétben), h hú de le vagy érvelve meg meg vagy alázva stb. aki elolvassa eldönti:)

Proletár 2007.12.11. 19:07:03

Hát Pilu azt tudom ezen írásodra csak így balkézből reagálni,hogy tisztelt kátrányos helyzetű nem mocskolódni kell te szaros seggű hanem dolgozni mint a többi EMBER , és amíg így írogatsz addig tudod ! bő nyállal megeszed a vérem te koszos csavargó hontalan . Ugyanis hazád az nincs ! Nem is volt soha. Keresd meg gyorsan cigányországot a térképen, és ha megtalálod a gyakorlatban is keresd meg,és ott szaporodj ne itt ha lehet ! Ha meg nincs ilyen , akkor meg kuss !

tata86 2007.12.11. 19:07:56

Hát Pilu olvasd el a mostani kommenteket, és néhányat az előző írásaiból, majd vond ki az ezekből kirajzolódó intelligencia szinteket egymásból, és megkapod a 2010es magyar bruttó államadósságot ezermilliárdban.

Uracska 2007.12.11. 19:11:29

Vicces gyerek vagy te KopaszGECiMercis!De szerintem inkább egy gátlásokkal küzdő kis csicska,akit gyerekkorában molesztált az apja.De fel a fejjel egyszer belőled is lehet majd normális ember.Csak először szakíts azzal a rossz szokásoddal,hogy szopkodod a cigány spanjaid retkes faszát.

kollektív tudat 2007.12.11. 19:23:20

Teljesen igazad van Pilu!

antenor 2007.12.11. 19:42:44

Ez a post egy ordernáré és értelmetlen fröcsögés. Ajánlom a Tulok Gárda megszervezését, s majd figyelemmek kisérem okos megoldásaikat a nehéz kérdésekkel kapcsolatban. Valahogy nem hiszem, hogy a paraj duma elég fog lenni.
süti beállítások módosítása