HTML

 
Közel húsz éve működik hazánkban egy szélsőséges csoport. Az önmagát Elitnek nevező bűnszervezet kemény magját több mint 380 főből álló klikk alkotja. A piramisszerűen felépített hálózatuk átszőtte társadalmunkat, így az alsóbb szintekkel, szimpatizánsokkal együtt néhány tízezerre is tehető a banda tagjainak száma. Azonosításukat nehezíti, hogy nem ideológia mentén szerveződnek, kizárólag az anyagi és hatalmi szempontok motiválják őket. A klasszikus maffiamódszereken túl, gigászi gazdasági bűncselekmények, valamint az utcai erőszak is szerepel az eszköztárukban. Jól szervezett milíciákkal rendelkeznek, amelyek készek a civil lakosságot is terrorizálni. Számlájukra több százezer bűncselekmény róható fel. A lakosság megfélemlítése, kizsákmányolása (védelmi pénz), testi sértés, lopás, rablás, korrupció, hűtlen kezelés, haza~, és nemzetárulás, adócsalás, hogy csak a legfontosabbak említsük. Szakértők szerint a bűnszervezet felszámolása – méreteinél és hatalmánál fogva – „hagyományos” eszközökkel már nem megoldható.

Címkék: politika terror társadalom elit hülyemagyar

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr3332303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.02.09. 13:51:27

Ez egyáltalán nem PC, hogyis mondják amikor nem akarnak érvelni, pláne látni a dolgokat? Hmmmm... ja megvan. PILU, DEMAGÓG VAGY!

dekoninckx (törölt) 2008.02.10. 06:29:11

Ehh, egy huszárvágással megoldható lenne, hogy mindezek ne legyenek bűncselekmények: helyezzük át a koordinátarendszert, legyenek a felsoroltak a követendő, de legalábbis megengedett norma. Persze nem árt mindezt elősegítendő lassan (na, inkább gyorsan!), de biztosan átformálni az emberek gondolkodását, hogy mindezt el is higgyék, majd végül magukévá is tegyék. A média erre jó partner, és dolgozik is rajta szorgalmasan. A tévébőlcsatornákból (milyen találó név: "csatorna")... bocsánat, teleképból jobbára ez az üzenet ömlik.
Egyszer minden a helyére kerül, nincs miért aggódni.

dowNLoad · http://www.rense.com 2008.02.14. 22:41:27

MÁR hogyne lenne békés(de nem hagyományos) megoldás! Mindenki vegyen FÖLDET(amennyit csak tud!) és menjen külföldre dolgozni! 2legyet 1csapásra: az "állam" összerogyna (az elit elkotródna, mert itt lenni, már nem lenne neki üzlet) és az utolsó értéket, a termőföldet nem tudná eladni, +mindenki jobban keresne aki kimenne, gyűjtene egy kis tőkét, és mire visszajönne az az 1millió beszámítható ember (aki ITT még fizet adót) addigra egy (tényleg) ÚJ Magyarország fogadná őket. Adóbevételek nélkül, berogyna hamar veresjani tudásával ez az egész. (megélhetési politikus, megélhetési médiaköcsög, megélhetési zsidó/buzi/cigány MENTES ország!) Abból lehetne felépíteni valamit, ami egyszer egy olyan minőségű országgá válhatna mint p. SZLOVÉNIA. (már azzal is beérném)
süti beállítások módosítása