HTML

Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már most bizonyítást nyert beismerő vallomásod alapján.

 
Leveled olvasva most nem mennék bele annak erkölcsi aspektusból történő boncolgatásába, mert úgy gondolom, minden egészséges morállal és igazságérzettel rendelkező ember megfelelő ítélet hozott már akkor feletted, mikor pribékjeid tüntetőket vertek félholtra a nyílt utcán. Tegyük félre megítélésünket, nézzük inkább konkrétan a leveledben szereplő logikai hibákat, - vagy inkább magyarul fogalmazva – pofátlan csúsztatások, és ellentmondásokat:
 
„…Az albizottság alkalmatlan feladatának teljesítésére. Tagjai közül többen sértettként..”
 
Ezt a mondatot jobban meg kellett volna rágni mielőtt kiengedted az éterbe, Feri! Azzal, hogy nem „magukat sértettnek valló”, hanem „sértettként” nevezed meg a bizottság egyes tagjait, elismered a jogsértés(ek) tényét, és ezzel a vizsgálat, a bizottság legitimációját is. Öngól, bazmeg! Tulajdonképpen nem is kellene továbbmennünk az elemzésben, mert ettől a sortól kezdve tök mindegy, hogy mit írsz. De tudod mit? Leszek akkora féreg,  nem hagyom ki azt a néhány kegyelemdöfést, ami mindenki számára világossá teszi, hogy nem csak hatalommániás, hazudozó féreg vagy, hanem szimplán idióta is.
 
A mondat második fele:
 
„…vagy sértettek jogi képviselőjeként, terrorcselekmény előkészületével és az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel meggyanúsított személy védőjeként közvetlenül érintettek az albizottság tárgyát képező cselekményekben”
 
Nevezzük nevén a gyereket: Dr. Gaudi-Nagy Tamásról beszélsz, aki Budaházy ügyvédje civilben, illetve a Nemzeti Jogvédő Alapítvány egyik alapítója, amely szervezet történetes volt szíves ellátni megannyi 2006-ban megalázott, megvert ember jogi képviseletét.
Először is, a közvetlen és a közvetett szavak közötti jelentésbeli különbséget kellene tisztáznod magadban! Ha Gaudit vádolnák „alkotmányos rend elleni szervezkedéssel”, illetve bármilyen bűncselekménnyel a 2006-os eseményekkel kapcsolatban, akkor beszélhetnénk közvetlen érintettségről.
Másodsorban: érintettség, avagy Révész Máriusz, illetve Dr. Gaudi-Nagy Tamás szerepe. Furcsa, hogy egy vizsgálóbizottságban olyan ember is ül, aki a másik oldalt képviseli? Tudom, az elvtársaknál nem az olyan eljárás/meghallgatás a megszokott ahol az áldozat is képviseltetve van, de ez a világ rendje. Képzeld, kérdezni mer az érintett és annak képviselője is! A rohadt anyjukat, mi?!
 
„Mi okom lenne asszisztálni egy olyan ügyben, amelyben közvetlenül érintett - és ezért elfogult - politikusok utólag kívánnak vizsgálatot folytatni…”
 
Láttál már időben előre vizsgálódó bizottságot? Azt jövőkutatásnak hívják, Fecó! Bármilyen furcsa, a világ kronológiája: történés => vizsgálat. Fordítva nem megy.
 
Apropó összefüggések: „érintett, és ezért elfogult politikus”. Van a pofádon bőr, Feri, ami a csúsztatások mértékét illeti:
 
a, Gaudi ügyvédként védte az érintetteket, véletlenül sem volt még politikus az események alatt, 2009-ben lett a Jobbik képviselőjelöltje. Tehát, ha valaki civilként jogsértések ellen harcol az rendben van, de ugyanezt ne tegye a Parlamentben, főleg ha éppen te szennyeseid között kotorászik? Logikus.
b, Révészt pedig történetesen képviselőént verték félholtra a pribékek. Politikusnak nem fájhat a verés, mert esetében a jajgatás politikai véleménynyilvánításnak minősül? Teccetek volna mondjuk egy buszvezetőt megverni helyette, most nem lenne kényelmetlen a személye, ugye! 
 
„…Azonban a felháborodás, a kormány ellen megfogalmazott bármilyen éles kritika sem teszi jogszerűvé azt a felfordulást, azt a rombolást, amelyet megdöbbenve és megütközve tapasztalt az ország többsége 2006 őszén. Nincs ok megérteni és felmenteni az elszabadult brutalitást, a rendőrök megtámadását, a Televízió felgyújtását…”
 
Rendőrök megtámadása viszont felmenti őket a későbbi, ártatlanok elleni elkövetett barbarizmus alól? Értem. A gyorshajtót elverő rendőrt mentesíti cselekedetének felelőssége alól az előbbi szabálysértése. Világos.
 
„…A kormányt szabad kritizálni, lehet ellene tüntetni, de az alkotmányos rendre, a köztársaságra nem lehet rátámadni. Márpedig a demonstrálók jelentős része, a hangadók ezt tették….”
 
Anyád a jelnetős része, az!
Egyébként, ha egy száz fős társaságban két ember balhézik, akkor a rendőrség joggal veri el az egész csapatot? Jogos volt az ötvenhatos sortűz is, mi? Hogy a pics@ba mer gondolkodó ember ilyen mondatot a tollából kiengedni? Ez a kollektív bűnösség megállapításának eklatáns példája. "A tüntetők jelentős része", „a cigányok nagy része”, „a zsidók többsége”. - Együgyű, fasiszta általánosítás.
 
„…Ami a rendőrséget illeti, ma már tudjuk, hogy nem voltak kellően felkészülve a kialakult helyzet kezelésére. Az azóta elkészült különböző szakmai elemzések és jelentések világosan rámutattak a hiányosságokra…”
 
Érdekes, nekem úgy tűnt, hogy a felkészületlenség csak a Televízió ostrománál volt jellemző. Utána, mintha túlzottan is felkészültek lettek volna a rend őrei. Alapvető gondossággal hagyták otthon az azonosítójukat, és különös figyelmet fordítottak az alapos brutalitásra, valamint a vipera használatára (nyilván saját ötleteik alapján). Tényleg, egyébként a megbilincselt ember kezének eltörése mióta szakmai hiányosság? Vagy a földön fekvő ember veséjének megtaposása valami képzetlenségre, esetleg eszköz hiányára vezethető vissza? Ezt a cinizmust…
 
 
 
Az igazat megvallva jómagam is értetlenül „állok” ezen bizottságot előtt, hiszen ha lett volna 2006-ban Magyarországon politikától független igazságszolgáltatás és rendvédelem, akkor most nem politikai nyomásra kellene a megfelelő mederbe terelni a kérdés rendezését. Normális országban nem parlamenti bizottság vizsgálja a köztörvényes bűncselekményeket, hanem a rendőrség, ügyészség, bíróság. De onnantól kezdve, hogy nem volt a rendőrökön azonosító, hogy a bizonyítékok tucatjai ellenére nem lett felelősségre vonás, egészen odáig, hogy nem (vagy csak alig) születtek rendőröket elmarasztaló ítéletek, az események egyetlen dolgot sejtetnek: nem a jog, hanem a politikai hozta meg a történtek felett az ítéletet. Ergo részedről most, politikai színezetről ajvékolni egy kicsit szánalmas, mert te/ti vagy(tok) az(ok), akik nem engedték intézményes úton rendezni a kérdést. Ha nem a politika mozgatta volna a szálakat a 2006-os őszi események rendezése kapcsán, akkor most nem a politikának kellene visszarángatni azokat.
 
Ferike, ülj le, egyes! Írni és érvelni ugyan nem tudsz, de legalább van a pofádon jó vastag bőr!
 

 

Címkék: politika gyurcsány

620 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://pilu.blog.hu/api/trackback/id/tr82320288

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány szarul látja a dolgokat 2010.09.25. 09:18:08

Gyurcsány Ferenc nem vett részt a 2002 és 2010 közötti törvénytelenségeket vizsgáló parlamenti albizottság meghallgatásán. Ez ugye önmagában véve nem meglepő. Megszoktuk, hogy bármennyire is etikátlan, bármennyire is undorító volt az előző 8 év kormány...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SÜN 2010.09.24. 18:58:12

nem hiszem h nincs 1 elmebeteg aki agyonszúrná valahol ...

pelorat 2010.09.24. 19:02:38

nem kellett túl sokat olvasni ebből a szemét írásból, hogy világos legyen, megint egy elfogult csőlátású turbómagyar osztja az észt. A hozzátok hasonló seggfejek valószínűleg tapsikoltatok volna a rendőröknek, ha történetesen szélsőbal tüntetőkkel harcoltak volna.

Kassian 2010.09.24. 19:05:21

T. Blogíró, te egy igazi, vérbeli, amolyan született faszfej vagy. Javaslom a blogolás abbahagyását és rendes munka keresését. Neked is jobb lesz, meg nekünk is.
Köszi.

GázGéza 2010.09.24. 19:08:38

@SÜN: ne má, még a végén mártírt csinálnának belőle

Uva 2010.09.24. 19:08:49

Piluka, ülj le, egyes! Írni és érvelni ugyan nem tudsz, de legalább van a pofádon jó vastag bőr!

GázGéza 2010.09.24. 19:09:51

@Kassian: te vagy a faszfej baszdmeg

R242 2010.09.24. 19:11:36

Simán esküszegő. Ennyi, dilis.

Mitya Ivanov 2010.09.24. 19:12:01

a posztírónak azt üzenem, hogy ne fogalmazzon ennyire visszafogottan, hiszen Gyurcsány Ferencről van szó. Őt ütni kell, ha máshogy nem, szavakkal.

Kozmokrator · http://www.tudtad.com 2010.09.24. 19:12:07

Szerintem a mi Ferink mindig ugyanazt a Feris képét mutatja, tetszik, vagy sem.

Balaint 2010.09.24. 19:13:38

@Uva:

Szia Gréczy Zsolti! Te még élsz? Azaz te még itthon élsz? Miért nem húztok valami meleg helyre, ahol se demokrácia, se magyarok, mert téged meg a Feri főnöködet szemlátomást mindkettő zavarja!

okostojgli (törölt) 2010.09.24. 19:14:29

Ki nem szarja le a faszkalap fidesznyikeket meg náci fegyverhordozóikat!

Evil Dick 2010.09.24. 19:15:48

A város szétverőiről még mindig nem esik szó. Mi ez a kettős mérce? Vagy az arctalan tömeg mindenre feljogosít?

Gulyo 2010.09.24. 19:17:26

Nem kell agyonszúrni, csak egy picit péppé veretni ... átgondolná az Apró villát ...

Hóember 2010.09.24. 19:18:20

Én teljes mértékben támogatom a feri ilyesfajta megnyilvánulásait. Írjon minél többet (kibaszott jó könyveket a modern baloldalról), blogoljon, chartázzon!
Számos eset bizonyítja, hogy a pszichiátriai betegeknél a szabad művészi önkifejezés lehetősége (írás, festés, rajzolás) gyakran jobb eredményt hoz, mint a gyógyszeres kezelés.
Csak az irányítóterembe ne tessék többet beengedni, akkor nem lesz semmi baj(unk).

hjzgjkhjkl 2010.09.24. 19:19:43

Gyurcsány csak egy bohóc. De azért amit tett az országgal, megérdemelné, hogy felakasszák.

stratez 2010.09.24. 19:20:02

Nem csak az a morális árnyékszék érdemel említést, amin Fletónk üldögélt, miközben illatos levélkéjét írogatta, hanem a sokak által nagyra tartott gyurcsányi szürkeállományról is bizonyítványt állított ki az őszödi kurvaországozó. Bizonyítványt, amiben a legjobb jegy az 1-es alá.

fátum 2010.09.24. 19:22:27

Szerintem is írjon a ferike minél több ilyet! Komoly százalékokat visz át az MSZP-től a másik három párthoz.

Uva 2010.09.24. 19:23:51

@Balaint:
/yawn.
Ha magyarnak lenni az, hogy folyton baszogatni kell másokat, akkor tényleg megfontolom, hogy elköltözzek-e.

Reggie 2010.09.24. 19:24:51

Az ilyen felto felek miert nem kapnak egy jo kis agyrakot? Eskuszom be kene sugarozni parszor hatha osszehozzuk neki...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.24. 19:27:03

Pilukám! Te tényleg ekkora segg vagy vagy csak parodizálsz valakit?
(látom, nyilasék már tombolnak :DDD)

Csak tudnám, ki volt az a másik Pilu nickű alak, aki anno egészen normális embernek tűnt? Az a tetűfészek, aki ezt a blognak csúfolt okádékot fossa magából, azonos lenne vele? Remélem, hogy nem...

Nils. H 2010.09.24. 19:27:06

Jelentsék fel, függesszék fel a mentelmi jogát. 2/3dal ez nem tűnik túl nehéznek.
Miért nem ezt teszik?

Ahol pl. Gaudi kérdezgeti Morvait 2006-ról, azt nehéz nem politikai színjátknak, hanem vizsgálóbizottságnak tekinteni.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.24. 19:28:43

Kicsit továbbolvasva ezt az idehányt ocsmányságot: Pilukám drága! Remélem, egyszer valaki rádgyújtja a házad, összetöri az autódat és még te leszel elítélve, amiért mindezt kiprovokáltad... nagyon remélem. Megérdemelnéd.

Karesz000 2010.09.24. 19:28:58

Van-e bizonyíték arra, hogy ami történt 2006 őszén, azt Gy.F. kérte. Ha van, jöhet a vizsgálat. Ha nincs, akkor kuss van mindenkinek.
Részemről halomra lőttem volna a TV székházat megtámadó csőcseléket. És lehet, hogy nem gumilövedékkel.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.24. 19:30:19

@Nils. H: egy igazi komcsi+náci büfög belőled. :D
Politikai túlsúllyal visszaélve, "törvényes" eszközökkel eltenni az útból a neked nem tetszőket... Szálasi pajtásodék, meg Rákosi elvtársadék műveltek ilyesmit. (sajnos a fidesztől sem számíthatunk másra)

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2010.09.24. 19:31:22

Szerintem jó poszt. A probléma csak ott van, hogy a 2/3-os forradalmárok megtehetnék, hogy felfüggesztik a Fletófélék mentelmi jogát, de nem teszik. Persze hogy nem. A kígyó sem harap a saját nyelvébe.

Pilu, szerintem igazat írtál, a feljebb fröcsögőkről pedig ne vegyél tudomást. Valószínűleg érdekük védeni a szockó bagázst. Hamarosan úgyis kihal a koszos fajtájuk...

Fatal Error! System Halted! 2010.09.24. 19:32:18

Gyurcsányt már jó lenne, ha elfelejtené magát meg mindenkit.

Az viszont tényleg kurvajó lenne, ha a büdös féreg csőcselékről is szó esne, akik forradalmárt játszva szétbasztak mindent. A köcsög Gaudi a kis faszpörgettyű Márciusával együtt miért nem basztatja őket is?

ki kicsoda 2010.09.24. 19:34:37

pilu!

... nem egy nagyrakás, de még kisrakásnak is csak kicsike sz@r vagy, de hogy még logikáról, jogi értelemről és erkölcsről merj beszélni, ritka nagy bátorság.

Persze ezzel nem vagy egyedül a hordában, ami még semmit nem jelent.

2010.10.23.

sanyix 2010.09.24. 19:37:29

"de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már most bizonyítást nyert beismerő vallomásod alapján."

az hogy egy zsák szar, az már nagyon régen bizonyítást nyert... olyan 2006 környékén. Mondjuk az adócsökkentés megnyertük a választásokat vissza az adókat akciónál.

Fatal Error! System Halted! 2010.09.24. 19:38:43

@Karesz000: Részemről halomra lőttem volna a TV székházat megtámadó csőcseléket. És lehet, hogy nem gumilövedékkel.

Bingo.

Utálok mással példálózni, de más országban simán ejnye-bejnye lett volna a jutalmuk.

Asszem az Ismerős arcok egyik száma pont az akkori esemnyekről szól, bejátszva egy eredeti felvtelt,, amint egy hős szabadságharcos mondja: "Ezzel lőnek nézzék meg! Ez a demokrácia!"

Piraeus 2010.09.24. 19:40:32

10 pont. Teljesen korrekt írás. Igazad van. Gyurcsány egy erkölcstelen, gerinctelen fasisztoid gazember.

Visionstar 2010.09.24. 19:40:45

@Imre Laci: Szopogassátok egymás farkát abban a csodálatos fidesznyikov kommunában Kolompár Viktorral az élen. Ha a te kocsidat gyújtották volna fel akkor éjjel, akkor is ekkora pofád lenne?,védjed csak a csőcseléket buzikám.

Fatal Error! System Halted! 2010.09.24. 19:41:58

@Piraeus: hát kinek mi.
Én pl. Orbánra értem ugyanezt.

Látnok. 2010.09.24. 19:42:45

Pilu te vagy a fasza gyerek, csak nézz a tükörbe.
Ennyi baromságot és rosszindulatot csak egy ilyen elfogult majom tud írni, mint te.
Édes komám, 2002-ben Kövér László négyszer nem ment el a Parlament vizsgálóbizottságának meghívására. Hol voltál (voltatok) akkor? Írtatok ilyen magvas szöveget (a kommentelőkre gondolok)
Erről biztos nem hallottál a kedvenc tévéd valamelyikében. De ez ettől még tény.

Na akkor most pofa be, leülhetsz. Te is.
Meg a többi kommentelő majom is.

Vagy lehet höbörögni tovább. Tojok rá. Meg Feri is, gondolom.

Pá.

antiblogger (törölt) 2010.09.24. 19:44:58

Ne érdekeljen hogy a komcsi seggnyalók mit írnak. Ez az írás abszolút megállja a helyét. Valóban 10 pont.

OsztJónapot 2010.09.24. 19:46:42

Pilu!!!
Ez nem lehet igaz ... Szerinted tényleg a TV -ből kitörő véres szájú maci rontott szerinted a gyámoltalanul flasztert tartogató gyámoltalanul álldogáló jámbor népre ????
... vagy a késöbbi eseményeknél a rendőrök "utcakő mágnessel" szedték fel a köveket és dobálták meg magukat, hogy ürügy legyen az ártatlan kedves sétálgatók szétkergetésére ???
A sok autó meg csak úgy öngyulladással adott hangot a hozzádvalók igazságának???
Hát lehet hogy te ezt láttad... érdemes orvoshoz fordulni ....

Persze tény, hogy a legdurvább elmebeteg rablógyilkosnak is jár az ügyvédi védelem, de G.Nagy esete más, mert ő a bűnnel is azonosul ami már nem kifejezetten védői feladat...

Brawn1 2010.09.24. 19:50:42

Mennyi mocskos bérkomcsi kommentel itt. Szánalmas kis csicskák. Olyan szánalmasok vagytok, mint a nyugger barátaitok, akik mint a felbőszült kakasok, nekirontanak a hírTV-nek. Gondolom, a mentális szint is hasonló.

Khayness 2010.09.24. 19:52:12

Az első mondat remekül megadta az alaphangot egy internetes, anonim, blogos sértegetésnek. :D

Mensikov 2010.09.24. 19:52:31

Bolondferi ismét nagyot alkotott. Hogy lesz ebből emeszpé, kapkodhatja fejét Szanyikapitány...Még népszaga előfizetéssel se...Kérdes lesz e annyi vér a Fidesz pucájában hogy Feri ezért Görgényivel együtt börtönbe kerül ?

Neo07 2010.09.24. 19:52:47

Nagyon jó poszt, +1!

Úgy tűnik, itt a gyurcsány tényleg öngólt rúgott!... Még több ilyet, és akkor joggal vonhatják meg tőle a mentelmi jogot... Aminek el kell jönnie, el fog jönni, csak mindent szépen a maga idejében, nem kell idegeskedni. Ez ez ember tényleg nem áll a helyzet magaslatán, különben a balliberális oldal nem lenne ennyire romokban. Nárcisztikus, cézaromán tulajdonságokkal rendelkező embereknek önmagában az ilyen meghallgatás is súlyos lelki problémákat (törést) jelent, naná, hogy igyekszik kibújni alóla! Nekünk ez a tény is igen nagy erkölcsi elégtétel, hogy látjuk ezt, és akkor ez még csak ez a kezdet!

Fatal Error! System Halted! 2010.09.24. 19:54:05

Mennyi mocskos bérnáci kommentel itt. Szánalmas kis csicskák. Olyan szánalmasok vagytok, mint a magyarkodó barátaitok, akik mint a felbőszült kakasok, nekirontanak az ATV-nek. Gondolom, a mentális szint is hasonló.

Samuzia 2010.09.24. 19:56:26

A kommentárokat végig olvasva, csak azt tudom levonni következésképpen, hogy a baloldal, elmegyógyintézetből szökött amnéziás betegeket alkalmaz arra, hogy az interneten "népszerűsítse" magát

dr. médiafigyelőbété 2010.09.24. 19:56:37

Szemét, nulla írás. A köcsög révész mi a f@szt mászkált arra?? Például...

Jamesboci 2010.09.24. 19:56:59

@Evil Dick:
milyen városszétverőkről beszélsz? a franciák rágyujtották volna a Szemlő-hegyet...

bastian 2010.09.24. 20:03:10

Nem igazán értem a Kurcsányt védőket. Talán elmebetegek...
Az az indok, hogy "felgyújtották", meg "csőcselék", az nevetséges. A forradalomban résztvevőket kitüntetik, ha győznek és lesittelik (kivégzik) ha vesztenek. Érdekes akkor 56-ra miért is emlékszünk? Mert ugye azok is köztörvényesek voltak az akkori hatalom szerint...
Vannak esetek, amikor jogos az agresszió és ráadásul gennyláda pártszolga tévések autóit gyújtották fel...
Ha Ti mindent mindig csak "párbeszéddel" akarnátok megoldani, akkor még mindig a római birodalom uralkodna, faszfejek....

egy REALM fan 2010.09.24. 20:03:46

Tul képen bekaphatja a postoló, mi a fasznak kell szétverni a várost?

2010.09.24. 20:05:04

Fúúú, jó kis hőbörgés alakult ki :) Én kicsit higgadtabban próbálom ezt megközelíteni:
sajnos GY.F. lecsapta azt a labdát, amiben igaza van. Ilyen esetben a vizsgálóbizottságnak, bíróságnak stb így vagy úgy, de függetlennek kell lennie - jogállamban legalábbis :) - sztem itt te látod rosszul a dolgot. (ez most nem morális kérdés). Ha egy bírót fejbe csapnak, nem az fogja tárgyalni az ügyet :). Ez azért egy érthető dolog. Szal a Fidesznek(ha már), lehetett volna annyi esze, hogy olyanokra bízza az ügyet, akiknél ilyen nem merülhet föl. Én a Fityesz helyébe visszahívnám ezeket, aztán olyanokat raknék a helyükre, akik nem voltak ott, nem sértettek. Tessék Fletó, most már jössz? :)

Égbekiáltó 2010.09.24. 20:06:31

@bastian: Ja, csak 56 "keménymagját" egyetemisták adták, még a mostani ostromét futballhuligánok.

bumfordi 2010.09.24. 20:09:31

@pelorat: A Feri valóban fasza gyerek, de Te Pilu egy mocskos,aljas,hülyegyereknek tűnsz.

bastian 2010.09.24. 20:10:21

@Égbekiáltó:
Az bizony szomorú, hogy 2006-ban nem láttam az utcákon valóban egyetemistákat tömegesen, már teljesen kimosták az agyukat, csak a hétvégi berúgás és csajozás érdekli őket, meg a multihoz beállás. De ez nem a "keménymagot", hanem az egyetemistákat minősíti és nem teszi a történteket illegitimmé. Esetleg forradalmat csinálni csak egyetemistáknak volna szabad? A mai egyetemisták már nem azok az egyetemisták, azért ezt lássuk be.

phaidros 2010.09.24. 20:11:34

Hogy kiakadtak a gyurcsányista kis szarok. Jó írás, Pilu!

AnarchoAteista 2010.09.24. 20:11:53

Önnek nem Feri, hanem Gyurcsány Úr. Harácsoljon össze annyi pénzt, és hatalmat ebben a koszfészekben, hogy politizálhasson. A demonstrálóknak nevezett kopasz szélsőjobbosok csupán csokit lopni, és balhézni mentek a TV-székházhoz, ahol találkoztak a többi, hatalom és pénz nélküli proletárral, és egy jót hőbörögtek. 2006. okt. 23-án dettó. És azon csodálkoznak, hogy elverték őket a rebiszesek, mint bálnaszart a monszun. Jó buli volt. Utána pedig jöttek a kokárdák, a trianonos pólók, meg a kuruskodás, pipiskedés. Mint a '48-a szabadságharc előtti lepénzelt köznemesek. Semmi sem változott. Kardjukat zörgetik, és a sarkalatos jogaikat ordítozzák borittas hangon, miközben arra büszkék, hogy ők más nyelvet beszélnek, mint a körülöttük élők (a köröttünk élők dettó). Az elmúlt négy évben a jobboldali kurzusnak csak a hangereje lett nagyobb, a gazdasági haszna stagnál. (az, hogy ügyes spekulánsok miatt bedőlt az egész kapitalista rendszer, az nem a hsz-re tartozik)

Szóval ezért van elegem az egész "elkúrtuk mozgalom"ból, és abból a számtalan fröcsögőből, akiket elkábítottak a OV igéző szavai (és "bölcs" hallgatása - miközben 2010 március 15-én, mint helytartó tanácsként definiálta a regnáló, legitim kormányt), a Jobbik rasszista varázslatai.

Pofa be, irány dolgozni, adót fizetni, emigrálni. Minimum hármat a négyből.

sárkányfő 2010.09.24. 20:13:28

cuki kis poszt ez. az írója láthatóan azok közé tartozik, aki ha csak meghallja gyurcsány nevét, azonnal fennakad a szeme, elkezd hörögni meg rángatózni :)

Neo07 2010.09.24. 20:17:44

Ha nagyon akarták volna, meg tudták volna védeni a TV-székházat... Valakik hagyták-terelték az eseményeket ebbe az irányba. Állítólag a mentősök elláttak olyan "tüntetőket", akiknek a ruhájuk alatt rendőrségi mellényük volt... Ebből le lehet vonni a következtetéseket. Lehet, hogy az volt az ország szerencséje, hogy a bértüntetők mögött nem volt valódi tömeg (ugye emlékszünk, mekkora tömeg nézte a cirkuszt, mindenfelé a tér szélén), és nem találták meg a véletlenül(?) otthagyott fegyvereket... Jó kis alap lett volna rendkívüli állapot bevezetésére, meg az alkotmány felfüggezstésére... De szerencsére nem így alakultak a dolgok, és a ballib oldal további tervei sem az általuk elképzelt módon alakulnak.

csiribi (törölt) 2010.09.24. 20:17:58

Kedves Uraim...
Azért ne feledjük el, hogy Feri verte szét a komcsi pártot.
Viktor pedig köszöni szépen neki...
Így van ez rendjén
Holló a hollónak...

Indriq 2010.09.24. 20:21:07

A blogíró teljesen tökéletesen mutatja be, hogy miért volt helyes, hogy nem ment el. Tökmindegy, hogy miért, de a debil fideszeseknek kell Gyurcsány vére. Semmilyen függetlenség nincs ebben az albizottságban, ezt az egészet a 2/3-aduk bebiztosítása miatt csinálják. Ha olyan nagyon jogsértő lett volna Gyurcsány utasítása, nem kéne valagba rúgni a tisztelt albizottságot, hogy 4 évet késnek a jogsértés boncolgatásával????

Tudjátok, ezt hívták a középkorban boszorkánypernek.

És igenis, jól meg kellett volna ott helyben mindegyiket verni akik ott voltak. Nem hiszem, hogy pont akkor szerencsétlenek véletlenül voltak ott. Apám mesélte, hogy amikor még csendőrség volt, és balhé volt a kocsmában, 2 csendőr bement, és puskatussal végigverték a népet, aki ott volt kapott, viszont utána senki nem szövegelt. Aki a balhénál ott van és nem lép le, megérdemli

Látnok. 2010.09.24. 20:23:12

Érdekes, hogy azt sem kérdezi meg senki, hogy miért pont az Astoriánál volt a gyűlés. Nézzetek csak a térképre: félúton van a Parlament és a Corvin között. Érdekes módon pont útbaesik. Na ezt számolta ki Orbán barátotok. Lett is balhé.

Pedig mondták, hogy menjenek máshova. De ők fasza gyerekek voltak. Igaz pácélautója már akkor is volt. Lehet, hogy tudta, hogy mi lesz belőle. Bátor ember.

Nem veszitek észre, micsoda kétszínű számító ember ez az Orbán? Mert a hatalom és bosszúvágya korlátlan. Most még felhatalmazást is kapott tőletek.

Lesz itt még baj. Méghozzá gazdasági. Abból meg nagy balhé, mert üresek lesznek a zsebek. Na, ezért kell a vizsgálósdi, hogy eltereljék a figyelemet. Az olyan majmoknak sikerül is, akik nem tájékozódnak, csak tátott szájjal bámulják a kedvenc tévéiket (Echo, Hírtv).

AlbaZen 2010.09.24. 20:23:28

Hazaáruló Fetót védő magyarul beszélő nem magyar emberek, kérlek hozzatok létre magatoknak egy saját országot és vonuljatok a saját összeszart összehugyozott, csövesektől bűzlő utcáitokon, mert a mocskotokat takarítjuk utánatok éppen.

Trackback 2010.09.24. 20:24:04

a poszt írója nyilván nagy formátumú, sikeres diplomata vagy politikus, aki sokat tett a hazájáért, és világszerte elismert szakember

az, hogy csak álnéven képes tegeződni, szitkozódni, és gyalázkodni, mintegy úri passzióként, mellékes kis hobbi a csillagászat, a lovaglás és a jacht-klub mellett

jó lenne már egy poszt az idióta, magukat trendinek és értelmiséginek tartó, beképzelt kis pöcs megmondó-bloggerekről, akik a pálya széléről osztják az észt, elemezgetnek és ironizálnak vég nélkül, verbálisan maszturbálva minden egyes kommentre, híres és nagy embereket permanensen pocskondiázva

ha eltűnnének a föld színéről, senki nem venné észre a hiányukat, kedves pilu, ez a nagy helyzet: a proletárok ideje lejárt

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.09.24. 20:26:23

én már kianyáztam magam reggel valamelyik blogon, szóval további jó szórakozást az hölgyeknek és az uraknak, csak ne kímljék egymást, végeredményképpen ez csak az internet, nagy kárt nem tudnak okozni

Várúr 2010.09.24. 20:26:59

A rendőrterror nem volt politikai színjáték. Az valóság volt. Ez a Gyurcsány nevű pojáca a posztban kapott egy alapos szövegelemzést. Sajnos még szabadlábon van. Szívesebben olvasnám börtönblogjait.

Várúr 2010.09.24. 20:30:02

@A Galaxis Elnöke:
Ha a proletárok ideje lejárt, nemtom, mit keresel a neten...

kenya5 2010.09.24. 20:31:02

Kérem javitsatok ki,ha nincs igazam.Valahogy mindig szarházi aki a jó ügyér áll ki és utólag kiderül hogy mégsem.Ezenaz alapon Kossuth Lajosis szarházi volt a bandályával együtt nemde??????Legalábbis fletó szerint!

INkvizitor 2010.09.24. 20:31:51

Mennyi szoci bérdroidot sikerült az írásnak idevonzania juj :)
"Visionstar", "Egy Realm fan" csak a Te kedvedért képes volt bereggelni, Pilu!! :) jaj de szánalmas...

az írás meg csillagos ötös, és akinek nem tetszik, annak kívánom, hogy pintér pribékjei verjék félholtra, egy kiszivárgott alcsútdobozi beszédet követő megmozdulásokat követően...

kedves féregvédők! a tények makacs dolgok, és azok önmagukért beszélnek fletó szavai ellenében.

Magam_a_Mondomét! 2010.09.24. 20:32:14

PILU!
Kérem szépen vedd le a narancssárga napszemüvegedet! Vedd le! Könyörgöm vedd le, most!
Jah, hogy nem megy??? Értem, akkor már értem!

Várúr 2010.09.24. 20:32:50

Megdöbbentő, hogy Qrcsánynak és a terrornak ennyi híve van... Melyik kő alól mászott ki ez a sok agymosott szoccer barom?

Chicano 2010.09.24. 20:37:22

@phaidros: Bizony, onnan látszik hogy telibe talált az írás hogy itt fröcsög a fletó trollok java. Kúl.

Pilu, nem mindíg értek egyet veled, de ez az írás teccett. Respect!

Rwindx 2010.09.24. 20:37:24

„…A kormányt szabad kritizálni, lehet ellene tüntetni, de az alkotmányos rendre, a köztársaságra nem lehet rátámadni. Márpedig a demonstrálók jelentős része, a hangadók ezt tették….”

vs

"Lehet tüntetni a Parlament előtt... Majd megunják, hazamennek..."

a patkány, meg a seggnyalói is.

tolsztoj 2010.09.24. 20:38:27

@pelorat: Te ugyanolyan brúgó vagy, mint Gyurcsány - isten mentsd az országot az ilyen emberektől mint te és a Gyurcsány barátod vagytok - szóval nagyon hülye lehetsz - és erről csak magad tehetsz - szép, és igaz vers, nemde?....

Rwindx 2010.09.24. 20:41:18

@pelorat: és a hozzád hasonló seggfejek mit csináltak?

INkvizitor 2010.09.24. 20:41:20

"A Galaxis Elnöke"!
Hogy Te mekkora egy ...... vagy, vazze. Németh István, Pilu a beceneve, arcát személyiségét vállalja,.... Te viszont??? Nézz körül mielőtt írsz vagy beszélsz, esetleg olvass....

"bumfordi" is csak a Te kedvedért reggelt Pilu :) hát nem édesek!

Srácok kicsit lassú ez az amőba kommandó... tavasz már elmúlt!... ja! hogy most az őszi választások miatt ragadtatok klaviatúrát?

kgonzo 2010.09.24. 20:41:23

Pilu! Nem akarok veled vitatkozni, mert Te érzelmi alapon közelítesz ehhez a kérdéshez, és érzelmi alapon nem lehet vitatkozni.
De ezt a mondatodat gondold át:
"Révészt pedig történetesen képviselőént verték félholtra a pribékek. Politikusnak nem fájhat a verés, mert esetében a jajgatás politikai véleménynyilvánításnak minősül?"
Szerintem nem ezt mondta Fletó, csak azt állította, hogy a vizsgálóbizottság hitelesebb lenne, vagy inkább elfogultságtól mentesebb, ha nincs a tagok között közvetlen érintett.

Az szerintem pedig egy gesztus :), hogy Révész Máriuszt sértettként kezeli. Tehát feltételezi, hogy a képviselő Úr kezében előtte nem volt utcakő, sem molotov koktél. Tehát őt, elég valószínű, hogy jogtalanul verték meg.

Balt 2010.09.24. 20:45:09

Hehe, itt van az összes gyurcsányista? Mennyien, vagytok, húszan? (Mínusz a több regen kommentelőket.)

Az viszont szent igaz, hogy Fegyencet nem kell, nem szabad kivonni a forgalomból, ő egymagában a személyes garancia arra, hogy az Apró-Biszku ivadékok többet nem jönnek vissza... :)

Chicano 2010.09.24. 20:46:27

@kgonzo: "Az szerintem pedig egy gesztus :), hogy Révész Máriuszt sértettként kezeli. Tehát feltételezi, hogy a képviselő Úr kezében előtte nem volt utcakő, sem molotov koktél. Tehát őt, elég valószínű, hogy jogtalanul verték meg."

Gesztus? Elég valószínű? Vazze milyen emberek vagytok ti? Hányingerem van a fajtádtól.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2010.09.24. 20:48:41

@Balt: "Apró-Biszku ivadékok többet nem jönnek vissza... :)" Ezzel kicsit vitáznék, ugyanis még el sem mentek!! Mit gondolsz, a Fidesz mi? Annak idején ki hatalmazta fel a "nemzeti kerekasztalt a döntéseire? Te? Mert én nem!
Nem volt itt rendszerváltás, csak hatalom átmentés!

angyalföldi partizán 2010.09.24. 20:49:12

Erőt,egészséget,Elvtársak !@okostojgli: Elvtárs!Fecó,mindnyájunkra tett egy trágyalapáttal,mi vérkommik vakarózunk,az ellenzék vakarózott,kik jöttek ki belőle ,mint sellő a habokból?Na Elvtárs?Rásegítek: azok akiknek elege van ebből a sok gebaszból.Jó volna hagyni az országot élni.Apropó...Maga az az elvtárs aki várja a kolbászkerítést?Szar lehet ülni,várni ,vakarózni,míg gyulaiból lesz a kerítés.Az élet rövid.

rasztaszív 2010.09.24. 20:49:24

minden hatalmat a szovjeteknek!

aurobin 2010.09.24. 20:54:48

pilu. Találó név,az ibó nyelv szakszala nyelvjárásában szarevőt jelent.

2010.09.24. 20:57:59

Őszíntén? Elgondolkodtam.
Jómagam az az ember voltam, aki itthonról hitetlenkedve nézte a TV székház ostromát. Bukását.
Aki itthonról megrökönyödve nézte, hogy szeretett fővárosunk utcáin a nemzeti ünnepeinken a gyalázkodás, és a rombolás, pusztítás megy. Mélységesen együtt érzek azokkal az ártatlan, hazaszerető tüntetőkkel, akiket a rendőrség megalázott, megvert, és jogtalanul bántalmazott.
De egyetlen dolgot kiemelnék.
Az, aki akár egyetlen rendőrrel szemben is felemelte a kezét, vagy hozzájuk dobott valamit, felgyújtott egy kukát, azt mélységesen elítélem. Értem én, hogy forradalom, és szabadságharc. Csak könyörgöm magyarok. Ha azt látom, hogy egy magyar ember támad magyar emberre egy olyan épület megrongálása közben, amit a magyarok tartottak fenn, amikben az ő verejtékük is benne van.
Szégyen.
Fröcsögni, utálkozni még mindig tudunk. Gyűlölni még mindig tudunk. Tenni akartok szent földünkért, és az országért.
Akkor talán dolgozz paraszt, izzadj, és adózz.
Ne fröcsögj, gyűlölj. Hangya vagy, katona, rendőr. Tedd a dolgod. mindegy, hogy vörös, narancs, zöld kék, vagy fehér. Dolgozz bazd+!!!

lüke 2010.09.24. 20:58:02

élvezi, hogy foglalkoztok vele, ez élteti

septem 2010.09.24. 20:58:02

na, hogy nyüzsögnek a haladó demokraták...

kenya5 2010.09.24. 21:00:50

Sztem meg fletó ezzel az irással ugyanúgy elqta mint az őse Biszku et:) őis azt hitte megtudja magyarázni a meg magyarázhatatlant:))

szürke_tag 2010.09.24. 21:04:46

gyurcsány egy rohadt tetű. Gerinctelen féreg, ő soha nem is volt ember és csak a börtönt érdemli, de az is aki mellé áll és védi. Az is egy rohadt seggnyaló, tapló kommunista, emberi érzések nélkül.

gyilkos fűegér 2010.09.24. 21:05:10

Pilu

"ha lett volna 2006-ban Magyarországon politikától független igazságszolgáltatás"

De szerencsére most már van.

Balt 2010.09.24. 21:06:59

@butus: Én bizony felhatalmaztam őket, pl. a négyigenes népszavazással, hogy a munkásőröket (csak mint te) takarítsák el végre. Hogy az MDF és SZDSZ kommerekkel való kollaborációja miatt nem sikerült tökéletesen, arra íme vagy az élő példa, de eztán ez másképpen lesz!

szürke_tag 2010.09.24. 21:07:59

@szürke_tag: Furcsa a plakátjaikon azt ígérik amit 8 évig, nem csináltak. Azt hozzák fel más pártok ellen amit ők rontottak el. Na ez a kommunizmus ez mindig is ilyen volt és ilyen marad.

rasztaszív 2010.09.24. 21:09:04

honnan ez a rengeteg eszement gyűlölet?

Balt 2010.09.24. 21:09:36

@olvasgato: "Ha azt látom, hogy egy magyar ember támad magyar emberre egy olyan épület megrongálása közben, amit a magyarok tartottak fenn, amikben az ő verejtékük is benne van.
Szégyen."

Teljesen igazad van, azzal a kiegészítéssel, hogy a tévészékház (mint ingatlanpanama) miatt viszont Bajnai kolléga fog bizottság elé állni...

kenya5 2010.09.24. 21:13:01

@rasztaszív: Sztem meg fletó ezzel az irással ugyanúgy elqta mint az őse Biszku et:) őis azt hitte megtudja magyarázni a meg magyarázhatatlant:)) szerinted ez gyűlölet?

J.W. Booth 2010.09.24. 21:17:10

Ezaz Pilu!

Lassan Szíjjártó Péter szintjén leszel, onnan már nem lesz hova süllyedni, úgyhogy hajrá!

☉ ☾ 2010.09.24. 21:17:37

Ostoba magyarok, magatok alá szartok s fel is eszitek.
Ennél ostobább embert, mint e cikk szerzőjét csak a fos magyarországon lehet találni.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2010.09.24. 21:18:34

@Balt: Egyébként amit te írsz az nem felhatalmazás. Gondolj csak arra, amikor Antall idejében kezdett rájönni atömeg, hogy nem ilyen lovat akart, mit mondott Antall?
"Tetszettek volna forradalmat csinálni." Nos itt szólta el magát.

Iustizmord 2010.09.24. 21:19:31

gyenge színvonalú acsarkodó cikk. néhány észrevétel:

1. révészmáriust csúnyn (és jogszerűtlenükl) megverték. ő 1 db sértett, büntetőeljárásjogi értelemben. ki látott már olyat h a sértett quasi bírája az ügynek?

2. dr (és nem Dr) gaudi-nagy valóban véd ilyen 2006-os ügyekben, meg budaházyt is, fair enough. tegye jó szvvel. de akkor ne játszon már ügyészt-bírót másnap.

3 jó nem elfeletkezni arról, hogy pár épület, autó, közterület, stb szét lett baszva akkor, a jobb meggyőződésük ellenére (!!!!) ott lévő rendőrök egy része is sérült. és nem a belettintézet szalonspicces kislányai csinálták - gyurcsány érvelése, like it or not, nem teljesen alaptalan

4 mi a faszt keresett a bizottság előtt egy kinevzett bíró??????????? (szívós mária dr)

Alikam 2010.09.24. 21:25:24

Cikkszerző, grat!

Látszik, hogy szíven találtad az összes nyomi cucilistát, most itt vergődnek magatehetetlenül...

Már csak az az egy kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy egy ilyen feri bohócért minek pitiznek ennyire?

Alikam 2010.09.24. 21:27:54

@septem: rákaptak mint a kék eresre...
Durva, hogy az mszp még mindig képes fizetni ennyi marhát, vagyis remélem legalább pénzt kapnak az itteni vergődésért, mert ha még azt sem, akkor szívlapátot nekik...

angyalföldi partizán 2010.09.24. 21:31:31

@rasztaszív: Kérdezd meg azokat,akiknek kilőtték a szeme világát.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.09.24. 21:32:04

Az eredetinél tervezetthez képest 26 millió forinttal több megbízási díjért, 96 millióért vállalta Hódmezővásárhely városmarketingjének menedzselését a Prestige Média Kft. A társaság tulajdonosa az a Várhegyi Attila, aki egykoron a Fidesz pártigazgatója volt és korrupciós ügye miatt volt kénytelen távozni a politikai életből.

Újabb öt évig Várhegyi Attila egykori fideszes pártigazgató cége, a Prestige Média Kft. felel Hódmezővásárhely városmarketingjéért, derül ki a Közbeszerzési Értesítő szeptember elejei számából. A cég egyedüli ajánlattevőként nyerte el a megbízást. A hírről beszámoló Kreatív arra is emlékeztetett, hogy a cég második alkalommal nyeri el ezt a megbízást. Először 2008-ban bízták meg őket ezzel a feladattal, akkor két évre 28,8 millióért vállalták a munkát, 1,8 millióval többért, mint amennyit a város eredetileg szánt a munkára.

szürke_tag 2010.09.24. 21:32:27

@.ılı.ılı.: Te meg egy elmenekül büdös kommunista vagy aki meglopta honfitársait és lelépett a pénzel. Kopj le te elmebajos senki.

Tuskó 2010.09.24. 21:34:12

Nagy fasz vagy te Pilu...

Be kéne annak a szemüvegnek a másik lencséjét is rakni, máris nem olyan kancsin látnád a dolgokat. Amúgy meg ezen a sok seggen felhúzni magadat (segg = politikus = mindkét oldal) nem kellene, mert megpattan egy ér a fejedben, oszt fittyedt szájszéllel, szivárgó vizelettel a lábad közt, bekötött kőbányaival a vénádban bambulhatod az otthonban a recorded maunikasó season-allt és akkor már te is tudni fogod, hogy nem kellett volna.

Hopkins

DW73 2010.09.24. 21:40:09

@okostojgli: Faszkalap a kurva anyád. Nektek kellene innen elmenni, ahogy az az elmerottyant mondta 2 éve!

Nge Swazili Mbeko 2010.09.24. 21:40:16

Van egy kérdésem.
Mitől ilyen megveszekedetten veszélyes még mindig ez a Gyurcsány? Vagy mégse? Akkor meg minek? Színháznak?
He?
Akkor viszont nézzétek, ha nincs jobb dolgotok.

DW73 2010.09.24. 21:41:27

@1szerű mozdonyfütty: mert minden elmebeteg veszélyes.

Táskás Tóni 2010.09.24. 21:42:32

Undorító baromarc vagy Pilu , annak ellenére mondom ezt ,hogy nem rajongok Gyurcsányért. De nála ezerszer gusztustalanabbnak tartom a fidesz vezérét és annak kordonbontó törvénytelenségre buzdító szemét társaságát. Gondolom valamelyik beszédük alkalmával kerültél olyan állapotba ,hogy elsők között vettél részt a székház ostromában , hogy ellophass egy csokit a büféből. Jobb bele nem gondolni , hogy az ilyen emberek esetleg még szaporodnak. De ne félj megmondta a fidesz kormány hogy 2030-ra jól fogtok élni . Mi az a húsz év.

szőketisza 2010.09.24. 21:42:41

@Fidesz pornó, pécsi pap sex, "éljen a Fidesz-KDNP!: "A társaság tulajdonosa az a Várhegyi Attila, aki egykoron a Fidesz pártigazgatója volt és korrupciós ügye miatt volt kénytelen távozni a politikai életből."

Ennek a jogerősen elítélt bűnözőnek hogy lehet egyáltalán cége?

Medgar 2010.09.24. 21:43:57

Valakinek van információja arról, hogy Ferencünk elsírta-e magát a levélírás közben?

Nyers Fa 2010.09.24. 21:44:41

Az országnak nincs költsévetése, az egyetlen embert akinek van esélye megcsinálni, most rugták ki.
Tényleg az a fontos, hogy mit mondott ez a hülye Gyurcsány?
A múltba nézés már megint fontosabb mint a jövő.
Jelszavaink valának: haza és haladás.

Vicc ez az ország és vicc ez a FIDESZes poszt.

rasztaszív 2010.09.24. 21:45:24

@Medx:
ez jó kérdés
hajlamos a ripacskodásra

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2010.09.24. 21:46:50

@DW73: Teljesen igazad van. Ezért rettegek én Orbántól pont ugyanúgy, mint Gyurcsánytól!

Behajtó70 2010.09.24. 21:48:21

Félek, hogy ez az aljadék nem fog megbűnhődni, legalábbis nem sitten. Pedig sitten lenne a helye 30 évere, és teljes vagyonelkobzás. De az akkori rendőri vezetésnek is, egytől-egyik. Mert az nem igaz, hogy senki a vezetők közül nem tudta, hogy nincs rendőri azonosító.

Parajpuding 2010.09.24. 21:48:47

Tök jó, amikor egy zsák szar ír bejegyzést egy másik zsák szarról:)))
Csak egy példa, hogy miért is:
"mikor pribékjeid tüntetőket vertek félholtra a nyílt utcán."
Arról meg el tetszik feledkezni, hogy tetves köztörvényes csürhe verte szét a pribékeket, meg a TV székházat, meg a fél várost...
Érdekes módon, akik látván a cirkuszt otthon maradtak, azokat nem verték el a pribékek. Na mindegy.
Piluka, ülj le, egyes! Írni és érvelni ugyan nem tudsz, de legalább a végtelen sötétség nem zavarja a három darab még élő agysejtedet a kopnyádban.

Canis Lupus Libertas (törölt) 2010.09.24. 21:50:35

Kicsit túl van lihegve a téma. Gyurcsány jobban tenné ha inkább csendben nem menne el a meghallgatásra. Az észosztáshoz, erkölcsi leckéhez nem sok alapja maradt a nagy igazságbeszéd után... Ettől függetlenül persze én ezt letudnám ennyivel, nem hiszem, hogy mondatonként végigrágva, gyalázkodva hatásosabb lenne.
De én vhogy a csőcselékezéstől is tartózkodnék, mert az a kétestés kofalárma azért mégsem volt városrombolás - csak ehhez fel kellett volna állni a rendkívüli híradó elől. Mert a közvetítés alapján, helyismeret nélkül tényleg nagyobb felhajtásnak tűnt...

graycivil 2010.09.24. 21:54:07

Remélem, a blogíró tart magánál WC-papírt szájtörlőnek!

Táskás Tóni 2010.09.24. 21:57:26

@Behajtó70: A rohadék rendbontó gyújtogató tolvaj kukaborigató huligán szemét bandára gondolsz? Én is remélem ,hogy egyszer ,mind a sitten lesznek.

gitáros 2010.09.24. 22:05:24

„…Az albizottság alkalmatlan feladatának teljesítésére. Tagjai közül többen sértettként..”

Szóval - csakhogy nácijaink legfrissebb poénjával példálózzak - az rendben van szerinted, ha Novák Előd "bíráskodik" a saját megpofoztatása ügyében?

A másik: soha senki nem tagadta, hogy igen, voltak jogsértések. Az más kérdés, hogy például a földön fekvő, már ártalmatlanított gecik megrugdosását tekintjük annak, neadjisten a simán szakszerűtlen tömegoszlatás egyes elemeit, vagy ab ovo a gyújtogató, kresztáblahajigáló faszkalapok elleni erőszakos fellépést?

Hóember 2010.09.24. 22:06:03

@1szerű mozdonyfütty: Gyurcsány tényleg veszélyes, leginkább a pártjára nézve. Én nem gondoltam volna, hogy az MSZP valaha is 20% alá megy kádár országában. De feri megcsinálta. Nem véletlenül próbálja a fidesz most is állandóan felszínen tartani, gyurcsány korszak, gyurcsány eszmeisége, stb...

angyalföldi partizán 2010.09.24. 22:06:25

@rasztaszív: Semmit... Nem mertek tükörbe nézni.Tán jobb is.

Skandallum 2010.09.24. 22:07:17

Feltette már a bizottság azt a kérdést, hogy ki szervezte meg a csőcseléket? Talán a bizottság egyes tagjai is benne voltak. Ezért kell őket tisztára mosni, egyben az akkor nehéz helyzetbe került vezetést bűnbaknak kikiálltani. Ez a bizottság megbízást teljesít. Vajon kiét?

bbelizar 2010.09.24. 22:08:15

Nem érem fel ésszel, hogy a fröcsögő, látszólag írástudó balosok miért képtelenek különbséget tenni a TV-ét ostromló csürhe és azon a demonstrálók között, akiken később az azonosító nélküli rendőrök bosszút álltak.

A gond pont az, hogy rendőrök se tudtak. A TV-ét nem védték meg, pedig ott elkelt volna a kemény kéz, viszont később a békés embereket rommá verték.

Feriről pedig az a véleményem, amit Moldova mondott: "Ahhoz képest, hogy mennyi esze van, túl sokat használja."

uttoro 2010.09.24. 22:10:05

Ez az egész hihetetlen - 2010-ben valaki ezzel a stílussal - egy bunkó, paraszt - még hőbörög és szimpatizánsokat állít maga mellé. Most ilyeneket nem írok, h. a stílus maga az ember és nyilván tényszerű, valódi mondanivaló hiányában csak ocsmány beszéddel próbál kompenzálni valamit. Olyan például meg se fordul a fejében, h. mondjuk az este leparkolt autóját suhancok felgyújtják és ekkor egyetlen gondja, hogy a rendőr, aki helyesen jól pofon vágja a suhancot (minimum), nem rendelkezett azonosítóval. Sőt ezen rágódik, de az autóján esett kár már nem is érdekes. És azt se firtassuk, hogy ki adta a suhancok alá a lovat, kik próbálták ezt az egész parlamenten kívüli áldemokráciát legalizálni, ezt ne firtassuk, csak azt, hogy azok, akik hál' isten az elmúlt kb. 50 évben ilyen méretű felfordulással nem találkoztak, helyes költséggazdálkodás miatt ezen a méretű balhé kivédésére nem invesztáltak, ők milyen rutintalanul - hál1 isten rutintalanok voltak, és milyen avítt eszközökkel próbálták a feladatukat teljesíteni. Sztem az egész bizottság és a gondolati kör fordítva ül a lovon. p.s. egyéni emberi atrocitásokkal, túlkapásokkal nem értek egyet, biztos volt ilyen is, de erre az okot az egyéneknél belül és nem a felettesekben kell keresni. Valamint az se mellékes, amit már sokan mondtak, hogy nekem nem lőtték ki a szemem, mert nem voltam ott. Ha valaki az ilyen csőcselékkel tart, vagy csak a közelben van, ilyenre számíthat a világon mindenhol.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 22:10:12

@Táskás Tóni: nem is volt rendbontás, gyújtogatás sem, kukaborogatás sem.
Békés felvonulás volt, ahol a brutális rendőrök rászorították a tömeget a tévészékházra.

Kerek négyszög 2010.09.24. 22:12:20

Gyurcsánynak igaza van! 2002 óta tartó uszítás eredménye volt a 2006 -os gyújtogatás. Csak egy érdekességet említenék: 2006 tavaszán itt-ott egy két fórumban jobboldali kommentelők "FORRÓ ŐSZT" emlegettek. Bőven az öszödi beszéd előtt!!! Szépen tudatosan volt hergelve uszítva az erre fogékony tömeg. Ez az igazság.

Táskás Tóni 2010.09.24. 22:24:20

@kolbászoszsömle: Persze és te is ugyanolyan vagy mint Orbán aki soha sem hazudik?!! /KIVÉVE HA VALAMIT MOND./

Éhesló 2010.09.24. 22:33:30

Kitűnő post.
Ritka, mint a fehér holló.
Remélem lesz még ilyesmi.

paaj 2010.09.24. 22:33:36

Pilu! Szövegértésből megbuktál.Pedig fletó még csak bonyolultan sem írta amit írt. De te még ezt az egyszerű szöveget sem voltál képes megérteni. Gondolom az elhíresült öszödi beszédből is csak a hazudtunk-at érted. A többi meghaladja igen gyengén fejlett értelmedet. Fletó pofáján tényleg vastag a bőr de a tieden lévőt meg sem közelíti.

2010.09.24. 22:36:44

LOL, a gyurcsányseggnyalók aktivizálták az összes tartalék nickjüket :D
Előre vörösbolsik, ne hagyjátok hogy bántsák fletót! :DD

sárkányfő 2010.09.24. 22:38:02

látom, a szokásos baráti hangulatot csalta elő elő ez az árnyalt és intelligens bejegyzés :) csak így tovább! :)

közben emlékezzünk egy hangfelvételre, ami még az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése _előtt_ 3 nappal(!) fenyegette meg az budapestet azzal, hogy lángolni fog...

www.fn.hu/belfold/20060914/eroszakkal_fenyegetoztek_kormany_ellen/

a "Demokrácia Harcosai" azt mondták, hogy:
"Készek vagyunk a párizsi események mintájára lángba borítani Budapest utcáit. Országos szintű szervezetünk csatlakozik a szeptember végére tervezett tüntetésekhez, és minden eszközzel megvédjük országunkat a zsarnokoktól."

és lőn, budapest lángolt... :)

na hogy is van akkor ez a "spontán és szervezetlen" tüntetésről szóló mese?

OsztJónapot 2010.09.24. 22:38:27

Undorító bérnáci tollnokok!
Az a részletkérrdés továbbra is elkerüli azt a narancsszínű ködös agyatok, hogy a TV-t kővel dobálni, betörni, kifosztani a büfét, a környék autóit felgyújtani szerintem szimpla gyalázatos, gyáva köztörvényes bűncselekmény. Ebben az esetben normális ember nem is állhat más oldalán mint a rendőr (pedig nem szeretem őket annyira...)

A röhejesen elfogulatlan cirkuszi bizottság kirakat vizsgálatára, meg GY.F nem ment el "OSZT JÓNAPOT" ....
...ennyivel kellett volna elrendezni a dolgot. Ehhez képest túl szinvonalas volt a levele - ahogy ezt az itt található jó néhány kommentből kiderül.

Táskás Tóni 2010.09.24. 22:51:12

@Éhesló: Ez való neked bár gondolom az agyadig nem jutott el ez a szenny biztos már a címtől elélveztél. Soha ne legyen jobb ha rám hallgatsz minden reggel elolvasod este pedig ima helyett elmondod. Ja és akaszd ki otthon a NENYI mellé

OsztJónapot 2010.09.24. 22:51:48

Talán az sem mellékes, hogy a hetekig tartó Kossuth téri összeszarós, hugyozós táborozós jamborira eredetileg márciusban kérték meg az engedélyt. Az öszödibeszéd még kissé odébb volt... A gyülekezési törvény nevetségesen gyenge értelmezése miatt - totális csődöt mondott valóban a rendörség mert már az első nap fel kellett volna szólítani a nagyérdemű csőcseléket, hogy húzzanak haza... de hát nem akarták feszíteni a húrt... et nagyon nagy hiba volt, főleg a közeledő okt23-i ünnepségekre és delegációkra.
Gond nélkül meg lehetett volna erre hivatkozva akadályozni, hogy OTT , - és a delegációk által látogatott helyek közelében -további balhézást tartsanak.... Valahol, pl. a nagyréten azt csinálhattak volna amit akarnak.

Mérges 1234 2010.09.24. 22:52:10

Kétségtelen, hogy a Feltó egy hülye, esetleg elmebeteg is.

De ebből még nem következik, hogy a másik elmerogyant bandájának lenne igaza.

És az írása, bármennyire is fos a Feri, tök rendben van. Jogálamban ugyanis nem szoktak a sértettek bírásodni.

Mindegy tényleg nem ártana ledobni, a narancsos vagy a szegfűs szemcsit, akkor esetleg feltűne, hogy csöbörből vödörbr jutotunk.

Csak az ilyen Pilu féle balfaszok, tapsolnak mert kicsit más az új csöbör fala.

Gratula!!!!!

Alikam 2010.09.24. 22:54:18

@Parajpuding: te amúgy normális vagy? Vagy így köszönöd meg gyurcsinak, hogy kiengedtek az OPNI-ból?

Azért mert tüntetés van, esetlegesen feloszlatják, azért nem mehetek le venni egy liter tejet 10 utcával odébb, mert félő, hogy egy pribékhordába botlok akik szó nélkül levernek?

Azt tudom, hogy veled sosem történik ilyen, ha anyádat dugnák a lépcsőházba, akkor is inkább otthon ülnél. Te 56-kor is otthon ültél és vicsorogtál a rádiónak. Te egy nulla vagy, valami szánalmas proli a hatodik emeleti szuterénjéből, akit még egy kék eresre is rá tudnak ültetni mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül.

Táskás Tóni 2010.09.24. 22:58:14

@kolbászoszsömle: Bocs, ha félreértettelek Ha pedig nem akkor rohadj meg

Táskás Tóni 2010.09.24. 23:01:43

@kolbászoszsömle: Bocs, ha félreértettelek. Ha pedig nem akkor rohadj meg

Napkutya 2010.09.24. 23:02:16

Na figyeljetek srácok! Kísérletileg menjünk már el a HTV elé, hőbörögjünk egy sort, aztán ha benn vagyunk az ajtón, mindenki viheti amihez hozzáfér.

Ja, hogy pofán vág érte a rendőr, (abszolute jogosan) pláne, ha még meg is dobálom? Rendőrterror! Narancsdiktatúra!

Mellesleg, cimbora ha a kormány által tervezett 2030-ig (szép hosszú idő) esetleg nem tetszik majd valami neked, vagy a fiadnak, és netán megint ki akarnál menni hőbörögni, már most megnyugtathatlak, hogy AZT nem fogod majd ennyivel megúszni.

Gondókoggyunk má!

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:03:49

@Alikam: AUTÓKAT gyújtottak fel. KÖNNYGÁZ szállt a város felett. MEGAFONOKBÓL üvöltötték, hogy mindenki menjen haza.

Te meg zsömléért mennél a boltba, amikor tüntetés van, majd azzal ostorozod a másikat, hogy ő bezzeg otthon ülne, ha emberkedni kellene?

Ez komoly következetesség...

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:04:52

@Táskás Tóni: Remélem félreértettél, mert ha nem, akkor rohadj meg!

pakesz (törölt) 2010.09.24. 23:10:52

Pilu te mekkore hulye vagy kisfiam...

es az a gond hogy el is hiszed ezeket a butasagokat amiket leirsz, na hat ez a gond...
mert az hogy ujsagban leirjak, hat azert penzt kap az ujsagirto de hogy te ennyire ritka nagy balfasz legyel...

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:11:01

56 keménymagját nem az egyetemisták alkották. Ők kimentek tüntizni meg jelszavakat skandálni, aztán amikor lőni kezdtek, szépen hazamentek.

A Pesti srácok melósgyerekek és külvárosi csibészek (mint ma a futballhuligánok) voltak, akik az ÁVO után az oroszok ellen is felálltak.

nem nemsiker_s 2010.09.24. 23:12:05

Hát igen fletó gyakran csúszik bele otromba logikai hibákba.

pakesz (törölt) 2010.09.24. 23:12:44

@kolbászoszsömle: "Te meg zsömléért mennél a boltba, amikor tüntetés van,"

mi ez a hozzaallas?
kenyerert nem is lehet lemenni???
es ha en kolbászoskenyeret akarnek enni pont amikor konnygazgranatos bevetes van, akkor most ne tudjak lemenni?
mert zsömle az van mi?

vznk61 2010.09.24. 23:12:52

Nagy hiba volt, hogy Gyurcsány nem ment el, mert ez a félelem jele! Ezeket a seggfejeket le kellett volna mosnia.

Amit meg itt a "hős forradalmárokról" vizionálnak egyesek azt a köztársasági elnök köztörvényes bűnözőknek minősítette.

Milyen érdekes, a forradalomnak lehetnek áldozatai, de az álforradalomnak nem.

Természetesen minden áldozatnak megjár, hogy bocsánatot kérjenek, kártalanítsák, mert ez demokrácia. Viszont az álarcos álforradalmár csócseléknek is megjár amit demokráciában kiosztani szokás. Legyen szó TV székház ellen támadó, rendőröket dobáló, gyújtogató, romboló csürhéről.

Ez megjár most is, kiváncsi vagyok jelenlegi/olajos maffiózokhoz, ukrán bombagyároshoz köthető/biztonsági céges keménykezü főrendör-titkosszolga hogy türné, ha rendőreit veri a csőcselék?!?!

Oszt igen lehet elvakultan libsi, komcsi, leberálkomcsi véleménynek minősíteni a kommenteket, mert gondolkozni nehéz, néha fájdalmas, különösen a felismerés.

bbelizar igazad van, miért nem tudták??? Kinek, kiknek volt az érdeke, hogy a kettőt összemossák, csak nem a szélsőjobbal kokettáló, felhasználó fidesznek??? Miért nem a Nemzeti Múzeum felé irányították a tömeget? Miért tartottak ki az Astóriánál tartandó gyűlés mellett??? Miért nem volt jó a vár, mint máskor annyiszor, vagy a Hősök tere?

Éljen a magán-titkosszolgálatot üzemeltető, tápláló (Defend), köpönyegforgató álszoci Hír tv sztár szolgáltatásait igénybe vevő párt

Éljen a választási igéreteit maradéktalanul beváltó kormány, a még sohasem hazudó, többször bukott jancsibaba pártelnök-miniszterelnök!!

Szebb jövőt!

AutosVilli 2010.09.24. 23:13:32

A TéVé székháznál,véresre kellett volna verni a csürhét.

tirit 2010.09.24. 23:14:46

@kolbászoszsömle: Te valahol máshol voltál ebben az időszakban. Nem szeretnélek személyeskedéssel bántani - mint teszik egyesek, bármelyik oldalon -, de mondd, kit bántott az a kis Polski, aminek az a barom lerúgta a tükrét és betörte az ablakát? Szerinted az öszödi beszédet kérte számon rajta? Mert ha igen ....... meg a többiek, melldöngögetőt, gyújtogatók,.... ki tüzelte őket? Ki adott nekik legitimitást, támogatást? Legszívesebben lelőttem volna mind, halomba. Most meg ezek az áldozatok? Ezeket mentitek? Mit szólnál, ha a gyereked szúrja le hobbiból, mert tiltakozik xy beszéde miatt? Megteheti? Szerinted?

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:15:49

Jó írás amúgy. Az egész rendőri fellépés brutalitás a sima járókelők ellen, a diktatórikus módszerek, a kínzások a Rádió udvarán egyszerűen elborzasztóak.

A rendőrség maffiaszerű összezárása sajnos világossá teszi, hogy a megfelelő vezetés hiányában teljes szereptévesztésben vannak.

Pintér kinevezése csak konzerválja ezt az állampolgár ellenes felfogást, lásd a mostani gecizést a Critical Masson.

Senki nem őrzi az őrzőket.

Gyurcsány meg egy gyáva szar, ahhoz képest hogy annyit papolt arról hogy vállalja a felelősséget meg minden második szava az volt hogy "politikai bátorság", eléggé befosott most (is). Nem véletlenül lett a Fidesznek 2/3-a és hülyére nyerik magukat az onkorin is.

Ennek ellenére nem adja fel hogy hülyének nézzen mindenkit.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:16:22

@pakesz: A zsömlekannibálok! Azok miatt van minden!

pakesz (törölt) 2010.09.24. 23:17:58

@ó jaj: Debreceni szerint Orban kezeben voltak a szalak, nem telt el ugy het hogy ne mondtak volna hogy GYF hazudott

persze bizonyitek az nincsen csak hat elegge ugy alakultak a dolgok akkortajt, hogy a vegen az a beszed az usson
az onkormanyzati valasztashoz az oszodi beszed kiszivarogtatasa elegge jol jott :) idobelileg tokeletesen ossze lett hangolva

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:19:52

@vznk61: Ostoba ez a köztörvényesezés, ugyanezt a süket dumát nyomták a hatalmon levők (ellenérdekeltek) a Bastille ostrománál és 56-ban is.

Nyilvánvaló, hogy minden forradalom az akkori "törvényes" hatalom ellen irányul, tehát az adott logikai rendszeren belül törvénytelen.

És minden ilyen törekvést (lázadást) csak egyvalami igazol: ha a lázadó győz. Itt nem (egyből) győzött.

Az anyagi kár minimális ahhoz képest amit a Táncosbolond Gyurcsány okozott az országnak, eléggé álságos ez a sajnálkozás 3 felgyújtott kuka meg két betört autólámpa miatt.

eSzeMaZuzoDat 2010.09.24. 23:20:39

A tele gatyó gravitációja ma még otthon tarthatta ezt a nyúlánk, kártékony idegbeteget, de az ügy -igen is- büntetőjogi (s nem "politikai"!) következő lépésekor már mennie kell Hagyó barátja után.
Amúgy végtelen a cinizmusa a 4 éve a "böszme beszéde" után a tv székháznál stratégiai okokból rendőr áldozatokra ácsingózó (s azokért mindent meg is tevő), most meg magát a "rendőrök nagy barátjának" nevező gyáva nyúlánknak.

tirit 2010.09.24. 23:21:26

@uttoro: Nagyon egyetértek veled. Ezért tartunk itt, mert mindazt szabad volt megtenni anno, mert a tüntetéseket komolyan tüzelték a háttérből, kordont lehetett bontani büntetlenül, mert hagytuk magunkat két részre osztani. Birkák vagyunk!!!

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:21:40

@tirit: Ki ment kicsodát?
Kicsit összezavarodtam!

Azokat kell menteni, akik zsömléért ugrottak le a nonsztopiba, vagy azokat, akiket dobáltak molotovkoktéllal?

is 2010.09.24. 23:22:12

hülyékkel ne álljon le az ember vitatkozni, mert saját pályáján erőből megver.

valamint

annál hogy az okos hülyéskedik, csak egy rosszabb van. amikor a hülye okoskodik.

remélem jól kidühöngted magad, és legalább lenyugodtál. más, akár kicsit is értelmesnek látszó kommunikációra láthatóan nem vagy képes, csak mondod a magadét.

baba2008 2010.09.24. 23:23:47

PILU! Érdeklődnék, hogy a natúr franciát gumi nélkül is vállalod-e?

MakiMuki 2010.09.24. 23:24:10

De egy szar poszt!
Pilu, az hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már most bizonyítást nyert.

Napkutya 2010.09.24. 23:26:23

@Pajszer Művek: "Ostoba ez a köztörvényesezés, ugyanezt a süket dumát nyomták a hatalmon levők (ellenérdekeltek) a Bastille ostrománál és 56-ban is."

A LOPÁS köztörvényes. A gyújtogatás sem más. Nézd cimbora, ha a házad előtti térkővel beverik az ablakodat, és utána felgyújtják a kocsidat, TE sem fogod azt mondani, hogy forradalmi tett volt.
Ennyire hülye lennél?

Mellesleg, részben a TE pénzedből rakták rendbe az egészet, -már ha fizetsz adót...

Égbekiáltó 2010.09.24. 23:27:38

@Pajszer Művek: Akkor áldozatok emléktáblái a Műegyetemen és Miskolci Egyetemen biztos biztos a hazament egyetemistáknak állít emléket.

vznk61 2010.09.24. 23:29:33

@Pajszer Művek:

Én azért felgyújtott köztévét láttam, lángoló autókat meg utcakövet felszedő , barikádokat építő álforradalmi csürhét. A "balos" Sólyom jól látta, a különbséget a csőcselék és az 56-os forradalmárok közt.

Bizonyára fel tudod mérni, milyen kárt okozott az idegenforgalomnak (konszenzusosan húzóágazat) ez a mutatvány!

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:30:12

Pilu!

Onnan tudhatod, hogy jót írtál, hogy nagyon habzik az elvtársak szája. :)

Franz Strauss egykori bajor miniszterelnök felszólalt a bajor parlamentben, az akkori baloldal nagyon hangosan tiltakozott, zúgolódott a beszéd alatt. Strauss csak felnézett és annyit kérdezett: "Mi a baj elvtársak, késik Moszkvából a zsold?"

Már ha értitek, mire gondolok :)

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:33:21

@Napkutya: A forradalom , vagy forradalmi kísérletek egyike sem babazsúr. Például képzeld, az NDK-ban a köztörvényes csürhe kalapáccsal verte szét a nép vagyonát képző berlini falat illegálisan. :)

A bostoni teadélutánon meg illegálisan szórták azt a sok teát a vízbe a szemét, csürhe jenkik. :D De ma emiatt nem brit gyarmat az Egyesült Államok.

Persze te ott is a tea miatt siránkoznál, hogy az valakié volt. :))

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:35:19

@Égbekiáltó: Nem volt jelentős a számuk a harcokban. Kádárék azért is gyűlölték meg az ötvenhatosokat, mert csupa melós és paraszt volt, pont azok akiknek elvileg a "munkásparaszt" kormányt támogatni kellett volna...A Munkástanácsokról hallottál már? Ők szervezték sok helyen a fegyveres harcot, sőt még nov 4. után is sztrájkokat szerveztek.

Olvass csak utána.

baba2008 2010.09.24. 23:36:27

"Hazaáruló Fetót védő magyarul beszélő nem magyar emberek, kérlek hozzatok létre magatoknak egy saját országot és vonuljatok a saját összeszart összehugyozott, csövesektől bűzlő utcáitokon, mert a mocskotokat takarítjuk utánatok éppen"

Muhahahahahahahahahahaha!!! A napokban olvastam egy jó szöveget: A magyar ember zsigerből liberális, mert vasárnap se a templomba jár, hanem a Tesco-ba. Te is pont olyan vagy, mint mi. Tudatlan, műveletlen, iskolázatlan, keleti suttyó paraszt. Oda szarsz és hugyozol ahonnét eszel barátom. Ne érts félre mi komcsik is ilyenek vagyunk egyetlen nagy különbséggel. Te még büszke is vagy rá és azt hiszed a kiválasztott nép fia vagy, holott csak egy nyáladzó otromba fráter.

vznk61 2010.09.24. 23:36:34

@Pajszer Művek:

Ez jó Strauss is kokettált a szélsőjobbal, még a törököket sem vetette meg, ha a farkasokról volt szó.

Látom az érvekből kifogytál!

Csak azt tudnám a macskára vagy a jobbikosra fogadsz?

Alikam 2010.09.24. 23:37:18

@kolbászoszsömle: persze persze, még atomot is dobtak, mi?

Hagyjad már, nézzél felvételeket, tisztán látszik, hogy van olyan utca, ahol kurvára nincs egy nesz sem, és hirtelen megjelenik egy pribék horda és két arra sétálót elkezdenek ütni...

Meg amikor bementek a sörözőbe. Ott hol volt tüntetés???

Sehol, olyan nyugi volt ott hogy a vendéglátósok is csak néztek, hogy kik ezek a két IQ-s pribékek.

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:37:38

@vznk61: Szerintem semmiféle kárt nem okozott. Keresd csak ki a KSH statisztikákat a turizmusról. A Ferihegyi mizéria százszor több gondot jelent.

Azért mert Párizs külvárosaiban zavarognak a bevándorlók, nullát esik az idegenforgalom. Ha sztrájkolnak a légiirányítók, vagy a BKV_sok, na akkor esik.

De mondom kilóg a lóláb ebből a nagy aggódásból. :)

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:38:16

@Pajszer Művek: azon gondolkoztam, hogy melyik a szánalmasabb: a katolikus, akinek a pápája egy gyerekbaszóbújtató, vagy az a jobboldali, akinek a prominensei szaroshugyos forradalmat és tévészékházfelgyújtást tudnak csak csinálni, majd négy évig forradalmi hevületben égnek, hogy miután kitöltötte az idejét a kormány, a fülkékben ixeljenek...

Persze, nagy az átfedés, hiszen mindkettő feltételezi a vak elhívatottságot és gerinc tökéletes hiányát, de asszem sikerült rámutatnod, hogy a magyar jobboldali szarcsinbókabb egy átlag katolikusnál.

Napkutya 2010.09.24. 23:40:03

@Pajszer Művek: "Onnan tudhatod, hogy jót írtál, hogy nagyon habzik az elvtársak szája. :)"

Tudod cimbora, ezzel az a baj, hogy ezzel együtt a németek összetartottak. A magad fajták miatt ez a Magyarnak nem megy, és nem is fog még egy darabig.

Rájöhetnél, már végre hogy ez egy cirkusz, még a saját politikusaitok is röhögnek rajtatok, amikor a Fidesznek nyalnak.

Mellesleg látom, hogy lelkesen idézed Orbánt, segítek, ez itt hangzott el:

"A Jobbikkal szembeni politikai fellépést firtató kérdésre Orbán az egykori bajor miniszterelnök, Franz-Josef Strauss kijelentését idézte: "tőle jobbra már csak a fal létezik". "Ehhez tartom én is magam" mondta Orbán, aki szerint a polgári, kereszténydemokrata jobboldalnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy Magyarországon a szélsőjobboldalnak ne engedjen több teret."

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:44:57

@Alikam: Ott laktunk akkoriban a Dohány utcában, olyanokat láttam, mint azóta sem..

Egy fiatal gyerek például egyedül (!) leszaladt az egyik keresztutcán a Rákócziról, nem tudta hogy a DOhányban is vannak rendőrök. Ott állt tőle 5-10 lépésre egy szakasz. Kérdezés, felszólítás minden nélkül ráemelték a gumilövedékes puskát és pár lépésről kétszer rálőttek...

Az emberek nem tudtak aludni a gránát lövöldözés hangjától meg a beszűrődő csatazajtól, az ablakban lógtak. Amikor látták mi történik, ott sikoltoztak a nők az ablakokban hogy hagyják már abba...hihetetlen volt, a 21. században Budapesten a rendőrségtől.

KÉT(!) rohammentő jött ki, többször próbálták újraéleszteni mire sikerült. Másnap a falon vér, szétdobált orvosi eszközök, szétvágott véres póló...

Nekem ne dumáljon senki, hogy a rendőrség törvényesen járt el. És gusztustalan ahogy utána a törvény emberei falaztak egymásnak és parancsnoki szinten hazudoztak.

Az összes rendőri egységben, ahol nem derült ki az igazság, nem kerültek elő az elkövetők le kellett volna szerelni MINDENKIT, az összes parancsnokot lefokozni és új szellemiségű, törvénytisztelő parancsnokokat kinevezni. Ez a mai napig sem történt meg, ez a Fidesz egyik nagy szégyene.

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:47:32

@kolbászoszsömle: Ez mind igaz is lehet, de ez engem nem különösebben érdekel meg offtopic is.

Te is az a tipikus, elvakult balos vagy, aki azt hiszi, hogy mindenki egyből jobbos mert nem szimpatikus neki a táncosbolond meg a sleppje. Ezért erőlködsz, hogy az antijobbos sztereotípiák vagdalásával jól odamondjál. Én spec leszarom ezt a felsorolást, a gyerekes skatulyázásod és a hullagyenge vitakészséged is.

Rwindx 2010.09.24. 23:47:43

Hehe itt az egész köztársaságtéri slepp fröcsögni.

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:48:29

@Napkutya: Nem tudok róla, hogy ezt Orbán mondta volna, vagy tőle idéztem volna, de az igazság soha ne zavarjon meg abban, hogy mit állítasz. :)

vznk61 2010.09.24. 23:48:30

@Alikam: Azt gondolom, hogy rendőrség szégyenletesen gyengén volt felkészítve, mint a focisták!! Ez nem politikai kérdés. Nagyon rosszul reagáltak,törlesztettek, mint elborult focista, lásd Törőcsik Argentínában.

Tehát minden jogos sérelemért megfelelő jóvátétel jár, de azért nem szabad elfeledkezni a futballhuligánokkal megerősített csőcselékről sem, akik nem igazán politizáltak, csak kihasználták a lehetőséget, hogy legálisa bántsák a rendőrt.

pakesz (törölt) 2010.09.24. 23:49:53

@Pajszer Művek: a rendor kenyszerito eszkozre volt jogosult
ennyi, meg egy bambi

aki kurvanak all ne sirjon ha basszak...
erdekes engem nem vertek agyon akkor...

Rwindx 2010.09.24. 23:52:58

@pakesz: érdekes egyszer a jogszerűségre hivatkoztok, másszor meg arra hogy így jártak. Demokraták, mi? :D

Pajszer Művek 2010.09.24. 23:55:34

@pakesz: A rendőr a kényszerítő eszközt arányosan alkalmazhatja. Amit én láttam az kurvára nem az volt, de millió felvétel van, hogy nyílt utcán, háttal sétáló embert nekifutásból fejberúg a rendőr és társai..vagy a perui(!) diplomata esete, aki lement egy giroszért, eltörték az orrát és lebüdöscigányozták(!). Kíváncsi vagyok ez utóbbit például hogyan magyarázza a sok baloldal rendőrimádó. :)

Persze hogy nem vertek agyon, mert mázlid volt. De sokaknak nem volt mázlijuk de attól még jogaik vannak

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.24. 23:56:38

@Pajszer Művek: Nézd, elmeséled, hogy mit láttál a dohányutcában a zsidrák haverjaiddal lógva kifelé az ablakon.

Oszt hazudsz, mint Gyurcsány. Meg, mint Orbán.

Arra reiszolni, hogy szeretett volt miniszterelnökünk nem ment el a bohócokhoz, tehát bűnös, mert beismerte, hogy sértettek vannak, valóban az elfogulatlanság csúcsa.
Pilu haverod elmeheveredményére virtuálisan és elvtársilag csapkodni a vállát, majd elmesélni, hogy nem jobbos vagy, hanem csak utálod Gyurcsányt, pedig...
Szóval te vagy hülye, vagy engem nézel annak?

vznk61 2010.09.24. 23:58:55

@Pajszer Művek: Ebben alaposan tévedsz, lemondások sorozata volt. Persze ismeri a szakma a katasztrófaturizmust is.
A lényeg, nem pár kuka nem pár autólámpa! A balos köztársasági elnök által is köztövényesnek minősített álforradalmárok, akik a világ (nem a mi)hír tv-inek a csőcseléket jelentették!

Pajszer Művek 2010.09.25. 00:00:15

Viccen kívül nem értem, hogy miért kell mentegetni az akkor rendőri fellépést, amikor mindenki számára ordít, hogy mi történt.

Volt egy nap, amikor a rendőrök kikaptak és nem mertek ütni de kellett volna. Aztán később nem kellett volna ütni, erre vertek mindenkit. Ez a dupla baki esete volt.

Ez ugyanolyan mint a cigányok által elkövetett bűncselekmények. Egy fél ország szenved tőle de a baloldal megpróbálja a saját virtuális álvalóságát ráerőltetni a népre...

Nem sikerült ahogy a 2/3-ad is mutatja és nem is fog sikerülni.

A baloldal még Horn Gyula alatt pont azért volt erős mert a realitás talaján állt. Az a politikai generáció mintha teljesen eltűnt volna onnan és csak ez a kommunikációzás marad, de hát ez ha egyszer hiteltelenné válik, onnantól vége a dalnak, ezért is küzd most a baloldal hitelességi válsággal. Mondjuk a kommunikációjuk is messze áll a gusztusostól, sok pénzt nem tennék rájuk az önkormányzati választásokon.

Pajszer Művek 2010.09.25. 00:01:03

@vznk61: Elmondtam az érveimet, azokra nem reagálsz, bégeted az álláspontod (ami ráadásul nem is túl okos :)) hát hajrá, én befejeztem. Ird le még 25x akkor igaz lesz. :)

MakiMuki 2010.09.25. 00:01:22

@Pajszer Művek:
"Onnan tudhatod, hogy jót írtál, hogy nagyon habzik az elvtársak szája...Mi a baj elvtársak, késik Moszkvából a zsold?"

Hülye vagy. De szánalmasan hülye.

Tudod , aki nem ért veled egyet, az valószínűleg nem zsoldot kap, hanem sok fizetést, mert teszi a dolgát.
Te meg hörögve öklendezel a kis lakótelepi proliszobádból, és azt hiszed, hogy ér valamit az életed, és arra recskázol, hogy még mindíg Gyurcsányt szidod. Micsoda egy szánalmas semmi-ember vagy! Sikertelen életed minden nyomorúságát itt üvöltöd ki magadból.

Pajszer Művek 2010.09.25. 00:03:52

@kolbászoszsömle: Ja, ha te mondod, akkor hazudok. :) Ennyi.

Valami minimális színvonalat próbáljunk hozni, köszi. :)

Rwindx 2010.09.25. 00:04:00

@Naked Lunch:
Honnan tudod milyen élete van, mit csinál? Vagy csak fröcsögsz pont úgy ahogy leírod?

Pajszer Művek 2010.09.25. 00:04:40

@Naked Lunch: Nagyon rosszul esne, ha kiderülne, hogy több pénzből élek, mint az egész családod együtt? :))

Táskás Tóni 2010.09.25. 00:04:46

Te idióta Pilu. Kit sunáznál inkább a pedofil tekintetű Tömjént vagy a gyermetegen együgyü nyakon suhintott Révészt.Nektek ilyenek jutnak. nem szégyen ez, csak kellemetlen .Na és Szijgyártóról se feledkezzünk meg.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.25. 00:07:39

@Pajszer Művek: Színvonalat? Minek?

Pilu leírta, hogy bevallotta, hiszen sértettnek nevezte a vérbírósat játszó fasszopót...
Ezek után mi a kurva isten picsáját kell még színvonalkodni?

Egy gyengeelméjű gecilibbentő meghívott betyárkörteszüretre.
Ez a színvonal öregem, nem más.

Csak van, aki észreveszi.

tirit 2010.09.25. 00:08:56

@kolbászoszsömle: Bocs, de azt hiszem összekevertelek valakivel. Senkit nem kell menteni, aki akkor ott volt a felszólítás ellenére. Aki szarba lép, szaros lesz. Nem árt ezt jól megjegyezni.

Balt 2010.09.25. 00:09:58

@imperial: Írja már össze valaki (lehetőleg ip-címekkel együtt), aztán hadd böfögjék az "aki nem ment oda, nem lőtték ki a szemét" c. szemét dumákat! De mondok nektek valamit, retardált gyurcsányisták: szemet szemért!

vznk61 2010.09.25. 00:11:10

@Pajszer Művek:

Érveid nem voltak. Ne gyere a forradalmárokkal, mert ezt már Sőlyom is kikérte.

Bagatellizálsz, nem pár kuka, nem pár autólámpa.

Nem kivánok olyan polgári társadalomban élni, ahol a rendőröket sikk verni, dobálni, ott élj Te!

Tita nick 2010.09.25. 00:11:34

Gratula a bloghoz!

A sok libsibolsi köcsög meg nyalja ki a macskám seggét, mert az aztán nagyon büdös.

MakiMuki 2010.09.25. 00:11:55

@Pajszer Művek:
" Nagyon rosszul esne, ha kiderülne, hogy több pénzből élek, mint az egész családod együtt?"

Te szájkaratés hülye.

Ha lenne egy kis emberismereted, akkor tudnád, hogy a te fajta emberek a legnyomorultabb prolik, akiknek semmi más sikerélményük nincs az életben mint egy blogon böfögni. Minél sikertelenebb vagy a való világban, annál hangosabban üvöltesz.

Írd meg a bankszámládat, és átutalok egy kis segélyt.

Balt 2010.09.25. 00:12:17

@ó jaj: "Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI-nek elmondta: a rendőrség elrendelte a nyomozást terrorfenyegetés bűntette miatt. Az ügyben szakértőket rendelnek ki."

Hoh, milyen érdekes, hogy azóta sem tudunk semmit az ügyről. Csak nem a szilvásy-gárda önmerénylete volt ez is...?

tirit 2010.09.25. 00:16:19

Ha már nincs érv, marad a személyeskedés. Ha már nincs normális gondolat, marad ronda beszéd. Milyen egyszerű az élet!! Valakinek.

vznk61 2010.09.25. 00:17:14

@Tita nick:

Ez igen ezért érdemes volt megszületni, oskolába, templomba járni! Gondolom vasárnap tiszta lelkiismerettel magadhoz veszed az ostyát!
Béke Veled!

Rá Dios 2010.09.25. 00:17:25

Minden bokor alatt bátor antigyurcsányistákat nevel a televény.

Sosem gondolkodtunk, sosem cselekedtünk időben és okosan, mindig gyűlöltük, aki ezt a szemünkre vetette, miért is volna ez most másképp.

Méghogy nemzeti összefogás. Összefogdosás, az inkább.

tirit 2010.09.25. 00:21:54

@vznk61: Pont ez volt a legfelháborítóbb és legfélelmetesebb: rendőröket dobálni, fenyegetni. Ha ott és akkor rendőr lettem volna, azt sok IQ9-et biztosan IQ1-re tettem volna.

Táskás Tóni 2010.09.25. 00:22:47

Azt elfelejtetted megírni te állat hogy akkor baszták nyakon azt az idétlen debil Révész Máriót amikor rohant a rendőrök felé a képviselő igazolványával és azt kiabálta közben a rendőrőknek ,hogy álljatok át, Azok meg nem akartak átállni ,mert azt hitték ,hogy egy bolond szabadult ki a diliházból. Megjegyzem nem sokat tévedtek. Amikor pedig Révészt tökig gipszben megkérdezték, hogy tesz-e feljelentést azt válaszolta a HIR tv-nek , hogy nem tesz, Utána viszont hívta a főnöke ,Orbánc, hogy tegyen feljelentést ,mert különben dádá lesz. Hát ennyit a szerencsétlen megvert Révészről

Rwindx 2010.09.25. 00:24:28

@Táskás Tóni:
Érdekes ezt senki sem hallota tőle, csak te. De te nem is voltál ott akkor ez hogy lehet? Az meg ugye nem lehet hogy hazudsz...

Táskás Tóni 2010.09.25. 00:24:31

@Tita nick: Te már csak tudod ,hisz naponta nyalod.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.09.25. 00:26:05

Sok ostoba barom, aki csak feketén-fehéren látja a világot. Sem a postiró, sem a vizsgálóbizottság a faszarcú tévéostromló focihuligánokat sajnálja, hanem a fidesz gyűlésről hazaindulókat, akiket válogatás nélkül, ütöttek vágtak a rendőrök. Nőket, gyerekeket, időseket, fiatalokat, arra járókat, meg külföldi turistákat is. Pont arra kellett terelni őket igaz? Ugyanazt a 100 barmot, akiket többé-kevésbé kezelni tudnak focimeccseken évek óta, na pont aznap nem tudták kezelni...

Hogy baszódna meg a sok postolófikázó, mindent láttam a saját szememmel, a rendőrök alig várták, hogy lecsaphassanak...

Egyébként meg, tudjátok mit? Azok az emberek legalább mertek tenni valamit, kinyitották a pofájukat, nem a gép előtt kommentelve, kurva nagy baloldali meg jobboldali értékeket képviselő, magukat "érteliséginek" nevező fotelhuszárok voltak...

Parizer kell nektek, meg megasztár, aztán kussoljatok...

Tiszelet a kivételnek!

Égbekiáltó 2010.09.25. 00:27:33

Révész egyébként jól jött ki az ügyből. Már rég kegyvesztett lett, süllyedt megállíthatatlanul, viszont az elverése óta megint felküzdötte magát a B kategóriás fideszes politikusok közé. Ha nem verik el talán már a parlamentben sincs.
Őt vajon mikor hallgatja meg a saját bizottsága, hogy mi a fenét balettozott a rendőrök előtt, amikor ötször felszólították, hogy oszoljon? Miért nem oszlott? Ez nem provokáció?

Táskás Tóni 2010.09.25. 00:28:14

@Rwindx: Hazudni nem szoktam és egy rendőr anyja mesélte. A riportot pedig, hogy nem akar feljelentést tenni láttam a hir tv-ben mivel furcsa módon csak Ők voltak olyan bátrak ,hogy közvetítsék a "forradalmat" a sok szimpi résztvevővel

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.09.25. 00:28:33

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": nah, elborult az agyam rendesen, mindjárt nekem esnek a grammarnácziak a sok gépelési hiba miatt..

Táskás Tóni 2010.09.25. 00:33:31

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": És vajon miért ragaszkodott a fidesz az Astoriához. Szerintem ki voltak éhezve erre a cirkuszra, hogy aztán mutogathassák a sebeiket . A nagyfőnök Orbán viszont lelépett a golyóálló kocsijával , Jó volt helyette veretni magatokat?

strappa 2010.09.25. 00:34:56

Ez igen, jól sikerült bejegyzés, gratulálok a szerzőnek.

Rwindx 2010.09.25. 00:35:27

@Táskás Tóni:
Nekem egy ott söprögető kukás teljesen más sztorit mesélt.
Azt hogy nem akart feljelentést tenni az világos azt én is láttam, de az "álljatok át!", fogalmazzunk úgy hogy nem hihető :)

pakesz (törölt) 2010.09.25. 00:39:23

@Pajszer Művek: "A rendőr a kényszerítő eszközt arányosan alkalmazhatja."

EBBEN EGYETERTUNK!!!

alkotmanyos REND megdontesere SZERINTEM is az agyonloves a megfelelo rendori valasz

pakesz (törölt) 2010.09.25. 00:41:12

@Naked Lunch: "Te meg hörögve öklendezel a kis lakótelepi proliszobádból, és azt hiszed, hogy ér valamit az életed, és arra recskázol"

ezt a kis lakotelepi proliszobambol es eppen recskazas kozben kikerem magamnak :)))

pakesz (törölt) 2010.09.25. 00:46:09

@Égbekiáltó: "Őt vajon mikor hallgatja meg a saját bizottsága, hogy mi a fenét balettozott a rendőrök előtt, amikor ötször felszólították, hogy oszoljon? Miért nem oszlott? Ez nem provokáció?"

nekem is pont ez a velemenyem
ok hergeltek a csocseleket, ha minden normalis ember hazatakarodott volna 2 oraval a fideSS nagygyules utan, akkor a zsaruk csak a csocseleket vertek volna...

az hogy idiotak ottmaradtak a forradalmi hangulatban hat megkaptak

erre irjak, hogy
- ha kurvanak all, ne sirjon ha basszak
- ahol fat vagnak ott repul a forgacs

Rwindx 2010.09.25. 00:55:08

@pakesz:
Ok, tegyük fel hogy az "alkotmanyos REND megdontesere" az agyonlövés a megfelelő rendőri válasz.

1. kérdés: vajon a demonstrálók meg akarták-e dönteni az alkotmányos rendet, vagy csak tiltakoztak-e gyurcsány apró trükkjeinek százai ellen, amely pontosan arról szól hogy a népszuvenerítást (2/2) megszüntesse, ezáltal kizárólagos, kézi vezérelt hatalomhoz jusson.

2. kérdés: Vajon gyurcsány tevékenységét az alkotmány alapján hogy ítélhetjük meg?
". § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.Szerzett jogok védelmének elve|3Jogbiztonság (jogállamiság) alapelve|3
(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni. "

Mert ha ez alapján ítéljük meg akkor azok akik kimentek az utcákra alkotmányos kötelességüknek tettek eleget (nem azok akik gyújtogattak).
Vajon ez esetben gyurcsányt is agyonlövetnéd a rendőrökkel? Mert ha igen, akkor az kijelenthető hogy konzekvens vagy és az derék dolog.

Rwindx 2010.09.25. 00:57:59

@pakesz:
Ott tévedsz (vagy hazudsz, nem tudom, majd mindjárt kiderül) hogy a rendőrök közvetlenül a befejezés után, megfelelő időhagyás nélkül (és mint már kiderült Dobozi vallomásából szándékosan) tolták rá a fidesz nagygyűlésre azokat akik a Deák téren tartózkodtak. Tehát a 2 órányi időkülönbség egy baloldali "mítosz" ami természetesen nem igaz.

hetivalasz.hu/itthon/kitalalt-a-rendori-vezeto-ratoltak-a-balhezokat-a-fidesz-unnepsegere-31950/

Táskás Tóni 2010.09.25. 01:03:00

@Rwindx: Ki lehetett az ott söprögető kukás csak nem valami álruhás fideszes? Jobb is lenne ,ha mind ezt csinálná nem kúrnák szét végképp az országot. Ha pedig láttad a nyilatkozatát miért hazudtolod meg azt amit írtam.

Balt 2010.09.25. 01:04:18

Nnna, itt a lista, további szíves felhasználásra:
Remek csali volt! :-)))

pelorat 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kassian 0 bejegyzést írt és 489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Uva 0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
okostojgli 0 bejegyzést írt és 1091 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Evil Dick 0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? 6 bejegyzést írt és 1180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Karesz000 0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Fatal Error! System Halted! 0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
ki kicsoda 0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Visionstar 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Látnok. 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
OsztJónapot 0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
korcoló 0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Samuzia 0 bejegyzést írt és 971 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
egy REALM fan 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
bumfordi 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
AnarchoAteista 0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
ó jaj 0 bejegyzést írt és 2364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Indriq 0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A Galaxis Elnöke 0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
butus 0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Magam_a_Mondomét! 0 bejegyzést írt és 318 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
aurobin 0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
J.W. Booth 0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
.ılı.ılı. 0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Iustizmord 0 bejegyzést írt és 4008 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Tuskó 0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Táskás Tóni 0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Nyers Fa 0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Parajpuding 0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
graycivil 0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
gitáros 0 bejegyzést írt és 2413 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Skandallum 0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
uttoro 0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
kolbászoszsömle 36 bejegyzést írt és 6013 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
paaj 0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
légycsapó 0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Napkutya 1 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Doubledecker 0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
pakesz 0 bejegyzést írt és 2430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
vznk61 0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
AutosVilli 0 bejegyzést írt és 707 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
tirit 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
is 0 bejegyzést írt és 4103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Öregdiák 7 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Naked Lunch 0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:06:26

@Rwindx: akarhogyan kevergeted a szart...

demokraciaban nem az utcan dontunk, es a 4 evet ki kell varni

Balt 2010.09.25. 01:07:48

@pakesz: Jó, csak várjátok! :-)))

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:08:49

@Balt: pakesz 0 bejegyzést írt és 2430
wow

ha elmesz a panel.blog.hu -ra, lathatod hogy ez totalisan igaz:
"ezt a kis lakotelepi proliszobambol es eppen recskazas kozben kikerem magamnak :)))"

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:09:24

@Balt: ja mint Mikola DJ monda, valasztojogot adunk es 20 ev?

Rwindx 2010.09.25. 01:11:12

@Táskás Tóni:
Mit hazudtolok meg? Azt nyilatkozta hogy nem tesz feljelentést. Igen, ez így volt, és is ezt mondtam, nem? De abból hogy következne az hogy azt kiabálta a "Álljatok át!" Hmmm?
Meg tudod magyarázni miben különlegesebb egy rendőr anyjának kijelentése, akár egy álruhás kukás kijelentéséhez képes a témában? Ha van racionális magyarázatod ne fogd vissza magad. Kérlek.

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:17:16

@Rwindx: tenyleg elnezest 50 perccel kesobb lottek ki az elso füstgránátot

na de lenyegtelen

a hulye nagypofaju geci orban miert oda szervezte ha a csurheje a SZENTORBAN FELSZOLITASARA sem mentek haza?

miert nem a Zorban volt ezert felelos?

Rwindx 2010.09.25. 01:19:58

@pakesz:
Hát ha neked szar az alkotmány, akkor te biztosan képzett vagy demokráciából... "A 4 évet meg ki kell várni" különös glóriát kölcsönöz ennek az amúgy is szép kijelentésnek. Ennyi lenne a demokrácia? 4 évenkénti diktatátorválasztás? Hát lol, ezt hol tanították? Nem pár vörös vezetőtől hallottad mikor gyurcsány lemondását követelték?

Tudod te hogy mit jelent a népszuvenerítás? Hát nem azt hogy 4 évet ki kell várni, bazdmeg, hanem többek között azt hogy aki odekerült addig lehet ott amíg arra érdemesnek találtatik.

Egyébként meg szarunk az alkotmányra ha éppen nem a mi érdekeinket képviseli de agyonlövetnénk mindenkit aki az éppen számunkra kedvezően értelmezett részekkel eltaposhatjuk? Ja ez is egyfajta demokrácia, persze, csak éppen hitleri, sztálini magasságokban.

Rwindx 2010.09.25. 01:23:38

@pakesz:
Zorbán miért lenne felelős a rendőri vezetők hibás vagy inkább szándékosan erőszakot kiváltó parancsaiért? Zorbán meg mióta osztogathat parancsokat?

Aha csürhéje, holnap meg fasisztája, nácija mi? :) Akkor mit csodálkozol ha téged meg mindenki le szarpanelprolizik? Tudod amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadjisten...

blacklord 2010.09.25. 01:26:22

Nagyon ritka, hogy ennyire egyetértsek egy írással, mint ezzel most, pedig nagyon távol áll tőlem a narancsbőr. Elképesztő, hogy ezt az embert sztárolja megannyi ostoba lakógyűléses nyugdíjas...

Táskás Tóni 2010.09.25. 01:27:51

@Rwindx: Azálruhás kukás politikus volt. Azok pedig szép kis hazánkban mind hazudnak nincs kivétel Ja esetleg Orbán ,mert Ő megmondta ,hogy sohasem hazudik .Tehát akkor hiszek Neked és nem a rendőr anyjának ,ha az a kukás bizonyítottan az Orbán volt.

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:28:15

@Rwindx: nezd ha a magfajta hulye jobbikos megindul a fideSS szekhaz ellen en jelentkeznek elsonek hogy hadd lojek a tomegbe

es kozben Jozsef Attilatol dudolnam a Szabados dalt

pakesz (törölt) 2010.09.25. 01:30:48

@Rwindx: 50 percet ott voltak vagy nem?

mi a bus faszt kerestek ott?
talan eppen egymas faszat nyalogatak vagy mi?

lejart az ido kellett volna hogy hazatakarodjanak, ha nem ertettek elsore hat kaptak egy fustgranatot hogy kicsit csipkedjek magukat
tudtommal a CSOPORTOSULAS az torvenyellenes, na puff neki gond hogy a rendorseg a torvenyt tartatta be?

Rwindx 2010.09.25. 01:30:49

@Táskás Tóni:
Nem, az egy kukás volt. A kukások nem politizálnak, a csak a politikusok kukáznak.

Egyébként annak hiszel akinek akarsz, de ne csodálkozz ha a hited miatt néhányan jó esetben bolondnak fognak tartani. Rosszabb esetben pedig hazug fráternek.

Táskás Tóni 2010.09.25. 01:30:56

@Rwindx: Te már megint Orbánról írsz

Táskás Tóni 2010.09.25. 01:39:12

Habár nem vagyok Orbán ezért nem mondhatom el magamról, hogy soha nem hazudtam. Ezt viszont hallottam és ha a rendór anyja hazudott, akkor én is. Az a kérdés .hogy a debil Máriótól kitelik e ilyen faszság. Szerintem igen.

bigthereal 2010.09.25. 01:42:34

jó a poszt!

feri meg egy szánalmas féreg...

Rwindx 2010.09.25. 01:45:01

@pakesz:
Egyrészt semmi közöm a jobbikhoz, szóval itt is pofára estél nem csak az alkotmánnyal, ugyan nem meglepő az igyekezet amivel azt átugrod, de azért reméltem legalább egy szavad lesz hozzá.

"lejart az ido kellett volna hogy hazatakarodjanak, ha nem ertettek elsore hat kaptak egy fustgranatot hogy kicsit csipkedjek magukat"
"tudtommal a CSOPORTOSULAS az torvenyellenes"
Látom a rendőrségi és gyülekezési törvényekben ugyanolyan mélyreható tudással vértezted fel magad mint az alkotmányében :) Igen, egyébként diktatúrákban tilos a csoportosulás, de demokráciában a gyülekezési szabadságról beszélnek általában... Nekem mindegy csak te eddig a demokráciáról beszéltél, és egyre inkább a véresszájú mindenkit megölő kijárási és gyülekezési tilalmat elrendelő véreszájú kommancsot látom...

Okt. 23.: Mivel nem voltam ott, csak este érkeztem Bp-re, nem láttam mikor tolták rájuk őket. Én csak fegyvertelen egyetemistákat kardlapozó rendőröket láttam a Kálvin téren. Akikkel beszéltem azok azt mondták pár perccel a rendezvény vége után szinte azonnal rájuk törtek.

De ha van authentikus forrásod az 50 percre, akkor azt szívesen elolvasom.

Jelentkezz nyugodtan, voltak olyan jellemű emberek régebben is, nyilván most is akik ideálisak olyan szervezetekhez tartozni mint a nyilas karhatalmisták, vagy az ávósok. Gépfegyverrel a fegyvertelen ellen, sokan egy ellen. De ne feledd ezeknek az embereknek mi a sorsuk: m.blog.hu/19/1956/image/hungary1.jpg
Ezt a képed jól nézd meg, ne feledd, akár álmodj is vele.

Rwindx 2010.09.25. 02:01:27

@pakesz: Ja, ezt az utóbbi pár kommentedet lementettem. Okulásképpen másoknak, lássák ilyen izé is van ma még Magyarországon.

pakesz (törölt) 2010.09.25. 02:25:13

@Rwindx: osszefoglalva:
parlamentaris demokraciaban 4 evente van valasztas
az hogy az Orban ugatott, meg a sok ember beszopta attol meg 4 evig tart egy valasztasi ciklus, mashol kepviseleti demokraciakent emlegetik

a csoportosulas vagy a gyulekezesi torveny...
volt vagy nem volt? 50 perc mulva joguk lett volna ott lenni vagy nem?
ha nem akkor miert sir a pofajuk hogy kaptak egy kis konnygazt es kardlapot?
a tied miert sir e miatt? ha lesatraznak es masnap nem tudsz bejutni a munkahelyedre akkor is a gyulekesi szabadsagrol pofaznal mikozben a multi kivag?
gondolom arra recskaznal egyet nem?

akkor most mi van? 2010.09.25. 02:32:50

Úgy látom, erre a posztra összegyűlt a kb az összes maradék munkásőr-aktivista. Elvtársak, ugye száraz még a lőszer és betárazva várja a géppisztoly a pincében a tiFeritek buzdító szavait?

akkor most mi van? 2010.09.25. 02:39:49

@pakesz:

Bazmeg te se láttál még demokráciát közelről. Láthatóan kb Észek-Koreából irsz, kb azon a szinten van a demokráciafelfogásod. 4 évente választás, közben kuss mindenkinek vagy kardlap, vipera meg gumilövedék.

pakesz (törölt) 2010.09.25. 03:05:45

@akkor most mi van?: en ezt mondtam?

csak annak aki az alkotmanyos rend megdontesere iranyulo cselekedetet tesz

annak jar...
amugy a rendor ha teged eloallit, akkor kenyszerito eszkozt alkalmazhat
ugyanazt a kenyszerito eszkozt alkalmaztak a tuntetes oszlatasanal

az meg hogy eppen Orban futyije van a szadban az nem jelenti hogy a rendorok nem vernek el, ha oszlatni kell

amugy ki irta a gumilovedeket meg a viperat, mondom az a palpusztai izesitesu orban-futyi elvette a maradek jozan eszedet
en csak a kardlapot, a pacikat es a kutyakat tamogatom :)

Gabe Walker 2010.09.25. 03:08:41

@Várúr: Terror? Hülye vagy te, bazdmeg? Milyen terrorról beszélsz? Folyamatosan okádhatod a hülyeségedet bele az éterbe anélkül, hogy félned kellene a következményektől! Nem éltél a _valódi_ terror idején, bár ott már valószínűleg tarhonyát ebédelnél.

hacsaturján 2010.09.25. 05:09:23

@Gabe Walker:

bisztosan élt a terror idején, csak akkor gondosan alámerülve együtt üvöltött a farkasokkal. most is aszt teszi, mert forradalmárnak lenni nemes feladat és egész embert kíván.:)))

bierkamp 2010.09.25. 06:03:41

a CIKKÍRÓ MAGA A FOS!
DÖGÖLJ MEG RÁKBAN HOSSZÚ SZENVEDÉS UTÁN..EZT KÍVÁNOM!
Vitára meg allalmatlan vagy szarjankó!!!!!!!!!!!!!!!

bierkamp 2010.09.25. 06:24:09

PILU MAG EGY PARASZT, KAPA LÓG KI A SZÁJÁN!

genyamagyar 2010.09.25. 06:40:38

@akkor most mi van?: Na mesélj! Hol is van igazi demokrácia? USA-ban pl ahol a taknyot is kipaszírozzák belőled, ha nem teszed azt, amit a rendőr mond? (amúgy jogosan...)

genyamagyar 2010.09.25. 06:43:14

@Rwindx: Hát igen, ez a kép jellemző rátok! A lincselés mint a demokráca megnyílvánulása... Elmehetsz te is a picsába!

stratez 2010.09.25. 06:43:27

Van dilemma, mi a jobb, ha ebből a retardált faszkalapból mártír lesz, ha valamilyen formában sikerül meghurcolni, amire kicsi az esély, vagy ha futni hagyják a kilőtt szemek ellenére. Gyurcsány mindkét szerep eljátszására felkészült. Az igazi bünti persze az lenne számára, ha a politikai létezése a jótékony feledés homályába veszne. Ezt szeretné elkerülni minden áron, még azon is, ha rámegy a pártja, úgyhogy a show must go on.

genyamagyar 2010.09.25. 06:45:20

Pilukám, örülök, hogy elfogadod Gyurcsány véleményét, magadévá teszed a meggyőződését, mármint hogy ő pontosan tudja, kik voltak a sértettek és kik nem.

Örülök, hogy így bízol benne!

bierkamp 2010.09.25. 06:51:15

Mindenki emlékszik a Kossuth téri mindennapos 5 órai gyűlölet szeánszokra, az akkori fideszes lánglelkü szónokokra, Felléptek ott többek közt Áder János, a parlament alelnöke,Tömjén Zsolt, Deutsch Tamás (akkor még Für is), hogy csak a leglánglelkűbbekre emlékezzünk. Egyikük bezéde sem a nyugalom helyreállitásáról, a kedélyek lecsillapitásáról szólt. Ehhez jött még a 72 órás ultimátum és a " szép emlékü vekkeres naggyűlés". Előadó: Orbán Viktor.
A CSÜRHE FOLYAMATOS USZÍTÁSÁÉRT ÉS AZ EGÉSZ KIALAKULT RANDALÍROZÁSOKÉRT, GYUJTOGATÁSOKÉRT ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ A FELELŐS---AZT KELLENE VIZSGÁLNI EGY BIZOTTSÁGNAK ( a kordonbontással együtt, ahol megmutatták, hogy "bátran" csináljátok csürhe--mi is csinálhatjuk.

genyamagyar 2010.09.25. 06:52:26

Gyurcsány igazi államférfi, pontosan azt tette amit tennie kellett. Nem hagyta szétverni a várost. És ha valakinek a rendőr azt mondja, hogy tűnés haza, akkor azt végre kell hajtani, különben jön a dádá!

Azért megnézném az ide írogató - de csak csordában erős nagyfiúkat - hogy hogy küldik el a franca az APEH ellenőröket, mert nincs kedvük a bevallásuk, számlák, szerződések átadására. Ja hogy akkor összeszarják magukat egy szemüveges könyvelőtől is? Csak akkor erősek, ha a tömegben vannak, vagy ha blogokba írogatnak...

Szarfaszú bagázs!

bierkamp 2010.09.25. 06:52:27

a Csürhét egyszerűen le kellett volna gépfegyverezni a TV székház előtt!

bierkamp 2010.09.25. 06:53:56

a Csürhét egyszerűen le kellett volna gépfegyverezni a TV székház előtt! Most nem röfögne ott az " albizottság" körül az öszhaju jampec az a Goda , vagy kicsoda , aki ott csürhéskedett....

genyamagyar 2010.09.25. 06:54:17

@bierkamp: Orbánt felelősségre kéne vonni gyűlöletkeltésért.

És el fog jönni az az idő is...

genyamagyar 2010.09.25. 07:02:02

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Azok az emberek nem "tettek valamit" hanem beszopták orbán lázítást. Butábbak mint a mónikasó fogatlan cigányai. Te is.

bierkamp 2010.09.25. 07:07:02

@genyamagyar: REMÉLEM---vagy egy jó kis IGAZI FORRADALOM kell ide!!!!

Mufakkar (törölt) 2010.09.25. 07:07:04

Bazz Pilu, sokáig fogsz élni, ha ennyit átkot kaptál ezektől :-)

Mufakkar (törölt) 2010.09.25. 07:08:16

@bierkamp:
Ahogy a nagypapa tette ugye '56-ban a minisztérium padlásáról október 25-én ugye?
Hiába no, a családi hagyományok erősek..

Mufakkar (törölt) 2010.09.25. 07:09:55

@genyamagyar:
megnézheted azokat a francia miniszterelnököket, minisztereket is, akik bűnt követtek el hivatali idejük alatt.

katamara 2010.09.25. 07:13:18

@Napkutya: Orsósról beszélsz ? Hisz az egy gerinctelen, köpönyegforgató, álájtatos senkiházi. A magyarok sose jutnak semmire, mert itt ősidők óta olyan a széthúzás, hogy csak a diktatúra tudja összetartani őket. Erre jött rá Orsós. Gyurcsánynak teljesen igaza van hogy a bohócok idézésére nem megy el. Le kell sz@rni őket. A Jobbik előbb-utóbb szét fog esni mint a MIÉP.

l3v1 2010.09.25. 07:13:31

Pilu: respect.

Ennyi.

Mufakkar (törölt) 2010.09.25. 07:14:13

@SÜN: nu és akkor lenne belőle mártír meg szobor? Inkább ismerkedjen a börtönkoszttal :-)

kgonzo 2010.09.25. 07:31:29

@Chicano:
Ehh,hát kéretik helyén kezelni a szmájlit.
És akkor majd nem undorodsz.

Egyébként én is mesélhetnék miért undorodom..., de ezt hagyjuk is. Értelme sincs annak, hogy ilyen helyekre irogatok.

lilike13 2010.09.25. 07:32:29

Gratulálok a blogíró választékos stílusához!

bierkamp 2010.09.25. 07:33:25

@Mufakkar: NEM--
NYÍLTAN A tv SZÉKHÁZ ELŐTT A RENDŐRÖKNEK KIADNI AZ UTASÍTÁST-LŐJJÉTEK LE A CSŰRHÉT-OSZT JÓ NAPOT!

bierkamp 2010.09.25. 07:34:33

Respekt Gyurcsánynak!

marosy 2010.09.25. 07:35:51

Gyurcsány egy aljas fasiszta szarházi.

bierkamp 2010.09.25. 07:38:09

@marosy: Te idióta tanulatlan Hörcsögtosznádi paraszt-
a fasiszta szó fogalmát előbb tanuld meg. ( bár ez a -100as IQ-dal nehezen megy:))))

sprenczl 2010.09.25. 07:38:13

Szánalmas, hazudós, elmebeteg féreg a feri.

marosy 2010.09.25. 07:44:27

@bierkamp: szájbabasznám az anyádat.

marosy 2010.09.25. 07:45:49

@bierkamp: A gyurcsányista fasizmus megbukott, bármennyire is fáj az idióta balfaszoknak, amilyen te vagy.

bierkamp 2010.09.25. 07:50:49

@marosy: anyád miért nem nyelt le inkább...?

bierkamp 2010.09.25. 07:52:58

@marosy: primitív ,súlytalan vagy, nem vagy vitaképes...nem vitatkozom
Egy sas nem kapkod legyek után.....

borovi 2010.09.25. 07:55:34

Ez egy gyűlölködő, ócska cikk.

Moszkva téri Dzsedi 2010.09.25. 08:02:24

le a kalappal én sem tudtam volna jobbat és jobban írni ! Pilu ezennel beloptad magam a szívembe ! <3

a leírtakkal 110%-ig egyetértek még úgy is hogy a részleteket azért csak 90%-osan ismerem.

intruderjani 2010.09.25. 08:02:29

Ferenc egy féreg. A pártja egy métely az egészséges Magyar társadalom testében. Legitim bűnszervezet. Ébresztő!

ókút 2010.09.25. 08:03:53

Pilu! a Te anyádat,ha él még szegény!kiragadsz mondatokat a szövegkörnyezetből,és azt teszed amivel Ferit vádolod!kicsit elfogult vagy,gondolom benne voltál a botránykeverésben,hiszen nektek nem drága semmi!azt azért szeretném ha legközelebb balhézni támad kedved,akkor a saját lakásod,(házad)vagy budán tennéd!a belvárosnak elege van a (fülke)forradalmárokból!szedd össze magad,ha azt akarod,hogy nemcsak a tefajtád olvassa a hülíeségeidet!

Moszkva téri Dzsedi 2010.09.25. 08:09:55

@genyamagyar: te inkább bújjál vissza apucikád farkincájába ahonnan még ki sem jöttél !

Moszkva téri Dzsedi 2010.09.25. 08:14:07

Ferenc bandájának 5 év kötél 1 évre felfüggsztve !

igényes 2010.09.25. 08:23:41

Nagyon olvasmányos az összes hozzászólás. Itt aztán kiderül micsoda nagy egység lesz Magyarországon. A felhívás elérte célját.

Kivülállóként mondhatom nekem nem tetszett, ahogy verték a rendöröket magukból kivetközött emberek. Nem tetszett ahogy gyújtogattak. Minden magyar állampolgár köteles a törvényeket betartani. Törvénytisztelő magyar állampolgár nem gyújtogat és nem támad orvul a rend öreire.

Amit én a Gyurcsány és az akkori rendöri vezetés szemére vetnék:
1. Az a felkészületlenség. Információjuk nem volt, mire is készülnek a "gyülekezők" (engedély nélkül, vagy engedéllyel teljesen mindegy)?
2. A rend őreinek nem biztosítottak megfelelő eszközöket.
3. Az Orbán kormány szemére vetném, hogy nem áll ki a törvényes rend mellett. Pintér miniszter úr erkölcsi kötelessége lenne megvédeni magát a kis rendört. Pintér kis rendőrként kezdte, és egyedülállóan szép pályát futott be, tevékenységét erkölcsileg, anyagilag is jól elismerték, elismerik.
4. A Kossuth téri kordon bontást nem kommentálom, nem is szerepem, nem is vettem részt benne. Lehet, ha igen már nyugodt életem lehetne. Anyagilag igen erkölcsileg?
5. Dr. Gaudit nem ismerem. Révész Máriusz képviselővel találkoztam egy alkalommal, egy budapesti szórakozóhelyen. Nagyjából este 21:00-tól másnap 01:00-ig könyököltünk (könyöklő asztal, tehát szék nincs) együtt. Módjával fogyasztottunk üdítőt és alkoholt.
Amikor fizetésre került sor, megsértödőtt, hogy neki fizetnie kell és nem mi fizetjük ki a ráeső részt. Csak annyi történt, hogy a négyszemélyes könyöklőhöz jött a pincér, megkérdezte rendelünk-e még. Ki-ki rendelt majd ki-ki fizetett a legvégén. Lényeg az elhitte, vagy csak hinni vélte a mi vendégünk volt. Megkérdeztük a pincértől ki ez a fiatal, akkor halottam a Révész Máriusz nevet elöször, megjelölte a felszolgáló, hogy ki hívta meg, nem ingyen italra, hanem a fizetős rendezvényre.

Leninn éll 2010.09.25. 08:26:14

Lógni foxx gyurcsány, lógni foxx!
Ez szép volt pilu, ide gyűlt az összes féreg:)))

Melchi Zadok 2010.09.25. 08:30:47

mit is csinált a feri? nem ment el egy előre lerendezett színjátékre, ahol sanszos volt, hogy rögtön az ítéletet kapja a kezébe? az egyetlen dolog, amit rosszul csináltak 2006-ban, hogy nem verték agyon azt a szaros csőcseléket, amelyik egy mesterségesen szított forradalmi hevülettől vezérelve tört zúzoitt budapesten.

ez egy vicc. rossz vicc.

igényes 2010.09.25. 08:30:54

@Vuvuzelaaa: Szia! Szeretném megkérdezni, hogy elképzehető-e általad a nemzeti együttműködés. Nekem mit kell tennem, mint MSZP-ben, FIDESZ-ben, JOBBIK-ban, LMP-ben nem hívő, de embereket tisztelő átlagos magyarnak?

Melchi Zadok 2010.09.25. 08:31:36

@Leninn éll: na, akkor végre otthon érezheted magad.

Melchi Zadok 2010.09.25. 08:43:17

@Leninn éll: ha ide gyűlt az összes féreg, akkor te vélhetően otthon érzed magad igaz?

Psyman 2010.09.25. 08:45:07

Ezt az embert meg kell ölni. Más megoldás nincs. Ön- és közveszélyes, egyszerűen az elzárása nem elég.

Leninn éll 2010.09.25. 08:49:26

Gyakoroljál még kókadt pöcsü, nem megy ez már neked.

Melchi Zadok 2010.09.25. 08:52:09

@Leninn éll: igezad van, te jobban hozod a férget! :))

red shield rapresentative 2010.09.25. 08:53:14

A személyes példamutatás a fontos. Csupán, ha a családi nevelésből indulunk ki, már akkor is kiderül a gyermekről, honnan is indult.

A legfőbb nevelő erő a család szerintem is. Ki mit hall a családjában, leírja ide is. Sőt azt írja le.

Orbán és Gyurcsány, Vona, meg az LMP-s vajon Ők négyen miért nem ülnek le egy fehér asztalhoz? Mindegyik makacs és öntörvényű!

Leninn éll 2010.09.25. 08:53:57

És még igazam is van.:)))

Csomorkány 2010.09.25. 08:56:52

Pilu: A tartalmat illetően igazad van. Ha azt gondolod, ennek leírásával egyetlen kommancsot is gondolkodásra késztetsz, tévedsz. Különös anyagból gyúrt emberfajta. Én ezzel az anyaggal csak wc-papíron keresztül érintkezem.

Melchi Zadok 2010.09.25. 08:58:22

@Leninn éll: persze hogy igazad van! egy lógópöcsű féreg vagy, nem értelek mitől tartottál, ezt senki nem vitatta :))

szürke_tag 2010.09.25. 08:58:23

Kérdezem a kommunista érzelmű állatszerű lényektől, hogy a kommunizmusuk, hogy jött létre? Magukból kikelt patkánylelkű lények, a téli palotánál szétverték az uralkodó osztályt. Magyarországon is a büdös lázadó kommunisták gyújtogattak és szétvertek minden. Az értelmes uralkodó réteget elüldözték és lámpavasra húzták. Na ezek vagytok ti és ti beszéltek arról, hogy mit tett az a tömeg akit felháborított a kommunisták hazugsága. Nektek szemét rühes kommunisták, nincs semmi erkölcsi alapotok arra, hogy egyáltalán megszólaljatok. Ti mindig csak a jogtalanul szerzett hatalommal éltetek, visszaéltetek. Ha a rühes kommunizmust nem kényszerítettétek volna rá az országra akkor ma nem itt tartunk. Ezt az országot, kádár, biszku, horn, meg a fajtátok tette tönkre a rablásaival, meg a hozzá nem értésével. Ti elme mosott gané vagytok és inkább kussoljatok, mert nincs jogotok megszólalni. Emlékezzetek a kommunisták dalára az internacionáléra, hogy is van? fől fől ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proletár, stb. Na ma ti vagytok akik vagyonilag elnyomók vagytok a lopott vagyonnal mi pedig szót fogadtunk és föltámadtunk. Viszont a mi őseink a tanult és jog szerinti nemesek, a tieitek pedig lázadó, munkakerülő selejt nép.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 09:02:13

Úgy tünik a nemzeti megegyezés nem vonatkozik a PÁRTOK vezetőire, nekünk kellene megtenni egy Fradi- Dózsa meccen?

Nem tudom a Miniszterelnök úr kezdeményezett-e ilyesmit? Valószínűleg igen!

ifjabb Hábetler János 2010.09.25. 09:13:41

Hát kedves magyar véreim!

Csak gratulálni tudok nektek. Hozzászólásaitokkal sikerült még a posztot is alúlmulnotok, pedig az nagy szó. Régi jó magyar szokás szerint, minimális információval, ám annál nagyobb indulattal szóltok hozzá négy évvel ezelőtti eseményekhez, amire már rég nem emlékeztek, ám vezéretek néhány hívószava még rémlik, és ezeket bármikor képesek vagytok visszaböffögni. Bár itt rikoltoztok a diktatúráról, kiváncsi vagyok, hogy fogtok rinyálni, amikor a Vezér és kormánya által benyújtott költségvetés hatásai miatt megpróbáltok népszavazni, utcára menni és a válasz igen rövid lesz: Kuss nektek, mi a nemzet felhatalmazásával szivatunk mindnyájatokat!

rasztaszív 2010.09.25. 09:19:23

az uszítás a jobboldal sikerágazata.jó lenne végre valami értelmesebb dologba kezdeni,mert így nem fog kitelni a négy év.
aki szelet vet,vihart arat.

Melchi Zadok 2010.09.25. 09:20:04

@ifjabb Hábetler János: sajnos túl szofisztikált vagy, azok, akiknek a megjegyzésed szólt, már az első mondat olvasása után elvesztették a fonalat.

Anti Anyag (törölt) 2010.09.25. 09:22:12

Kiváló írás. Nagyon jól bemutatja Gyurcsány és a vele együttműködő SZDSZ aljasságát, gondolkodásmódját annak ellenére, hogy az előre megszervezettség (provokált TV ostrom azért, hogy okt.23-án szétverhessék a fideszes gyűlés résztvevőit) fel sem veti.

Gyurcsánynak és a többinek valóban nem parlamenti bízottság, hanem bíróság előtt kellene felelniük.

Ez nem politikai, hanem bűnügy, még akkor is, ha politikai indítékai voltak.

Kowax 2010.09.25. 09:22:39

maximálisan egyetértek Gyurcsánnyal. amindenkori rendőröknek fel kell lépniük a mindenkori csőcselékkel szemben. a rendőri túlkapásokat meg ki kell vizsgálni és a hibázó/túlkapó rendőröket meg kell büntetni. no de nem az egész rendőrséget, mintahogy a fidesz nagygyűlés nagy része is békésen hazament a balhé előtt.
aki tehát ott maradt a felszólítás ellenére, az már ott vétett a mindenkire vonatkozó szabályok ellen. aki meg követ hajigál, meg gyűjtogat, ne lepődjön meg, hogy seggbe lövik

Indriq 2010.09.25. 09:23:03

Legközelebb ha kedvem támad törni-zúzni, összetörök pár kocsit, és rátok hivatkozva, nem törvénysértő leszek, hanem forradalmár, akit TILOS megbűntetni.

Elég csökevényes gondolkodásra vall, hogy mindent le tudtok vezetni a kommunizmusra... (csak szólok, piros volt az alma, amit Éva leszedett...)
Gyurcsány pedig ugyanaz a magyat nemzet választotta meg, amelyik Orbánt, ha már az Orbán-féle egységet nemzetről beszélünk. Ha fáj nektek, ha nem.

Ja és különösen tetszik szürke_tag tőkés kommunista definiciója....

a blog írója pedig ugyanolyan kicsinyes és elfogult nyomi, mint a bizottságban ülő "sértettek". Amit most ti olyan nagyon szeretnétek, az a koncepciós per, amiért Biszkut olyan hevesen elítélnétek. Kettős mérce srácok....

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.09.25. 09:23:23

@bierkamp:

azt a kibebaszott, nagytalpú....áhhhh

"bierkamp 2010.09.25. 06:53:56
a Csürhét egyszerűen le kellett volna gépfegyverezni a TV székház előtt! Most nem röfögne ott az " albizottság" körül az öszhaju jampec az a Goda , vagy kicsoda , aki ott csürhéskedett.... "

és az ilyen gennyedék barmok riogatnak fasizmussal, meg diktatúrával? hát anyád b+, neked tényleg nincs agyad

Balt 2010.09.25. 09:27:04

Újabb adag (úgy látszik, megjött a délelőtti váltás):

Gabe Walker 0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
hacsaturján 0 bejegyzést írt és 3725 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
bierkamp 0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
genyamagyar 0 bejegyzést írt és 700 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
bierkamp 0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
katamara 0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
borovi 0 bejegyzést írt és 1183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
ókút 0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
melchi zadok 0 bejegyzést írt és 523 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
ifjabb Hábetler János 0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kowax 0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Krujs 2010.09.25. 09:31:46

"kettős mérce", "kettős mérce"... kuss legyen már

a huligánok közül is jó párat megbüntettek, mégis egy skinhead kretén kukaborogatása nem egyenlő a kretén Fletó hatalommal való visszaélésével/felelőtlenségével(lehet választani)

az meg hogy a törvényes megválasztás feljogosít ilyesmire szerinted, az meg külön cuki...

kettős mérce.. neked meg anyád

Nils. H 2010.09.25. 09:38:19

@Balt: Balt 0 bejegyzést írt és 2253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

ÉS? :D Ebből most mi következik?

Leonard Zelig 2010.09.25. 09:39:59

Jó a poszt, jók a hozzászólások. Látlelet.

Little Fluffy Cloud 2010.09.25. 09:42:58

a magyarok utcai verekedéssel ünnepelték a nekik oly fontos 1956. ötvenedik évfordulóját.

higgyétek el, ennyi a lényeg, ennyit látott a világ belőlünk.

továbi jó gyűlölködést mindenkinek a hétvégére, sziasztok.

igényes 2010.09.25. 09:44:37

A rendőrségről:

Kihajtottam a benzinkúttól, tankolást porszívozást követően, telefonon hívtam feleségemet, hogy 5 perc múlva otthon vagyunk indulhatunk a családi programra. A biztonsági övem nem volt bekapcsolva. Egyszer csak egy piros kocsiból látok egy jelzőtárcsát, majd két egyenruhás rendőrt. Leállok, kiszállok az autóból. Igazoltatnak,majd elmondják a biztonsági őv nem volt csatolva, telefonáltam vezetés közben. Elmondtam, hogy hová készülök, beláttam tévedésemet, hibáimat. Közölték velem jobban kell figyelnem a KRESZ szabályokra. Ténylegesen látták, hogy csak egy buta vezető vagyok, aki éppen elindult a forgalomba, nem büntettek meg, de átnézték a gépkocsit, rendben találtak mindent, ismételten felhívták a figyelmemet a bakimra, majd (nem semmi) balesetmentes vezetést, jó hétvégét kívántak. (Budapest, XII. kerület)

nem rendőr vagyok!!!!

Balt 2010.09.25. 09:44:53

@Nils. H: Azt talán nem jelenti, hogy jön értetek este a fekete autó, de mi figyelünk rátok. :)

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 09:46:19

1. Az a baj az itt kommentelő, gyaníthatóan baloldali "szimpatiznsokkal", hogy nem gondolkodnak strukturáltan.

Azt senki nem állította, hogy a rendőrnek nem kell fellépnie autó meg szemetesgyújtogatók ellen.
Az állítás az volt, hogy (a) megbilincselt emberek (b) engedélyezett tüntetésen részt vevők ellen nem úgy lépünk fel, mint a megvadult állatok.
Meghátugye, nem illik gumilövedékkel a másik szemét kilőni ( nem azért, mert kímélni kell a "fasisztát", hanem azért, mert ezt tiltja a belső rendőrségi szabály ). Satöbbi.
Az is állítás volt, hogy a Rendőrségi Törvény a rendőrt úgy definiálja, hogy az a ruházatáról felismerhető. Ahhoz meg hozzá tartozik az azonosító szám.

Egyébként jóanyám ( akkor 71 éves ) és nagynéném ( akkor 69 éves ) is részt vettek a fidesz tüntetésen. Ha nem a Kálvin tér fele, hanem a Deék tér fele mennek haza, akkor jogos lett volna ha őket is agyonverik ? Esetleg a Gyűjtőfogház udvarán térdepeltetik ?

2. Abban van valami igazság, hogy nem illik érintetteknek részt venni az ítélkezésben.
De ugye, ezt a szabályt nem egyszer megszegték. Legutoljára az 56os forradalmat követően :D .

3. Mélységesen egyetértek azzal, hogy Gyurcsán nem kerülhet többet abba a helyzetbe, hogy országot vezessen.

Nézzük, hogy mit tett idáig:
3.1. Törvénybe ütköző módon tett szert vagyonra. Azt mondja, hogy ő ezzel csak családját akarta kedvező helyzetbe hozni. Na de kérem : amit ő ( és a többi redves kommer ) ellop, az azt eredményezi, hogy a "többi család" az országban nem gyarapodik. Azért, mert agyonadóztatják őket, és lefullasztják a gazdaságot, hogy az ellopott pénzt valahol visszaszerezzék.
3.2. Kifejtette, hogy nem a középosztályt, hanem az elitet és a leszakadókat kell támogatni. Mintha nem az elitet támogattuk volna akkor már 15 éve.
3.3. A közmorált ő is és elvtársai is jóvátehetetlenül rongálták. A közbizalmat megszűntették. Az emberek azt látják, hogy munkával nem, csak "jókor vagyok jó helyen" módszerrel lehet gyarapodni.
3.4. És hogy praktikusabb legyek : soha a büdös életbe nem bocsájtom meg neki, hogy bevezette a szolidaritási adót, mialatt ő a Fittelinával meg Nomentánával adót csalt. A libásgordon meg ugyanazon a napon vezette be az ingatlaladót, amikor a Simornak fél éves haladékot adott az elsíbolt pénze hazahozatalához. A normális, ép erkölccsel és belátással rendelkező embereknek tehát nagyon nehéz volt a 8 éves kommer dúlás alatt gyarapodni.

( Ép erkölcs : nem fekszik össze kommerekkel mutyizni, belátás : nem vesz fel 7O KHUFos nettó jövedelmre 8OKHUF os havi törlesztássel hitelt )

3.5. És akkor még nem is szóltam az egyebekről : elkúrt és eladósított gazdaság, káros társadalompolitika, nulla stratégia, ország presztizsánek visszaesése.

4. Amit leírtam a 3. pontban, az példás büntetést kíván.

Nagyon remélem, hogy a fidesz úgy fog vele játszani, mint a macska az egérrel, és csak a ciklus második évében fogják lesittelni. Addig meg ki kell készíteni idegileg, meg kell hurcolni. Mindazért, amit a 3. pontban neki felróttam.

Balt 2010.09.25. 09:47:44

@Nils. H: Azért látni kéne: aki még ma is Gyurcsányt el/-lekötelezett híve, az konkrétan pszichiátriai eset...

Balt 2010.09.25. 09:51:19

@Scaramella va alla guerra: Így van. Nem kell kivonni a forgalomból, Fegyenc a személyes garancia arra, hogy a maszop (vagy maradékai) többet nem kerül hatalom közelébe.

Pistie 2010.09.25. 09:55:58

1 lényegi különbség van a mai "nagy" pártok között: az mszp bénán lop, a fidesz pedig profi módon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy amíg az mszp volt addig hatalommániások voltak, loptak csaltak hazudtak - most meg a fidesz maximálisan ugyanaz csinálja, és tapsikolnak hozzá az emberek.. na ez a különbség, nem több.

rasztaszív 2010.09.25. 09:56:56

@Balt:
éppen Ti,és a folytonos mocskolódásotok biztosítjátok az útját vissza a hatalomba.
ez a stílus a többségnek nem jön be,ebben nincs 2/3-otok.

igényes 2010.09.25. 09:58:44

Szerintem az Orbán kormány ott követte el a hibát, hogy nem öszinte a magyarokhoz, ez az október 3. sorsforduló lesz.

-Lehet pofont kap a FIDESZ (ez nem lenne rossz, mert önmésékletre intené, az amúgy nem tehetségtelenebb Pártot,mint az MSZP)
- Amennyiben nagy sikert érnek el, az nagyon nagy baj lesz. Szerintem a FIDESZ berkekben is van néhány sportember. Fair play, ez nagyon fontos.
- A Haza mindenek elött! Nem szabadna elfeledni! (nem jobbikos szöveg)

Táskás Tóni 2010.09.25. 09:59:31

@Scaramella va alla guerra: Szóval tüntetés volt ? Nem nagygyűlés .ÍGY MÁR ÉRTEM.

sárkányfő 2010.09.25. 10:00:12

@Balt: "Csak nem a szilvásy-gárda önmerénylete volt ez is...? "

LOL!
Megalol!! :)))

Ezt is felírjuk a totál idióta-paranoid agyhalottak aranyköpései közé :))

mond, ugye neked azért kalapács az avatarod, mert valaki úgy fejbe vágott eggyel, hogy nem tudták kioperálni, és a mai napig kiáll a fejedből? :)))

Ja, igazad van gyurcsány legjobb haverja szervezte az egészet, a hangfelvételt, a cd-ket, a zavargásokat, mindent, szilvásy emberi álcázták magukat csőcseléknek és verték szét a belvárost, hát igen, ez nagyon reális, azt még ugyan még nem bírtam kitalálni ez miért is lett volna neki jó, és hogy szervezte ezt mind meg, de majd te biztos megmondod :D

Balt 2010.09.25. 10:00:45

@Pistie: Ill még valami: '98 és 2002 között prosperáló, példaértékű ország voltunk, a maszop-szadesz meg lám, mit hagyott maga urán. (Most az mindegy, hogy a Orbánék a népirtó Bokrosnak köszönhetően vagy ennek ellenére mit mutattak fel, mert előző esetben legalább nem kúrták el és lám, ez is mekkora érdem...)

rasztaszív 2010.09.25. 10:01:25

éppen ez a folytonos mocskolódás fogja GYF-et visszasegíteni a hatalomba.
ennek a stílusnak tudniillik nincs 2/3-os támogatottsága.

Balt 2010.09.25. 10:03:13

@rasztaszív: :)) Gyurcsány itt többet nem rúg labdába, de hamarosan nekiláthat két <5%-os pártot gründolni az MSZP-ből. :) Be szép is lesz!

Balt 2010.09.25. 10:04:51

@ó jaj: Ez lassacskán kiderül, tessen figyelni. (A kalapács a munkáshatalom jelképe, capisce? :))

moncayo 2010.09.25. 10:04:55

Én nem értem ezt a nagy vitát. Hiszen amióta a világ világ, a rendőr mindig vert! Verte a bűnöst, verte az ártatlant. Verte, mert erre tanitották, erre képezték ki, ez az állása, ehhez ért. Egy rohamrendőrt nem az agyáért fizetnek. Nálunk főként mindig is a gyengét tudta igazán jól verni. Börtönőr dettó. Ügyész? Biró? No nem mondja már senki, hogy döntőrészük igazságbajnok! Meg akarnak felelni a MINDENKORI felettesnek, mindenkori kormánynak! Ez mindig is volt, van és lesz. Ha nem hiszed, menj ki TV székházad foglalni, Pintér háza elé tüntetni, s tökös gyerekként ne engedelmeskedj a zsaruknak. Szétverik a pofádat ma is, lecsuknak ma is és a 100. kormány alatt is majd.

Balt 2010.09.25. 10:06:19

@rasztaszív: Mekkora szerencse, hogy Fegyencet minden szavában és tettében a keresztényi szeretet vezeti. (Mert ugye tudjuk, hogy rendszeres bérmálkozott. Ja, én viszont sajnos nem vagyok vallásos...)

sárkányfő 2010.09.25. 10:06:20

Tényleg, most miért nem tüntet a sok hős forradalmár? Most miért nem lángol az MTV?

Orbán hazudott, reggel, délben, este.
- komcsizik, de komcsikat nevez ki
- oligarcházik, de oligarchákat nevez ki
- új költségvetést, frankhitelesek megsegítését ígéri, tojik rá
- programot ígért, meg hogy tudja mit akar az országgal, kiderül nincs semmije, csak most kapkodnak, beszélnek összevissza
- már idénre adócsökkentést ígér, tojik rá, ez választási hazugság volt
- aztán ígér jövőre is adócsökkentést, abból se lesz semmi, az is hazugság volt
- stb.

Magyarul hazudik össze-vissza, mint Guyrcsány. (Jé, egy politikus hazudik? mik vannak!) És hol vagytok? Most miért nem mentek neki a rendőröknek? Miért nem törtök-zúztok? Ja, hogy ez máááás... hát peeeersze....

Táskás Tóni 2010.09.25. 10:06:24

@szürke_tag: Rengeteg kommunista van az igen tisztelt jelenlegi kormányban és körülötte. Matolcsy Majtényi Pintér SMITTPALIBÁ .Csak az a baj ,hogy a segghülyék mentek át és még egy kurva költségvetést sem tudnak összehozni a régi "komcsik" nélkül. Amikor Kósa döbrögi és társai bedöntötték a forintot szalagcímeken Lengyelországban lehozták a lapok Idióták vezetik Mo-ot. És a válasz IGEN

soproni1 2010.09.25. 10:06:30

Szerintem ez már bandaháború.
Két nagy szarkupac kóstolgatja egymást. Már csak a Kosztolányi Dénes hiányzik.

Nils. H 2010.09.25. 10:07:19

@Balt: Gondolod te így. Értem.
Mi köze ennek a hozzászólások számához?
Mit akartál velük bizonyítani?

igényes 2010.09.25. 10:07:53

@rasztaszív: EZ ÍGY VAN! NAGYON OKOS VAGY! NEM SZERETNÉM, HA GYURCSÁNY LENNE? DE TÉNYLEG ODATERELIK A MAGYART (NEM JOBBIKOS Vagyok!)

rasztaszív 2010.09.25. 10:09:06

@Balt:
valószínűleg új pártot kell alapítania,hogy megszabadulhasson az mszp populistáitól.
négy év múlva(vagy előbb...)ő következik.

Balt 2010.09.25. 10:10:52

@ó jaj: Most ti jöttök, mehettek tüntetni, mind a 200 fogatlan, alacsony nyugdíjas. :)) (c. by Megyó) Ha vagytok még ennyien... Ja, és persze ne feledjük: szemet szemért! (A fogat most hagyjuk.)

Nils. H 2010.09.25. 10:11:10

@Balt: Ezt csak most látom.
Te konkrétan elmebeteg vagy. :D

sárkányfő 2010.09.25. 10:11:27

Hülyék,
milyen érzés, hogy manipuláltak titeket?
Hogy csak eszközök vagytok mások hatalmi játszmáiban?
Hogy kihasználják butaságotokat?
Hogy úgy rángatnak titeket dróton, mint egy bábút?

a 2006-os zavargásokat előre megszervezte valaki:

www.fn.hu/belfold/20060914/eroszakkal_fenyegetoztek_kormany_ellen/

az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése előtt 3 nappal volt ez!
valaki fenyegetett hogy lángolni fog budapest...nektek ez nem gyanús kicsit se?

emígyen: "Készek vagyunk a párizsi események mintájára lángba borítani Budapest utcáit. Országos szintű szervezetünk csatlakozik a szeptember végére tervezett tüntetésekhez, és minden eszközzel megvédjük országunkat a zsarnokoktól."

Balt 2010.09.25. 10:11:27

@rasztaszív: Helyes, helyes, ez vezet a 2x <5%-hoz. :))

Táskás Tóni 2010.09.25. 10:12:28

@Balt: Az biztos ! Zsákszámra szórta a fidesz a pénzt a haverjainak. Azt a pénzt ,amit Bokros helyesen kigazdálkodott. A fidesz kormányzása alatt 2% volt a GDP AZUTOLSÓ ÉVRE. ADDIGRA SIKERÜLT MINDENT SZÉTZILÁLNI.dE ÚGY TÜNIK MOST SEM FOGNAK JOBBAN DOLGOZNI.

Balt 2010.09.25. 10:13:19

@Táskás Tóni: Ne rinyálj már, 277 Ft az euró, hőn szeretett Fegyencünk távoztakor meg 318 volt. Van még kérdés?

Balt 2010.09.25. 10:14:10

@Nils. H: Az mondjuk érdekes, hogy a 2/3-otok 100 alatti hozzászólással vigéckedik...

sárkányfő 2010.09.25. 10:15:04

@Balt: tévedés, nincs az az idióta politikus és nagy hazugság, amiért én bazaltkővel dobálnék embereket, felgyújtanék autókat, kirakatokat, épületeket, és közben ordibálnék hogy szabadsághős vagyok. ilyen retardált baromságra csak az mtv-t 4 éve szétverő banda vetemedik.

a kérdés arra irányult, hogy ha az egyik politikus hazugsága szerinted feljogosít a zavargásokra, akkor a másiké miért nem? most miért nem üvölt a csürhe? na vajon....

marhapöri 2010.09.25. 10:15:07

Szerintem Feri tudja, hogy ezt akkor nagyon elqurta, mert ekkora ziccert nem hagyna ki a szereplésre, mint a vizsgálóbizottsági mgjelenés. Ahogy a kamerák keresztüzében eljátszhatja a baloldal Dávidot a Fideszes Góliáttal szemben...
Nagyon jó poszt, gratulálok!

Balt 2010.09.25. 10:15:57

@ó jaj: Hogy van az, hogy erről sem tudunk (egyelőre) semmit, csakúgy, mint az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról...?

sárkányfő 2010.09.25. 10:18:09

@Balt: wow, kiderült hogy 2624 hozzászólást írtam, és akkor ez most mit is bizonyít, te elmehunyt? te meg 2256-t, akkor most mi van? agyalágyult...

rasztaszív 2010.09.25. 10:18:38

@Balt:
a gátlástalan populizmus bukása törvényszerű.
és utána is jönnie kell valaminek,valakinek.
ha GYF a saját oldalán leszámol a populistákkal,akkor csak ő marad,mint alternatíva.

tomi9999 2010.09.25. 10:19:23

Úgy látom az író kapja rendesen, úgy gondolom meg is érdemli, hiszen csúsztatás az egész, mint ahogy a Fidesz és Jobbik szimpatizánsok mindig csak elferdítik az igazságot. Kíváncsi lennék egy népszavazás eredményére, ahol megkérdeznék az embereket, hogy a 2006-os tüntetések Ön szerint minek minősülnek?
- csőcselék randalírozásának, akiket jogosan megbüntettek vagy meg kellene büntetni
- vagy szegény ártatlan nézelődő kis tüntetőknek, akiket meg kell védeni

Szerintem az első nyerne. Sajnos sok baj van a demokráciával. Míg a rend őreitől elvárjuk, hogy legyen rajtuk azonosító, és a kormány mindig szabályosan járjon el, addig a tüntetőknek (elnézést, csőcseléknek) mindent szabad, aztán elvonulhatnak. Magyarország ezeket inkább a parlamentbe küldi képviselőnek. Az ilyen magyar meg is érdemli. Ezeknek a magyaroknak az kell, hogy megmondják mikor mit kell csinálni (Kádár korszak). De Viktor most majd teljesíti a kívánságukat, majd ő megmondja, hogy mit kell csinálni és mikor. Csak annak örülök, hogy a gyermekemnek már nem kell vele találkozni, mert addigra már a politikai süllyesztőbe lesz társaival együtt. Viktor a nemzetegyesítő, aki olyan hatalommániás, hogy amíg ellenzékben volt, soha nem az ország sorsán munkálkodott, csak mindenre azt mondta, hogy NEM, nem ez így szar, az úgy szar. Aztán mikor újra kormányra került, akkor egyesítsük a nemzetet - hányinger! Én személyesen Orbánt Viktort tartom felelősnek az ország erkölcsi állapotáért. Ő vezényelte az embereket az utcára, az ő terméke a jobbik is, na majd most meglátjuk hogyan bír el velük. Lehet, hogy még kap Viktor 4 évet, de utána az emberek biztos végleg elzavarják, hiszen már 2-szer NEM-et mondtak rá (2002-ben, 2006-ban). A Fidesznek Orbán Viktoron kívül sohasem volt más miniszterelnök jelöltje, míg az MSZP-nek, a Gyurcsányon kívül nem volt soha 2-szer ugyanaz. Az Mszp nem egy egyeduralmi párt, akit egy személy irányít, a Fidesz az. Akkor melyik is hasonlít jobban Kádárhoz? Ki is a baloldali? Aki annak mondja magát, vagy aki úgy viselkedik? Mit jelent a baloldaliság? A baloldaliság azt jelenti, hogy az államnak van nagy szerepe az emberek életében, mindenki az államra számít (pl. szocializmus, kommunizmus), ezek bal oldali eszmék voltak (szélsőbal eszmék). A jobb oldaliság pedig a piacot, a tőkét, az egyéneket helyezi központba. Viktor államosítana, majd az állam segít, lesz pénz, lesz kenyér. Ez baloldaliság!!! Aki Orbánt támogatja az baloldali, jobb ha tudja!!! És egy idézet, nem tőlem: "Orbánnak egy baja volt a Kádárizmussal, hogy nem ő volt Kádár"!

Balt 2010.09.25. 10:19:58

@ó jaj: Ez kb. azt, hogy hivatásszerűen nyomod. :) (Nekem meg sok szabadidőm volt mostanában, hála a gyurcsányi "fellendülésnek"...)

Táskás Tóni 2010.09.25. 10:20:16

@Balt: Csak azért ennyi, mert a tehetsételen barmok belátták ,hogy kénytelenek azt folytatni ,amit Oszkó és Bajnai elkezdett. De gondolom a szerkezeti átalakításokat megcsinálni már nem lesz elég vér a pucájukban . Amúgy megmondta a kommunista matolcsyd ,hogy 2030-ban nagyon jó lesz az országnak . Addig jobb híján nézegesd a NENYI-t

Balt 2010.09.25. 10:21:18

@ó jaj: A jelzőket egyébként nyugodtan megtarthatod saját használatra. Köszi!

sárkányfő 2010.09.25. 10:22:10

@Balt: nem tudom, talán mert egy árva CD-ről nehéz kideríteni ki írta?

A lényeg nem az, te idióta, hogy pontosan ki írta a CD-t, bár ez is nagyon érdekes lenne, hanem az, hogy valaki írta, valaki(k) szervezték, manipulálták az egészet. Ez tény. Tehát szó sincs szervezetlenségről. A buta marháknak valaki lengette a rázta a kolompot, és ők mentek szépen a hang után.
Képes vagy ezt felfogni, vagy szándékosan tereled el a lényegről a szót?

septem 2010.09.25. 10:22:18

már csak 8 nap, aztán végleg padlóra kerül a beképzelt, nagypofájú zabráló csürhe: gyurcsányi és a herék (akik majd beszarnak itt az erőlködéstől). muhaha!

Napkutya 2010.09.25. 10:23:08

@Scaramella va alla guerra: "
4. Amit leírtam a 3. pontban, az példás büntetést kíván."

Nézd, ezzel én most nem vitatkoznék, ha jár akkor jár, majd a független bíróság eldönti, ha független tud addig maradni. Ha nem tud, akkor meg tök mindegy, hogy becsukják-e vagy sem, már nem az lesz a legnagyobb bajunk.

De a hármas pont egy kicsit meglepett. Kb. hasonló, ha nem durvább listát tudna itt tízmillió ember összerántani az Orbán-Torgyán kormányról, -és akkor az még csak négy év volt. Újabb négy év FIDESZ kormányzás után, -csak hogy ki legyen a nyolc év az összehasonlításhoz- ez a lista alighanem akár combosabb is lehet. Remélem nem lesz az. A politikusokkal van a baj.
(Mindegy milyen színű, a legtöbb '89 óta ugyanazt a vályút kerülgeti...

Én a magam részéről épp lesz.rom, a politikát, nem akarok képviselő lenni, nem agitálok az aluljáróban, valahogy megélek e nélkül is abból, amit csinálok, ha hagyják. De rohadtul szeretném ha ez befejeződne.

Tőlem lehet Orbán Viktor, lehet Gyurcsány, lehet maga a patás ördög, de valaki mutassa már meg ennek az istenadta népnek, hogyha széthúz akkor megdöglik. Erre viszont a mostani garnitúrát sem látom garanciának.

Most, épp a TV székház kapcsán, -látva kik álltak a háttérben és mit reagáltak rá utána-, sőt, figyelembe véve, hogy ez kinek jó, és ki akar erről még egy bőrt lenyúzni, én nem látok ilyen embert.

Ne mondjuk, hogy a Miniszterelnök nincs benne, az már azért kiderült száz nap alatt, hogy a legtöbb alatta álló még az orrát sem fújja ki az engedélye nélkül. (Ha már így nézzük, a felette álló sem, ld. Köztársasági Elnök)

Talán még egy gondolat a politikusokról: Azt a feltüzelt szerencsétlent kellene összehasonlítanunk, aki akkor ott volt, nyelte a könnygázt és utána távozott egy marék csokival, azzal a képviselővel aki ennek eredményeként évekig veszi majd fel a fizetését. Mert ami ott történt, az nem a "Haza" érdeke volt.

Ezt azért látni kellene...

Balt 2010.09.25. 10:24:46

@tomi9999: "Kíváncsi lennék egy népszavazás eredményére, ahol megkérdeznék az embereket, hogy a 2006-os tüntetések Ön szerint minek minősülnek?"

Már megint ez az összemosás... A békés tüntetés nem keverendő össze a gyújtogatással, mint ahogy a Fidesz sem mondjuk a Jobbikkal. Ezen buktatok meg (hál' Isten) sikerült a Fideszről lehasítani a szélsőséget, amivel vagy megvívtok, vagy összefogtok (erre is van sok szép példa). :))

sárkányfő 2010.09.25. 10:25:03

@Balt: ja, hogy nálad az koncepció, hogy nem tudsz válaszolni valamire, akkor tudatosan valami teljesen másról kezdesz beszélni :)

orbán hazudott, most miért nem játszod a szabadsághőst? vár rád az mtv, meg a molotov-koktélok, hol vagy már?

Balt 2010.09.25. 10:25:47

@tomi9999: "Aki Orbánt támogatja az baloldali, jobb ha tudja!!!"

Mit gondolsz, miért ez a nickem? :)))

sárkányfő 2010.09.25. 10:26:09

@Balt: hú, de nagyon gyenge volt ez... idióta.

Shadow75 2010.09.25. 10:27:52

Megkérném tisztelettel a gyurcsányifan senkiházi patkány kommentelőket, hogy ne fideszezzenek, hanem cáfolják meg a posztban leírtakat. Ha nem megy, akkor pofa be, férgek.

sárkányfő 2010.09.25. 10:28:09

komcsi a köztársasági elnök, komcsik ülnek a kormányban, komcsi írja az új alkotmányt.... orbán hazudott, nincs adócsökkentés... hol vagytok hős antikomcsik, most miért nem háborúztok a rendőrökkel?

Balt 2010.09.25. 10:28:11

@tomi9999: Bár a többi zagyva fröcsögésedet nem vállalom, bocsi!

Balt 2010.09.25. 10:28:51

@ó jaj: Csak nektek hazudott, úh bekaphatod. :)

materia 2010.09.25. 10:29:17

@Rwindx: Tudod te hogy mit jelent a népszuvenerítás? Hát nem azt hogy 4 évet ki kell várni, bazdmeg, hanem többek között azt hogy aki odekerült addig lehet ott amíg arra érdemesnek találtatik.

Így kellene működnie.

Egyébként meg szarunk az alkotmányra ha éppen nem a mi érdekeinket képviseli de agyonlövetnénk mindenkit aki az éppen számunkra kedvezően értelmezett részekkel eltaposhatjuk? Ja ez is egyfajta demokrácia, persze, csak éppen hitleri, sztálini magasságokban.

Így működik.A 6. választás után is.:-((

1 ateista

orvian 2010.09.25. 10:29:45

Látom pilu(kisebb betűkkel nem tudom leírni a nevét),megadta az alaphangot.
Sokan le is süllyedtek a szintjére.
Szerintem:ha én nem szedem szét a várost,akkor meg sem sérülök.
Másrészt a mostaniak két hét alatt rendet ígértek.
Ja:azóta csak rendőrök halnak meg.
De ez is csak demagógia,mint a többi.

tomi9999 2010.09.25. 10:30:30

@Balt: a békés tüntető mi a picsát keres a tv székháznál? Nézelődik? Felszólították a tömeget többször, hogy húzzanak haza, aki nem ment, az vállalta a gumilövedéket a képébe!

Én évek óta nem láttam békés tüntetést, te mégis hol láttál ilyet? Ja a kockakővel dobálás az békés? Igen, ilyen a szélsőjobb értékrend, nektek mindent szabad. De ne félj egyszer a sok alvó emberkének már tele lesz veletek a hócipője, és akkor nem maradnak csendben. Én az Orbánt szívesen elzavarnám a diktatórikus eszméi miatt, mégsem megyek az utcára. Mert értelmes embernek tartom magam, és nem rombolom azt amit mások építettek, vagy építenek. Jegyezd meg most miket írtál, és lehet, hogy egyszer majd nagyon meg fogod bánni, lesz idő, amikor szégyellni fogod, hogy ilyen erőket támogattál. Hány éves is vagy? 16?

igényes 2010.09.25. 10:30:40

@ó jaj: Szerintem van néhány ember, aki nem szeretné a bajt. Felkiáltásod, miszerint manipuláció van, teljesen jogos, de emberi vélemények jelentkeznek, jelen vannak. Gondolod, hogy ez a sok ellentétes vélemény nem hoz eredményt?

Most, ha mi Nettel rendelkezők nem mondjuk ki véleményünket, szerintem hiba. Nagy hiba!!!

Nagyon jó lenne élni egy szép országban. Lenne esély, ha arra koncentrálna mindenki, miképpen is lenne ez megvalósítható?

Az Orbánt , meg a Gyurcsányt, Csányit, Demjánt hagyni kellene, éljenek, csak segítsenek.

Ma Magyarországnak mije is van? Nem kell ezt sem a zsidókra, sem Orbánra, sem Gyurcsányra fogni. Együttes dolog ez szerintem, mindenki hibája. Mit hallok most a magyar Nobel díjas mind zsidó, feltalálók zsídók, Petőfi kurva volt, Kossuth pedig lopott. Rákoczi azt mondta, hogy nincs kuruc, Thököly is áruló volt, Görgey is. SZENT ISTVÁN VISZONT KAPOTT EGY KORONÁT. Most, ha ezt megkérdőjelezik el kell gondolkodni.

Táskás Tóni 2010.09.25. 10:30:52

@Balt: Nézzük honnan indult Orbán ! Liberális demokrata volt most pedig a gyerekmegrontó papok előtt esik térdre a pedofil tekintetű Semjénnel Szép kis életút! Apuka meg kapitalita bányatulajdonos MSZMP titkárból .Ezek ám az elvhű elvtársak.

Balt 2010.09.25. 10:31:29

@ó jaj: Végre valamiben egyetértünk: valaki szervezte Mondd, hogy lehet, hogy a felvétel napvilágra kerülésének napján, Fegyenc egy órán belül - láthatóan felkészülve - végigjárta az összes médiát, míg Orbán napokig Mo.-n sem volt...?

tölgyes 2010.09.25. 10:32:20

Kedves pakesz!

Látom az alkotmányt sem érti. Abban az áll, hogy 4 évenként KELL választani, de hamarabb is LEHET. Mert Ön bizonyára hallott az előrehozott választás intézményéről...amit azért találtak ki, hogy ha valaki elkúrja - mint a Feri - akkor ne kelljen még 4 évig nézni az orcáját..Legyünk őszinték: az MSZP bizony jobban járt volna egy 2007-es választással. Most a győzelem esélyével várnák 2011-et és nem a megsemmisülés veszélyével.

Rendőr: Ha az állampolgár nem követ el törvénysértést (nem hajt gyorsan, megadja az elsőbbséget, a törvényben előírt módon tüntet.. akkor a rendőrnek nincsen dolga.. mert ha ilyenkor beavatkozik, akkor jogot sért.

Ha az állampolgár megszegi a törvényt, akkor a rendőr felléphet, DE CSAK A TÖRVÉNYBEN ELŐÍRT MÓDON, VAGYIS TÖRVÉNYESEN. Pl. kell az azonosító, mert a törvényben benne van.. nem használhat viperát mert a törvényben benne van. nem törheti ki a megbilincselt kezét, mert a törvényben benne van..VAGYIS A RENDŐR AZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT, HOGY MEGVÉDJEN BENNÜNKET, DE A VÉDELMET A TÖRVÉNYBEN ELŐÍRT MÓDON KELL BIZTOSÍTANI. Rendőr azonosító nélkül nem rendőr.. hiszen lehetne akár beöltözött bűnöző is.. A viperával verekedő rendőr nem rendőr, hanem egy rendőrruhába bújt bűnöző.. Ha pedig azonosító nélkül viperával verekedik, akkor egy felfegyverzett köztörvényes bűnöző.. ÉS AKKOR MINEK TITULÁLJUK AZT A RENDŐRI VEZETŐT, AKI MINDEZT ELTŰRTE, A MINISZTERELNÖKÖT, AKI MINDEZÉRT KITÜNTETÉSEKET OSZTOGATOTT???

balfék 2010.09.25. 10:33:18

@materia: Most már csak azt kell eldönteni, hogy mit jelent a mi érdekeink? Azért , amit te gondolsz a mi érdekeinknek, lehet , hogy más egészen mást gondol annak. Nehogy már azt hidd mindenkinek ugyanazok az érdekeik. Az majd csak a kommunizmusban lesz.

Balt 2010.09.25. 10:33:19

@Táskás Tóni: Ott folytatják, ahol Oszkó-Libajnai elkezdte. Tehát hamarosan ugrik a 12 havi nyugdíj, rövidül a gyes, jön az ingatlanadó stb. Elmentek a faszba PROsztóval együtt!

rasztaszív 2010.09.25. 10:33:52

@Shadow75:
éljenek a bolsevikok!
minden hatalmat a szovjeteknek!

szép napot:)

soproni1 2010.09.25. 10:35:21

@Balt:

Bárcsak így lenne, de szerintem marad a gyurcsányi, medgyesy-i, orbáni osztogatás.

Balt 2010.09.25. 10:35:32

@tomi9999: Mondom, hogy összemosol mindent: a tévészékháznál nem volt gumilövedék. És nem is ezzel van baj, hanem azzal, hogy okt. 23-án volt!

Balt 2010.09.25. 10:37:15

@tomi9999: Kb. annyi mint Feri bátyád. :) Ez van sajnos, de az is biztos, hogy 16 éves maszopost nagyítóval sem találsz, tehát végül is igazad van. :)))

Id. Lencsés István 2010.09.25. 10:37:27

AMIT SENKI SEM MER KIMONDANI!!!!!!!!!!!

A magyar himnusz nem felel meg egy optimista nemzetnek, de egy síró nemzetnek igen. Bánk bán után Or bán elöjöhetne valami optimista hangvétellel. Szerintem jót tenne a még itt élő 500 000 magyarnak.

tomi9999 2010.09.25. 10:38:05

Egyébként nekem a Gyurcsány beszéd kapcán is fura ez a nagy felháborodás. Itt mindenki ért a politikához úgy látom, tehát miért háborodik fel azon valaki, hogy azt mondja, hogy hazudtam. Hozok egy példát, azt mondom a feleségemnek, holnap főzök neked töltött káposztát, az anyukája meg azt mondja főz neki töltött paprikát. A feleségem rám szavaz. Megkapja a töltött káposztát, majd néhány nap múlva bejelentem, hogy hazudtam, nem is töltött káposzta volt, csak úgy nézett ki.

Tehát ha itt mindenki úgy ért a politikához, meg meg tudja nézni, hogy mennyivel keres többet a Gyurcsányi és Bajnai adópolitikának köszönhetően, én köszönöm szépen fizetésemelés nélkül összesen nettó 17.000. Ft-tal keresek többet nekik köszönhetően. De az Orbán kormány óta semmi nem változott, pedig nagy arányút ígért.

Na akkor ki hazudik? Aki betartja az ígéretét és utólag azt mondja, hogy hazudott. Vagy az aki nem tartja be az ígéretét és azt mondja, hogy igazat mondott! Ezen gondolkodjatok el egy kicsit!

Balt 2010.09.25. 10:39:17

@igényes: Mondjuk az utolsó bekezdéssel nem tudom mit akarsz mondani, de a többiben zkp. egyetértünk. Talán ezért nem is vagy a listán. :)

tomi9999 2010.09.25. 10:39:57

@Balt: www.youtube.com/watch?v=W-2JiObDeRI

Ez eredeti felvétel, húúú de békések! Szeretnék köztük menetelni és az élet nagy dolgairól beszélgetni.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 10:42:29

@Napkutya:

Úgy látom, hogy te is természettudománnyal foglalkozol (csillagászattal), csakúgy mint én.
Mind a ketten tudjuk, hogy mennyi energiába kerül egy erősen technikai ( matematikai ) témába magunkat beleásni, ott új dolgokat alkotni, és a tudománnyal, szakirodalommal lépést tartani.

Én nem csak azért csinálom ezt, mert érdekel, hanem azért is, mert ebből kívánok megélni, ne adj Isten vagyont gyűjteni.

Mint ilyen, mérhetetlenül felháborít, hogy amíg én a nehezebb ( de a társadalom számára több értéket termelő ) utat választom, egyesek holmi kerülőutakon nem csak hogy megszedik magukat ( ez nem érdekelne ) de olyan helyzetbe is jutnak, ahonnan az én erőfeszítéseimet megakadályozhatják. Például 52%os adókulccsal, ingatlanadóval, az állam eladósításával, a társadalmi mobilitás megszüntetésével.

Alapjában véve ez a panaszom a posztkommunista bagázs ellen, és különösen Gyurcsány ellen. Ő direkt a középosztály ellen tört, és megpróbálta mindazon keretrendszert annullálni, amelyben az erőfeszítéseimet siker koronázta volna és a befektetésem elérte volna a NyEuban elérhető hozamot.

Orbán már keményebb dió. Amit írtál ( hogy Stumpf, Pintér, stb kommer ), az nagyrészt igaz. Mindazonáltal:
1. Kormányzása idején ő pont a középrétegek boldogulását és vagyonosodását segítette. A hatásfokon ugyan lehet vitatkozni, de a szándék jó volt ( szemben Gyurcsán kijelentésével, hogy t.i. nem a középosztályt hanem az elitet kell támogatni )
2. Úgy vélem, hogy jelenleg csak ő irthatja ki az mszpt és posztkommereket a társadalomból. Hogy ez miért lenne jó, az előző pontban leírtam. A fidesz kvázi féregirtóként funkcionál. Azokat sem szeretjük, de hasznosak.

Amit Orbánról írtál, azzal jórészt egyetértek. Nem volt fair, amit a naggygyűlésen csinált : ő vlsz. már tudta, amit a közönség még nem. A helyzet magaslatán kellett volna lennie, hogy gyors és hatékony intézkedéssel megoldja a problémát ( hogy a fidesz híveket ne verjék a droidok össze ).
Azzal is egyetértek, hogy a más farkával verte a csalánt, és többé kevésbé uszította az embereket. Ez nem volt szép dolog.

Sajnos azonban a dolgokat olyan szempontból nézem, hogy melyik társaság uralma alatt tudok jobban boldogulni a szaktudásommal és az attidűdömmel ( t.i., hogy nem mutyizunk, nem csalunk, igyexünk etikusan működni, stb ). A kommer rezsim ebben a tekintetben olyan Mariana árok, amelyet még ez a ( igencsak középszerű és megfontolatlan ) fidesz kormány is könnyűszerrel űberel idáig.

septem 2010.09.25. 10:42:32

a hápogó heréknek:
a tv mögött ott állt tökig páncélban vagy 150-200 rebiszes. légvonalban tőlük kb. 100 méterre meg ott ütötték a játékpajzsos, 160 centis utcai zsernyákokat.

a rebisz, alakzatban kb. fél óra alatt kisöpörte volna a szabadság-teret... na, vajon miért nem tette?

számomra a 2004-es kettős állampolgárság elleni kampány és 2006-os események óta, nincs undorítóbb bagázs a földön, mint ez az ún. balliberális hápogó, zabráló csürhe.
végig éltem a 80-as, 90-es éveket. de a beképzelt ballibeknél undorítóbb alakokkal nem találkoztam. hányadékabbak rákosinál is.

Balt 2010.09.25. 10:43:51

@tomi9999: Ez a Fidesz-nagygűlés? Nem. Tehát: összemosás(is szándék).

sárkányfő 2010.09.25. 10:44:05

@Balt: ja hogy szerinted gyurcsány szervezte az egészet :DDD

balt, nem sértésnek szánom,hanem nagyon őszintén: orvosi eset vagy. valszeg menthetetlen. kész, egyszerűen nem vagy normális.

orvian 2010.09.25. 10:45:36

@Balt: b+:hát így ünnepelték a forradalmat.
Ahol fűrészelnek,ott forgács is hull!

Id. Lencsés István 2010.09.25. 10:45:37

@Balt: mindenesetre írásban történő válaszadásra méltattál, ami nem csekélység. Beszélgettünk ezek szerint.

aszekelyek 2010.09.25. 10:49:01

@ó jaj: Egyrészt senki nem gondolja, hogy a nevetséges vádjaitok Orbánról, egy mákszemnyi igazságot is hordoznak. Másrészt mindenki tudja, hogy FLETONOV Elqró és agyalágyult, gonosz előre is tönkretevő "morális zsák xar" fegyenc most is hazudik. Másrészt annyira nem hülyék a magyar állampolgárok, hogy pontosan ne tudnák, hazug, fegyenc miatt nincs tönn lehetőség több adócsökkentésre. hanem szoros hiánycéltartásra vagyunk ÁLTALA? HAZUG? POFÁTLAN? POKOLFAJZAT FEGYENC miatt ítélve. Mindenki tudja, hogy fasiszta, sz is aki tőlem tudja meg, a fasizmus a finánctőke szövetsége egyes!!! elvetemült kommunistákkal, nemzeti szocialistákkal. Hitler és rotchildék... meg a többi pénzmágnás. Akik működtették fél európa kiirtását és borzalmasan meggazdagodtak attól is, meg a mostani válságtól is. Fegyenc egy hajszállal nem tér el a klaszikus fasisztáktól. kegyetlenkedésben, öndícséretben, erőszakban és erkölcstelenségben. A szövetségesei sem, a finánctőkések. Remélem nincs egyetlen szarházi kommentelő sem, aki az IMF -és EU ellen vívott küzdelmét Orbán kormányának és a rohad, mocskos külföldi sajtóban őket gyalázókat, akik, NEM KÖTNEK SEMMILYEN KÖLCSÖNSZERZŐDÉST A MAGYAR NÉP BŐRÉRE? hatalmukért össze meri akár csak hasonlítani a mocskos, véreskezű, hazug fegyenccel.

tomi9999 2010.09.25. 10:50:45

@Balt: Akik most a bizottságban ülnek, nem a Fidesz nagygyűlés résztvevőit védik, hanem ezeket!A bizottság is összemosás, ha már itt tartunk. Nem lehet objektívan szétválasztani a kettőt.

Elismerem, hogy bizonyára voltak ott olyanok, akik úgy sérültek meg, hogy semmit nem csináltak. Én ezért nem járok Fidesz nagygyűlésre :) sem, meg semmilyen nagygyűlésre, mert szerencsére nekem van magánéletem.

De a bizottság egy bohózat. És GYF levele nagyon is ott volt a helyén, a blog írója meg ezt kifordította, ennyit akartam mondani. Most megyek is, és vissza se jövök, élem tovább az életem. Nekem nem kell egyetlen kormány segítsége sem, eddig is jól elvoltam nélkülük, csak a hülyeséget nem tudom elviselni és a hazugságot.

Szerintem épeszű ember politikusnak se megy, csak az aki nem lát más megélhetési módot, mert nem ért semmihez. A mostani politikusok nagyon nagy része megélhetési politikus. Kíváncsi lennék OV miből élne, ha nem lenne politikus. Bizonyára jól menő ügyvédi prakszisából :) muhaha. Én akkor fogok a fideszre szavazni ha OV eltűnik a süllyesztőbe és nem ő lesz a fidesz vezetője. 2006-ban nagyon sajnálom, hogy sikerült a párton belüli erejét 2. veresége után is megerősíteni. Jól jött neki a GYF beszéd. Ha az nem lenne, most biztos nem ő lenne a miniszterelnök. Abban biztos vagyok, hogy Fideszes miniszterelnök lenne, ami nem is nagy baj, de ne OV.

Balt 2010.09.25. 10:50:48

@Scaramella va alla guerra: "1. Kormányzása idején ő pont a középrétegek boldogulását és vagyonosodását segítette. A hatásfokon ugyan lehet vitatkozni, de a szándék jó volt ( szemben Gyurcsán kijelentésével, hogy t.i. nem a középosztályt hanem az elitet kell támogatni )
2. Úgy vélem, hogy jelenleg csak ő irthatja ki az mszpt és posztkommereket a társadalomból. Hogy ez miért lenne jó, az előző pontban leírtam. A fidesz kvázi féregirtóként funkcionál. Azokat sem szeretjük, de hasznosak."

:)) 100%
Ehhez jó a csillagállás hál' Istennek - bár ez a csillagászati mellékszál nem tudom hogy szövődött bele. :)

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 10:50:53

@tomi9999:

Összekevered a TV székház ügyét a Fidesz nagygyűlés ügyével.

Az TV székháznál valóban jogszerű LETT VOLNA az kemény fellépés, DE ott a tüntetők hatoltak be a székházba csokit enni.

Viszont ami okt 23án történt ... Kruchina fivérek, Vértesaljai atya, perui áldozat, egy étterem minden vendégének ( inkl. séf és főpincér ) meggumibotozása, emberek szemének 2 méterről való kilövése, stb, stb ... ugye ezek szerinted sem kóser dolgok ?

És könyörgök, hagyjuk már a "rossz helyen rossz időben" meg az "így járt" reakciókat. A jogállamnak éppen az a lényege, hogy senki "se járjon így".

A gyurcsán azért is undorító, mert pont ő beszél a 89es alkotmány védelméről, holott ő szegi meg legjobban azt. Vagy a gyülekezési jog nem alkotmányosan garantált alapjog ? ( És most nem a Satu Ferdinándot és hasonszőrűeket értem ez alatt, hanem a fidesz gyűlésen résztvevőket. )

Aiasz 2010.09.25. 10:52:17

Jó írás, tetszik és egyetértek vele. Rohadék ember ez a gyurcsány. Minden szava hazug, látni sem bírom a ripacs pofáját.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.25. 10:53:34

@Balt: Házmesterek Országában ez az érvényesülés útja!
Csak keményen, ne maradjon ám ki senki!
Ha így folytatod, akár egy Schmitt érdeméremmel is gazdagodhatsz!

rasztaszív 2010.09.25. 10:54:26

@Scaramella va alla guerra:

vagyunk páran,akiknek hasonló az attitűdje.
de a gátlástalan populizmus nem fog rajtunk segíteni.
orbán történelmi bűne,hogy lényegében szétverte a magyar jobboldalt.pedig szükség lenne itt is európai jellegű jobboldalra.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.09.25. 10:55:07

@BioDroid: Ha minden szava hazug, akkor az általa mondott öszödi beszédnek mi a jelentése?

bierkamp 2010.09.25. 10:55:12

@Balt: a Fidesz nagygyűlés is egy uszító Fidesz nagygyűlés volt. Révész Máriuszt sem megverni kellett volna, hanem agyhelyen ütni--a rohadtat!

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 10:55:27

@Balt:

A csillagászat úgy szövődött bele, hogy Napkutya is szvsz term. tudománnyal foglalkozik.

És a természettudomány tipikusan az a terület, amely kurvasok erőfeszítést és befektetést kíván. Így ezek az emberek különösen érzékenyek az ilyen Öszöd típusú csalásokra ( nameg azért is, mert jobban átlátják az összefüggéseket ).

Hangsúlyozom : Orbán sem az igazi. Szócs Géza, Matolcsi ( aki szintén egy tolvaj privatizátor ), Dájcstomika ( a ker. demokr. családeszmény megtestesítője ), szintén csaló Kupper, Pesti Imre, satöbbi, satöbbi kiverik a bizosítékot nálam is.

Az mszpt viszont nagyon jellemzi, hogy még egy ilyen középszerű, kapkodó ( helyenként hazudozó, pofátlan és magától elszállt ) kormány is EZERSZER jobb, mint a valaha volt ( és leendő ? ) legjobb szocialista kormány.

Na ez a gáz, az egész országnak.

orvian 2010.09.25. 10:55:35

@tomi9999: Teljesen egyetértek.
„valaki, aki olyan tanokat hirdet, amikről tudja, hogy hamisak, olyan embereknek, akikről tudja, hogy idióták.”
Ja:ez a demagógia.

Balt 2010.09.25. 10:55:38

@tomi9999: Ebben tkp. igazad van.

játccótér 2010.09.25. 10:55:38

melyik feriről van szó? Tökre nem értem ezt az egészet...

Id. Lencsés István 2010.09.25. 10:56:00

@aszekelyek: Nem haragszól meg rám bizonyosan. orbán és Gyurcsány két fiatal volt valaha, elképzelésekkel teli. Szerintem Feri és Viktor (ÁBC), szeretnének bizonyítani. Lényeg legyenek önzetlenek, képviseljék az érdekeinket. Bizonyított, ellenőrizhetö egyiknek sem sikerült. Nem versenyezni és nem Győzni kell az ilyen hatalmi pozicióban, hanem a legjobb tudásunk szerint eredményt hozni. Viktor veszítet, Ferenc veszített. Gondolod, hogy TE nyertél? Kérlek nagyon szépen mondd meg, mit is nyertél. Nagyon örülök majd, hogy van nyertes.

sárkányfő 2010.09.25. 10:56:19

@aszekelyek: "Fegyenc egy hajszállal nem tér el a klaszikus fasisztáktól. kegyetlenkedésben, öndícséretben, erőszakban és erkölcstelenségben. A szövetségesei sem, a finánctőkések."

:D

lassan mondom,hogy felfogd: i d i ó t a

bierkamp 2010.09.25. 10:56:19

Látom már itt működik a Fidesz ÁVÓ!!--Viktatúra!

tomi9999 2010.09.25. 10:58:57

@Scaramella va alla guerra:

Első részben egyet értek. Második rész:

Kordonbontás, szerinted nem ütközik jogállamiságba? Nem értem, hogy miért vannak olyan emberek, akik azt hiszik: MSZP=rossz, maga a sátán, csak tolvajok vannak ott. Fidesz=jó, angyalok, mindenki a népért dolgozik, senki sem lop.

Úgy látom te is ilyen vagy. Én azt mondom GYF=OV és egyiket se akarom látni soha többé az ország élén, de még csak tanácsadói pozíciókban sem. Nem akarom, hogy börtönbe menjenek, mert akkor a lakosság fele mehet oda a kisügyintézőtől kezdve. Azt akarom ne politizálhassanak! És jöjjön friss erő, mindegy, hogy Fidesz vagy Mszp csak ezek a kádár korszak alatt szocializálódott ifjak menjenek már el. Na meg mindenféle szélsőség is mehet velük.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 10:59:40

@rasztaszív:

Mi az európai értelemben vett jobboldal ?

A populizmust ( meg Orbán pontyait ) én sem szeretem.

Az egyik legfőbb baj, hogy az elmúlt 2o évben az erőforrások nem optimálisan lettek allokálva.
Ezért is tapsolok a bankadónak ( bár magam is a pénzügyben dolgozok ), és az adócsökkentésnek ( bár csak 2 év múlva érik el a tervezett 16% ot. )

Az ideológiai témák 1O évvel ezelött jobban érdekeltek, ma már csak a ( viszonylag ) gondtalan megélhetést és a stresszmentes életet nézem. ( tudom, ez engem jellemez, de akkor is ... ). Éppen ezért, bár látom, hogy a "trendy" jobboldal kvázi besimul a szociáldemokráciába, de engem mindez nem érdekel. ( A szociáldemokratákat meg különben sem csípem mert a megoldást az agyonadóztatásban látják. )

aszekelyek 2010.09.25. 10:59:42

@Scaramella va alla guerra: Mondd csak, egy szál senki felett nem rendelkező Orbán Mit tudott volna gyorsan és hatékonyan intézkedni, amikor be is kerítették a naggyűlésen részt vevőket, teljesen törvénytelenül, hogy véletlenül se tudják elhagyni a környéket sértetlenül??? A metróból feljövő idős nőt, egyetlen állampolgárt meg feltartóztattak és bevittek, hamis váddal ? Annyaira de annyira ostoba ez a duma. Azonosító nélküli vadember csürhe volt az, nem egy szabályosan működő rendőrség. No maondjad te főokos, mit tudott volna bárki tenni? A köztársasági elnök is tehetetlen volt. Neki pedig még hivatalából eredően van is olyan hatalma.. amilyen Orbánnak nem volt. Mocskos féreg, aki Orbánra akarja rákenni ezt a botrányos, brutális, előre eltervezett , ellenzékverést. Pont olyan, mint aki elrendelte és irányította.

Melchi Zadok 2010.09.25. 10:59:58

@Balt: ja, hogy elmebetegnek tetszik lenni? hát miért nem mondta korábban?

játccótér 2010.09.25. 11:01:25

aha, itt fletót gyalázzuk oldal. Jó kis gumicsont, új 56-ot talált a proli, megélhetési banda, a "forradalmár". Sok hülye van, de @aszekelyek: aztán igazán túlfűtött elmebajosnak tűnik! Jó kis csapat. Gratulálok! Lipót meg üresen áll.

Balt 2010.09.25. 11:01:41

@ó jaj: "lassan mondom,hogy felfogd: i d i ó t a"

Ezt mindnyájan tudjuk: minden megnyilvánulása erre mutat, nézd csak a gesztikulációt, önmagáért beszél. :)) Fletó orvosi eset. :))

Mérges 1234 2010.09.25. 11:02:41

Hát, látom az eszement gyülölködés igencsak elvette egyesek maradék eszét is.

Igen Feri nem kicsit problémás, nem igen tudok azonosulni a módszereivel. Mondjuk ki Feri egy kretén.

De ettől függetlenül az írásában sokkal több logika van, mint a Pilujéban. Ezért bár továbbra is fentartom, hogy Feri egy kretén, de sajnos jelen esetben logikai alapon igaza van. Érzelmi alapon persze nincs, de a jog a logika nem erről szól.

És ami nagyobb baj, a mostani vezetőink, a mostani kormányunk tagjai, ugyanolyan ocsmány módszerekkel dolgoznak. Remélem emelett ez a kormány jobban fogja képviselni az érdekeinket, de vegyétek észre, ezek is nagyon genyek.

Sajnos.....

De persze ezt sokaknak fájna belátni.

Csöbörből vödörbe, bár eddig ez a vödör kicsit jobb, de hol van még a vége....

angyalföldi partizán 2010.09.25. 11:03:11

@rasztaszív: Erőt,egészséget Gogolák elvtársnő!Magát még mindig itt eszi a fene?Sose alszik?Bár igaza van.Éberség elvtársak,éberség!Az ominózus 23-án nekem is mozgott a pufajkám,de elnézve a rendőr elvtársak munkáját,nem sok dolgom lett volna.Haladó baloldali módon levertek mindenkit ,aki arra járt.Munkásőr szívem nagyokat dobbant,mikor láttam,hogy fiatalt ,öreget,mindenkit ütöttek-vágtak,mint a répát.Nosztalgiáztam is egy kicsit,hisz a Rákosi rendszerre emlékeztett.Na,szervusz Elvtárs,majd talizunk a legközelebbi anti-mittudom én tüntin.Két szó elvtársak,mi erőt ad...No Pasaran!

Balt 2010.09.25. 11:03:21

@tomi9999: A kordon maga volt jogellenes, erre mutattak rá egy performansszal. És csodák csodája, nem került vissza a kordon, mi több, kiderült: indokolatlan volt.

orvian 2010.09.25. 11:03:56

És utoljára:a svájci frankról,és a svájciakról.
Nem szeretem őket,mert humortalan pénzemberek.
De:ha nem csak ilyen köldöknéző blogokat olvasunk,akkor a hírekben azt is látni,hogy ott a kormányzópárt,és az ellenzék összefogott(már régóta).
HÁT:EBBEN ÁLL A NAGY TITOK!

bierkamp 2010.09.25. 11:04:12

ennek ellenére úgy félnek a gumibugyiba bújt Orbánék a Gyurcsánytól mint a tűztől!Ezért ez a nagy "harc" hogy fogást találjanak rajta, se Európa sem engedné, mert Gyurcsányt elismerték mindenütt,...s Orbánt leszarja az Eu és Európa kormányfői, semminek veszik, csak egy kis populista diktátornak tartják. Csak a Berlusconi a volt haver, az meg most is el van foglalva a saját balhéjaival. Nincs tekintélye a kis szaros Orbánnak! Ez nem jó Magyaroprszágbak. Igaz a kis Orsós félcigónak az a jó ha minél rosszabb az Országnak!

Napkutya 2010.09.25. 11:04:29

@Scaramella va alla guerra: Igen, valami ilyesmi.
Amitől én tartok, hogy ez a mostani politika nem nekünk szól, hanem egy-két velünk együtt kommentelgetőnek, aki kevesebb szóval is ki tudja fejezni a markáns véleményét.

Ettől még lehetnek kiváló szakemberek a maguk területén, nyilván pont akkora szükség van rájuk is mint ránk, -csak egyszerűbb őket elcsábítani.
A szavazatuk pedig pont annyit ér, mint mondjuk egy történész professzoré. Ez elég is lesz a hatalmon maradásra, annak megerősítésére.

Itt a gond. Ha csak ez a cél azzal, hogy már megint fűtik őket, azok akik ehhez értenek, akkor szarban vagyunk...
Akkor is, ha csak azért dobták fel épp most ezt a témát, hogy még egy darabig viszonylag egységesen működjenek az önkormányzati választásokig.

Persze van itt még valami: milyen lesz a hangulatuk, amikor azon kapják magukat, hogy ők a "szélsőség" akit le kell faragni...

tölgyes 2010.09.25. 11:05:10

@tomi9999: Látom a lényeget nem érti!! Ha Gyurcsány a választások előtt kiáll a választók elé és azt mondja: elkúrtam...Bizony nem dolgoztunk az elmúlt években, emiatt megszorítások lesznek.. stb. akkor Önnek igaza van! De a választás előtt ennek az ellenkezőjét állította (nagy a jólét, ugrik a puma, irigyelnek minket a spanyolok, franciák.. stb)Majd a választás után a haveroknak (pártelit,) szűk körben azt mondta: gyereke elkúrtuk ( nem ő, hanem a többiek is mind!!!), valamit csinálni kell mer ezt az IMF, Eu így nem engedi..és ez a kurva ország meg nem érti..:(Az erről készült szalag aztán mutyiban kikerült a nyilvánosság elé: LEBUKOTT!!!KIDERÜLT A HAZUGSÁG.. UTOLÉRTÉK, MINT A SÁNTA KUTYÁT STB!!!

Ha még ezt sem érti akkor egy ÉRZÉKLETES PÉLDÁT MONDOK ÖNNEK... Az Ön felesége éveken átfűvel-fával kefél.Erről Ön nem tud. Egyszer összejön a barátnőivel és mondja nekik: lányok baj van.. én olyan jókat keféltem a férjem háta mögött, de most nagy a baj..kiderült, hogy hiv pozitív vagyok..Erről az egyik barátnő készít egy hanganyagot és azt eljuttatja Önhöz.. Ön innen értesül az asszony ügyeiről!! ÖN EZT EGY IGAZSÁGBESZÉDKÉNT FOGJA ÉRTÉKELNI???????

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:05:42

@tomi9999:

Nézd, a kordonok kihelyezése, csakúgy mint a kordonbontás nem volt jogszerű.

DE EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL.

Ami érdekel, az az, hogy az mszp felvett TIZENKÉTEZER MILLIÁRD HUF adósságot nyolc év alatt. Megemelte az SZJA kulcsokat. Az embereket egy carry trade nevű spekulációba kényszerítette, hogy lakást vehessenek.

ÉS EZALATT ők meg GYARAPODTAK. Míg minket az adósságterhekkel meg a baromi magas adókulcsokkal kifosztottak.

Hogy CNC esztergagépet fejlesztő KKV helyett pár hetes alapítású kutyakozmetika kapta a százmilliós EUs pénzt.

Na, ez az ami érdekel.

Abban egyetértünk, hogy Orbán sem megy demagógiáért a szomszédba, és ugyanolyan akarnok, mint a paprkiajancsi.
DE
1. Orbán (még) nem csalt adót, mialatt az adómorálról beszél.
2. Orbán (még) nem lépett fel az alkotmányos alapjogok ellen ( szólás és gyülekezési szabadság ) mialatt a 89es Alkotmány "megmentéséről" beszél.
3. DE A LEGFONTOSABB : Orbán csökkenteni akarja az SZJAt ( főleg a középosztálynak, nadehát én is oda tartozok ), és nem tekinti a középosztályt ellenségnek.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:06:35

Kedves Felhasználók!

Én, mint az egyik magyarországi lakos, magyar állampolgár, becsületes, nem büntetett, családdal 3 gyermekkel 2 unokával rendelkező családapa, válás nélkül, megkérem kapcsolati rendszereteket, hogy a Magyar Televizió jelenlétében + minimum két rádiócsatorna+Net-en megjelenítve üljön le vacsorázni az összes párt vezető személyisége. Jól nézhetően és hallhatóan legyen szervezve a közvetítés.
Amikor ez létrejön, bízom benne, lessz együttműködés.

Whitedog 2010.09.25. 11:06:43

@szürke_tag:

Te lennél a kommunisták helyett az "értelmes uralkodó réteg"? Az ilyen agresszív, sötét barmok miatt tart ott az ország, ahol van.

Kérdés, hogy önként csinálod ezt, vagy fizetnek érte.
Kiakadsz két cikluson, amikor nem a te őrületed volt kormányon? Ez neked az elnyomás? Amikor a közalkalmazottak minden évben többet kaptak, és gazdaságban a "magyar" vállalkozó össze-vissza szívatta a munkásáit? Amikor a "nemzeti" propagandagépezetek csőcselékestűl, Hírtv-vel, népszavazással minden államreform lehetőségnek keresztbetettek a szoci keméyvonalasokkal karöltve?

Elég keveset tudsz a diktatúrákról. Most majd megtanulhatod, mi az igazi kommunizmus. Kb. ugyanaz lesz mint a lengyeleknél a Kaczinsky ikrek alatt, csak nekik szerencséjük volt, hogy lezuhant az a repülőgép.

Remélem, hogy csak lóháton közlekedsz, mert abban a korban megrekedt a te "magyarságod".

freelander2009 2010.09.25. 11:07:13

Pilu!
Akinek ennyi logikai és nyelvtani érzéke van annak nem kéne a kocsmán kívül megnyilvánulnia, pláne nem ilyen témában :) Nem kéne hülyét csinálni teljesen magadból. Elég ha a környezeted tudja, muszáj ezt így az interneten mindenkivel tudatni? A szövegértelmezési képességed nem érik el az érettségi 2-es színvonalat.
Nagyon mókás tag lehetsz :)

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:07:55

Kedves Felhasználók!

Én, mint az egyik magyarországi lakos, magyar állampolgár, becsületes, nem büntetett, családdal 3 gyermekkel 2 unokával rendelkező családapa, válás nélkül, megkérem kapcsolati rendszereteket, hogy a Magyar Televizió jelenlétében + minimum két rádiócsatorna+Net-en megjelenítve üljön le vacsorázni az összes párt vezető személyisége. Jól nézhetően és hallhatóan legyen szervezve a közvetítés.
Amikor ez létrejön, bízom benne, lessz együttműködés.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:08:01

@Napkutya:
"Ettől még lehetnek kiváló szakemberek a maguk területén, nyilván pont akkora szükség van rájuk is mint ránk, -csak egyszerűbb őket elcsábítani.
A szavazatuk pedig pont annyit ér, mint mondjuk egy történész professzoré. Ez elég is lesz a hatalmon maradásra, annak megerősítésére.

Itt a gond. Ha csak ez a cél azzal, hogy már megint fűtik őket, azok akik ehhez értenek, akkor szarban vagyunk... "

Ott a pont.

Egyébként én (is?) a cenzusos választójog mellett vagyok :D

Balt 2010.09.25. 11:08:19

@Doubledecker: Ez akceptálható vélemény. OK, töröltelek a gyurcsányisták listájáról :))

na4 2010.09.25. 11:08:55

Fleto egy sötét alak, meg azok is, akik neki csápolnak. Erkölcsileg is és anyagilag is padlóra vitte Magyarországot :-(

muhi 2010.09.25. 11:08:56

@ifjabb Hábetler János: a jelek szerint te is a jövőkutatás híve vagy. Én azért a helyedben a sírással megvárnám, amíg az Orbán Viktor által személyesen vezetett rendőr szabadcsapatok ott helyben vágják el a torkát az ordas fasizmus ellen tüntető Gyurcsány Ferencnek és az őt támogató nyugdíjas rettegőknek.

Komolyra fordítva a szót: a kérdés tényleg rendezésre szorul, aktuális, ráadásul mindenki pontosan emlékszik, mi történt. Nem biztos, hogy általánosságban ez a kivizsgálás és a jóvátétel legmegfelelőbb módja, de nem szabad elfelejteni, hogy itt a rendőrség által elkövetett súlyos bűncselekmények egész soráról van szó. A helyzet rendkívüliségét ugye az adja, hogy alapesetben éppen a rendőrség volna hivatott bűncselekmények felderítésére, kivizsgálására. Tudod: extraordinary times require extraordinary measures.

rasztaszív 2010.09.25. 11:09:10

@Scaramella va alla guerra:

definiálni nem tudnám,de azt látom,hogy ez nem az.viszont szükség lenne rá.

persze ez igaz a másik oldalra is.

Napkutya 2010.09.25. 11:09:15

@Scaramella va alla guerra: "Egyébként én (is?) a cenzusos választójog mellett vagyok :D "

Vigyázz, mit kívánsz! :)))

aszekelyek 2010.09.25. 11:10:54

@Scaramella va alla guerra: Pontosítalak. A bankokat kivéve, a népség, katonaság, agyonadóztatásában képzelik el. A bankokat vatta kódexben tartják üvegbúúrában. Nevetséges összegű bankadót kértek tőlük, a legnagyobb válság idején. Felcsúti emlegette is, nagy felháborodva, hogy egyszer már fizettek ELQRÓNAK.Valami aprót. Az Európában realizált legnagyobb nyereségükből..... Válságot csinálni azt lehet nekik, világméretűt, de hogy kivegyék a részüket ők is, annak a gondolata is rémisztő számukra. A vastag bőr, az a felcsúti képén is megvan, meg a mostani bakszövetség elnökén is. No és felcsúti szerint se volt népfelkelés 56-ban.... Igen. A nemzeti szociknál nagy divat ma is fasisztázni a magyarokat, akik rákosi-apró--- diktatűrája ellen lázadtak....

Balt 2010.09.25. 11:11:03

@bierkamp: :)) Tessen gyorsan csatlakozni a gyurcsányi antirasszista mozgalomhoz - ha még nem késtem el az ötlettel!... :))

aszekelyek 2010.09.25. 11:14:43

@Balt: Arról szó nincs. Másként gondolkodók vagyunk, oszt jónapot. Demokráciában. @játccótér: Érv híján ezt is megteszi, amit idepötyögött.... Prolizol aranyom? akkor te lipótvárosi vagy....

orvian 2010.09.25. 11:16:20

@Scaramella va alla guerra: Téged idézlek:"emberek szemének 2 méterről való kilövése"(sic)
Te ezt komolyan gondoltad,írtad:2 méterről?!!

Balt 2010.09.25. 11:16:48

@Whitedog: "Kb. ugyanaz lesz mint a lengyeleknél a Kaczinsky ikrek alatt, csak nekik szerencséjük volt, hogy lezuhant az a repülőgép."

Ez azért (nem) kicsit kegyeletsértő, de legyen igazad! Lengyelországban esélye sincs a állampárt maradékainak egy ideje, és reméljük, még soká, azt meg pláne: Mo.-n is így lesz ez...

aszekelyek 2010.09.25. 11:20:21

@ó jaj: Hozzátok vagyok szokva. Elég lassan mondtam? Ön elmeorvos? Vagy a sleppje őfelségének elaő elqró fegyencnek? Inkább az utóbbi.Az olvasóknak írom inkább, hogy fegyencék -szadistákkal együtt, azért fasisztáznak, mert ők azok. Bánó arra mondta krisztinának még napkeltében, hogy antiszemita, hogy kifejezte örömét, amiért végül felmentették a bíróságok azokat a jogtalanul bebörtönzötteket. NA ki az idióta? Szerintem bánó. Elárulta, kiknek a műve...., már annak, aki érti ezt a kontextust.

Balt 2010.09.25. 11:20:27

@aszekelyek: "Arról szó nincs. Másként gondolkodók vagyunk, oszt jónapot. Demokráciában."

Én csak árnyalatnyi véleményeltérést látok szerencsére...

Rwindx 2010.09.25. 11:23:16

@genyamagyar: "Hát igen, ez a kép jellemző rátok! A lincselés mint a demokráca megnyílvánulása... Elmehetsz te is a picsába! "
Oh, éppen egy elvtársad előtte fejtette ki hogy önként jelentkezne gépfegyverrel lemészárolni a fegyvertelen tömeget, a "demokrácia védelmében". Pont mint a képen levő rohadék, akit belinkeltem. Az ilyen hányadék alakok mint te nyilván a fegyveresek pártján állnak. Nincs ezzel gond, csak tudd mivel jár.

@pakesz: 4 évente KI KELL ÍRNI választásokat. Nem tudod érted-e a különbséget. Persze valakinek az egyszerű magyar nyelv is nehézségeket okoz.

"a csoportosulas vagy a gyulekezesi torveny..."
Te igen sötét, tudod mi a csopotosulás? Ha 5-en megállnak az utcán az már csoportosulás, de szerinted ez tiltott. :D Jah, aki a kádár rendszerben szocializálódott, annak ez az kiindulási alap. Ma Magyarországon ez nem tiltott, bármennyire is fáj a kényes pufajkás szivednek.

"50 perc mulva joguk lett volna ott lenni vagy nem?
ha nem akkor miert sir a pofajuk hogy kaptak egy kis konnygazt es kardlapot?
a tied miert sir e miatt? ha lesatraznak es masnap nem tudsz bejutni a munkahelyedre akkor is a gyulekesi szabadsagrol pofaznal mikozben a multi kivag?
gondolom arra recskaznal egyet nem? "
- Miért ne lett volna joguk ott lenni 50 perc múlva akár, de ugye a kényes kérdéseket látom szereted kikerülni, a forrást még mindig várom az 50 percre. Gondolom beszoptad a "műveleti területet" is, ami a magyar jogban mint olyan nem létezik...
- Neked sírna a szád ha esetleg valaki csakúgy egyszer leverne az utcán szó nélkül?
- Én akkoriban pont az Astoriánél laktam, a gyülekezési szabadság előrébb való, tudom a korábbi levezetéseidből adódok hogy ez neked nem jelent semmit. Te demokrácia bajnoka... :D
- Ezt a recskázást már többször emlegeted a témával kapcsolatban, ha neked erre csak ez jut eszedbe, akkor szánlak kicsit. El tudom képzelni mit csinálhattál, amikor képeket mutattak a brutálisan szétvert emberekről, ha ehhez hozzátesszük a korábbi állításod hogy válogatás nélkül gyilkolnál fegyvertelen embereket, akkor némi képet kaphattunk arról hogy a.: milyen lehet a nemi életed, b.: kb milyen lelkivilágod lehet.

Whitedog 2010.09.25. 11:28:04

@muhi:

Hát ha már vizsgálódás, akkor nagyon kíváncsi lennék, hogy a fideszesek, akik már 2006. nyárán tudtak az öszödi beszédről, vajon miért nem hozták nyilvánosságra az egészet? Kezdjük mondjuk itt.

Azért amikor a mai ügyészség gyakorlatilag pártutasításra működik, és a hivatalos közlönyük a Magyar Nemzet c. napilap, akkor elég sok kétségem van, amikor kormánymegbízottak feljelentgetnek. 2002-ben nem egészen ez volt a helyzet. Ne lehetne játszani a Tanú c. film jeleneteit az előre megírt ítéletről.

2006-ban inkább a káoszt éreztem, és nem Gyurcsány előre megtervezett tombolását. Van itt még pár érdekcsoport, aki rángatta a bábokat. Az egészben az a lenyűgöző, hogy az internetes világban ennyi ember tud a témára teljesen kivetkőzni magából. Nehezem hiszem el, hogy ennyire háborús érzelmek dúlnak emberekben miközben nem élünk polgárháborúban.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:28:50

MOST HÍVOTT O.V. SZERETNE BESZÉLNI GY.F.-el.
SEGÍTSÜNK?

aszekelyek 2010.09.25. 11:29:59

@Whitedog: huhogásfelelős, üdvözöllek. Valami újat, mert ez már nagyon unalmas. Jövőkutatásnak is...

Napkutya 2010.09.25. 11:30:18

@hunocska: "Kedves Felhasználók!

...üljön le vacsorázni az összes párt vezető személyisége. Jól nézhetően és hallhatóan legyen szervezve a közvetítés.
Amikor ez létrejön, bízom benne, lesz együttműködés."

Igen! Havonta!!!! Ha kell egyszer még főzök is rájuk. De tényleg.

Tuti ötlet! Csatlakozom.

aszekelyek 2010.09.25. 11:31:31

@hunocska: Valaki nagyon átvert.... azzal az alakkal nincs miről beszélnie. úriemberek nem állnak le hazugsággal választást nyerőkkel. Elqró fegyenc nem párbajképes.

2010.09.25. 11:31:35

Húha! Azért szomorú, hogy bármely, de most itt a jobber oldalon micsoda indulatok dúlnak. Nem kellene már a béke? Mivé emelitek fel Gyurcsányt így? Nem kellene az egészet elfelejteni, és a szép napsütésben grillezni vagy szalonnát sütni a tökmindegy milyen színű/vallású/nemzetiségi barátokkal? Az adrenalint inkább a biciklizéskor vezetnétek le, jobbat tenne nektek is...hát még az országnak!

Szóval javaslom mindkét oldalnak, menjetek ki, szippantsatok a friss levegőből mélyen minimum 5-t, és eszetekbe se fog jutni amiről itt iszonyú stílusban veritek magatokat.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:35:23

Szerintem Orbán Viktor jó ember lesz, Gyurcsány szintén jó ember lesz. Szerintem nem rossz ember aki Orbánra szavazott, szerintem nem rossz ember aki Gyurcsányra adta a voksát.

Amennyiben a szavazok rosszak, akkor bizony egyik része lesz, aki börtönben űl, másik része pedig felügyeli. Most gondolkodom, honnan lesz a rezsi költség? Ki termeli meg?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:35:36

@Napkutya:

Tja, az ember mindig reménykedik, hogy pont ő fogja a cenzust megugrani. Jó, tudom, ez így baromi cinikusnak hangzik ( és az is :D )

@aszekelyek: Gondolom, a Felcsuti nem az Orbán (az az alcsuti :D), hanem a RaFi ex CEOja, igaz ?
A bankadó akár veszélyes is lehet. Azonban a bankok főleg a válság kitörése óta kirívóan közösségellenes magatartást tanusítanak, ezért egyetértek a kivetésével.

HOgy Orbánnak mit kellett volna tenni a tüntetéskor, azt nem tudom. De nem is én akarok egy szarban lévő, tízmilliós országot vezetni ( amely gyors és jó döntéseket igényel ), az is igaz.
Néhány lehetőség :
1. Információkat kér, és felszólítja a résztvevőket, hogy a Kálvin tér, Ferenciek tere ( esetleg Emke ) irányába hagyják el a szinhelyet.
2. A rendfenntartókkal ad hoc konzultál, hogy a fideszes szervezők és a rendfenntartók közösen gátolják meg a nép Deák tér felé való menését.

@orvian: Ezt mondta az az ember, akinek 2 méterről kilőtték a szemét.
vagy szerinted 5 méterről ki lehet ? vagy 1O méterről ?
Ha jól tudom a szolg. szabályzat a lábra lövést írja elő.
Ha te pártolod a szabályszegést ( csak mert "fasiszta fideszesekről" van szó ), akkor fogadd gratulációm.

@rasztaszív:
Az "európai értelemben vett jobboldal" az ezt hiányolók szerint a legtöbb esetben azt jelenti szvsz, hogy simuljanak bele a 68as párizsi szellemiségbe, és mindenbe, ami ezzel együtt jár.

Na, mondjuk szerintem ez nem biztos hogy helyes. A l art pour l art módon osztogatott jogok csak rontják a helyzetet. Példa erre a német, francia bevándorlók elszigetelődése, vagy akár csak a magyarországi cigányhelyzet is. Ha ez rossz keretfeltételekkel ( p.l. agyonadóztatás, középosztály elsorvasztása, mint p.l. Angliában ) párosul, annak a helyzete tényleg a braudeli Nyugat alkonya lehet.

Az emberi jog, multikulturalizmus satöbbi ( a szocializmussal együtt ) egyz zsákutca, amely 4O évig tartott.

Persze most az a veszély, hogy átlendülünk a ló másik oldalára, és a bushista bokacsapkodás meg rendmánia kezdődik. Ez pont olyan kontraproduktív, mint a cigány meg bevándorlópátyolgatás és eszetlen segélyezés.

Whitedog 2010.09.25. 11:37:08

@Balt:

Én boldog lennék, ha egy olyan tényleg jobbos kormány lenne, mint most a lengyeleknél.

Valóban vegyes érzéseim vannak, hogy mennyire lehet örűlni a lengyel repülő tragédiájának, de úgy érzem az országnak jót tett, hogy nem tombol a fanatikus jobbos garnitúra. Hogy van egy katolikus lengyel elnök, aki politikai okokból, de el tud vitetni egy szintén politikai okokból felállított keresztet az elnöki palota elől. És nincs rinyálás kereszténygyalázásról az egész jobboldalon.

A másik Kaczynski meg hozta formáját. A rendkívüli elnökválasztás előtt kenetteljesen mindenféle együttműködést ígért, azóta vesztesként visszatért a habzó száj politkájához. Sic transit gloria mundi.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:38:20

@aszekelyek: Tényleg székely vagy? Sokakat ismerek Erdélyből, nem ilyenek, mint Te, inkább szótlan székelyek, de nagyon ragaszkodnak, nem párthoz, hanem a Magyar Hazához.

aszekelyek 2010.09.25. 11:38:32

@Whitedog: kezdjük ott, hogy a magyar rádió akkor leadja ezt, ha bemegy vele egy FIDESZ prominens??? ember, nagyobb marhaságot nem tudtál kitalálni? Leadtak talán valamit az MTV.ben, amit nem a gyurcsányi hatalom küldött? Miért is adta volna le a Mr akkor? lehet, hogy vannak olyanok, kik nem tudják, az nem úgy megy adásba, hogy besétáűlunk, oszt leadják....Orbánnak egyébként is megmondta megyó , hogy nuku felel-fele média, vegyen magának tévét, rádiót. :D Ez volt tudod az akkori trend. Napkelte vs hírtv és lánchíd rádió, majd echo tv.... vs atv... Az első mondatot, tudod bizonyítani?? Azt, hogy tudtak róla.Kéne? Nem csak állítani. Aztán ha tudtak és van bizonyíték, még mindig ott van a laedás mikéntje, akadálynak. Talán elkerülte a figyelmedet, hogy épp a rádió udvarán térdepeltették a haza nem engedett ott lakókat, ok nélkül? Látom nagyon nagy az igyelezet, rákenni mindent Orbánra.

Balt 2010.09.25. 11:39:46

@Scaramella va alla guerra: "1. Információkat kér, és felszólítja a résztvevőket, hogy a Kálvin tér, Ferenciek tere ( esetleg Emke ) irányába hagyják el a szinhelyet."

Ez a híradások szerint pont így történt, bár nyilván nem Orbán maga mondta be. (Tán Kudlik, de nem voltam jelen.)

Balt 2010.09.25. 11:42:26

@Whitedog: Ezt nagyjából pont leképezi a Fidesz és a Jobbik. (De persze nagyon remélem, koalíciókényszer nem merül fel hosszú távon sem!...)

aszekelyek 2010.09.25. 11:44:24

@Scaramella va alla guerra: Nagyon cuki felvetés, hogy ad hoc konzultál. Gergényivel? mennyémááááá... az meg ha szépen kéri , mégis inkább a kiemelés mellett dönt? Lassan mondom. El voltak zárva a menekülési utak. IS: azokba az irányokba is. Ha bármit bemondanak, kitör a pánik. Ez tömegpszichológia. Azonosító nélküli rebiszesek, megjuhásztodnak és magukra kezdenek el lövöldözni Orbán hatására, fejmagasságban? Semmiféle lehetőség nem volt. Ami életszerű is. Eleve úgy volt szervezve. By rendfenntartók. Osztogattak cédulákat, hogy minél többen f még eliszkolhassanak, arról tudsz? Amin az állt a z erzsébet térnél már oszlatnak.... CSak akkor még nem tudták, minden lehetséges menekülési út el van zárva. Ami az igazi véraljasság volt.

Napkutya 2010.09.25. 11:46:26

@Scaramella va alla guerra: "Tja, az ember mindig reménykedik, hogy pont ő fogja a cenzust megugrani. Jó, tudom, ez így baromi cinikusnak hangzik ( és az is :D )"

Én inkább a cenzus klasszikus értelmezésére gondoltam, amikor vagyon vagy befolyás alapon határozták meg az egyéni jogokat vagy jogosítványokat. Bár szó se róla, ilyet is láttunk (látunk) már.

A nagy kérdés az: ki határozza meg, milyen érdem, kit, mire jogosít... :D

orvian 2010.09.25. 11:47:14

@Scaramella va alla guerra: Megint csak idézek:"fasiszta fideszesekről" ilyent sosem írtam le,viszont a két méterről leadott gumilövedék szembe(szerintem)halálos lehet.
Nézd meg a fegyvert,és gondold újra.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:47:59

@rasztaszív:

Mondjuk én csak azt hiányolom, hogy a dolgokról kőbevésett véleményünk van, és azt nem változtatjuk az idő függvényében.

Például : a francia forradalmat "haladónak" kiáltottuk egyszer ki, de azóta nem gondolkodtunk el a dolgokon.

1. Mmennyiben volt haladó, és a francia forradalom mely szakaszai minősültek annak ?
2. A "zsarnokölési elmélet" hogy ítélendő meg a jelen emberi jogokat annyira favorizáló körülményei között ?
3. A forradalmi terror inkább jó vagy rossz ?
4. Mi a jobb : amikor a nép alsó része is ( inkább ) lehetőséget kap a vezetésre ( 1789 től 1792 ig ) vagy amikor a közigazgatást valaki gatyába rázza ( Code Civil, Talleyrand, Fouche )
5. A tudomány és technika fejlődése mennyiben ment volna végbe "szerves" módon az ancien régime alatt ( ha az megmarad ) ill. a forradalomnak mennyit köszönhet ez a terület ?

Ugyanez áll a multikulturalizmusra, a kapitalizmusra ( posztmodern formájára ), az adórendszerre, stb.

Igazság szerint az ilyen értékelő vitákat hiányolom. A tudományban is gyakori, hogy egy elmélet használhatatlan, jobb numerikus módszerek jönnek, stb. És akkor is el kell végezni az átértékelést. Ez a rugalmas gondolkodás előnye : az ember a tévutakból és hibákból legalább tanuljon, ha már egyszer elkövette őket.é

aszekelyek 2010.09.25. 11:48:25

@hunocska: Akarsz is mondani valamit? vagy csak sértegetni?

aszekelyek 2010.09.25. 11:51:30

@orvian: Hivatalosan is alkalmasak emberélet kioltására. Ezért kizárólg felfelé vagy sokkal az emberek előtt fölre célozva használható. Nem ez történt. Többen eléfeküdhettek, vagy felugráltak helyből... ?? Jól látható volt, hogy nem szabályosan tartották célra a fegyvereket.

Napkutya 2010.09.25. 11:52:08

@Scaramella va alla guerra:

Azért a Code Civil-hez, és Fouche-hoz kellett egy Napóleon. Nekünk van? :D

Id. Lencsés István 2010.09.25. 11:53:03

A székelyek kaptak feladatot is, nem tudták sajnos végrehajtani a legfontosabbat, védelmezni Magyarországot, pedig kiváltság volt bőven:

"A székelyek egy magyar etnikumú (néphez tartozó), magyar nyelvű népcsoportot alkotnak, mely a középkorban kollektív nemesi kiváltságokkal rendelkezett, s amely a XIII. századtól kezdve külön rendi nemzetnek minősült. Elsősorban az Erdély délkeleti részén található Székelyföldön élnek, de székelynek vallja magát a Brassótól Nagyszebenig húzódó, ún. Szászföld magyarajkú lakosságának nagy része is. A bukovinai székelyek az 1764-es „madéfalvi veszedelem” után menekültek át a Kárpátokon túlra, onnan a 19. és a 20. században telepítették át őket Magyarországra, ma főként Tolna és Baranya megyékben élnek. Jelentős számban telepedtek meg székelyek Budapesten, Magyarország és Erdély egyéb részein, Nyugat-Európában, Amerikában és Ausztráliában."

orvian 2010.09.25. 11:53:53

@Scaramella va alla guerra: Itt van Fouche:Joseph Fouché (Le Pellerin, 1759. május 21. – Trieszt, 1820. december 26.) francia politikus, az 1789-ben kirobbant francia forradalom idején jakobinus nemzetgyűlési képviselő, a Direktórium, a Konzulátus, a napóleoni császárság és a restaurált Bourbon királyság alatt rendőrminiszter, Otranto hercege (duc d’Otrante), a köpönyegforgatás és politikai túlélés nagy művésze. Neki tulajdonítják a hírhedt, cinikus mondást: „A farkasokkal együtt kell üvölteni.” („Il faut hurler avec les loups”). Egész élete folyamán ehhez az elvhez tartotta magát.

orvian 2010.09.25. 11:55:23

Ismerek ma is ilyeneket.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:55:51

@Napkutya:
"A nagy kérdés az: ki határozza meg, milyen érdem, kit, mire jogosít"

Pontosan. Ezen kívül így precendenst teremtünk a cenzusra, amelyet aztán bárki átalakíthat.
Ugyanakkor nem tudom, hogy jó e, ha esetleg alapvető logikai készségekkel nem rendelkező emberek a köz ( így az én ) életébe beleszólhatnak.

@Balt: Amennyiben így türtént, akkor jó, helyesen cselekedett. Anyám ott volt, ők a Kálvin felé simán hazajöttek.

@aszekelyek: Nem Gergényivel, hanem a helyszínen tartózkodó droidokat irányító p.l. főhadnaggyal.
Ha Orbán odamegy hozzá ( persze megfelelő módon ), akkor a droid biztos tárgyalt volna, mert az ilyenek éppen arra hajlanak, amerre a szél fúj.
Mindenesetre nekem visszás hogy állítólag ( én nem voltam ott ) a beszéd elmondása után rögtön autóba vágta magát és elment, míg a többiek ott maradtak, a már ismert eredménnyel.

Megjegyzem: ez egy RENDKÍVÜLI helyzet volt, rendkívüli megoldásokat igényelt volna Orbán részéről. Gyors, logikus gondolkodást és lélekjelenlétet, a helyzet helyes felbecsülését.
csupa olyan dolog, amely egy "nagy államférfi" ismérve.

Whitedog 2010.09.25. 11:56:39

@aszekelyek:

Nekem az állandó gyurcsányozás unalmas.
2006-ban megnyert egy választást, ahol ő ígért kevesebbet az ellenzékénél. Persze használta az addig szokássá lett választói manipulációkat, kegyeskedésekkel, avatásokkal.

Ha a közgazdászok anyázzák őt, azt megértem. De amikor a 14. havi nyugdíjasjelöltek, akkor kicsit csodálkozom.

De Viktornak ez az egyetlen sikere, hogy sikerült 8 év alatt magához butítania a tömegeket, miközben a mostani kormánypártok lenullázták magukat erkölcsileg. 2002-ben Medgyessy lenyomta Viktort azzal, hogy szimplán csak kultúráltabbnak látszott.
2006-ban Viktor megint elszúrta, játszotta buta parasztlegényt. Most meg nyerő lett az apafigurával.

Magyarországon a baloldali reformereknek nem termett babér, a jobboldal meg a pártitkári járásoknál tart.... hát emiatt érdemes huhogni.

aszekelyek 2010.09.25. 11:57:53

@Scaramella va alla guerra: Jó lenne ralativizálni, elhiszem. Ez a sok törvénytelenség, 2oo6 őszén egy hozadékkal bír. Orbán végül kétharmadot kapott és a véreskezüek generácói kiszavaztattak a hatalomból. Már a parlamentiből. Igazán kevés bírt megkapaszkodni. Ez előre látható volt, ezért volt fleto a negyedik a listán. Annyira tudták előre a sorsukat. A tudomány és technika kóka miatt nem fejlődött úgy, ahogyan lehetett volna, a képességek szerint és a lehetőségeink szerint. Debrecen nem lett kutatóbázis. Az újburzsoák nem állhatták a túl sikeres magyarokat. Már a gyalogmagyarokat. Holmi tudósokat... Akik felett nem nagyon uralkodhatnak. Azért csak vannak nálunk NASA beszállítók is.--- agyonhallgatva...

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 11:58:56

@Napkutya:
Hehehe. Na ez a nap ( kutya ) kommentje. Baromi jót nyerítettem rajta.

( A kommerek Orbánt "kis Napóleonnak" hívják :D )

@orvian: Persze, persze, ezt tudom.
Azt akartam kérdezni, hogy a terrornak és az alsóbb néposztályok fellázadásának van e akkora pozitív hatása, amely egy szervezett közigazgatás felrúgását legitimálja.

Whitedog 2010.09.25. 12:00:38

@Balt:

Lehet, hogy félreértelek, de én a Fidesz és a mostani lengyel kormány közé nem tennék egyenlőségjelet. A Fidesz benneragadt a keresztállításos "kultúrába".

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 12:00:53

@aszekelyek:
Ez igy van
csak az a kérdés, hogy gyurcsánt megbüntetik e. Szerintem a haja szála se fog görbülni, de ez csak 1 megérzés.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:01:30

@aszekelyek: Írtam választ! Nem sértegetés, csak az igazság. A székely vállalja fel a székelységét, a magyar a magyarságát. Túl sok magyar nem telepedett le Székelyföldön azzal az érvvel, hogy megérdemli, mert küzdött.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:01:30

@aszekelyek: Írtam választ! Nem sértegetés, csak az igazság. A székely vállalja fel a székelységét, a magyar a magyarságát. Túl sok magyar nem telepedett le Székelyföldön azzal az érvvel, hogy megérdemli, mert küzdött.

orvian 2010.09.25. 12:01:59

@aszekelyek: Akkor tőled is megkérdezem:2MÉTERRŐL SZEMBE LŐTT EMBERRŐL MI TÖRTÉNIK????

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 12:04:29

@orvian: gondolom megvakul. volt is rá precedens.

Én meg azt kérdezem, hogy akkor vajon lehet e 5 vagy netán 8 méterről fejre célozni ?

Ha szerinted igen, akkor fogadd mély elismerésem és gratulációm.

Balt 2010.09.25. 12:08:11

@Scaramella va alla guerra: Azt most hallottam valahol, a Bastille ostroma idején kb. 2 fogoly raboskodott ott, ennyit sikerült "kiszabadítani". :))

Balt 2010.09.25. 12:09:52

@Scaramella va alla guerra: "5. A tudomány és technika fejlődése mennyiben ment volna végbe "szerves" módon az ancien régime alatt ( ha az megmarad ) ill. a forradalomnak mennyit köszönhet ez a terület ?"

Ez nagyon elméleti kérdés (itt meg pláne...), mert a NFF után hamarost jött a császárság(ok sora), csak aztán a ma is létező francia köztársaság.

Whitedog 2010.09.25. 12:10:33

@Balt:

A Fidesz pont azzal indított, hogy az Astoria helyszínhez ragaszkodott. A Hősök tere nem lett volna grandiózusabb? Vajon miért ez a hajthatatlanság? Ha tényleg az történt, hogy a Kálvin tér felé irányították a rendezvény végén a tömeget, akkor erről vajon miért nincs hangfelvétel? A rendőri biztosítás vallomásai szerint nem tudták felvenni a Fideszes szervezőkkel a kapcsolatot.

orvian 2010.09.25. 12:11:49

@Scaramella va alla guerra: Fáradok,de ezt fejtsd ki:terror,alsóbb néposztály.
Tedd át a mai korba.
Talán megértem(nem ígérem),és ezt irónia nélkül írom.

Balt 2010.09.25. 12:11:54

@Scaramella va alla guerra: "Igazság szerint az ilyen értékelő vitákat hiányolom."

Az biztos, hogy semmi nem fekete-fehér, mi (már legalábbis a kortársaim) meg amolyan munkásmozgalmi szempontból tanultunk mindent, a NFF-at is. (Forradalom = jó, a marxista dialektika szerint...)

aszekelyek 2010.09.25. 12:12:32

@Whitedog: Kevesebbet ígért??? no és mit tett velük, a választóival? Nincs verifikálva, hogy ha ő nem qrja el végzetesen a jövőt, akkor jó kormányzás mellett nem lehetne máig '+. havi és nem lehetne akár 14. havi is. Állította, dübörög a gazdaság. NAgy a jólét. A költségvetés köszöni jól van. Akkor meg mi akadálya lett volna nagyon kis nyugdíjas 2.5 millió magyar idős életkörülményei javításának? ja, hogy hazudott. Nem volt igaz se a dübörgéss, se a költségvetés állapota. Erről akkor Orbán tehet??? Kifacsart logikával esetleg. Orbán persze azt is mondta, ami igaz volt és kiröhögte a fleto ccsalók bandája, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Az meg igaz volt. CSak nem ismerte el semmiképp a gyurcsány kormánya. Veres szerint ugye befolyásolta volna a választást, ha ez nyilvános lett volna. Nem játszott semmifée buta parasztlegényt, csak rásütöd. MEgyó szélhámos, mint fleto. Apró piroska apafigurája volt 2oo2-ben. Nimbusszal, világbankos múlttal és régi komcsi feelinggel. Az a fürdőnacis kép meg a vénasszonyok nyálát csorgatta a hvg? '68 óra? nemtom már, címlapján. előtte nem vállalta németh miklós, hálisten:) , mások sem, pedig már vészesen közel volt a választás és nem volt egy ép kéz láb jelőltjük a szocik között. Külsőst kellett hozni. Megyót. Ő meg nem olyan hülye, hogy magától csődbe vitte volna az országot 2oo4 nyarára. Segítettek neki, vagy átverték, mindegy is. Puccs által került fleto az szdsz nyomására a minielnöki székbe. Aztán hazugsággal. Aztán meg az őszi tettei és az erőszak, meg a mindenáron átvert reformnak becézett neoliberális követelések . Ami végképp betette neki a kaput. Meg az szdsz-nek, mdf-nek. Állandó erőszak és nem egyenes utak, nem igaz ország. Jól mondta. Aki hazugsággal akart nyerni, az nemigaz országot teremtett.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:14:24

@orvian: Nem tudod? Attól függ, mivel lötték szembe, nem mindegy melyik szem, ha találat van pl. hólabdával az már súlyos, ping-pong labdával szinte semmi. RPG, az igen ott van már hatás. Mi történik, ha egy olyan rendőrt dobálnak kővel, aki nem használhatja a fegyverét, nem védekezhet. A túleerő 100x-or nagyobb. Büszke leszel a tehetetlen rendőrre, vagy önmagadra, ó de csibész vagyok egy védtelent 100 emberrel legyőztem. Most pedig adnék egy jó nagy pofont a rendőr neváben, akit valószínűleg te is dobáltál. Holnap te mész a barátaiddal tiltakozni a hiteled miatt, vajon te is töltötted ki az igénylést. Betörsz a Bankba ezred magaddal! Mi fog történni szerinted? A Pintért hívják, majd az Orbánt. Odamegy Orbán, és mndja majd neked: Nem kell aggódni 2200-ban okay minden, de lehet úgy elvernek, hogy bánni fogod. Ne vedd sértésnek, de kb. ez így történik veled.

aszekelyek 2010.09.25. 12:15:08

@orvian: Egyáltalán nem lehet sehány méteeről emberre lőni. Ajánlom a t. bíróság figyelmébe, akik szerint jogos volt a tömegoszlatás és nincs megbüntetve aki embervadászatot csinált, irányított... Ez remélem elég egyértelmű.

Balt 2010.09.25. 12:16:10

@Scaramella va alla guerra: "Nem Gergényivel, hanem a helyszínen tartózkodó droidokat irányító p.l. főhadnaggyal.
Ha Orbán odamegy hozzá ( persze megfelelő módon ), akkor a droid biztos tárgyalt volna,"

Ez nem túl életszerű... Nem hinném, hogy egy ellenzéki pártelnök csak úgy informálódhat, utasítgathat a rendőrségen, ha egyáltalán eljut a kompetensig. (Bár az már látszik, hogy nem 22 éves hadnagyocskákon múlott a dolog...)

Whitedog 2010.09.25. 12:17:41

@aszekelyek:

A MR egy névtelen forrásból érkező cd-t adott le, rajta a teljes hangfelvétellel. A Rádió akkori elnöke Such György azért nem MSZP-s vonalról jött, erről megkérdezheted Viktort is...
Egy névtelen cd-t bármilye fidesz küldönc fel tud adni, ehhez nem kell politikai szervezkedés. De a véletlen nyilvánosságrakerülést cáfolja, hogy nem a Hír TV volt az elsőközlő.

Szóval nyáron csak annyi volt a furcsa, hogy a Fideszes kampányszöveg valami módon a hazugság szóra volt felépítve... El kell olvasni az akkori sajtótájékoztatók anyagait. Kiváncsi vagyok hány csoportnál volt meg a felvétel akkor, és milyen körökben tanácskoztak a közléséről. Erre nincs vizsgálóbizottság....

Balt 2010.09.25. 12:18:45

@Whitedog: "2002-ben Medgyessy lenyomta Viktort azzal, hogy szimplán csak kultúráltabbnak látszott."

Ezen azért elméláznék egy kicsit...
www.youtube.com/watch?v=7t5UVpyQsaU (Érdemes megnézni mind a 10 részt!)

aszekelyek 2010.09.25. 12:20:27

@hunocska: Miért is hasonlítod benkba törökhöz a békés ám megtámadott állampolgárokat. Akik betörnek egy bankba, azok bűnözök. akik pedig tüntetnek, azok pedig tüntetők. Nem szólva az 5o. évfordulón megtámadott egyszerűen hazafelé indulókról, akiket megtámadtak, ha a fejedre is állsz. A rendőrség pedig ahelyett, hogy biztosította volna a cirkusz elkülönítését, ürügynek használta vélhetően felbérelt randalírozókat, megtámadni a naggyűlés résztvevőit. Ha bűnözőket vernek szét Pintér alatt, azért senki nem háborodik fel. Ám senki nem tört be egy bankba se , 1oo se, ezer sem. Amiről szó van az megtörtént. MAsztolunk?

Balt 2010.09.25. 12:21:41

@Whitedog: "A Fidesz benneragadt a keresztállításos "kultúrába"."

Szerintem kevered a Jobbikkal. Az meg azt hiszem vitathatatlan, hogy lengyel néplélek messze vallásosabb a magyarnál, inkluzíve Tusk és pártja.

Balt 2010.09.25. 12:25:11

@Whitedog: "A Fidesz-megemlékezés végén (17:45) a műsorvezető azt tanácsolta a résztvevőknek, hogy a Blaha Lujza tér, illetve a Kálvin tér irányába induljanak, mert a Deák tér felé nem célszerű, sokan mégis arra vették az irányt." (citation needed)

hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n

Balt 2010.09.25. 12:26:14

@Balt: Nem tudom megerősíteni, nem voltam ott, de határozottan emlékszem a korabeli hírekre, ez a wiki cikk most az első a találatok között, amibe belebotlottam. (Tovább meg nem keresek.)

orvian 2010.09.25. 12:27:48

Na akkor:nekem csak a 2 méterrel volt dolgom.
Mert ha valakinek ilyen közelről lövik ki a szemét,az már nem él.
"Gumi- vagy műanyag lövedékek: nagy méretű gumi, gumibevonatú fém, vagy valamilyen lágyabb műanyagból készült lövedék vagy lövedékek, amelyet relatíve kis torkolati sebességgel lőnek ki. Megfelelő távolságból használva nem súlyos, de igen fájdalmas felszíni sérülést, zúzódást okoz, ám ha közvetlen közelről lövik ki, akár halálos sérülést is okozhat."
Most akkor mérd ki,mennyi a 2 méter!!

aszekelyek 2010.09.25. 12:28:30

@Whitedog: Szép xarszétkenésnek ez. Csak az vele a baj, hogy nem bizonyít semmit. Továbbra ia fennáll, hogy ismeretlen eredetú cd-t maximum ebola néne hoz nyilvánosságra, amelyen személyiségi jogok és más titkosítások is lehetnek. :) Ez azért így is megtörtént, csak előbb beszaladt vele az ügyészségre. Ezek a ismeretlen eredetű cd-k elszaporodtak , nem találod? Such úr pedig nem pártszimpátiája szerint dönt arról, hogy milyen létes eredetű vackot enged adásba. Minthogy vélem, ne teljesen hülye és dilettáns. Az aznapi felelős szerkesztő sem. Szóval ez aligha mehetett volna le, pont jókor, időzítve , ha nincs sokszorosan jóváhagyva.Volt mégegy hanganyag. A lamperth féle. Nyilván azért adta le azt is a MR, mert a szokott szolgálati úton jött.:) ki is rúgták de azonnal a pártból, azt a tagot, aki a felvételt kiadta. Ez elgondolkodtatja azt, akinek van mivel gondolkodnia:)

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:29:12

@aszekelyek: Van aki védekezésre szorul, az van hátrányban, nem tudja mire számíthat a támadó részéről, ráadásul egy összejövetel volt, ami nem úgy sikerült (fair-play)jegyében. Nekem a problémám, hogy a rendőrökre fogják a kövezést, autó gyújtogatást, verést. Nagyon sajnálom, hogy ilyen fönökeik voltak. Látni fogod, ilyen nem lesz többé! Barátaim ott voltak külső szemlélőként, őket nem érte semmi. Nagyon sajnálom, hogy ez így alakult, hidd el kettőn áll a vásár. A Tömeg nagyon nagy Úr, mint a víz is. Egyezés és nem bántás kell!

Balt 2010.09.25. 12:31:35

@Whitedog: "A Rádió akkori elnöke Such György azért nem MSZP-s vonalról jött, erről megkérdezheted Viktort is..."

Talán SZDSZ-es...? (Lehet, hogy Fletót is meg akarták puccsolni? :)) Mert hogy Such nem vádolható a Fidesz felé elhajlással, az fix.

aszekelyek 2010.09.25. 12:31:36

@Balt: Nem keveri, összemossa. Szemantika , könyörgöm:)

Balt 2010.09.25. 12:34:49

@Whitedog: Azt el tudom képzelni, hogy a Fidesznél is megvolt a CD - azt viszont leszögezhetjük, hogy nem ők készítették, mert ezt az NBH kizárta - és esetleg a választási kampány hajrájában akarták bevetni, ezért Gyurcsány agytrösztje lépéskényszerbe került. Mindegy is, az eredmény közismert: Fletó örökre kiírta magát és az SZDSZ-t a politikából, ebben biztos vagyok.

Balt 2010.09.25. 12:35:56

@Balt: Reméljük, az MSZP-t is, bár még csak tetszhalott, mint Lenin et. :)) ("Lenin élt, Lenin él, Lenin körút.")

Whitedog 2010.09.25. 12:38:58

@Balt:

Akkor 2002. áprilisában az előző egy év nyilvános szereplései és legfőképp a a nyilvános vita számított.
Viktor toronymagas esélyes volt, mégis elszúrta. Vajon miért? Visszanézve Medgyessy ekkor volt a csúcson, utána sajnos csak lecsorgás.

Az első fordulóban az MSZP a listás szavazatokban leverte a Fideszt. Utána jött két hét államférfiúi hergelés, ami mutatta, hogy milyen hatású ember a híveire, de azért örülök, hogy a többség kiebrudalta.

Balt 2010.09.25. 12:39:52

@orvian: Nem vagyok kórboncnok, se fegyvermester-ballisztikus, de azért volt rá precedens, hogy (borzalmasan összeroncsolt koponyával) túlélnek közvetlen közelről leadott puskalövést egyesek, a Velveten szinte naponta látni ilyen rehab. eseteket. De azt hiszem, ez a mellékszál hasogatása...

Whitedog 2010.09.25. 12:42:01

@Balt:

"A Fidesz-megemlékezés végén (17:45) a műsorvezető azt tanácsolta a résztvevőknek, hogy a Blaha Lujza tér, illetve a Kálvin tér irányába induljanak, mert a Deák tér felé nem célszerű, sokan mégis arra vették az irányt."

A wikipedias szöveg után van egy diszkrét "forrás?" szó is. Nem értem, hogy erről miért nincs hangfelvétel.
Ha poénkodni akarnék, lehet, hogy a műsorközlőt már a kormányülésre képzelték?

Italo Balbo 2010.09.25. 12:42:31

Én csak annyit mondanék, hogy:

"És a Fradi legyen NB1-es"

Whitedog 2010.09.25. 12:42:37

@aszekelyek:

Hát ha már választani kellett, akkor vajon mennyire hiteles az a Viktor, aki szerint egyszerre élünk rosszabbul mint 4 éve, de azért lehet csökkenteni az adókat - és persze radikálisan? Ráadásul mindenkinek adtak volna bőkezűleg a költségvetésből - közbiztoságra, kórházaknak, oktatásnak, egyháznak, csak kellően lojálisak legyenek.

Ez nekem a legnagyobb hazugság.

Csak persze most nem fognak tömegek beindulni, mert az azonalli radikális adócsökkentés csak a 2014-es választási kampányra lett beígérve.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:47:08

Amit egy normál magyar ember szeretne:

1. Reggel felébredni kipihenve.
2. Amennyiben van állat sétáltatja, ellátja.
3. Tisztálkodik meleg vízzel, ha lehetséges.
4. Munkahelyére megfelelő öltözékben időben beérkezik.
5. Kap egy megbízást, persze támogatást munkályasikeres elvégzéséhez.
6. Szorgalmasan dolgozik, eredménnyel.
7. Ebédel.
8. Dolgozik mé sikeresebben.
9. Munkaidő leteltével indul haza.
10. Családjával, foglalkozik, pihen, esetleg kulturálodik, majd talán továbképzi magát, hogy szinten maradjon.
11. Pihen ismét.

Ez persze nem mindenkinél megy így a többség Netezik, és próbálja megoldani a gondokat.

orvian 2010.09.25. 12:47:27

@Balt: De itt"csak" szemkilövésről volt szó.
Ami 2 méterről(ha beleszámítod a fegyver hosszát),nem életszerű.
Ha bármi mást hoznak elő,az is szörnyű!
De (makacs vagyok),a 2 méter....

Balt 2010.09.25. 12:49:17

@Whitedog: Nézd végig, érdemes. Ha ez volt Megyó "maximuma", akkor Orbán milliószor kormányra valóbb - ez ott jól lejött. (Kár, hogy mintegy 60-ezerrel mégis a "szerencsétlen makogány" volt a szimpatikus, tán egyfajta pszichológia alapján, mert hasonlított hozzá :))

Id. Lencsés István 2010.09.25. 12:49:38

@Italo Balbo: Ez a legjobb, akkor nem lesz tüntetés sem!

aszekelyek 2010.09.25. 12:51:16

@Whitedog: Sok a rasszista és cigányozták suttogóban Orbánt. Ez is számított. Nem csak a fleto szégyene, a letagadott vizitdíj. tandíj.., amit ugye máig Orbán vereségnek titulál a ballib. Pedig ebbe fleto bukott bele. A t. bal, böszmeséget csinált, ahohgyan fleto fogalmazott őszödön találóan, olyat, amilyet még nem csinált. HAgyta magát orránál fogva vezetni egy táncos komikusnak. kizárólag ezért tudott hajszállal nyerni, ha egyáltalán igaz és nem hamisították az eredményeket. Ahogy a költségvetés adatait... meg minden egyebet. Októberben már az országot de lamperth , mint mondta, ő is tudta a dolgát, szépen felülírta a népakaratot, mert ő is nagy demokrata. " nem fog itt a FIDESZ pénzt osztani" - mondta. Ez lement szintén a rádióban..) Egyetlen céljuk volt, hazudni és nyerni, mindent birtokolni. Ezt pedig felismerte a szavazók köre. Utána pedig segget csinált a szájából, bevezette a vizitdíjat. tehát ő tette magát sggszájúvá, akinek többé nem hisz a többség. Meg még ránkverte az adósságot is. Sukorót k eligérte kaudernek... estig sorolhatnám.

aszekelyek 2010.09.25. 12:52:25

@Balt: szocik szeretik a bikicsunájt, böszmerajongók...

Balt 2010.09.25. 12:55:10

@Whitedog: A wikin nincs, máshol talán van. Ha izgat, keresd meg, bár nem hiszem, hogy a konferanszra koncentrált volna bárki, aki felvett a gyűlésből valamit is, magának vagy hivatalosan.

Whitedog 2010.09.25. 12:55:50

@Balt:

A Fidesz elég hülye volt, hogy nem hagyta "Fletót és az SZDSZ-t", csomó piszkosmunkát megcsináltak volna, mint a szlovák Dzurinda Ficonak.

Legfőképp az SZDSZ és az MSZP is bebizonyította, hogy nem tud országos szervezetként működni egy adott politika megvalósítására. Ennyiben ténylegesen buktak. De erkölcsi szempontból már azért összetettebb a kép. Jelenleg ennek az országnak az állam mindenhatósága kell, hát meglátjuk mit tud Viktor csinálni.
Eddig úgy tűnik, hogy lesz egy putyini rendszer - rosszabb esetben aki nem fideszes az előbb utóbb bünetetőeljárás alá lesz vonva. De a gazdasági törvénykezésben eddig haladnak Bajnai útján.

De a franc se tudja. Berlinben, Brüsszelben teljesen mást mondanak, mint a budapesti parlamentben. Most mit is akarnak csinálni?

orvian 2010.09.25. 12:56:26

@hunocska: Nem:a többség semmit sem old meg,bosszankodik,(néha) mocskolódik,utálja a másikat(jobb esetben csak néhány percig),megfogadja:többé soha nem kommentel.
De:holnap új nap,új téma,új hevület,és az ujj is újra bizsereg.
Vagy:lemondja a netet.
Ily'egyszerű!

aszekelyek 2010.09.25. 12:56:51

@Balt: Aki ellhallgatja a valóságot-megyó- szintén hazug. A lemondásakor azt mondta, intellektuálisan:) hogy sokat tipródott, elmondja -e az okát de nem mondja..... Nyilván nem tartozott a magyar népre, hogy csődbe vannak.. és üres a kassza...

Balt 2010.09.25. 12:58:51

@Whitedog: "Hát ha már választani kellett, akkor vajon mennyire hiteles az a Viktor, aki szerint egyszerre élünk rosszabbul mint 4 éve, de azért lehet csökkenteni az adókat - és persze radikálisan?"

Ez nem 2002, hanem 2006. De a fordítva ülünk a lovon: az adócsökkentés a gazdaság dinamizálásának alapfeltétele (ahogy Bajnaiék elindultak erre a gyurcsányi elkúrás után), mert az látszik, hogy az adóemelés - az inaktívak fokozott támogatása mellett - egy restrikciós spirálhoz vezet.

Id. Lencsés István 2010.09.25. 13:01:26

@aszekelyek: A vizit díj idején pontos időben fogadott az orvos. Ma ...jelentősebb vizitdíj szükséges. Évente vizitdíjjal 3000ft volt, megszüntetés óta 18000Ft. Kötelezték az orvosokat, hogy a regisztrált betegeket fogadják. Egyébként az orvosoknak is jól jött, mert 20 beteg után már jelentős összeget kaptak. Az automaták meg elvitték a pénzt, csak árválkodnak, sokak gazdagodása után. Véleményem szerint a vizitdíj nagyon is jó volt. Inkább segíteni kellett volna azokat, akik ezt sem tudták fizetni. Rosszul járt az Állam, mi és az orvosok

Balt 2010.09.25. 13:02:23

@Balt: mintegy 60-ezerrel TÖBBEKNEK

aszekelyek 2010.09.25. 13:02:29

@Whitedog: Ne zavarjon, hogy gyurcsányi még 2o13-ra is bitang államadósság szolgálatra előre elköltötte a magyarok összes mozdítható pénzét... A két Orbán idézet nem zárja ki egymást. Annak, akinek van logikai érzéke. Csak böszmék nem értik. Ha Orbán kormányoz, jól, akkor lett volna pénz rá. Az jövö idő. A rosszabbul élünk az pedig kelen, bennfoglalva az elmúlt 4 szoci szadista érát. Szívesen elmagyarázom, részletesebben, ha megsütöttem a palacsintát a családomnak. Most szünet.Az előre is elqró ne kukorékoljon. Mindenki azt a hauzgságot hiszi el, amelyiket akarja. Te a fletoékét?

aszekelyek 2010.09.25. 13:05:46

@hunocska: A háziorvos itt pontosan fogad, telefonon bejelntkezhetek. Azért, amit havonta befizetek, sokezer, a oep-be évtizedek óta. Aaaaaahol nem, azt mengelicának köszönd, aki szerint nem kell mindenhová orvos. Sokkal rosszabb ellátást csináltak és eltüntették a köz pénzét. Rengeteg magánrendelőjükbe. Most nekik adja a tanácsot, hogy kell kiszedni a közpénzből a pénzt magánzsebbe. Jó reggelt!

Id. Lencsés István 2010.09.25. 13:06:31

Most egy nagyon jót mosolyogtam. Igazat adtam neked, elképzeltem megteszik -e mások is, a maguk szintjén. Nagyon tetszene nekem. A kiegyezés egy nagyon szép szó, na meg hasznos is. Közhasználatú ez szerinted?

2010.09.25. 13:11:12

@hunocska: :) Végre egy normális ember...mit is keresünk mi itt?? Megmenteni önmagától senkit sem lehet...Úgyhogy agyő, megyek pihenni, olvasni, relaxálni és este sörözni (egyébként többek között a neten szerzett) barátaimmal!:)

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 13:16:19

@orvian:
"Fáradok,de ezt fejtsd ki:terror,alsóbb néposztály."

Alsóbb néposztály : Olvasd el Dickens Két város c. könyvét, főleg a párizsi színen. Az alsóbb néposztályt ott ábrázolják szerintem igen jól.

Terror : embereket pusztán társadalmi helyzetük alapján, igazságos bírósági tárgyalás nélkül tömegesen megsemmisíteni.
"Elhajlókat" ( p.l. Danton ) megsemmisíteni.
Alapvető szabadságjogokat meg nem adni.
Mindezekkel noch dazu az emberi méltóságot is megsérteni.

Whitedog 2010.09.25. 13:17:01

@aszekelyek:

Ezt a cigányozást nem értem. Most 2010-ben akkor már nem volt cigány a Viktor? Kicsit legyél tárgyilagosabb.
Azok az emberek szavazták meg Viktort áprilisban, akik 2002-ben Medgyessyt. Szerintem butábbak lettek, gondolom te meg hazafibbnak tartod őket.

Azon meg röhögnöm kell, hogy mindig előkerül a választási eredmények elcsalása.

Ha csak a parlamentbe került pártok 1. forduló listás szavazatait nézzük, akkor 2002-ben az MSZP-SZDSZ 53%-ot szerzett, a Fidesz-KDNP 2010-ben 55%-ot.
Szóval a 2002-es csalásokat kéretik úgy korrigálni, hogy akkor koalicós kormányzás volt, de ez egy bevett szokás a demokráciákban - és nemcsak az MSZP eredményt kell nézni. Ami még így is több lett mint a Fidesznek.

A 2010-es kétharmados világelső forradalmat , ami az égvilágon mindenre felhatalmazást ad, pedig vissza kellene fogni, minthogy csak 2%-kal több egy korábbi nagyon utált kormánykoaliciónál, akitől még egy 300 Ft-os vizitdíjat is sajnáltak.

A magyar választási rendszer demokratikus, az egyéni mandátumok révén többségi elvet biztosít a győztesnek, de ez nem az isteni kiválaszottság jele, hanem felelősségel kell vele élni. Ez itten most hiányzik.

orvian 2010.09.25. 13:21:01

@hunocska: Kiegyezés..
Deák...
Ja:csak álmodtam

Whitedog 2010.09.25. 13:24:35

@Balt:

Igen, 2006-ban még nem volt radikális adócsökkentés, ezt elismerem. Csak ígérgetés fék nélkül.

De az 2006-ban is nagy kérdés volt, hogy mi a fedezete a kiadásoknak? Mert úgy tünt, hogy csupán a gondviselés....

A Bajnai irány az elég világos, de hogy a Fidesz mit akar még mindig nem tudom. Neked van rá forrásod? Ebből a szempontból nagyobb káosz mint Gyurcsány bukása idején. Csak úgy tűnik külföldön még elfogadják a kettős beszédet.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.25. 13:24:40

@aszekelyek:
Ebben nincs vita.
Csak sajnos a hátrafelé mutogatás és a 'mi lett volna ha' nem mindig perspektivikus.

A múlttal persze foglalkozni kell, hogy a tanulságokat leszűrjük és a hibákat ne ismételjük meg. Koncentrálni a jövőre kell.

@Balt:
Mondjuk ellen egyetértek ( inaktivak ügyében )

NFF ügyében : ezek példák arra, hogy mindig mindent revideálni kell, annak függvényében, amit időközben megtudtunk róla. A középkorban p.l. könnyen lehetett volna a "Föld peremére" túrákat szervezni, hogy ott a lábunkat lógassuk a nagy semmibe. A mai ismereteink alapján ez abszurdnak tűnne.

@hunocska: A vizitdíj csak a TB költség csökkentése esetén lehetett volna jó. Egyébként közönséges pénzbehajtás, extra adó. Ezt nem támogatom.

Balt 2010.09.25. 13:26:58

@Whitedog: "Ezt a cigányozást nem értem. Most 2010-ben akkor már nem volt cigány a Viktor? Kicsit legyél tárgyilagosabb."

Vsz. sosem volt az, de ha igen, mindegy: jól mutatja az MSZP elhiteltelenedését. Egyszerre cigányozni és antirasszista gyűlésezni valahogy kissé ellentmondásos - és ezt ma már szerencsére sokan látják a korábbi MSZP-SZDSZ szavazók közül is, akinek meg fontos a cigányozás, az átpártolt a Jobbikhoz. (Nem mintha Vonára nem lehetne rásütni hogy cigány a fizimiskája alapján. :) Hagyóról és Vadai Ágnestől nem is beszélve.)

Balt 2010.09.25. 13:31:25

@Whitedog: Szerencsére az SZDSZ felmorzsolta önmagát, tehát az utódpártot kétszer győzelemre segítő segédcsapat már nem fog többé kutyát csóválni...

Mivel ma nem kétosztatú a politikai paletta, így nem véletlen a 2/3, amíg pedig alternatíva a fasorban sem látszik, jól van ez így. :)

Balt 2010.09.25. 13:32:19

@Whitedog: "Igen, 2006-ban még nem volt radikális adócsökkentés, ezt elismerem."

:)) Ez erős eufemizmus, mert _kifejezett_ adóemelés viszont volt. Nem kicsit, nagyon!

Balt 2010.09.25. 13:36:31

@Whitedog: "A Bajnai irány az elég világos, de hogy a Fidesz mit akar még mindig nem tudom. Neked van rá forrásod?"

Az a baj, hogy a Fidesznek sincs, pedig láthatóan mindent megpróbálnak. Tehát valóban marad a Bajnai-pálya - ami persze nem rossz abban az értelemben, hogy adócsökkentés mellett az inaktívaknak való juttatásokból visszavesz -, de a szándék nyilván az, hogy a térség országaival újra versenyképesek legyünk. Mert eddig csak az "el lehet menni Szlovákiába" dühkitörésre futotta. (Ami után "örvendetesen megszaporodtak a magyarverések", és itt tegyük fel megint a kérdést: mégis, kinek az érdeke...?)

pakesz (törölt) 2010.09.25. 14:01:10

@Balt: "Az a baj, hogy a Fidesznek sincs, pedig láthatóan mindent megpróbálnak. "

csak az a gond, hogy nem a Bajnai kormany intezkedesire kaptak a szavazatokat...
hanem hogy VALTOZAS legyen
Orban meg -mint mar sokszor kiderult- megint hazudott
pl. 2009 szeptembereben a nepnyuzo bajnai koltsegvetesrol azt mondta amint hatalomra kerulnek visszavonjak...

ehhez kepest egyedul egy 400 milkat osztogattak szet a vihar es a rendorattak aldozatainak

szerintem ezzel Orban illegitim lett, es le kellene mondania, mert nem erre kapta a meghatalmazast
(rwindxt - nek:en nem vagyok olyan hulye hogy ezt elvarjam, mert szerintem nem igy van, ki kene varnia Orbannak a 4 evet csak hat amikor o volt ellenzekben, akkor ha ez szamara igaz volt, az illegitim faszozas meg recskazas a Zemberek tobbsegere, akkor legyen mar most is az, valljuk be, hogy a Fideszhatalom illegitim)

Whitedog 2010.09.25. 14:07:35

@Balt:

Ezen a Viktoros cigányozáson én nevetek inkább. Volt aki ez alapján szavazott az MSZP-re?
Ha már negatív kampány, akkor sokkal hatásosabb volt Viktor farkasvicsoros mosolya a plakáton 2002-ben, őszinte kép.

Balt 2010.09.25. 14:08:49

Nem vagyok megrögzött eu-szkeptikus (pedig lehetnék...), de azt látni kell, hogy a lehetőségeinket (hitelünket) Gyurcsányék eljátszották ("trükkök százaival"), tehát nem csoda, ha félnek a "magyar betegtől". Így - mint kormányalakítást követően kiderült - a költségvetést és a grünvergencia-pogromot tartani kell, nincs mese, pedig kevés ország van az unióban, amelyik 3%-on belüli hiányt tud jövőre felmutatni, olyan meg talán egy sincs, amelyik ezt apadó tb-befizetések mellett teszi. (Magánnyugdíj-elszámolás. Ez még érv lehet, az utolsó lehetőség; ha az unió ezt is megfúrja, akkor tényleg eu-szkeprikus leszek. :) És ezt kéretik komoly fenyegetésként értékelni! :))

Balt 2010.09.25. 14:14:21

@Whitedog: Volt bizony, a 2006-os gyurcsányista nagygyűlésen a saját szájukkal mondták. Amúgy meg lásd Kende fröcsögését.

Whitedog 2010.09.25. 14:17:50

@Balt:

Attól függ ki mit tart győzelemnek. A 2/3-dal járó felelősség egyáltalán nem látszik. Az alkotmányt napi politkai célokra módosítják. Semmi beígért hosszútávú vízió.
Vagy örülhetünk ha megússzuk a Szentkorona tan beemelésével?

És akkor mit szóljon az ember hétköznapi szintű jogi visszaélésekhez, ha a jogász végzettségű fidesz elit így viszonyul a 89-es alkotmányhoz?

Whitedog 2010.09.25. 14:23:06

@pakesz:

És persze ne feledjük a 29 fidesz közgazda kinyilatkoztatását, hogy a 2010-es költségvetés teljesen életképtelen....

Járai úr most visszavonult, nem követel kamatemelést mint MNB elnökként az ő idejében.

tomi9999 2010.09.25. 14:24:09

@tölgyes: Úgy látom Ön sem érti. Maga olyan jól ért a politikához, akkor már előtte tudnia kellett volna mindent és nem szavazni az MSZP-re. De gondolom nem is szavazott, mert Fidesz szavazó. Tehát 2006-ban is a Fideszre szavazott. Így a vitában részt vennie értelmetlen. A Gyurcsány beszéd csak a 2006-ban rá szavazókra kellett, hogy hasson. És mivel a politikához a magyar lakosság 90%-a profi módon ért, már mielőtt elmondta a beszédét, a lakosságnak tudnia kellett volna hogy hazudik. Az ön példájával élve, ha engem csalna a feleségem, akkor tudnom kellene, vagy kussban maradni és nem dumálni róla, hogy mennyire értek a nőkhöz, na ennyi.

Balt 2010.09.25. 14:24:33

Olyan, hogy 89es alkotmány, nincsen. Van 48-as (folyamatos módosításokkal), a szentkorona-tanhoz meg nem tudok hozzászólni. Akiknek az ország 100 éves államiságát szimbolizáló szakrális jelképe micisapka (noha Szent István nyilván sosem láthatta ilyen formában), azoknak nyilván ez valami anakronizmus, de ettől még azt a többség elfogadja, hogy kell(ene) valami a nemzeti összetartozás jegyében, aki meg ezt sem, az önként zárja ki magát a nemzetből.

Balt 2010.09.25. 14:25:55

@tomi9999: "A Gyurcsány beszéd csak a 2006-ban rá szavazókra kellett, hogy hasson."

Szerencsére hatott... :))

tomi9999 2010.09.25. 14:29:39

@Balt: Ez is megér egy választ. A kordon odatételekor a "békés tüntetők" odavizeltek, oda...-tak a parlament elé, amit nem az ő adópénzükből kellett kifizetni, hogy újrafüvesítsék, stb. Miért nem? Mert nagyon ráértek ott tüntetgetni, ergó munkanélküli csőcselék. Aztán az én adópénzemből füvesítsük újra, meg térkövezzünk. És ha valamit jogellenesen is tesznek ki, akkor a független magyar bíróság, különböző nemzetközi jogorvoslati helyeken lehet jogorvoslathoz folyamodni. Nem az a módszer, hogy akkor jogellenesség ellen jogellenességgel lépünk fel. Amúgy a közhangulat miatt nem kerültek vissza, mert lecsillapodtak. Mi lenne ha holnaptól néhány százan a házad előtt tüntetnénk néhány hónapig, úgy hogy odavizelünk stb. Aztán te majd rakasd helyre. Majd ha helyreraktad, akkor visszajövünk. Ez jogos vagy jogellenes? Például a köztéren történő wc-zés? Na?

Balt 2010.09.25. 14:31:45

@tomi9999: Ide a bökőt, hogy a kertészeti vállalkozónak bomba üzlet volt...

Balt 2010.09.25. 14:37:01

@tomi9999: Egyébként meg: a botrányos aluljáróbeli állapotok pl. nem zavarnak? Ott is odavizelnek, odafosnak a hajléktalanok, a "szabadság városa" legnagyobb reklámjaként, ami mondjuk egy közforgalmi helyen nem adekvát, egy park zugaiban még tkp. inkább tolerálható. (Az aluljárók is változni fognak heteken belül, már van rá törekvés.)

Whitedog 2010.09.25. 14:38:11

@Balt:

A trükkök százait az Varga Mihály kezdte el, lásd az autopályaépítés költségvetésen kívüli elszámolását, mint MFB hitel.

Aztán ugyanezt a technikát a fideszes Szapáry György már nem találta EU konformnak, és feljelentette a Gyurcsány kormányt - mert mégicsak jobb, ha egy magyar csinál ilyet.. Amúgy az EU igazat adott neki, így lett ez is bukott trükk.

Szép hagyományaink vannak.

Balt 2010.09.25. 14:40:57

@Whitedog: A "szép" hagyományok a ppp-ben éltek tovább: lényeg, hogy a külföldi beruházó némi lét visszacsurgasson. De akasztott Megyó házában ne emlegessük az autópályaépítést, mert mint látjuk: több autópálya=több lopás. :))

tomi9999 2010.09.25. 14:41:15

@Scaramella va alla guerra:

Te van csúsztatással ismét. Jellemző.

SZJA-t emelt a Gyurcsány kormány? Te melyik Univerzumban élsz? Én nettó 17.000. Ft-tal keresek többet 2006-hoz képest, 0 fizetésemelés. A számokat azért csak ismered, nem?

Adócsalás? Nem tudok semmilyen bírósági perről, ami ezt megerősíteni. Mindent lehet mondani azért, hogy politikai ellenfeledet sárba tipord. Egyébként ennek a hagyományát is Orbán Viktornak köszönhetjük. Gondolom emlékszel az első negatív kampányra, na mi volt az? A Horn megfigyelési kampány, Orbán nem tudott megegyezni a FKGP-vel aztán külföldi mintára hozták a negatív kampányt. Nem emlékszel Ezüsthajó ügyre? A jobboldali magyar gyorsan felejt, főleg ha az ő házatájukon kellene sepregetni. Ha a GYF kormány nem vesz fel hitelt, te már a kukából vacsoráznál. A hitel visszafizetése meg már megtörtént. A nagy elszámoltatás közben még SEMMI komoly dolog nem derült ki, Papcsák úr még nem talált semmit, róla viszont kiderült, hogy havi 100.000.-et vett fel jogtalanul felügyelő bizottsági posztért.

"1. Orbán (még) nem csalt adót, mialatt az adómorálról beszél.
2. Orbán (még) nem lépett fel az alkotmányos alapjogok ellen ( szólás és gyülekezési szabadság ) mialatt a 89es Alkotmány "megmentéséről" beszél.
3. DE A LEGFONTOSABB : Orbán csökkenteni akarja az SZJAt ( főleg a középosztálynak, nadehát én is oda tartozok ), és nem tekinti a középosztályt ellenségnek."

1. GYF sem, nincs semmi bizonyíték. Mondani bármit lehet.
2. Na ezzel óvatosan. Most fognak alkotmányt módosítani, meg média törvényt. Nemsokára le lehet valakit tartóztatni, mert kimondta, hogy OV húzzon el. Erre nagyon jó példa az M1-en volt egy OV interjú, az ESTE című műsorban. A interjúztató hölgy elég komolyakat kérdezett, kritikusan, tök jól. OV néha válaszolni sem tudott, csak hazudgált, pl. az 1 kulcsos adóról, ami jön januárban, vagy Matolcsy szerint 3 éven belül, jó duma. Szóval vegyél vissza az alkotmányos rend védelmével kapcsolatban, még nem láttad mit fog csinálni II. Viktor királyunk.
3. Csökkenteni akarja?!? Igen, ezzel kampányolt, NAGY ARÁNYÚ. Hol van? Hol van? Azt mondta válság idején csökkenteni kell az adókat, mert ez robbanásszerűen beindítja a gazdaságot, és az DÜBÖRÖGNI fog :) muhaha. Na akkor indítsuk azt a gazdaságot. Ja persze és erre fogsz válaszolni, hogy nincs miből. Kamu! Demagóg vagy te is. OV is ott volt a leveses fazék mellett az utóbbi 20 évben, nagyon is jól tudták mennyi pénz van. Amikor ígért is tudta, hogy nincs. Persze Széchenyi terv megint lesz, amiből hazánkba szakadt kínai barátaink majd megint jól meggazdagodnak, illetve majd minden Önkormányzatnál tudja mindenki, hogy melyik fideszes képviselőt kell megkenni, hogy jöjjön a Széchenyi terv. Így volt 98-2000 között is. Én legalább nem védem GYF-t, de az szánalmas, ahogy az OV-t véded :).

tomi9999 2010.09.25. 14:44:53

@Balt: Hatni hatott az tény, bár rám nem. Mert aki nyomon követi a politikát és nem csak a Hír Tv-ből veszi az infókat, vagy akár az RTL vagy TV2 híradóból, az több dolgot átlát. Így már a beszéd előtt nyilvánvalóak voltak olyan dolgok, hogy hülyeség az egész. Emlékszem Dávid Ibolyáéknak volt egy ígéret licit mérőjük :) ahol mutatták, hogy az MSZP és a FIDESZ mekkora összeget ígérnek. Látszott, hogy kamu. De én nem ezért szavaztam az MSZP-re, hogy milyen jó lesz ennek az országnak. Engem akkor is 1 dolog vezérelt, OV-nak az eltüntetése a politikai életből, és olyan közel voltunk hozzá :(. De jött a GYF beszéd. Szóval én teljesen más miatt haragszom rá, mint általában az emberek.

Whitedog 2010.09.25. 14:45:24

@Balt:

Csak akkor miért csodálkoznak a mai kormányban, hogy a szocik Brüsszelben mondják EU elnökségre alkalmatlannak a jelenlegi vezetést?
Szapáry úr példát mutatott a hazai politika nemzetközi szintre emeléséről.

Balt 2010.09.25. 14:47:12

@tomi9999: "1 dolog vezérelt, OV-nak az eltüntetése a politikai életből, és olyan közel voltunk hozzá :(. De jött a GYF beszéd. Szóval én teljesen más miatt haragszom rá, mint általában az emberek."

:)) Fordítva sült el a sutka - így van ez. Kard által vész, ki kardot emel. :))

tomi9999 2010.09.25. 14:48:21

@Balt: Természetesen nem tartom jónak. Én bp-en élek, de szerintem ez a város egy nagy nyilvános WC. Ezzel nem igen fog tudni senki mit kezdeni addig, amíg az emberek fejében nem tesznek rendet. Én már nem dohányzom kb. 4 éve, de előtte se gyújtottam rá a kocsimban, nem dobtam ki a csikket az ablakon. Szerintem a csikkeldobók, kutyapiszkot fel nem szedő KÖZÉPOSZTÁLY sokkal több kárt okoz, mint az a néhány ezer csöves. Ha látom, hogy az utcán, autópályán valaki kidob egy csikket az ablakon, szívem szerint odaállnék mellé és egy tonna csikket dobálnék be a kocsijába. Ezzel egyetlen politikus sem fog tudni mit kezdeni, még ha tonna szám osztogatja a 10.000.-eseket az embereknek.

Balt 2010.09.25. 14:48:21

@Whitedog: Nem kell ezen csodálkozni, ezek ilyenek. De szerencsére már ott sem hisz nekik senki, csak aki a zsebükben van. :))

2010.09.25. 14:49:06

„A kormányt szabad kritizálni, lehet ellene tüntetni, de az alkotmányos rendre, a köztársaságra nem lehet rátámadni.”

Hehe, csak az a gond, hogy az alkotmányos rend, mamár egyenlő politikusbűnözőhordát védő, becsületes állampolgárt elkaszáló öncélú jogi katyvasz, ami távol áll attól, amit dicső nagyjaink annó megálmodtak. Ferenc, te magad mondtad, hogy „lesznek tüntetések, majd megunják, oszt hazamennek”. Kábé ennyire érdekel téged és a haverjaidat a tüntetés. És az, hogy az mszp még nem rohad sitten, annak az egy dolognak köszönhető, hogy még vastag hályog van a szemeken, s a többség még mindig azt hiszi, 2006 őszén focihuligánokat látott a tévében, nem olyanokat, akiknél elszakadt a cérna, és végleg tele lett a kurvaország reménytelen megváltoztathatatlanságával a tökük...

Balt 2010.09.25. 14:50:29

@tomi9999: Helyes, bár nem tudom a dolgot igazán átérezni: én rá sem szoktam a dohányzásra. :) A pillepalack és tetra-pack viszont a Föld ellensége, ez nyilánvaló, ezzel országos, sőt, globális szinten kell kezdeni valamit.

Napkutya 2010.09.25. 14:51:54

@hunocska: Figyu, Hunocska, ki kellett szaladnom Újpestre és vezetés közben a vacsorás ötleteden agyaltam a pártvezetőkkel...

Te, ez tényleg k.va jó lenne!

Havonta egyszer leültetni őket családostól és hátha kisül belőle valami... Túlzottan egyik sem játszhatná az agyát, mert vagy előttünk csinál hülyét magából, vagy az asztaltársaság és a családja előtt...

tomi9999 2010.09.25. 14:56:27

@pakesz: "csak az a gond, hogy nem a Bajnai kormany intezkedesire kaptak a szavazatokat...
hanem hogy VALTOZAS legyen
Orban meg -mint mar sokszor kiderult- megint hazudott
pl. 2009 szeptembereben a nepnyuzo bajnai koltsegvetesrol azt mondta amint hatalomra kerulnek visszavonjak..."

Ezzel nagyon egyetértek! Amikor visszavonták a SZOCPOL-t, akkor OV már majdnem népszavazást kezdeményeztetett a mi pénzünkből. Aztán most hallgat. Mikor lesz újra SZOCPOL?

Whitedog 2010.09.25. 14:57:32

@tomi9999:

Szerintem még az öszödi beszéddel sem lett volna akkora gond.
Aki újságolvasó, az sokkal hitelesebb állásfoglalásnak tartja, mint pl. a kötcsei gondolatokat, hogy jé, ezer milliárdokat kell kivonnunk a gazdaságból.

Csak a magyarországi politikai kultúra még itt tart, hogy álforradalmat lehetett rá szervezni.

A másik probléma meg az MSZP hallgatósággal volt. Azt hiszem Gy.F. egy kezén meg tudta volna számolni azokat a teremben, akik tényleg változtatni akartak az addigi politikai gyakorlaton.
Lehet, hogy előbb fel kellett volna állnia. Persze akkor meg valószínű, egy Bajnai féle megoldás soha nem kap lehetőséget.

tomi9999 2010.09.25. 14:59:52

@Whitedog: "Attól függ ki mit tart győzelemnek. A 2/3-dal járó felelősség egyáltalán nem látszik. Az alkotmányt napi politkai célokra módosítják. Semmi beígért hosszútávú vízió.
Vagy örülhetünk ha megússzuk a Szentkorona tan beemelésével?
"

Ezzel is egyetértek. Ha jön a szentkorona tan, én megyek az tuti :) és boldogabban fogok élni Németországban, vagy Angliában. De amíg itt vagyok, addig kötelességem segíteni azon állampolgárokat, akik nem látnak át OV-n, így néha rá kell mutatni dolgokra.

tomi9999 2010.09.25. 15:03:49

@Balt: Ugye nem gondolod komolyan, hogy a nemzetet egy szakrális tárgy fogja összetartani? Ne már? A kommentjeidből azért többnek gondoltalak volna. Egy tárgy nem tarthat össze egy nemzetet. Biztos csak nyelvbotlás volt :).

Ja én tudod mióta nem hordok kokárdát, mióta OV azt mondta, hogy aki magyar az velük van. És aki nincs velük az nem magyar. Én nem akarok OV magyarjai közé tartozni! A magyarságot nem lehet kisajátítani főleg nem politikai célokra. Magyar a cigány, magyar az itt élő zsidó, sőt magyar az itt élő és dolgozó kínai, mert így döntött, hogy magyar akar lenni. Aki pedig ilyeneket mond, mint OV az nem nemzetegyesítő, hanem polgárháborúba sodró személy.

Whitedog 2010.09.25. 15:04:05

@Jankove:

Persze, a kukaborogatós huligánokról, meg a többhónapig fizetetlen szabadságon tüntető tömegekről beszélsz? Vagy a buliból balhézó egyetemistákról, mert az jó hecc??

Egyszerűen csak beérett a 2002 óta tartó verbális hergelés. Nem a szoci szavazók őrjöngtek az biztos.

Napkutya 2010.09.25. 15:08:03

@tomi9999: "Ja én tudod mióta nem hordok kokárdát, mióta OV azt mondta, hogy aki magyar az velük van."

Én hordom. Ahhoz kevés ez, ami most van, hogy letegyem. Bár, az tényleg gusztustalan, hogy MEGPRÓBÁLTÁK kisajátítani.

Ez nekem akkor is, most is, csak azt jelentette, hogy "semmi se szent!" Politikusok!

Whitedog 2010.09.25. 15:12:34

@Balt:

Na de egy demokráciában az alkotmány nem arról szól ami a legkisebb közös többszörös?
Most ebben a baloldalnak ínséges időkben is van kb. 1/3-nyi még a legpesszimistább számítások szerint is.
És akkor ez az 1/3 menjen a kukába, mert nem szakrális tárgyként tekint a koronára?

Lehet ezt is mondani, csak nem beszéljünk alkotmányos demokráciáról.

tomi9999 2010.09.25. 15:12:57

@Jankove: Ha nálam elszakad a cérna, akkor sem megyek még több kárt okozni, mert végül azt is én szívom meg, mert amit adócsökkentésre lehetne költeni, azt füvesítésre és térkövezésre és a károk enyhítésére fogják költeni.

És kérdem én, akik annó szétverték a székházat és Bp. több részét, elérték céljukat. Jobb most nekik, neked? Jobban élsz? Jobb munkád van? Több pénzt keresel? Vagy inkább így kérdem: Látsz rá esélyt, hogy a tüntetések miatt és a kormányváltás miatt jobban fogsz élni valaha is? Figyu én tudom, hogy jobban fogok élni, de ez nem a kormánytól függ, hanem attól, hogy egyre többet dolgozok, megyek fel a ranglétrán, azért mert tanultam. Ha meg közbe adót csökkentenek az még plusz jó, de nem ettől várom a JOBBLÉTET.

Egyébként ha problémád van azt a képviselőd megoldja? Te tudod ki egyáltalán a kerületed képviselője? Tudod, hogy milyen problémákkal fordulhatsz hozzá?

Balt 2010.09.25. 15:13:27

@tomi9999: Helyes, jól illusztrálod a H. Kovács-féle nemzeti(degen) attitűdöt. A 2002-es pártelnöki vita végén ugyebár Kovács teátrálisan kokárdát tűzött (nem értem, talán arra számítva, hogy Pokorni a mellére ugrik és letépi...?), amire Pokorni csak lb. ennyit mondott: "Elnök úr, ha úgy érzi, hogy kokárdát kell tűzni, akkor tűzze ki."

Ez annyira, de annyira megmutatja, hogy önmagukat rekesztik ki a szocialisták...

Mellesleg: Orbán soha nem mondta, hogy "aki magyar, kokárdát tűz", pl. én sem teszem, még márc. 15-én sem.

Balt 2010.09.25. 15:14:52

@Whitedog: "Most ebben a baloldalnak ínséges időkben is van kb. 1/3-nyi még a legpesszimistább számítások szerint is."

A Jobbikkal együtt? Ajvé!

Napkutya 2010.09.25. 15:16:12

@Balt: Mellesleg: "Orbán soha nem mondta, hogy "aki magyar, kokárdát tűz", pl. én sem teszem, még márc. 15-én sem."

Miért nem? Most nem genyózni akarok, csak kíváncsi vagyok. Tényleg!

Balt 2010.09.25. 15:16:56

@Balt: (Pl. mert nemigen szoktam kimozdulni márc. 15-én.)

tomi9999 2010.09.25. 15:17:13

@Balt: Orbán csak annyit mondott, hogy AKI MAGYAR AZ VELÜK VAN! Ez hülyeség! Épeszű ember nem mond ilyet. Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy aki jó nő az velem van! Erről a jó nőket is meg kellene kérdeznem nem :)? Neki meg a magyarokat, MINDET! Beszélhet valaki a magyarság nevében, mint miniszterelnök, de ne beszéljen PÁRTELNÖKKÉNT, vagy MINISZTERELNÖK-JELÖLTKÉNT.

Whitedog 2010.09.25. 15:20:32

@tomi9999:

Csak merem remélni, hogy nem eszkalálódik a helyzet odáig, mint 56 novemberében vagy a Milosevics féle Szerbiában 91-ben.

tomi9999 2010.09.25. 15:21:05

@Balt: Az 2/3-ot ne a parlamenti arányban nézd, mert az csalóka. Jó esetben is azt mondják az elemzők, hogy a fidesznek kb. 50%-os támogatottsága van a valóságban. Még ha csak azokat nézzük, akik elmentek szavazni. Akik meg nem mentek el, azok biztos nem szavaznának OV-re :). Szóval óvatosan a számokkal, meg a 2/3-al, mert az nem azt jelenti, hogy a 10 millió magyar lakosból 6,5 millió Fidesz támogató. Ha jól emlékszem kb. 2,5 millió szavazata volt a fidesznek összesen, akkor ez csak 25%. De lehet, hogy rosszul tudom a számokat. A lényeg, hogy a parlamenti 2/3-ad, az nem vonatkoztatható 10 millió emberre. Azt hiszem értitek mit akartam mondani :)

Balt 2010.09.25. 15:23:01

@Napkutya: Részletesebben: de, tűzök, hazudtam, pardon. 2002-ben pl. tűztem egy diszkrét szalagot, valamint arra is emléxem, hogy 2006-ban elmentem a Gödörbe márc. 14-én (ahol az ünnep tiszteletére Bozóky osztogatott valami térdszalagrendet - no nem nekem), aztán hazafelé a "liberális" sátorból hazafelé tartó kölkök (talán joint hatására?) belém kötöttek, hogy "né' má', kokárda!", pontosan nem is emlékszem, mivel, de a szitu jól előttem van. Ez persze nem "rettent el", tényleg csak annyi a magyarázat, hogy márc. 15-én nemigen mozdulok ki, ha igen, és az olyan (nem meló, nem kirándulás/barlangtúra/síoktatás/nudista strand :)), akkor nyilván kitűzném. :)

tomi9999 2010.09.25. 15:25:32

@Whitedog: Én 2002-ben a főiskola utolsó évében voltam. Vasárnap jöttem vissza a koliba, és néztük a koliszobába a neten az eredményt. Akkor még kevésbé hozzáértően. Sok kollégista társam már akkor a polgárháborútól "fél". Idézőjelbe teszem a féltet, mert inkább csak szóba került. Ugyanis ezután OV, nem azt mondta mint mondjuk egy amerikai választás után a vesztes. Hogy kedves híveim, vesztettünk, a miniszterelnök (Medgyesi) az én miniszterelnököm is!

Hanem OV azt mondta, hogy gyorsan csináljunk polgári köröket, nemzeti ellenállást. Aztán jött is a hídblokád Budaházyval. Szóval azóta csak rosszabb erkölcsileg a helyzet és ez azért van, mert OV egyszerűen nem tud veszíteni.

Én olyat is hallottam, hogy 2006-ban a 2. vereség után 1 hónapig külföldön gyógykezelték, idegösszeomlás miatt. Nem mondom, hogy igaz, lehet, hogy rosszindulatú pletyka, de simán el tudom képzelni.

Balt 2010.09.25. 15:25:47

@tomi9999: Ilyen nem mondott, ezt valami filmben láttad. :) Azt mondta: a haza nem lehet ellenzékben. Amibe kétségtelenül bele lehet ezt magyarázni, de attól még igaz (hosszú távon). :) Lám! :)) Mellesleg, amikor ezt mondta, még ügyvezető miniszterelnök volt. :)

Balt 2010.09.25. 15:28:43

@tomi9999: Nem is tudom, ki mondta: "El lehet menni Magyarországról!" De Németországban mindig is idegen (knackfuss Auslander) leszel.

Balt 2010.09.25. 15:29:56

@Whitedog: Miért, kiosztották a lőszerjavadalmat a volt munkásőröknek...?

Balt 2010.09.25. 15:30:55

@tomi9999: Értjük. Aki nem szavazott, az a szavazók kezébe adta a döntést. Ez ilyen egyszerű. :)

játccótér 2010.09.25. 15:30:55

Na ezt nektek ide, itt:
index.hu/kulfold/2010/09/25/a_tukorben_egy_zsidot_lattam/

És ez nem csak a zsidókra igaz, mert fogadjunk, hogy itt a legnagyobb jobber is azért akkora pofájú, mert titkol valamit a múltjáról, az volt vörös elköteleződéséről. Tanulságos a cikk, figyelembe ajánlom indulatkezelés céljából is.

Whitedog 2010.09.25. 15:31:20

@Balt:

Szeretném megint felhívni a figyelmed, hogy a parlamenti választásokon a Fidesz-KDNP csak 53%-ot kapott. A parlamenti mandátumok a többségi elv és az egyéni körzetek miatt mentek 2/3 fölé.

Most örvendezzek, hogy a Fidesz nem a Jobbikkal karöltve módosítgatja az alkotmányt?

Balt 2010.09.25. 15:34:37

@tomi9999: "OV azt mondta, hogy gyorsan csináljunk polgári köröket, nemzeti ellenállást. Aztán jött is a hídblokád Budaházyval."

Akitől/amitől pl. Deutsch (és a Fidesz) nyomban elhatárolódott. A polgári körök stimmel - sosem voltam tagja egyiknek sem -, de most mi is lesz? demokrata asztaltársaságok, vagy mi? Szerintem lassan elég lesz egy hokedli, amit körbeguggolnak a maradék gyurcsányisták. :))

tomi9999 2010.09.25. 15:35:41

@Balt: Én határozottan emlékszem, hogy ilye(smi)t mondott, nem tudom most igazolni magam, úgyhogy nem erőltetem tovább.

Én itt is idegen vagyok, mert nem vagyok OV-val, meg nem értek egyet semmiféle szakrális tárgynak a középpontba helyezésével, ráadásul a 2006-os tüntetéseket csőcselék zavargásaiként éltem meg. Tehát én itt is idegen vagyok - sajnos a saját hazámban. Pedig a miniszterelnök nemzetegyesítő!!!!! :) Nembaj, jön még kutyára teherautó :).

Balt 2010.09.25. 15:38:28

@játccótér: Úgy érzem... ezen a ponton be kell vallanom valamit. Hú, nehéz lesz kimondani, de jobb, ha megszabadulok ettől a nyomasztó lelki tehertől. Nem vagyok rá büszke, de talán érthető, és talán még arra is hivatkozhatnék, hogy nem teljesen önszántamból tettem... Nézzétek el nekem, de kár is lenne tagadnom, az az igazság, hogy felavatott úttörő voltam majd' 4 évig. :)))

tomi9999 2010.09.25. 15:39:23

@Balt: Nem, én arra gondolok, mint Whitedog, hogy a 2/3 csak egy technikai szám, ami a képviselőjelöltek arányát jelenti. A valós szavazatok aránya nem 2/3 a Fidesznek, hanem kb. csak 50%, amit Whitedog is ír. Sőt hozzáteszem a részvételi arány ha jól emlékszem csak 50% körül volt. Azaz a szavazók fele el sem ment szavazni. Akkor több mint a lakosság fele nem ment el szavazni. Ezekből erős a 2/3-ra hivatkozni, ez csak egy TECHNIKAI szám a képviselőjelöltek arányára.

Balt 2010.09.25. 15:39:38

@Whitedog: Ez is valami. Talán tényleg becsüld meg és örülj neki! :))

játccótér 2010.09.25. 15:42:11

@Balt: na ugye! És fogadjunk, az összes nagyapád nagy kommer volt, meg jó nagy partizán és a tanács VB bizottság tagja vagy feje, te meg jól a pofájukba hazudod a múltat...

tomi9999 2010.09.25. 15:42:25

@Balt: Valakit arra buzdítasz, hogy tegyen meg (csőcseléket) valamit, aztán elhatárolódsz tőlük a nagy nyilvánosság előtt, az még nem mentesít téged a felelősség alól. Idézet: tőlem :).

Balt 2010.09.25. 15:43:22

@tomi9999: Kár, de tkp. mindegy. Ha nincs a nemzeti kohézió ellenében egy másik "ellenerő", akkor nehéz nem ide gravitálni. :) (A hasonlat nem túl jó, bár azt igazolhatnánk belőle - szigorúan kétosztatú pártrendszerben! -, hogy előbb-utóbb lesz "ellenerő". Ami bizonyára igaz is hosszú távon.)

Napkutya 2010.09.25. 15:44:18

@Balt: Én egy kis szalagot szoktam kötni a dzseki cipzárhúzójára. Fenn van addig, amíg azt a dzsekit hordom, (kb. mondjuk április eleje). Nem hivalkodó, csak ott van...De hordom.

Belém még az életben nem kötöttek ezért, bár tény, láttam olyat, aki az Orbán-féle kisajátítás után gyíkul nézett. Éppen pont leszartam. Éppúgy, ahogy azokat is akik előidézték ezt az állapotot.... Nálam van családi vonatkozása is a dolognak, és nekem amúgy is ez a szimbólum az utolsó, ahol tízezrek haltak meg önként,tényleg a nemzetért.

(A világháborúkat már nem tartom ilyennek.)

Még a lyukas zászló lehetne ilyen, ha nem menne körülötte ez a bazári majomkodás, ami most van. Most lehet köpködni, hogy így gondolom.

Hordjuk már! Büszkék lehetünk rá! Ezt azért nem kellene aktuálpolitikai érdekekből elb.szni...

Balt 2010.09.25. 15:45:08

@tomi9999: Persze, de mondom: aki nem megy el szavazni, az a szavazók kezébe teszi a saját döntése jogát. Ez ilyen egyszerű, nincs mit hozzátenni.

Balt 2010.09.25. 15:48:30

@játccótér: Egyik nagyapán történetesen amolyan polgár-féle, aki katonaként meghalt a háborúban, a másik történetesen az elcsatolt területekről menekült, de hogy közük nem volt a párthoz, az fix. Ja, bocsi: egy mostoha dédnagybátyám viszont szocdem párttag volt, megvan a tagsági könyve, bár ez attól tartok nem volt jó ajánlólevél az 50-es évek Magyarországán. :)) Vagy :((

Balt 2010.09.25. 15:50:35

@Napkutya: Igazad van. Az inkriminált Kovács-féle kokárdatűzésről mit gondolsz? (Örülnék neki, ha valahol meglenne videón.)

tomi9999 2010.09.25. 15:52:16

@Balt: Egyetértek, hogy aki nem egy el szavazni, az a szavazók kezébe helyezi a döntést. És ezután, hogy OV azt mondja neki 2/3-a van, még ez is jogos. De te azt mondtad, hogy akkor az MSZP-nek 1/3-a van a jobbikkal együtt. Whitedog meg azt mondta, hogy szerinte országosan van 1/3 támogatottsága az MSZP-nek, ez nem ugyanaz.

A parlamenti arány, csak technikai szám, ami még csak nem is a szavazatok arányából jön, mivel nálunk van egyéni és listás szavazat. A fidesz úgy nyert 2/3-ot, hogy a SZAVAZÓK kb. 50%-a támogatta őket, csak éppen úgy jött ki a lépés, hogy mindenhol nyert az egyéni jelölt. Mivel az ország EGÉSZ területén megvolt az 50%-os támogatottsága, így minden egyénit elvitt, így jött ki a 2/3-os parlamenti támogatottság, de ez akkor is csak 50% ha a szavazatokat nézzük. Erre akartam kilyukadni.

Tehát Whitedog-nak igaza van, hogy kb. ORSZÁGOSAN 1/3-a tuti van az MSZP-nek (30%), kb. 50% van továbbra is a Fidesznek (Csak sajnos mindenen régióban ő vezet, és az nyer, aki több szavazatot kap).

Például ha a Fidesz jelölt csak 1 szavazattal kapott volna többet minden egyéni választókerületben, akkor most ugyan az arányosság elve miatt nem lenne 2/3-a, de akkor is sokkal több képviselője lenne, mint az MSZP-nek, pedig csak 1-1 szavazattal lenne több. Tehát óvatosan az arányokkal.

Balt 2010.09.25. 15:52:55

@Balt: Ja, a háború előtti, Peyer-féle szocdem pártról van szó nyilván.

tomi9999 2010.09.25. 15:54:22

most látom, hogy itt ülök már 1,5 órája. Jobb dolgom is van. Úgyse győzzük meg egymást, remélem néhány olvasót azért sikerült. Üdv nektek!

Balt 2010.09.25. 15:55:41

@tomi9999: Ehhez képest kapott az MSZP nem egész 20%-ot (ami k.va sok ilyen 8 év után, elismerem!), ez nem egészen 1 millió szavazat, azaz a szavazásra jogosultak 12,5, az ország népességének nem egész 10%-a. (Már alig várom a Gyurcsány-féle pártfelezést! :)))

Balt 2010.09.25. 15:58:17

@tomi9999: Én is mentem, kösz a mondhatni higgadsz "eszme"cserét! :)

tomi9999 2010.09.25. 15:59:22

@Balt: Na még erre válaszolok. Most azzal a logikával érvelsz a 20% ellen, amivel én a Fidesz 50%-a ellen (amit leráztál mondván aki nem szavazott az a szavazók kezébe helyezte a döntést).

Nézzük meg a te logikáddal (ami korábban az enyém is volt) azt az 50%-ot. Tehát akik elmentek szavazni azok 50%-a a Fideszre szavazott (így jött ki a 2/3). A választási részvétel arány 46,66% volt belföldön (forrás www.valasztas.hu - most néztem meg). Tehát a szavazóképesek pusztán 23-24%-a támogatta X-el a Fideszt, ez a lakosság kb. 18%-a :), hát erre nem verném a nyálam :)

Napkutya 2010.09.25. 16:04:06

@Balt: Igazad van. "Az inkriminált Kovács-féle kokárdatűzésről mit gondolsz?"

Amit írtam. Emberek haltak meg, családok mentek tönkre, birtokokat szedtek darabokra a "bűnösség" fokához mérten... És basszus a nemzet így is egyben maradt! Annyira, hogy a Kiegyezés enélkül nem is kellett volna a Habsburgoknak!

Aztán jön egy politikus macskajancsi és kitalálja, hogy neki épp kapóra jön ez a szimbólum. Szánalmas!

Balt 2010.09.25. 16:12:58

@tomi9999: Ez nem lehet, 50% alatt érvénytelen lett volna választás.

Az eddigi választási törvény az "arányos képviselet" és a "kormányzóképesség elve" szerint kedvezett a nyertesnek, ráerősítve a listás eredményre, de a kompenzációnak teret adva. Ezért a két "szélsőérték" a 2002-es paraszthajszálnyi különbség és a jelen 2/3-os többség. Az, hogy az MSZP minden rinyálása ellenére a Fidesz 2-3-ot szerzett (szokásos részvétel mellett), az nem kis fegyvertény, ennek minden vonzatával. Egyébként meg: tetszettek volna forradalmat csinálni, elmenni szavazni stb., tehát aki nem szavaz, attól aligha jogos bármiféle reklamáció.

Napkutya 2010.09.25. 16:14:59

Igazad van. Az inkriminált Kovács-féle kokárdatűzésről mit gondolsz?

Egyik POLITIKUSNAK sem kellene a kokárdával hadonászni. Soha. Azt már az adott kor politikusai megtették, amikor szükség volt rá.

Ez kb. olyan egy nemzeti kormány esetében, mintha a kereszténydemokraták egy marék szöggel, meg két gerendányi ácsmunkával próbálnák meggyőzően igazolni, hogy nekik van igazuk egy mai kérdésben.

Balt 2010.09.25. 16:23:11

@Napkutya: Ez nagyon messzire visz és ebbe bele se gondoltam mélyebben, csak írom: ha úgy merül fel a kérdés (anno), hogy forradalom vagy beragozódás, passzív rezisztencia vagy kiegyezés, Kossuth vagy Deák, akkor az utóbbi pártján állok. A Monarchia (marxista terminológiával ugye "népek börtöne") messze megelőzte a korát, és bár valóban anakronisztikusa félfeudális módon, de olyan működő(!) birodalom volt, amilyen az EU nem lesz sajnos soha... Ne felejtsük el, hogy Bécs, Budapest (Pozsony, Fiume stb.) az "aranykorban" épült azzá, ami. Tehát én a szívem szerint Monarchia-címert ragasztanék az autómra :), a kokárda meg ebben a kontextusban egy más szimbólum.

A Kovács-dolgot továbbra sem értem (szerintem tökéletes példája az önkirekesztésnek), a kokárdázást meg azt hiszem Bencsik András (újságíró) találta ki, nem politikus. Pokorni válasza tökéletes volt, teljesen azonosulni tudok vele.

Balt 2010.09.25. 16:29:22

@Balt: beragozódás = beragozódás
Monarchia-címer = Monarchia-sziluett, bár az autómon még H-betű sincs. :)

Napkutya 2010.09.25. 16:34:10

@Balt: Így negyven környékén, csak azt tudom mondani, hogy '48 akkora "durranás" volt, hogy még Rákosi sem tudta megkerülni. Kezelnie kellett. Én, egyre öregebben azóta is ezt érzem minden politikuson, és minden "rendszeren"...

Egyszerűbb, de mindenképp "gusztusosabb" lenne, ha egyik Törpe Titán se szeretne felmászni az akkoriak sírjára, abban a hitben, hogy onnan messzebbre hallatszik a hangja.

Őőő... Ezt most valahonnan idéztem, ha talán nem is szó szerint.
Nem emlékszem honnan, de vállalom.

Balt 2010.09.25. 16:35:16

@Balt: r=t, csak eltalálom előbb-utóbb. :)

Balt 2010.09.25. 16:45:10

@Napkutya: Márc. 15-én nyilván '48 emléke a nemzeti trikolór - és a választás ugye ekkorra esik rend- és alkotmány szerint -, de ennél nyilván többet jelent. Megmondom őszintén, nekem előbb lábad könnybe a szemem az aranykortól, mint a kurucoktól vagy a szabadságharctól. Nem állítom, hogy "bezárkózás" vagy "európára és világra nyitott ország" levezethető ebből, de nagyon remélem, hogy a nemzeti színekről nem csak a (szemszögünkből valóban hősies) szabadságharc jut eszébe mindenkinek... (Más kérdés, hogy egy osztráknak csak "magyar rebellió", a vajdasági Szenttamás meg Srbobran lett. vajdasag.rs/Szenttam%C3%A1s)

Balt 2010.09.25. 16:46:42

Na, tényleg megyek.

Napkutya 2010.09.25. 17:08:56

@Balt: Hát, nekem azért 48 az igazi...

Ami II. Rákóczi Ferencet illeti, miután mindenhonnan elkergették, ahol szövetségre számított, épp azoknál halt meg, akik miatt Magyarország a mérete ellenére nem lett európai hatalom.

(...és ők azért nem adták ki, mert a Szultán becsületére és a Koránra hivatkozva kijelentette, hogy ilyen becstelenségre nem vetemedik.)

A magyarokon néha röhög az Élet.

Én most, olvasva egy-két kommentet attól tartok, hogy épp ráteszünk erre egy lapáttal...

Baldrick68 2010.09.25. 19:54:33

Annak ellenére hogy GYF nem a szívem csücske, több mint vicces hogy olyan emberek ülnek a "független" vizsgáló bizottságban, akik enyhén szólva érintettek.
Emberek ez így nem független objektív vizsgálat hanem egy olcsó kutya komédia.
Engem erre emlékeztet.
www.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II

Balt 2010.09.25. 21:45:43

@Baldrick68: Egy parlamenti vizsgálóbizottság nem jogi szentenciát hoz, csak politikait, ill. ha esetleg jogilag aggályos dolgot tár fel, azt átadja az igazságszolgáltatásnak. Ennyi a mandátuma, nem több, nem kevesebb.

2010.09.26. 00:40:32

@tomi9999: Figyelj ember. Te megrekedtél abban a dimenzióban, ahol azt hiszed boldogság = sok pénz. Azt hiszed, hogy ha van egy jó munkád, és tanultál, akkor téged már semmi baj nem érhet. Hát elárulom nem így van. Bizonyíték erre a sok diplomás munkanélküli, és utcán kallódó tehetség. Amit te tudásnak tartasz, pusztán véletlen szerencse kérdése. Tedd össze a kezed, hogy neked (még) jó. Azoknak az embereknek akiknek már kinyílt valamelyest a szemük, látják, hogy az anyagi egzisztencia szart sem ér, ha azt egy csettintéssel bárki elveheti. Mit érsz a javaiddal, egy olyan országban, aminek nagy része már most sem magyar tulajdon, és unokáid korában már lehet más neve is lesz? Mit érsz a vagyonoddal egy olyan országban, ahol ölre mennek az emberek egy egy parkolóért a teszkónál? Milyen világ az, ahol az emberrel bármit bármikor megtehetnek? Arra nem gondoltál, hogy egyszer hozzád is bekopogtat a cudar világ, és olyankor senki sem fog rád se szarni, mert ez a kárpát medencében lévő népcsoport, már nemzeti eszméktől, összetartozásról szakszerűen mentesítve lett?

A gazdasági válság csak egy nagyon kis vetülete ennek az egésznek. Sokkal nagyobb gond a morális-erkölcsi fertő, nemzeti identitás hiánya, a köz és létbiztonság megszűnése, ebben a kilátástalan vadkapitalizmusban aminek egyre többen esnek áldozatul. Miközben te büszke vagy arra hogy meg tudod végre venni álmaid plazmatévéjét, másoknak forog a gyomra amikor kilép az utcára, vagy erre a jólétinek nevezett társadalomra gondol, ahol 1 forintért szemrebbenés nélkül átbasz a sarki fűszerestől kezdve a legmenőbb bankig mindenki. Barátom 2006-ban nem azért borogatták a kukákat, hogy a benzin ára lejjebb menjen 10 forinttal, hanem azért, mert bicskanyitó, hogy ennek a tartás nélküli, ellustult, elgyávult nemzetnek bármit le lehet már tolni a torkán...

Persze ehhez kicsit gondolkodni is kéne.

h-ősmagyar99 2010.09.27. 08:42:05

Szuper a szöveg, és lényegre törő. csak így tovább!!!!

Gabe Walker 2010.10.13. 15:11:21

@Balt: Hmm, és te a 3000 feletti hsz-re rántod, 4000-nél meg szemen lövöd magad? A kommentjeid többsége csak jó trollhoz méltó fehérzaj. Ezért kár volt kötekedni.

Meskó74 2018.10.01. 20:56:40

Figyi a cuki és muci és aranyos blogbejegyzések, amik az új regisztrávióm során felkerülnek az oldalamra ad hock jelleggel, az kinek köszönhető, és hogy miért nem tudok első bejegyzést és profilt kialakítani, ha tudomásul van véve a regsiztrációm, a reaglálási kedvem és így tovább, miért cukimuci blogok jelennek meg a meskó74 újonnan regsiztrált felületem, ha valaki tud segíteni, lécci lécci, mert az üveghatás autómatikus válaszokat ír vissza csak, ilyen helyes elterelő szájberforma üziket, tudjátok ilyen lerázós vagy mi

Meskó74 2018.10.01. 20:58:33

Figyi a cuki és muci és aranyos blogbejegyzések, amik az új regisztrávióm során felkerülnek az oldalamra ad hock jelleggel, az kinek köszönhető, és hogy miért nem tudok első bejegyzést és profilt kialakítani, ha tudomásul van véve a regsiztrációm, a reaglálási kedvem és így tovább, miért cukimuci blogok jelennek meg a meskó74 újonnan regsiztrált felületem, ha valaki tud segíteni, lécci lécci, mert az üveghatás autómatikus válaszokat ír vissza csak, ilyen helyes elterelő szájberforma üziket, tudjátok ilyen lerázós vagy mi
süti beállítások módosítása